27719
  • gebali
    A DLC-vel hozzáadott kocsikat valahogy meg lehet szerezni singleplayerben (nem kóddal)?
  • RepeszElek
    A kuruma meg csak a gép ellen jó, a playerek ellen nem sokat ér, azok ellen inkább már a duke ami csak kicsivel drágább csak
  • RepeszElek
    Jaja, szerintem is várd meg, én is arra várok.
    Nekem intaurgent pick up-om van , de félek az új járművekkel szemben nem lesz nagy szám eladni meg nem tudom :/
    A hydra azért még mindig megéri szerintem!
  • Plata
    Jön a köv dlc-vel pár nagyon jó taliga azokat várd meg.
  • RJoco
    Insurgent vagy limuzin minigun-nal szerelve. De ez már két emberes móka.
    A terepjárók is fun-ok. Felmenni velük a legmagasabb hegyre. Majd lejönni. Követni a gyalogösvényeket.
  • Caliph
    Na elkezdtem feltölteni ceo raktárat kocsikkal,még 10 kell a 32höz,aztán jön az eladás :) Már bilibe lóg a kezem miket fogok venni a sok megkeresett dollárból :D A buzzardon és az armored kurumán kívül mi az ami must have járgány még ?:D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.06.06. 14:59:46
  • ricsei50
    Igen. Egyébként nagyon érdekes (ami a 2014-es képet illeti) hogy ha ceon belül lopsz kocsikat (amiket később fillérekért eladsz, másra nem is lehet használni őket, bele sem lehet ülni) azokról gond nélkül le lehet szedetni a trackert, de ha az utcáról ellopsz egy járgányt arról egyáltalán nem engedi :)
  • Szabi #23549
  • Szabi #23548
    :-/

2017: #23541
  • Carlos
  • rambozo
    Nem, csak azokat tudod közvetlenül magad mellé kérni, amelyek a listában (Quick menu - SecuroServ CEO - CEO Vehicles) szerepelnek. Ha megvetted őket, onnantól ingyenesen.
  • Caliph
    ok,köszi,láttam a lehetőséget de féltem hogy megszünteti a clubot,minden gyárral együtt stb :D

másik kérdés: most elkezdtem ceo kocsilopással foglalkozni,egy helivel gyorsabb lenne az egész.
    Buzzard lehívásánál láttam hogy szinte azonnal lerakja mellénk,ez igaz a 700 ezres helire is?:D
  • Tuningtrabi
    M Mc president és a legalsó opció az Mc-ből kilépés és azután be tudsz lépni.
    Így simán lehet váltogatni közöttük.
    Utoljára szerkesztette: Tuningtrabi, 2017.06.04. 21:49:27
  • Caliph
    Hogy váltok át Mc presidentről Ceo ra? ceo officeben a gép nem enged belépni mert mc aktív vagyok
    gyors menüben nem találtam opciót rá,relognál semleges lesz a kari és ahova megyek azt a szerepkört aktiválja
  • RepeszElek
    Kó mertmúltkor 600ezret szedtem ki a koko gyáramból ezzel a glitchel rövid idő alatt, a következő dlc-vel biztos javitják majd
  • Szabi #23541
    omgwtf xD
  • Plata
    Passz.
    Maguktól bolondulnak meg a gyárak.
  • Tuningtrabi
    És ezt hogyan kell?
  • RepeszElek
    Figyi már ebben a cocain glitch-ben nincs semmi csalás hiszen csak átmegyek egy másik sesson-be szerintetek sem fognak bannolni emiatt ugye?
  • RepeszElek
    Kinek mi, én pl. nem vágyok új sztori kiegészitőre, az új cuccok mindig jól jönnek mindennek örülök ami a tartalmat növeli, de abban igazad van hogy a rockstarnak valamiből pénzt kell szereznie ezért erölteti ezeket pedig lenne olyan aminek mindenki jobban örülne csak az nem hozna pénzt ahogy egy új stori kiegészítő sem hacsak nem pénzért adja a dlc-t de az nem az ö stiílusuk
  • Tikal #23536
    sajnos a játék a multi része free to play modelre épül... farmolj ameddig le nem zsibbadnak az ujjaid..
  • Plata
    Neked farmolás.
    De crew-el el hülyéskedni jó móka.
    Közben keresünk pénzt is.
    De ne tudd meg mekkorákat lehet ökörködni crew-el.
  • totyak
    Abban mi az élvezet, hogy egyfolytában farmoljáték a pénzt azért, hogy utána a Rockstar bedob egy újabb kiegészítőt (most pl. ezt a Military-sat), amit drága pénzért megvehettek és utána ugyanúgy csak a pénzt gyűjtitek nagyüzemben a következő hasonlóan semmitérő dlc-re? Persze, nyilván vehettek házakat, autókat, yachtot, de egy idő után szerintem iszonyat unalmas lesz, én legalábbis már nagyon beleuntam, pedig imádom a játékot. Ráadásul mindezt a pénz harácsolást úgy csináljátok, hogy nem is public sessionba mentek, ahol legalább annyi izgalom lenne, hogy esetleg betámadnak idegen játékosok, hanem privátban. Ha ez a sok Online kiegészítő nem jött volna be ennyire a Rockstarnak, már rég kaphattunk volna egy sztori kiegészítőt, többet érne.
  • Plata
    Ez akkor igaz ha egyedül vagy,de ha nem vagy egyedül hanem crew sessionban,és nem csak azzal foglalkozol hogy eladod a gyárból a cuccot hanem közben segítesz a többieknek eladni azzal is jobban keresel.Mc eladásnál az eladás 10%-át kapod meg.Legtöbb crew tagnak 3 vagy 5 gyára van.Általában egymás után adjuk el mindenkinek a gyárából a cuccokat,segítünk egymásnak így állandóan eladás van,akár órákig.Van hogy nem is jut idő autó lopásra mert sok gyár eladás van.Eladás meg nem tart sokáig pár perc,a küldetésed meg mennyit fizet?Egy átlagos küldi 25 ezret fizet asszem,de csak akkor ha sokáig csinálod.Sokkal egyszerűbb crew sessionban MC eladásokban segíteni,számold ki mennyit kapsz egy 2-3 millás gyár eladásnál ha 10%-ot kapod az eladásból?
    És azt meg keresed 5-10 perc alatt.
    Ha egyedül MC-zel lehet igazad van,nem tudom,én szinte mindig Crew sessionban játszom,ott meg állandóan van eladás.Nem hiszem hogy így a küldizés vagy verseny adna annyit amennyit így tudok keresni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 17:12:20
  • ricsei50
    Akkor nem teljesen értitek, hogy mit írtam.
    4 kocsi eladásánál mennyi időt kell eltölteni in-game, hogy újra tudj eladni?
    Egy gyárnak mennyi ideig tart amíg kitermeli a cuccot?
    Ha megvan a kérdésekre a válasz, akkor számolj úgy, hogy ez idő alatt csak sima küldetéseket csinálsz, vagy bármit.
    Aztán meglátod, hogy bizony ott van az a pénz mennyiség, nem pontosan ugyan annyi, de kb bizony ott van az.
    Szerintetek miért van az, hogy ha pl versenyeztek, vagy bármi és teszem azt van 4 kör akkor többet fizet mint ha van 1 kör?
    Azért mert ha több időt baszakszol az adott küldivel, annál többet fizet. Ez igaz mindenre ami ezt a játékot érinti. Nem kell megmagyarázni semmit, mert csak a ceo raktárakkal kerestem már 13 millát, szval tudom miről beszélek. Ott is az van, hogy ha pl csak egy raktárad van, van egy adott várakozási idő két beszerzés között. Miért? Mert meg kell lennie a BALANCE-nak megkezdve a legrövidebb külditől, a kocsi eladáson át a heistekig. :)
  • Caliph
    most a motoros biznisz 25% több profitot termel event van :D

Most a nagy hacker támadás heteiben hanyagoltam,de hétvégén szerintem visszanézek mi a helyzet
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.30. 16:16:52
  • RepeszElek
    Na konzolon nincs olyan sesson ahol nem faszkalapok vannak az a baj
  • Plata
    Azért egy begőzölt gyár többet termel mint akármelyik küldetésed.
  • Plata
    Ez nem így van,vagyis ha egyedül vagy lehet,de ha van normális crew és crew session akkor nagyon nem,crew-ben jó pár játékos már többszáz millát keresett csak kocsi eladással.
    Crew sessionban ahol nincsenek gyökerek csak mi és zsinórban adjuk el a kocsikat nyugisan nagyon sokat lehet keresni.
    Legutóbb a pénzhamisítómból adtam el árut,sok rivális mc és ceo miatt 404 ezret kaptam,de ugye hiába a sok rivális banda,nem voltam veszélyben mert minden rivális ceo és mc crew tagokból állt,egymást soha nem támadjuk csak segítjük.
    És most az MC gyárakat is be lehet bugoltatni,a szokásos max áru helyett akár több millió dollár értékig tudnak termelni.
    Sőt most van olyan bug is amitől supply sem kell a gyárba.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.30. 11:57:30
  • ricsei50
    Ha megnézitek onlineban akármit csináltok (sima mission, deathmach, gyárak, autó lopás) minden ugyan annyi pénzt hoz. Amibe több időt ölsz bele/több ideig tart az több pénzt hoz, amibe kevesebbet az arányosan kevesebbet hoz. Szval igazából tök mindegy, hogy mit csináltok. Ja kivéve a dupla $ és rp-s cuccokat. Én csak azt veszem meg amit nagyon muszáj.
  • RepeszElek
    Na ez a szemétség mert ugye miért vennél cargobob-ot ha nem azért hogy autókat cipelj vele, honnan tudhattam volna mikor megvettem hogy ez lopott autókra nem jó, még is mit gondol a rockstar a saját autómat minek cipelném ide oda vagy egy fostalicskát az utcáról??
    Szerintem szemét dolog hogy ezeket nem írják oda mikor megveszed...
  • Plata
    Ne saját cargobob-al menj.
    A saját elejti,de a lopott nem.
  • RepeszElek
    Remélem a military dlc-vel jól lehet majd pénzt keresni mert ez a motoros dlc-vel érkezett drog ipar nem nagyon győzött meg...
    Egy rakás pénzbe kerül, védelmi rendszerrel is lopják az árumat minimum 20 perc míg feltöltöm 20 perc míg eladom, lassú a gyártás stb... 10 perc alatt lopok egy egy top range kocsit és 5 perc alatt el is adom ez 80 rongy, már nem is nagyon töltögetem a gyárat csak időhúzás kb.
    A cargobob jetsam meg mostanában 10ből 8 autót elejtlopásnál ki tudja miért magyarul pont arra nem lehet használni amire való mind ez két milláért!!
    Ne vegyétek meg.
  • allock #23523
    átmásolod a játék mappáját egy másik helyre aztán a másoltat úgy modolod ahogy akarod
    Utoljára szerkesztette: allock, 2017.05.26. 15:33:45
  • gebali
    Mi a legjobb megoldás arra, hogy tudjam modolni a single-t de ne tiltsanak ki érte a multiból?
  • Plata
    próba
    Na talán.Ha mégse akkor otthonról majd.
  • Plata
    Franc,mobilról nem megy a linkelés.
  • Plata
    Jön a katonai dlc,saját bunkerrel sok új katonai járművel.
  • Ryder159
    Sziasztok!
    A játék minden indításnál letölt egy 700MB-os frissítést. Miért? Van rá megoldás?
  • kisdudeEe #23517
    Esetleg MSI Afterburner + Riva Tuner kombó nem fut a háttérben? Nekem a Riva Tuner miatt crashelt a launcher, amint azt leállítottam, gond nélkül elindult a játék.