27707
-
daytonka #23504 Sziasztok. Valaki tudna e segíteni? A gta v- ben 45,5% vagyok és hiába megyek a Federal investtigation bureau küldetéshez mindig elküld , hogy nézzek vissza később bár melyik emberrel megyek oda. Más küldetést nem ajáll fel. Mit nem csinálok jól? -
Montana92 #23503 Velem ugyanez történt, villan az üzenet, hogy kaptam pénzt, és hogy single session-be rakott a játék.
Kiléptem, írtam egyből supportnak, másnap meg kaptam egy sablonválaszt:
"Thank you for contacting Rockstar Support.
We do understand your concern. However, we would like to inform you that: To keep the gameplay environment as fair as possible for legitimate players, we routinely do sweeps to ban cheaters and to reverse any illegitimate transactions. An example of this can be found in this support article: https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/230632668.
These sweeps are based on examination of suspicious gameplay statistics and manually-reviewed evidence submitted by the Community. If you have not engaged in any cheating, you do not need to worry about getting suspended or banned. However, we may remove the illegitimately gained funds during one of our sweeps."
Ezt nem tudom máshogy értelmezni, minthogy majd egyszer akkor elveszik ezt a pluszpénzt. Bár ez így elég gáz, hogy kb majd figyelnem kell, hogy többet költök-e...
Vagy érdemes bepróbálkozni, hátha..? (ha már tudok utána azzal takarózni, hogy azonnal írtam a supportnak...) -
#23502 Nekem hamar válaszoltak és visszaállították az egyetlen dolgot, amit nem tudtam.
De ehhez hozzá tartozik az is, hogy a rendszer üzenetet küldött a jelszavam megváltoztatásáról és még tudtam rá reagálni, belépni a fiókba és megváltoztatni. Valamint onnan küldtem a supportnak is üzenetet. -
hunoliver #23501 Na nekem egy orosz hacker ellopta az accountomat :( Már 3x írtam a supportnak és semmi. Nem tudom ,hogy mitévő legyek. Szerintetek? -
#23500 Teljesen új gép. :) Végre ezen futna a játék és gondoltam megveszem,mert szeretnék moddoltan is kipróbálni,de az eredeti csupasz játékot se engedi felrakni.:D
Bár az lspdfr módot felraktam rá kipróbálás nélkül,de azt is én akartam felrakni.
Hazamegyek törlöm az egészet a fenébe és ujrarakom,annyit szórakoztam vele,már a helyébe én se indulnék. :)
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2017.05.17. 17:14:29 -
Plata #23499 Volt a gépeden előtte fent warez vagy modolt GTA?
-
#23498 Átnéztem mindent,töröltem felraktam nem megy.Átnéztem a log fileokat ott frissul.
Egy módon működik az egész,de ezt is egy utolsó szalmaszál volt a no launcher mod.Ezzel most elindult.de ennek nem igy kellene működnie.Egy zsírúj játék frissítése után módok használata nélkül menni kell,de nem.Ha ennyire csalás ellen megy az egész akkor csinálják meg rendes patchben,ne én járjak már utána napokat fórumokat olvasva.... -
#23497 updaternek le kellene frissülnie
1.ScriptHookV.dll
2.dinput8.dll
3.NativeTrainer.asi
töröld ki ezeket a mappából
Utoljára szerkesztette: allock, 2017.05.17. 16:39:51 -
#23496 10x letöltöttem felraktam nem segít.Továbbra is kiírja a hibát.
-
#23495 Üdv
http://www.dev-c.com/gtav/scripthookv/ -
#23494 Sziasztok,
Tudom lerágott csont,de egy teljesen új PC verzióval játszanék de állando script hook errort ír ki.Semmi mód nincs fent,letöltöttem az új dll-t és még mindig hibás.Mi a francért nem indul el? -
Plata #23493 Szoktak,köszi hogy jelezted a dolgot,de tudunk róla,bla bla bla. -
Tuningtrabi #23492 Szoktak választ írni? -
Plata #23491 Nem biztos.
Lehet meghagyják mert becsületes voltál. -
Tuningtrabi #23490 Köszi!
Írtam nekik, majd kiderül mi lesz. Ilyenkor gondolom azt az összeget levonják. Nem tudom mi jó ebben a rohadt hackereknek.
-
Plata #23489 Írj supportnak hogy hacker megdobott 1 misivel.
Ha elköltöd és nem szólsz büntethetnek. -
Tuningtrabi #23488 Hali!
Ha egy hacker maga mellé teleportál és 1 millát kaptam tőle amíg ki tudtam lépni mit tegyek?
-
Plata #23487 Lopott autót akkor adj el ha a raktárban már van 32 kocsi.Akkor mindig a legdrágábbat passzold el.Így mindig drága kocsit tudsz lopni. -
Plata #23486 CEO garázsban beülsz kocsidba és elviszed LSC-be.Féláron el tudod adni.
Ha a CEO autósraktárból adnál el lopott kocsit akkor a raktár irodájában a laptopnál tudod elpasszolni. -
LazyB #23485 Üdv!
Hogyan tudok CEO garázsból autót eladni? -
Plata #23484 Ha eredeti az ajtón,ha warez akkor cumi. -
gonosz88 #23483 sziasztok agta 5 nevü játékba hogy tudok kijutni aházból -
RepeszElek #23482 Ki fogom próbálni köszönöm! -
RepeszElek #23481 Jaja, pont ugyan ez van itt is a fejét meg az eget látom, ha elforgatom a kamerát egy kis idő múlva újra probálkozik. -
#23480 Csak egy szimpla ötlet. Próbáld meg kihúzni az egeret majd visszadugni. Lehet valamiért úgy érzékeli a játék, hogy folyamatosan lehúzod vele a kamerát. Esetleg egy másik egérrel is próbáld ki, ha van otthon. -
Plata #23479 Nekem még GTA-val szerencsére ilyen nem volt.
De más játékkal igen,eredeti EA játékomat ha dvd-ről raktam fel a gépre akkor csinált ilyet,a karakterem fejét meg az eget láttam,ha Originről töltöttem le akkor probléma nélkül ment,csak a dobozoson volt magyar nyelv origin változaton nincs. -
Bal0924 #23478 Azt csináltam, amit írtak az oldalon. és kész. -
RepeszElek #23477 nincs, de a neten még hasonló panaszt sem találtam sehol, úgy néz ki egyedi eset vagyok, de eddig nem csinálta én meg nem nyúltam semmihez így még tippem sincs mi okozhatja.. -
#23476 Nincs kormány, joystick, kontroller csatlakoztatva ami bezavarhat? -
Tuningtrabi #23475 Az nekem is eltűnt
Utoljára szerkesztette: Tuningtrabi, 2017.05.09. 12:13:21 -
ricsei50 #23474 Nekem meg nem mutatja azt a kis kék jelzést a garázsba ahol váltogatni tudom a kocsik sorrendjét. -
RepeszElek #23473 Nekem meg most az a bajom a játékkal hogy a kamera nézet folyamatosan alulról akar mutatni mindent.
A karakteremet a föld magasságából látom, ha felszálok egy helikopterrel alulról mutatja azt is, persze én tudok korrigálni de kurva idegesítő főleg akció közben a kamerát is mozgatni mert az egyszer csak gondol egyet és megindul alulra.
Már minden beállitást visszaállitottam a gyárira, fogalmam sincs miért kezdte el csinálni...
Ötlet?? -
#23472 hátha
-
Plata #23471 Passzolom én DVD-ről raktam fel. -
Tirion #23470 support meg konkrétan nincs.............. -
Tirion #23469 még 3x letöltöttem! nem lehet installálni mivel errort ír folyamatosan letöltésnél......hogy az Istenbe kell ezt a szart felrakni egy PC-re?? -
Bal0924 #23468 Akkor szerencsém van.
Nekem működik a magyarítás és kikapcsolva működik az online. :) -
Tirion #23467 persze, -
Plata #23466 SC-be be vagy jelentkezve?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.07. 20:45:02 -
Tirion #23465 repair sem segített