27707
  • daytonka
    Sziasztok. Valaki tudna e segíteni? A gta v- ben 45,5% vagyok és hiába megyek a Federal investtigation bureau küldetéshez mindig elküld , hogy nézzek vissza később bár melyik emberrel megyek oda. Más küldetést nem ajáll fel. Mit nem csinálok jól?
  • Montana92
    Velem ugyanez történt, villan az üzenet, hogy kaptam pénzt, és hogy single session-be rakott a játék.
    Kiléptem, írtam egyből supportnak, másnap meg kaptam egy sablonválaszt:
    "Thank you for contacting Rockstar Support.

We do understand your concern. However, we would like to inform you that: To keep the gameplay environment as fair as possible for legitimate players, we routinely do sweeps to ban cheaters and to reverse any illegitimate transactions. An example of this can be found in this support article: https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/230632668.

These sweeps are based on examination of suspicious gameplay statistics and manually-reviewed evidence submitted by the Community. If you have not engaged in any cheating, you do not need to worry about getting suspended or banned. However, we may remove the illegitimately gained funds during one of our sweeps."

Ezt nem tudom máshogy értelmezni, minthogy majd egyszer akkor elveszik ezt a pluszpénzt. Bár ez így elég gáz, hogy kb majd figyelnem kell, hogy többet költök-e...
    Vagy érdemes bepróbálkozni, hátha..? (ha már tudok utána azzal takarózni, hogy azonnal írtam a supportnak...)
  • RJoco
    Nekem hamar válaszoltak és visszaállították az egyetlen dolgot, amit nem tudtam.
    De ehhez hozzá tartozik az is, hogy a rendszer üzenetet küldött a jelszavam megváltoztatásáról és még tudtam rá reagálni, belépni a fiókba és megváltoztatni. Valamint onnan küldtem a supportnak is üzenetet.
  • hunoliver
    Na nekem egy orosz hacker ellopta az accountomat :( Már 3x írtam a supportnak és semmi. Nem tudom ,hogy mitévő legyek. Szerintetek?
  • Forolto
    Teljesen új gép. :) Végre ezen futna a játék és gondoltam megveszem,mert szeretnék moddoltan is kipróbálni,de az eredeti csupasz játékot se engedi felrakni.:D
    Bár az lspdfr módot felraktam rá kipróbálás nélkül,de azt is én akartam felrakni.

Hazamegyek törlöm az egészet a fenébe és ujrarakom,annyit szórakoztam vele,már a helyébe én se indulnék. :)
    Utoljára szerkesztette: Forolto, 2017.05.17. 17:14:29
  • Plata
    Volt a gépeden előtte fent warez vagy modolt GTA?
  • Forolto
    Átnéztem mindent,töröltem felraktam nem megy.Átnéztem a log fileokat ott frissul.

Egy módon működik az egész,de ezt is egy utolsó szalmaszál volt a no launcher mod.Ezzel most elindult.de ennek nem igy kellene működnie.Egy zsírúj játék frissítése után módok használata nélkül menni kell,de nem.Ha ennyire csalás ellen megy az egész akkor csinálják meg rendes patchben,ne én járjak már utána napokat fórumokat olvasva....
  • allock #23497
    updaternek le kellene frissülnie

1.ScriptHookV.dll
    2.dinput8.dll
    3.NativeTrainer.asi

töröld ki ezeket a mappából
    Utoljára szerkesztette: allock, 2017.05.17. 16:39:51
  • Forolto
    10x letöltöttem felraktam nem segít.Továbbra is kiírja a hibát.

• allock #23495
    Üdv
    http://www.dev-c.com/gtav/scripthookv/
  • Forolto
    Sziasztok,

Tudom lerágott csont,de egy teljesen új PC verzióval játszanék de állando script hook errort ír ki.Semmi mód nincs fent,letöltöttem az új dll-t és még mindig hibás.Mi a francért nem indul el?
  • Plata
    Szoktak,köszi hogy jelezted a dolgot,de tudunk róla,bla bla bla.
  • Tuningtrabi
    Szoktak választ írni?
  • Plata
    Nem biztos.
    Lehet meghagyják mert becsületes voltál.
  • Tuningtrabi
    Köszi!

Írtam nekik, majd kiderül mi lesz. Ilyenkor gondolom azt az összeget levonják. Nem tudom mi jó ebben a rohadt hackereknek.
  • Plata
    Írj supportnak hogy hacker megdobott 1 misivel.
    Ha elköltöd és nem szólsz büntethetnek.
  • Tuningtrabi
    Hali!

Ha egy hacker maga mellé teleportál és 1 millát kaptam tőle amíg ki tudtam lépni mit tegyek?
  • Plata
    Lopott autót akkor adj el ha a raktárban már van 32 kocsi.Akkor mindig a legdrágábbat passzold el.Így mindig drága kocsit tudsz lopni.
  • Plata
    CEO garázsban beülsz kocsidba és elviszed LSC-be.Féláron el tudod adni.
    Ha a CEO autósraktárból adnál el lopott kocsit akkor a raktár irodájában a laptopnál tudod elpasszolni.
  • LazyB
    Üdv!
    Hogyan tudok CEO garázsból autót eladni?
  • Plata
    Ha eredeti az ajtón,ha warez akkor cumi.
  • gonosz88
    sziasztok agta 5 nevü játékba hogy tudok kijutni aházból
  • RepeszElek
    Ki fogom próbálni köszönöm!
  • RepeszElek
    Jaja, pont ugyan ez van itt is a fejét meg az eget látom, ha elforgatom a kamerát egy kis idő múlva újra probálkozik.
  • totyak
    Csak egy szimpla ötlet. Próbáld meg kihúzni az egeret majd visszadugni. Lehet valamiért úgy érzékeli a játék, hogy folyamatosan lehúzod vele a kamerát. Esetleg egy másik egérrel is próbáld ki, ha van otthon.
  • Plata
    Nekem még GTA-val szerencsére ilyen nem volt.
    De más játékkal igen,eredeti EA játékomat ha dvd-ről raktam fel a gépre akkor csinált ilyet,a karakterem fejét meg az eget láttam,ha Originről töltöttem le akkor probléma nélkül ment,csak a dobozoson volt magyar nyelv origin változaton nincs.
  • Bal0924
    Azt csináltam, amit írtak az oldalon. és kész.
  • RepeszElek
    nincs, de a neten még hasonló panaszt sem találtam sehol, úgy néz ki egyedi eset vagyok, de eddig nem csinálta én meg nem nyúltam semmihez így még tippem sincs mi okozhatja..
  • allock #23476
    Nincs kormány, joystick, kontroller csatlakoztatva ami bezavarhat?
  • Tuningtrabi
    Az nekem is eltűnt
    Utoljára szerkesztette: Tuningtrabi, 2017.05.09. 12:13:21
  • ricsei50
    Nekem meg nem mutatja azt a kis kék jelzést a garázsba ahol váltogatni tudom a kocsik sorrendjét.
  • RepeszElek
    Nekem meg most az a bajom a játékkal hogy a kamera nézet folyamatosan alulról akar mutatni mindent.
    A karakteremet a föld magasságából látom, ha felszálok egy helikopterrel alulról mutatja azt is, persze én tudok korrigálni de kurva idegesítő főleg akció közben a kamerát is mozgatni mert az egyszer csak gondol egyet és megindul alulra.
    Már minden beállitást visszaállitottam a gyárira, fogalmam sincs miért kezdte el csinálni...
    Ötlet??
  • allock #23472
    hátha
  • Plata
    Passzolom én DVD-ről raktam fel.
  • Tirion
    support meg konkrétan nincs..............
  • Tirion
    még 3x letöltöttem! nem lehet installálni mivel errort ír folyamatosan letöltésnél......hogy az Istenbe kell ezt a szart felrakni egy PC-re??
  • Bal0924
    Akkor szerencsém van.
    Nekem működik a magyarítás és kikapcsolva működik az online. :)
  • Tirion
    persze,
  • Plata
    SC-be be vagy jelentkezve?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.07. 20:45:02
  • Tirion
    repair sem segített