27707
-
LazyB #23424 Kérdés! Vettem páncélautót de nincs a garázsba azt hol találom meg? -
Party Hard #23423 Régen a törtel sem volt semmi baj. De ez most eredeti. De valószínű új windos lessz a megoldás mert már vagy 5 éves. -
Plata #23422 Figyelj ha warez verziód van akkor tök mindegy.
Vagy szerezz be egy eredetit vagy egy jobb törtet.Bár annak semmi értelme mert tört szarral rendesen ki sem lehet játszani. -
Party Hard #23421 Most nézem ezt az AMD drivert fent a linkeknél. Azomban nem szívesen teszek fel ilyeneket. Mert most is van fent valami direkt játék optimalizálásra való program. de csak ront
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.04.27. 23:09:54 -
Party Hard #23420 windos 8.1 Régen is ez volt.
Minden illesztő programom friss. 2 hete próbálkozom. Kifogytam az ötletekből.
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.04.27. 22:57:06 -
Bal0924 #23419 Milyen op rendszeren játszol? -
Plata #23418 Hát az bőven elég neki,de eredeti a játék?
Mert általában a tört szarokkal van gond. -
Party Hard #23417 16 giga ddr 4 azt hiszem elég.
Mellesleg ilyenek vannak, hogy ahogy mozgatom a kamerát a már betöltött textúra visszaáll a be nem töltött kidolgozatlan ra. Amikor kijött a játék nem volt vele semmi probléma leszámítva az alacsony fps-t. Most ez sem baj viszont a lag (offline is) és a be nem töltött illetve betöltés után is eltűnő, visszaálló textúrák miatt játszhatatlan. Volt már olyan tapasztalatom, hogy egy grafikai beállítással (pl a far cryí prymal nál vilog minden. de ha egészképernyős ablakban futtatom semmi para) megoldódott az egész. De ezt még az AMD számlájára sem tudom írni mivel, hogy ennél újabb és erősebb programok is hibátlanul futnak. -
Joint Joe #23416 Sziasztok! Tegnap feltelepítettem a játékhoz készült magyarítást, de mikor indítom a mód aktivátort és próbálok regisztrálni, azt az üzenetet kapom, hogy "a webhely nem érhető el". Van valami más mód a regisztrációra, vagy a honosítás használatára?
További szép napot mindenkinek. -
Plata #23415 Kevés a ram azthiszem.
Eredeti? -
Party Hard #23414 Üdv
Hosszú szünet után elővettem ismét a játékot.
Sajnos valami miatt nem tölti be a textúrákat időben. Illetve lagol(offline is) pl elővenném a telefont és eltelik 15 mp is néha mire megtörténik. Ez nem is lenne probléma de a textúrákat is elég lassan tölti be. Emiatt lehetetlen küldetéseznem. A megjelenéskor nem volt ilyesmi. Kicsit rosszabúl futott de ha lassan töltött is be( textúra) legalább mire odaértem megvolt. Most meg a semmibe le is parkolhatok mármint ha reagál a kiszállásra. Valaki találkozott a problémával?
Esetleg valakinek ötlete vagy megoldása????? -
#23413 kamu -
Real cars DLC :) -
Bal0924 #23411 Amikor írtam nekik, rá 1napra, vissza is tették a szintemet. -
fabot #23410 Én írtam nekik, mert engem meg meghackeltek.. 12-esról lettem 460-as . Nem nagyon érdekelte őket. kb semmit nem írtak... -
#23409 én playlistes megoldást találtam-create playlist,keresel egy rövid versenyt(pl down to the drain asszem,1 perc 1 kör) , te leszel a host,beállítod az egy kört és egyedül letolod a versenyt-pénz és rp. Aztán restartolod,de a player várós képernyőn kilépsz a versenyből és máris egyedül vagyok egy publicban. Tegnap volt két ember aki belépett hozzám de békén hagytuk egymást szal még igy is nyugisabb mint 20 ember között manőverezni a supplys teherautóval :D -
Kazansky #23408 Én úgy szoktam egyedül maradni, hogy kihúzom a net kábelt a router-ből 5-6-7 másodpercig. Ha elsőre nem sikerült akkor másodjára már pik pak egyedül vagyok :) Nagyon ritkán van olyan, hogy 10perc után többen vagyunk. Ha már 5en vagyunk akkor újra megcsinálom, nem kockáztatok.
Bár tegnap néztem, hogy minden mission dupla RP és dupla pénzt ad :) Május 1ig nyomatni kell azokat is :) -
Bal0924 #23407 Jól hangzik. (nem a babgulyás rész. :D ) -
Plata #23406 Elvileg új helikopter is lesz,meg talán új MC vagy CEO-s katonai bázis,ahol a franc tudja mit kell termelni,talán babgulyást. -
#23405 köszi sikerült is :) -
heisenbergxxx #23404 El kell érni hogy ledobjon egy üres public session-be erre van több módszer is nézz utána a neten vagy akár itt fórumon... Azonban ez csak ideig óráig megoldás... valamikor már 10p után jönnek be hozzád az idegenek valamikor viszont órákig egyedül maradsz -
#23403 na most crew session és privát crew sessionba nem tudok menni mert nincs crew még.
Maradt a solo ,invite only és closed friend session,itt mindnél azt írja menjek publicba hogy használhassam pl a kokó gyár számítógépét.
Szal akkor crew-t kell szereznem úgy néz ki :)
Vagy valamit elqrok :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.19. 16:38:06 -
#23402 opp valóban,belefutottam sorry -
Borg #23401 Ez egy fan-made videó... semmi köze a DLC-hez. Arról még nincs infó. -
#23400 -
Bal0924 #23399 Az új dlc mit is fog tartalmazni? -
Plata #23398 Crew session.
Vagy csinálsz magadnak privát sessiont. -
#23397 azt hogy csinálod? hétvégén próbáltam játszani kicsit,de minden session ahova beléptem folyamatosan irogatta ki hogy x megölte y-t szal ilyen mészárszék közben eszembe sem jutott kokó eladást csinálni :D
single sessionban meg sajna nem engedi csinálni az mc küldiket,open kell neki
mondjuk az ünnepek/hétvégék szinte az összes multiplayer gamere rányomják a bélyeget :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.19. 09:39:40 -
Kazansky #23396 Nem volt valami hosszú életű a játék nálad :) Szerencsére én ilyenekkel nem találkozok, mert mikor belépek egy szerverre gyorsan megcsinálnom, hogy egyedül maradjak :D Aztán van mikor órákig nem is lép be senki -
Kazansky #23395 Ja ja. Én se nagyon költöm a pénzem. Új kocsikat meg nem is veszek. Minek még? Egy fenékkel úgy is csak egy lovat lehet meg ülni. Majd ha már a Yacht-ot is simán megtudom venni, akkor lesz pénzszórás. Addig meg csak gyűjtögetés :) -
#23394 amúgy sincs pénzem.. letöltőttem, beléptem, egy csaló reptetett minket össze-vissza a térképen, közbe megvettem a sima duke-ot és töröltem is a játékot... :D -
Plata #23393 Nem érdemes bevásárolni most,jön a következő nagy Dlc.
Valami military dlc. -
#23392 a korábban csak visszatérő játékosoknak elérhető tartalmak, most elérhetőek mindenkinek, mondjuk nem olcsók.. :D
Marshall Monster Truck
Dodo Seaplane
Kraken Submarine
Imponte Dukes Car
Declasse Stallion Car
Blista Compact Car
Hatchet -
Kazansky #23391 Mikor belépsz, egyből adjál egy drága kocsit. Az 6-7-8 ezer szokott lenni. Csináld meg a napi küldiket. Mikor viszed a ládákat a két láda szállítás között csináld meg a "Sightseer" küldetést. Az a legkönnyeb.21-24K között szokott adni.
Mikor leszállítom a ládát, a korház tetejéről szoktam helikoptert lopni. Szinte mindenhova helivel megyek.
Ha olyan küldi van, hogy le kell szednem a helikopter és nem buzzard vagy Anihilator van, akkor sincs para. Követem az ellenség gépét, majd próbálok fentről lefele ereszkedni és tönkre tenni a propellerét. Nem könnyű mutatvány, de eddig mindig előbb robbant fel vagy zuhant le mint én. Mondjuk a benne ülő emerek szépen tudnak és pontosan lőnek, szóval legyen nálad snack.
Nap 1-2 óra játék után szép csorog a pénz. Persz ha haverral nyomjátok akkor pik pak elmehet több óra és akkor még több lé folyik be. Türelem pénzt terem :) -
Bal0924 #23390 Hol lehet beírni ezeknek a bunkó bandának?
Ma este felléptem és 510-es szintről lefokoztak 10es re!
1500órányi munkám van benne!
Hála, nem vették el a pénzem se semmi másom. -
Plata #23389 Ez az hogy én sosem görcsöltem,még is meg lett minden,mert jó társasággal buli lehet a pénz farmolás.
-
#23388 Felteszem a költői kérdést, mi a manónak gyűjtögettek ennyire mégis? Értelme van saját cégnek miegymásnak, hogy ennyire okvetlen szükségesen erőltetitek? Úgy vélem nem sok. Mindbe bele lehet kóstolni az online részben, nem kell hozzá minden fost megvenni amit kiadnak szerencsére, sok idegeskedéstől is megóvhatnátok magatokat, bár akit egy játék fel tud kúrni az túlontúl komolyan veszi.
Heistekkel is szépen lehet keresni, versenyekkel is, nem kell görcsölni rajta. -
Plata #23387 Crew session,és senki nem basztat,sőt a többiek segítenek ha kell.
Hidd el crew sessionban nagyon jól lehet pénzt keresni és még jól is szórakozol,a többiekkel el lehet ökörködni két eladás vagy lopás közt.
Már persze ha olyan a crew hogy normális és nem lövik egymást mint a hülyék. -
RepeszElek #23386 Az hagyján hogy minden drága és sok idő míg össze szeded a pénzt, de még nehéz is. Miközben lopom a kocsit két helikopter üldöz plusz kocsiból is lőnek rám, és ha nem egyedül vagy a szerveren még játékosok is baszogatnak.i...
Aztán nem elég hogy a rockstar nem könnyíti a játékosállomány helyzetét még mi játékosok is nehezítjük a játékot azzal hogy beteszünk egymásnak. A rockstarnak szerintem jobban oda kellene figyelnie erre mert sokan azért nem játszák a játékot mert jó jó, csak sok a köcsög.
Én azt mondom vegyél egy kártyát.
Én is megvettem anno a játékot majd hamar feladtam az online-t mert úgy láttam itt nem lehet pénzt keresni és egy évig pihent a box-on, közben vettem tízen ezerért olyan játékokat amit 2 hónap max fél év alatt kijátszottam, meguntam.
Most úgy voltam vele hogy nem veszek új játékot hanem vettem egy kártyát a gta-ban amivel úgy megnőtt a tartalma hogy lényegében kaptam egy új játékot, és olcsóbb volt mint ha megvettem volna mondjuk a divisiont.
Csak akkor keresel jól ha már gazdag vagy, és ha nincs haverod akkor is gyakran akad más játékos aki segít a cégnél mondjuk autókat eladni.
-
sajnos igazad van. emlékszem még mikor a legdrágább autó az Adder ( Veyron ) volt...már az is sok volt... azóta meg még jobban elszálltak mindennek az árával.