Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem volt túl olcsó véletlenül?Mert akkor lehet te is bannolt accot vettél.
Utoljára szerkesztette: zool1981, 2016.09.21. 17:45:57
Mert gondolom nem eredeti.
Ha eredeti bejelentkezel social clubba és kész.
"Offline mode not available
Offline play is only available for accounts that have previously signed in on this machine (with "remember me" ticked) while connected to the internet and while social club services are available. You have not previously signed in on this machine so offline play is not available."
Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan kell modolni a játékot? Régóta megvan már de mostanság nem játszottam vele ( eredeti). Találtam egy nekem szimpatikus módot és szeretném kipróbálni. LSPDFR lenne ez a mód. Letöltöttem feltelepítettem a legújabb verzióját és hozzá amit írtak " RAGE Plugin Hook - Open Alpha - 0.45.1000.9441" ezt is. De amint elakarom indítani a plugint hibát ír ki és leáll.
Hogyan tudom megcsinálni, hogy tudjak játszani vele a játékban? Sajnos magyar leírást nem találtam hozzá, angol meg nem az erősségem.
Válaszotokat előre is köszi! 😊 Szép napot!
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
Valaki tudja erre az orvosságot?
Jah meg WoW-ozás közben hallottam cseten hogy állítólag sok embernek feltörték azóta a fiókját mióta feltette redux modot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.19. 06:36:03
Az lenne a kérdésem, hogy Online-al lehet még moddolt kocsikkal játszani? tehát csak textúra semmi más.
Vagy azóta már ban jár ezért?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2016.09.18. 17:12:12
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Per Aspera Ad Inferi.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Érdekes az is, hogy a SC-s híroldal szerint egyszerre megkaptam a lvl25, lvl50 és lvl100 öcsiket, meg vmi Numero Uno-t (You obtained first place in all competitive game types).
És a ban-ra még complain ticketet is indított vki a nevemben .... amúgy ez árulta el, mert erről kaptam emailes visszajelzést, innen tudtam, hogy gond van.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Facebook csoportban volt egy ilyen. Nem értette miért törték fel háromszor is accountját. Mondjuk szinte kiáltott érte hogy megtegyék "pisti1999' névvel, [email protected] címmel és lehet tippelni mi volt a jelszava (azért raktam idézőjelbe mert nem ez volt, de hasonló karakter 😊 )
Elképzelhető hogy olyan "haver" szórakozott aki tudja a megfelelő adatokat.
De olyanra is volt már példa, hogy a jómadár mindenféle kamu programokat letöltött, hogy ingyen játékbeli lóvéhoz jusson...
Ez a három legvalószínűbb módja az accountok lenyúlásának.
Ma kaptam egy levelet, hogy bannoltak a szabályok megsértése miatt, felmentem a SC-re, beléptem, láttam, hogy valaki a nevemben ért el eredményeket, amit kiírt a főoldalra .... jelszó megváltoztat, emailem a sajátom .......
Mi a szar lehet ez?
Írtam a supportnak, de azért kíváncsi lennék, más is járt e így.
indítanám a játékot, először a cloud save miatt magyarázott, utána meg steam error code:1000.50
Per Aspera Ad Inferi.
Steamről van akinek gyorsabban jön le a frissítés,tavaly még nekem is volt gond social club féle frissítéssel,de már valamikor tavaly ősz óta nincs gond.
A steam kulcs és a Rockstar cd-key global között mi a különbség?Azon kívül,hogy RS cd-kulcs 4ezerrel olcsóbb
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.05. 19:18:36
Next PC upgrade: 2022
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez hihetőbb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Lenne kedve valakinek ma délután versenyeket csinálni? Kellene még +40 győzelem, hogy feloldjam Los Santos Customben a színeket. Criminal Records pályán (a börtön körül, 1 körös versenyek Replay-jel) 30 sec + töltés = max 1 perc/verseny
Természetesen felváltva, ha kell a győzelem.
16-17 körül már leszek (remélem <#wink>#wink> ). Nick: Bluuzia
Utoljára szerkesztette: Bluuzia, 2016.09.04. 10:38:19
Olyan nekem is volt hogy elindítottam heist-et de kidobott a játék,de nekem nem vonta le.
ugye minden setup indításánál fel lehet tölteni a lőszer készletet és az armort, többször volt már, hogy feltöltöttem a lőszert, valamiért kiléptem a setupból, visszaléptem/beléptem másikba és megint hiányzott belőle több ezer dollárnyi pedig fegyver közelébe sem jártam...
és az már csak kedves ráadás, hogy elindítottam egy PS-t, lester videonál lerohadt a program, de a 100k-t levonta már érte, visszalépve pedig újra kellett kezdeni a kiválasztástól....
hát ez mocskos nagy lehúzás...
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.09.03. 08:51:50