Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Azt szeretném még kérdezni,hogy a játékba a mentés hogy működik?Tudom,hogy van az automatikus meg ha lefekszek az ágyba + van a gyorsmentés.Viszont ez mind csak a küldetés végén működik,vagy legalábbis mindig újra kezdi a küldetést akárhol mentem el gyorsmentéssel is ami viszont nem is műkködik mindenhol
Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2016.10.15. 14:07:34
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.15. 09:22:10
Pici segítséget szeretnék kérni.
Eredeti játékként megvan a GTA V. Frissen van telepítve. Van egy patch, ami minden egyes elindításnál minden esetben újra letöltődik az internetről.Letölti, elindul, a játékkal játszunk, de ha kilépek és újraindítom a játékot, akkor újra letöltődik az indulás előtt. Ez az 1.0877.01 patch, 641 Mb. Úgy látom talán ez az online részhez tartozik. Hogy lehet ezt az állandó letöltést megakadályozni, vagy mi okozza ezt. Amikor letöltötte a patch-et utána beléptem az online játékba, próbáltam egy versenyt elindítani, de lefagyott a gépem, tehát valami hiba lehet a játékkal ez által. Az online térképen tudtam mozogni minden hiba nélkül, de a verseny elindulása után fagyás lett. Előre is köszi a segítséget. privátban is jöhet infó: [email protected]
Sima hard heist-en ahol nem kell figyelni CM-re jöhet mert lehet rá vigyázni.De CM-nél 20-ast vinni öngyilkosság,nincs megfelelő fegyvere,szar a páncélja és kevés van.CM-hez kell hogy super heavy armorod legyen,1 rajtad legalább 8-10 a táskában.Kell RPG,Kuruma és egy ház is ajánlott a Las lagunas boulevard 4 alatt.Minél magasabb vagy annál több az életed.És nem ért ha az erős,stamina statod max,többit sem árt maxolni.És a fegyvereket is jó ha fel tudja tuningolni,ha van nagy tár a fegyveredhez az jó,kevesebb töltés.Minigun sem árt ha van.Az életerőd 20 szintenként növekszik.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
tgabo91 néven fent vagyok
Utoljára szerkesztette: gabo91, 2016.10.14. 19:18:52
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
bár ha ügyesek vagytok nem nagyon van rá szükség,de ha csak egyszer is hibáztok bukjátok az egészet és kezdhetitek az elejéről.
Prison break finalét is meg lehet csinálni kurumában ülve.Úgy nem nagyon van kockázat.
Pacific standard - Hack lenne a mostani
TS on
SC: NippHUN
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.10.14. 12:25:19
Aki nagyobb szintű vagy régebben játszik annak már annyi fölösleges fegyvere van hogy kész káosz meg keresni harc közben ami kell,ezen segít a fegyver tároló.Nekem csak pisztolyból van vagy 7-8.<#ravasz1>#ravasz1>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bár mondjuk én rendszeresen szoktam golfozni szórakozásból,na meg tegnap is kergettem a halakat a Yacht alatt,szóval lehet ezért.Meg a pénzhamisító gyáram mellett a yachtkikötőben is kergettem a halakat.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.14. 08:41:32
De épp melóbol írok mobilról.
Elég ha csatlakozol.
Akkor is jár unlock.
Nekem megvan minden unlock mégsem csináltam meg az összes heist-et hostként.Szimplán csatlakoztam.
Alkalmazottakat a securo serv fizeti.
Motoros bandánál a haszon 10%-át is kapják de azt sem tőled veszi el.
Buzzard előnye hogy kicsi és talán fürgébb,de a fegyverzete gyöngébb,a rakátáinak van töltés ideje.
Savage előnye hogy két fő fegyverzete is van,két rakétavetője ami szünetmentesen okádja az áldást,és egy gyújtó lövedékes gépágyúja.Viszont elég nagy és mintha lomhább lenne,na és a lövész és a pilóta tudják a fegyvereket cserélni.Ha komolyabb szállítmányod van,mondjuk fullos nagy raktárt kell kipakolnod,akkor a savage jobb,rakétáival lazán eltakarít bármit.Ha két Savage kiséri a titant eladásnál az csúnya munkát csinál.Sajna a buzzard rakétái nem folyamatosak,ha lő akkor újra kel neki tölteni.Buzzardal egyedül is lehet boldogulni,de ha ketten vagytok akkor savage,mert két ember azzal piszkosul oda tud csapni.
Az én irodám ilyen,kicsit már koszos a sok cucctól.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Raktáradban van upgrade fül,ahol az eladásnál használt járműveket tudod feljavítani,páncélozottá tenni meg hasonló.

Gyáradban ilyen upgrade-ek vannak.

A motoros klubban sok mindent lehet csinálni,darts is van meg szkander,na meg bár is,tévé meg egyéb vacak.Jah meg garázs is.

De vehetsz olcsóbb irodát is,az nem tudom mennyibe kerül,nekem a legnagyobb van fullosan.Úgy ha jól emlékszem 6.6 misi volt.
Jah és raktárban még nem árt ha a járműveket upgradeled,az is pénzbe kerül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.13. 17:55:31
CEO meg csak akkor ha van egy irodád.
Amúgy M betűt megnyomod és a Securoserv menüben regisztrálhatsz rá
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Erre a hibára tudtok mondani valamit? Egy cimborám most vette meg dobozosan a játékot.Az első küldetés elindulna de csak hang van,majd evvel a hibával leáll.Már fél napot próbálkozott de nem talált megoldást ami segített volna.
Pl. játszottam olyat, hogy a Human Labs-ban voltunk. 1 vadász shotgun-nal, a többiek meg csak egy zseblámpával x ideig. Ha letelt az idő, akkor a prédák is kapnak shotgun-t. Ja, és teljes a sötétség az épületben. Lopakodással sokkal tovább ki lehet húzni a fegyverig, de akár a vadász mögé is osonhatunk, bár 1 zseblámpával elsőre nem biztos, hogy kiütjük, de ha elterül, akkor van esély megölni.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A Bringázástól pedig a stamina (állóképesség) nő, nem tudom miért keverik itt az erővel 😊
Visszatérve a lopakodásra, valóban nincs sok értelme, hiszen folyamatosan mutat mindenkit a minimap, más lenne ha csak targetolt játékosokat jelölne a térkép, Én legalább is jobban élvezném a multit 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.10.12. 19:33:57
Apropó.
A motoros dlc hatására, mintha kicsit könnyebben leesnék a motorról ütközés hatására. Ezen is módosítva lett, vagy most már a motorozáshoz is kell skill, vagy én szoktam el tőle nagyon? Eddig olykor hegyekről gond nélkül ugrathattam le motorral, nem estem le róla mégsem, most meg kisebb akadályoknál is úgy el száll, hogy na még. Ezen lehet változtatni valahogy, vagy csak vezessek az óvatosabban?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-