27707
-
Tirion #23464 leszedtem a játékot kb 4 óra volt...a végén kiírt egy errort....elindítottam a launchert valamit patchelt majd a játékot se rendes se safe módban nem tudom elindítani...valami váratlan hibát ír......nice -
Plata #23463 Már kb igen,de a mai napig szarakszik az SC frissítés,a múltkori dlc párszáz mega volt több mint 1 óráig töltötte. -
#23462 Valamikor 2éve, nem? -
Plata #23461 Első frissítést GTA V-höz SC nekem kb 20 óra alatt szedte le.Tökre örültem hogy 7 dvd-ről milyen gyorsan települt a játék.
Aztán jött frissítés 3-5 kb sebességgel.
Kb 20 óra volt. -
Plata #23460 Semmi.
Steamről gyorsabban jön le a frissítés.
Dobozos vagy SC változat az SC-n frissít.
Ami ha rossz kedvében van akkor max 5kb-al tölti a frissítést. -
Tirion #23459 HI! mi a különbség a social club és a steam verzió között? -
Plata #23458 Ha a játék észreveszi a modot akkor bann,ha nem akkor nem.
De valószínűleg most nem is fog menni a magyarosítás,úgy hallottam a mostani verzióval jó pár embernek nem megy. -
Bal0924 #23457 Sziasztok
Ha felrakom a magyarítást Link és a "GTA 5 Mód Aktivátor"-ban kikapcsolom a magyarítást, tudok gond nélkül GTA Online-zni?
Ki bannol hatnak?
Vagy inkább ne is magyarítsam? -
levimaster1 #23456 hát végül is ott. Azt megcsináltam és utána nem történt semmi. (Youtube videókban, a mission végén, automatikusan felhívta O'niel, Trevort.) Én azt nem tudtam h kocsit kell szerezni és utána telefonálni. De a lényeg h sikerült nagy nehezen :) -
Plata #23455 Bakker az másik.Azt hittem tengeralattjárósnál akadtál el. -
levimaster1 #23454 Srácok, megoldódott a "probléma" :) Ugyan 3 napomba telt, de a gyakorikerdeseken.hu-n megtaláltam a választ. Bár nem értem, mert egy videóba benne volt amit leírtak, és meg csináltam, de akkor valahogy nem sikerült (pedig ki írta a mission passed-et), vagy lehet még nem volt meg a repülős suli megcsinálva, de most már mutat feladatokat a térkép.
Ez volt a megoldás:
"A "Blitz Play" rablásnak öt előkészületi küldetése van. Ebből az egyiket nem jelöli a radar ez a "Getaway Vehicle". Vagyis keress egy tetszőleges személykocsit. Ha a játéknak ez megfelel a bal felső sarokba kiírja hogy jó-e. Ha jó akkor parkold le a városba valami csendes nyugodt helyen. Ha a hely megfelelő a játék ismét jelezni fog plusz azt is hogy kit hívj fel a "Mark Getaway Location" lehetőséget választva a telefonkönyvben. "
Köszi mindenkinek a kommentet, és a segítséget :) -
levimaster1 #23453 Eddig én nem találkoztam ilyen hibával, bár a 4-el nem játszottam. Össze-vissza csinálok minden amit lehet, de napok óta nem tudok haladni a storyval. -
levimaster1 #23452 Akkor nem vagyok vele egyedül. Hívtam taxit, dee akkor kell kiválasztani a mission helyét amikor a taxis kérdi h hova vigyen?
Mert ott nekem nem mutat másik mission helyét, csak ami a térképen rajta van. Sport, vadászat, tetoválás, stb... -
#23451 Ismert hiba.elvileg taxit kell hívni és ott kiválasztani a mission helyet amit nem dob fel.de redditen van róla infó -
#23450 Nyugalom. Én ugyan várom a magyarítást, így csak ökörködöm a játékban időnként, de arra emlékszem, hogy a négyben is volt ilyen. Ott valami öltönyt kellett megvenni a folytatáshoz, aztán előbb-utóbb csak bedobta a küldit, amit kellett. Ökörködj, csinálj mellékküldiket, válts karaktert, fedezd fel a térképet.
Majd be fogja dobni, ha megcsináltad azt, ami kell hozzá. -
levimaster1 #23449 Újra csináltam a küldetést is. a B tervel, de nem történt semmi. Nem tudom h én vagyok-e ennyire béna, vagy a játék "hülyéskedik" de így élvezhetetlenen =/ -
levimaster1 #23448 3 napja csak a városba tökölök... :D megcsináltam a repülős leckéket de eddig még semmi. -
#23447 pont ugyanitt jártam pár napja,és nem volt semmi gondom vele,simán adta a következő lehetőséget...kicsit tökölj a városban,csinálj meg pár mellékküldit és be fogja adni szerintem -
levimaster1 #23446 Rendben, köszönöm a segítséget, akkor megpróbálom amit írtál :) -
Plata #23445 Próbáld meg megcsinálni a repülős iskola leckéket,ha azt az opciót választod a játék semmit sem fog mondani amíg meg nem csináltad,ha az utolsót is letoltad és kijössz az iskolából M telefonálni fog és mehet a buli.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.30. 22:20:53 -
levimaster1 #23444 Őőőőő, ez jó kérdés. Hát a feladatnál ugye A meg B opció van. Az A-nál ugye ott elsüllyeszted a hajót, és tengeralattjáróval felveszed a bombát majd elszállítod, és daruval kiemelik. A B-nél meg, ott kell katonai helikoptert lopni, aztán elszállítani a tengeralattjárót az óceánba, a bombát felvenni, majd helikopterrel vissza szállítani a hangárba tengeralattjárót és a repcsit. Na én az A tervet csináltam meg és ott nem kellet repcsit használni, de már kínomba megcsináltam repülővel is, de semmi. -
Plata #23443 PC-n is durva csalások vannak,de ott még valamennyire figyelnek rá.
Viszont az old gen változatban már semmi sem tiltott,mert arra már hangyányit sem figyelnek. -
Plata #23442 Hát ha a nehezebb utat választottad akkor kell hogy M szerezzen pilóta jogsit.Asszem T mondja is neki.Vagyis irány a repülős iskola és végigcsinálni az összes leckét,legalább bronzra. -
levimaster1 #23441 Sziasztok!
A "The Merryweather Heist" (Hajót fel kell robbantani, és utána tengeralattjáróval a bombát elvinni) küldetést megcsináltam, de egyik karakternél sem mutat a térkép következő feladatot. Ilyenkor mi a teendő vagy merre kell menni? esetleg ez a játékba valami bug?
Már 3x újra csináltam a küldetést, de sajnos semmi, és nem tudok haladni a sztorival :(
Eredeti a játék.
Köszi a segítséget. -
#23440 De durva , hihetetlen milyen szintű multis csalások mennek a játékban,ilyet máshol még nem láttam. -
Plata #23439 Nem fog.Max az anti cheater kap ek ha van.De szerintem nincs.
Old gen verzióra már tényleg magasról szarnak. -
Plata #23438 Egyébként nyugodtan keress egy hackert aki segít.Ps3 verzióval már rég nem foglalkoznak.Asszem másfél éve lassan hogy nincs hozzá kiadva dlc.
Március óta support sincs.Aki akarta márciusig hozhatta át karakterét next genre.Utána a régi ps3 xbox verzióra tojik a rockstar.Nyugodtan lehet rajta bármit csinálni. -
tomteke #23437 Valószínűleg igazad van, tehát életbe lép a "B" terv. Viszont ha találok is valakit aki megdob kb. 50 millió RP-vel hogy nagyjából egyenesbe jöjjek, a Support rekord idő alatt tiltana le... Egy próbát megér...
Köszi a válaszokat, remélem találok jófej cheatert aki segít rajtam. -
Plata #23436 Ezzel már senki nem fog foglalkozni,Ps3 és Xbox verzióval már nem foglalkozik a Rockstar.
Ezekre a verziókra frissítés sem jön,de már support sem foglalkozik vele. -
Borg #23435 Pedig ezen senki más nem tud segiteni, csak a rockstar support. Meg kell várni a válaszukat. -
tomteke #23434 Sziasztok!
Előre is bocsi hogy ide írok, de ez az egyetlen aktív magyar fórum amit találtam a játékkal kapcsolatban. PS3-on játszom a játékkal, és pár nappal korábban bekeveredtem egy olyan Session-ba, ahol egy cheaternek köszönhetően a karakterem visszaesett 1-es szintre és ha ez nem lenne elég, a szintlépéshez 42.200.000 RP kell. Eltünt egy csomó ikon a térképről (ház, garázsok, missziók, stb), névjegyek a telefonból (4 db maradt). Játék kezdéskor ugyan berak az általam választott garázsba, ahol az autók megvannak, de ha kijövök onnan már nem tudok visszamenni. Egyszóval a játék élvezhetetlen és használhatatlan lett. Több úton keresztül is próbáltam felvenni a kapcsolatot a Rockstargames csapatával, de semmi reakció se jött tőlük.
Amiért hozzátok fordultam az a következő lenne. Szeretném folytatni a játékot, és ha a rockstar nem orvosolja a problémát, jó lenne egy "B" terv. Ismertek esetleg olyan valakit aki tudna abban segíteni hogy nem épp legális módon visszaállítsa az eredeti szintemet? Töltök fel pár képet hogy lássátok, nem csak szintet szeretnék növelni. Segítségeteket előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: tomteke, 2017.04.29. 14:04:09 -
Party Hard #23433 A lag miatt Gondoltam az internettel van baj. pl kb 15 mp mire felhozza a telefont. De teljessen random valamikor jó valamikor nem
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.04.28. 00:45:12 -
Plata #23432 Hát nekem csak akkor működött ha CEO-ban voltam vagy MC-ben.Akkor lehet hívogatni járgányokat le,habár ha Pegasus járgányra gondolsz akkor csak annyit kell tenned hogy lehívsz egy másikat,az előző eltűnik.Az főleg akkor vicces ha repülőd vagy helikopteredet küldöd vissza és ülnek benne. -
LazyB #23431 de igen vissza lehet küldeni mert láttam youtube videón hogy visszaküldte majd lehívott egy másikat
-
Plata #23430 Visszaküldeni nem hiszem hogy lehet,csak lehívni.
Viszont amíg egy másik autód a közelben van újat nem tudsz lehívni.Kivétel ha MC-ben vagy vagy CEO-ban,ott van olyan CEO vagy MC képesség amivel új járgányt hívhatsz le.Vagy beszélsz a titkárnőddel és tőle hívsz le új kocsit. -
LazyB #23429 és hogyan tudom a saját autómat ami itt van mellettem visszaküldeni garázsba mert most nem kell -
Plata #23428 Jah,az is Pegasus-os járgány.Asszem.
Bár a lopós garázs alagsorában is lehet tárolni ha jól tudom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 23:45:02 -
LazyB #23427 Ruiner 2000 olyan mint a knight rider autó -
Plata #23426 Online-ban?
Gondolom páncél autó alatt Insurgent Pick-Up nevű járgányra gondolsz,azt le kell hívni Pegasus-tól.
Sima Insurgent a garázsba kerül.Mikor megvásárolod meg kérdezi a játék hogy melyik lakásodba vagy garázsba akarod rakni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 23:33:55 -
Plata #23425 Ha eredeti miért akarod Offline futtatni?