Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Basszus ha nem marad 1 milla én inkább lelépek.
Mondjuk már 1.2 esetén rezeg léc.
10 vagy 20 ezer veszteség még elmegy.
Mondjuk már 1.2 esetén rezeg léc.
10 vagy 20 ezer veszteség még elmegy.
CEO-s kieg óta van chat bug.
Vagy nem látod amit írnak vagy nem tudsz írni amig sessiont nem váltasz.
Vagy nem látod amit írnak vagy nem tudsz írni amig sessiont nem váltasz.
Tegnap előtt ugyanez fináléban, egyszerűen nem bírtuk rávenni a srácot, hogy ugyan ne kóvályogjon már a pénzes táskával a rendőrök között, mint gólyafos a levegőben. Maradt vagy 700k az 1M-ből.
A végén aztán kiderült, hogy szokás szerint semmit sem látott abból, amit chatbe irtunk neki. Ez valami új bug lehet az utolsó updatek óta.
Utoljára szerkesztette: Borg, 2016.08.31. 16:06:09
A végén aztán kiderült, hogy szokás szerint semmit sem látott abból, amit chatbe irtunk neki. Ez valami új bug lehet az utolsó updatek óta.
Utoljára szerkesztette: Borg, 2016.08.31. 16:06:09
Heist tényleg katasztrófa randomokkal... valamelyik nap 3, azaz három óra alatt sem sikerült a PS - Hack-et megcsinálni, pedig a 3. kísérlettől már easy módban indítottam el...
Soloban a The Los Santos Connection se rossz hardon olyan tíz perc alatt megvan és a drogokkal együtt kb 28000k jár, a heistet megutáltam sok retardált gyerek miatt, inkább szólózok.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.08.26. 18:33:35
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.08.26. 18:33:35
Jut eszembe nem ezt a gta honlapot törték fel hackerek és lopták el sok játékos adatait?
Nem valami rockstaros manus mondta hogy köv dlc valami szeptemberi konzolos szarságon jelentenek be.
De hogy mit nem mondta.
Meg hogy sok dlc ötletük van és még jövőre is terveznek.
De hogy mit nem mondta.
Meg hogy sok dlc ötletük van és még jövőre is terveznek.
Rockstaros betárazás alatt nem a korábban linkelt leakre gondolsz, amit a gtaforums-on nyomattak (erre)? Abból mondjuk jó lenne ha bejönne néhány dolog. 😄
Lopott acc ez új nekem,vagy elfelejtettem.
Most lesz valami konzolos összeröffenés azon jelentenek be valami új nagy dlc-t.
De a rockstar már jövőre is tárazott be dlc-ket.Vagyis még készülnek.De ők már tudják hogy az idén is jön ki több meg még 2017-re is terveznek.
Nem vagyok otthon nem tudok linket adni.
Lehet otthonról se,mert nem tettem el a cikket.
Most lesz valami konzolos összeröffenés azon jelentenek be valami új nagy dlc-t.
De a rockstar már jövőre is tárazott be dlc-ket.Vagyis még készülnek.De ők már tudják hogy az idén is jön ki több meg még 2017-re is terveznek.
Nem vagyok otthon nem tudok linket adni.
Lehet otthonról se,mert nem tettem el a cikket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hosszan taglaltad, hogy én mekkora egy fos vagyok, meg loptam az sg accot, meg stb, úgyhogy nem kell a terelés papi. Nem szokásom megsértődni, főleg nem egy fórumon és főleg nem egy ilyen ember miatt mint te.
Mindenesetre érdekes, hogy az senkit nem érdekel, amikor Plata osztja az eszét (sokszor igen alpári ki ha én nem stílusban) mindenkinek aki másképp játssza ezt a játékot, mint ahogy az ő kis fejében kialakult GTA erkölcs diktálja, de az csípi a szemét Jakynek, hogy néha-néha szívjuk a vérét. Kettős mérce in da house.
Mindenesetre érdekes, hogy az senkit nem érdekel, amikor Plata osztja az eszét (sokszor igen alpári ki ha én nem stílusban) mindenkinek aki másképp játssza ezt a játékot, mint ahogy az ő kis fejében kialakult GTA erkölcs diktálja, de az csípi a szemét Jakynek, hogy néha-néha szívjuk a vérét. Kettős mérce in da house.
Egyébként van hír valami nagyobb gurításról is vagy csak erről a motoros DLC-ről (a nem rég belinkel spekuláción kívül)? Egy ideje már nem játszottam és félek nem ez a motoros kieg fog visszarántani. 😄
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.08.26. 14:53:18
Free mode hét.
Gondolom 1-2 hét és jön a mocis DLC,előtte még el akarják költetni a játékosok pénzét a leárazásokkal.
Gondolom 1-2 hét és jön a mocis DLC,előtte még el akarják költetni a játékosok pénzét a leárazásokkal.
Kicsit feldobják a topikot legalább ezek a szánalmas vergődései 😊
Láthatod hogy nem nagyon szoktam velük foglalkozni mert fölösleges,meg különben sem izgatnak a marhaságaikkal,tudom hogy mind a kettő hisztis,azt is hogy miért,de nem érdekel.<#whatever>#whatever>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Borg azért fúj rám mert privátban CEO-zom és nem tudja tönkre tenni,vagy ha megpróbálja akkor ráfarag.
Csab meg azért mert annó a moddereket le férgeztem,és kiderült hogy ő is modderektől kunyizta a pénzét és emiatt sértődött meg.
Csab meg azért mert annó a moddereket le férgeztem,és kiderült hogy ő is modderektől kunyizta a pénzét és emiatt sértődött meg.
Jó, hívjuk aminek akarjuk a dolgot, tőlem lehet kiskutya fsza is, meg most nagyon azt sem tartottam számon, hogy mennyi ideig ment a dolog, ha csak 1 mondat volt akkor 1 mondat volt, nekem 8 csak ne kelljen már állandóan ezeket a postokat kerülgetni
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.08.26. 13:21:21
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.08.26. 13:21:21
Nem férgeztem 1-.2 napig,azt mondtam hogy az aki moddal csinál pénzt,vagy moddereknek rinyál pénzért az féreg
De részemrű téma zárva mert nem izgat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.26. 13:16:35
De részemrű téma zárva mert nem izgat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.26. 13:16:35
Szörnyen mélyen érintett az az 1-2 nap, csak így tudom feldolgozni a történteket. Sajnálom, hogy megzavartam a nyugalmad, ígérem a jövőben jobban odafigyelek majd.
Ő férgezett 1-2 napig, ti már hetek, sőt talán már hónapok óta csináljátok bosszúból vagy a tököm tudja... sértődöttségből... igen, ez szerintem kurvára gyerekes....
Amikor ő férgezett engem akkor vígan fogtad a kis kezét végig, de ha én ironizálok rajta az már gond, és én vagyok a gyerekes. Ok. 😄
Nem lehetne ezt a folyamatos egymás fikázását beszüntetni végre? Egyrészt gyerekes, másrészt idegesítő.és szerintem mindenki unja már, hogy időnként ti ketten Borggal benyögtök 1-1 ilyen Plata köpködést... mintha muszáj lenne... Elküldtétek már pont elégszer a vérbe, legyen már elég...
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.08.26. 11:50:46
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.08.26. 11:50:46
én 2-3 napja csináltam a bust out-ot, nekem most is ugyan annyit ad, mint amennyit eddig adott. Azt nagyon sokat csináltam RP farmra. meló mellett lehet csinálni mert kb nettó 5 perc figyelmet igényel a 15-ből, amennyi idő kell neki, hogy a max RP-t és lóvét megadja.
Első rész passz,második passz,harmadik tuti,tört játékokkal is mennek a modok,sőt épeszű ember modot csak törttel használ,mert eredetit bannolhatják.De nagyobb modokhoz ha jól tudom mindig friss patch kell,legalább is mikor gondolkoztam a pecás modon nekem azt mondták,hogy a legfrissebbre teélepítsem,bár az nem gond mert eredeti van és az mindig friss,de végül mégsem mertem feltenni,féltem hogy bannolnak Online-ból modolásért,én meg csak Online részével játszom kb már egy éve.Mivel ahhoz állandóan jön új tartalom,most is jön egy nagyobb dlc hozzá.
Te vagy a gta online megrontója Borg, vedd már észre!! 😄😄 Meg persze még kismillió másik ember aki nem Plata képzeletbeli világában él. Egyébként soha nem fog rájönni. 😄
Üdv! A GTA V redux mod különálló lesz,vagy a már feltelepített játékhoz kell majd felinstallálni? És még annyit h tört esetben is működő képes lesz?
Egyetlen egyszer se voltam PH sessionba, de folytasd csak, kiváncsi vagyok mikor jössz rá mennyire röhejes vagy 😊
Hát én szerintem te voltál az aki bejött PH sessionba ahol elmondtuk hogy nincs lövöldözés meg gyilkolászás sem egymás ládáinak a kilövése,de szerintem te,játszottad az értetlent hogy miért ne,miután kilőtted az egyikünk ládáit újra figyelmeztettünk hogy ha nem fejezed be lelövünk.de nem értetted meg,érdekes ez a magyar játékos azt mondta része az is a játéknak hogy ő kilőheti a mi ládáinkat,de mi meg közöltük akkor mi meg levadásszuk,próbálta egy másik tagnak is kilőni a ládáját,de nem sikerült,mindenki elindult levadászni de én utol értem és egy jó fejessel kilőttem az autójából,utána pár perc múlva jöttél a fórumra hogy mi mekkora szarok vagyunk hogy így játszunk mert ez csalás.És azóta is fújsz azokra akik privát publicban ládáznak.
Érdekes egybe esés.
Érdekes egybe esés.
Amennyi hülyeséget hordasz össze, nem csoda, ha a végén már hiszel is benne.
Kérdezd meg a Rockstart, hogy mi bajuk ezzel. Elvégre ha nem lenne bajuk vele, nem így csinálták volna meg, ahogy.
El sem merem neked mondani mennyi pénzt kerestem már privát publicban ládázással.<#hehe>#hehe>
Az hogy ő megpróbálta és ki lett lőve érte.<#whatever>#whatever>
Mi a baj azzal hogy más nem robbanthatja fel a ládáit amikor abba sok pénzt és időt fektetett,hmm?
Jóvan, menjél ládát farmolni inkább.
Ts az fölösleges hülyeség.
Lement nekem Cm ts nélkül.
Elég nagy sznobság a ts.Ha valaki nagyon hallani akarja a hangját vegyen karaoke gépet otthonra. :p
Lement nekem Cm ts nélkül.
Elég nagy sznobság a ts.Ha valaki nagyon hallani akarja a hangját vegyen karaoke gépet otthonra. :p
Mármint a titant, azt felesleges. Azt tegnap mi is letoltuk ketten, arra se adott több pénzt.
Viszont vannak olyan contact missionök, amiket alig 1-2 perc alatt meg lehet csinálni, és a 10-est akkor is adja. Pl amikor egy autóban közlekedő célpontot kell lelőni és lefényképezni. Még ha némelyikben el is kell vinni utána a cuccát egy másik helyre, akkor is 5 perc alatt vagy. Annál gyorsabban 10k-t nem keresel sehogy.
A Heistekhez meg továbbra is 3 másik ember kell, akik rá is érnek, TS-en is vannak, és nem balfaszok. Ez azért nem olyan egyszerű.
Viszont vannak olyan contact missionök, amiket alig 1-2 perc alatt meg lehet csinálni, és a 10-est akkor is adja. Pl amikor egy autóban közlekedő célpontot kell lelőni és lefényképezni. Még ha némelyikben el is kell vinni utána a cuccát egy másik helyre, akkor is 5 perc alatt vagy. Annál gyorsabban 10k-t nem keresel sehogy.
A Heistekhez meg továbbra is 3 másik ember kell, akik rá is érnek, TS-en is vannak, és nem balfaszok. Ez azért nem olyan egyszerű.
Ha van 3 ember aki ért is hozzá,akkor laza buli.sőt tök könnyű és gyerekjáték.
Criminalt is elsőre letoltuk halál nélkül,négy este,mert ugye csak esténként értünk rá pár órát.
Ps-t már sokszor el is szoktuk ökörködni.
Criminalt is elsőre letoltuk halál nélkül,négy este,mert ugye csak esténként értünk rá pár órát.
Ps-t már sokszor el is szoktuk ökörködni.
Én kétszer (vagy háromszor?) csináltam meg, többre nem vagyok hajlandó mert unalmas 😞 Majd ha valami csoda folytán találok három értelmes embert akikkel meg lehet a criminal-t akkor még egyszer megcsinálom a heisteket, de máshogy engem a heistezésre nem lehet rávenni.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.08.23. 12:18:01
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.08.23. 12:18:01
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hát szerintem PS még mindig a legjobb pénzszerzésre,egy jó csapattal kb egy óra,vagy másfél max,és jön sok pénz.A végösszeg 1.25 misi,plusz a társaknak még jön 5x26k dolcsi.
Tudom miről beszélsz de már nem így van, vagy ha többet is fizet időhúzással a végösszeg akkor is jóval kevesebb.
A titan-t ha egyedül csináltam adott 23-at, most ha kb ugyanannyi idő alatt csinálom mint két hete már csak 13-at ad. Szóval pénzszerzésre már tök fölösleges ezeket tolni.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.08.23. 11:54:11
A titan-t ha egyedül csináltam adott 23-at, most ha kb ugyanannyi idő alatt csinálom mint két hete már csak 13-at ad. Szóval pénzszerzésre már tök fölösleges ezeket tolni.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.08.23. 11:54:11
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Azokban a küldikben akkor fizet igazán ha legalább 16 percig szöszöltök vele,úgy emlékszem.
Minél gyorsabban csinálod meg annál kevesebb a lóvé.
Minél gyorsabban csinálod meg annál kevesebb a lóvé.
Kb a fele lóvé van belőle mint eddig. A Titan-os küldire 13k-t adott... letoltunk még pár küldit és 14-nél többet nem igazán adtak :/
Normális motoros dzsekik jöhetnének már 😊 Meg örülnék hosszú hajnak és értelmes szakállnak is. Ha ecsetfejű divatmajmot akar csinálni az ember arra rengeteg cucc van, de egy normális motoros karaktert nem lehet összehozni, teljesen kopasz is csak valami glitch-el lehet :/ Hiába a 18-as karika valójában a 14 éves kölyköknek szórják a tartalmakat 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.08.23. 11:38:29
Normális motoros dzsekik jöhetnének már 😊 Meg örülnék hosszú hajnak és értelmes szakállnak is. Ha ecsetfejű divatmajmot akar csinálni az ember arra rengeteg cucc van, de egy normális motoros karaktert nem lehet összehozni, teljesen kopasz is csak valami glitch-el lehet :/ Hiába a 18-as karika valójában a 14 éves kölyköknek szórják a tartalmakat 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.08.23. 11:38:29
A sima küldi az gondolom contact mission,abban időre megy a pénz,minél tovább csinálod annál több lóvé.
Nem tudom hogy kevesebbet adnak-e,én PS-el szerzek pénzt,de megint jön pár nagyobb Online DLC,most valami motoros dlc jön,nagy testre szabható garázzsal.Valszeg ehhez is kell majd 20-30 mila dolcsi megint.Már ha mindent meg akarsz szerezni,sok új motor,motoros ruhák,motoros küldik,satubbi.
Nem tudom hogy kevesebbet adnak-e,én PS-el szerzek pénzt,de megint jön pár nagyobb Online DLC,most valami motoros dlc jön,nagy testre szabható garázzsal.Valszeg ehhez is kell majd 20-30 mila dolcsi megint.Már ha mindent meg akarsz szerezni,sok új motor,motoros ruhák,motoros küldik,satubbi.
Amúgy nagy genyóság, hogy a sima küldikért járó kreditet így lecsökkentették. :/
Valamelyik nap crew tagnak 111 láda ment levesbe mert ledobta szeró.a pilótát.
A nagy raktár ürítés nem megy egyedül,kell 2 ember a repülőbe és kell hozzá fegyveres kiséret,ha lehet savage vagy hydra fedezet.Mert npc harci helikopterek is támadnak.
Vagyis a pilótát kidobta a játék,engem harci helistől át dobott sztoriba,vicces volt csaj karival harci helivel sztoriba kerülni,de tudtam csetelni többiekkel.látták amit írtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.23. 10:54:32
A nagy raktár ürítés nem megy egyedül,kell 2 ember a repülőbe és kell hozzá fegyveres kiséret,ha lehet savage vagy hydra fedezet.Mert npc harci helikopterek is támadnak.
Vagyis a pilótát kidobta a játék,engem harci helistől át dobott sztoriba,vicces volt csaj karival harci helivel sztoriba kerülni,de tudtam csetelni többiekkel.látták amit írtam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.23. 10:54:32
Azoknál a küldiknél mindenkinek a teljes összeg jár.
Tegnap a haver megszívta, igaz csak kis raktárat ürítettük, de elment közben néhány pillanatra a nete, csak annyira hogy őt átdobta másik session-be de amit én szállítottam az ment a levesbe. Nagy raktárnál már húzós lett volna egy ilyen baleset. :/
Tegnap a haver megszívta, igaz csak kis raktárat ürítettük, de elment közben néhány pillanatra a nete, csak annyira hogy őt átdobta másik session-be de amit én szállítottam az ment a levesbe. Nagy raktárnál már húzós lett volna egy ilyen baleset. :/
Eddig kis raktáram volt. Most van a kicsi meg vettem egy nagyot. Felváltva hordom be a cuccokat. Tudok én is egyedül lenni Public szerveren 😊 Mondjuk kicsit unalmas. Ha meg úgy vagyok valamiért a haverom nem tud csatlakozni :/
Igen, több helyen olvastam, hogy a CEO-zás péz elosztása kicsit fura. Mi inkább a VIP-es küldetéseket csinálnánk. Azok között van amit gyorsan meg lehet csinálni és jól is fizet (20K szokott lenni. De azt nem tudom, ha többen csináljuk akkor mindenki megkapja? Vagy azt az összeget osztáják szét a reésztvevők között)
Igen, több helyen olvastam, hogy a CEO-zás péz elosztása kicsit fura. Mi inkább a VIP-es küldetéseket csinálnánk. Azok között van amit gyorsan meg lehet csinálni és jól is fizet (20K szokott lenni. De azt nem tudom, ha többen csináljuk akkor mindenki megkapja? Vagy azt az összeget osztáják szét a reésztvevők között)
Azt tudnod kell hogy a haverod nagyon kevéske pénzt fog kapni,időnként kap pénzt a securoservtől,de elég latymatag,minden pénzt amit CEO-ként keresel ládázással azt te kapod,sőt ha téged lelőnek akkor az ő pénzét is megvágják,minél többször lőnek le annál kevesebb lesz a fizetése.Viszont ha csináltok VIP vagy CEO-s küldetést,nem ládázást abban kereshet ő is pénzt.De ládák vételével és eladásával csak te keresel pénzt,ráadásul ha eladod a ládáidat nagyon figyelj oda,ha láda eladás közben megölnek,vagy felrobbantják a szállítmányt bukod véglegesen azt ami nálad volt,ha tegyük fel repülővel adsz el raktáradból 111 ládát,mert ugye annyi fér max bele,akkor ha lelőnek közben akkor végleg elbukod az egészet.
Láda eladást kis ügyeskedéssel privát publicban kell csinálni,vagy mi például PH-s privát publicban szoktunk játszani,egymást nem bántjuk sőt segítjük,de ha valaki betéved és próbálkozni akar akkor kollektívan szarrá verjük a buzi fejét.És eltakarodik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.23. 09:06:02
Láda eladást kis ügyeskedéssel privát publicban kell csinálni,vagy mi például PH-s privát publicban szoktunk játszani,egymást nem bántjuk sőt segítjük,de ha valaki betéved és próbálkozni akar akkor kollektívan szarrá verjük a buzi fejét.És eltakarodik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.23. 09:06:02
Köszi a gyors választ. Déltuán meglesem
SecuroServ.
Interaction menü.
Megnyomod M-et ha billentyűzettel játszol és ott,de egy sessionban kell lenni.
Public vagy ha tudtok csinálni akkor privát public sessionnak kell lennie.
Interaction menü.
Megnyomod M-et ha billentyűzettel játszol és ott,de egy sessionban kell lenni.
Public vagy ha tudtok csinálni akkor privát public sessionnak kell lennie.
Sziasztok!
Melyik menüpont alatt lehet meghívni játékon belül az ismerősömet COE-ba? Kerestem invite menüpontot, de nem találtam 😞
Melyik menüpont alatt lehet meghívni játékon belül az ismerősömet COE-ba? Kerestem invite menüpontot, de nem találtam 😞