27707
  • Plata
    Ha teszel rá hőkamerát még durvább,látod a fal mögött is az embereket.
    Igaz lelőni nem tudod,de sokkal jobb hőkamerával,mert azt is látod aki el van bújva mondjuk valami bokorban vagy egyéb szarban.
  • RepeszElek
    Najò talán ez túlzás, de végre az ovis hydrásoknak amnyi!
    Nagyon untam már őket viszont ha lesz egy iyen puskám bekaphatják, de akkor is túlzás lesz itt hiszti még asszem
  • Caliph
    huhh ez elég op :D
  • Plata
    Van aki videót is csinált róla.
  • Plata
    Jut eszembe a sniperre ha jól tudom valami hőkamerát is lehet szerezni,thermal vision vagy mi a rák.
  • RepeszElek
    Nagyon dúrva
  • Plata
    Ha Hydrára lősz vele akkor a hydrás megfog lepődni.
    Ki kell fejleszteni.
    A hatása olyan mintha rpg-vel lőnél,a golyót lecseréli robbanó golyóra,max 40 lőszert vihetsz magaddal.Heavy sniper puskához van ez a fejlesztés.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.14. 21:30:16
  • RepeszElek
    Azt ki kell fejleszteni vagy boltban meglehet venni?
    És ha a hydrára lövök ezzel sz új sniperrel??

Nekem a motor tetszik, igazából ez az új DLC totál lenulláza az eddig vásárolt cuccaim jelentőségét.
    Egyedül a hydrám az ami még ér valamit de most hogy mondtad ezt az új snipert már ebben sem vagyok biztos..
    Lehet kicsit túltolták?
  • Plata
    Felmászol a hegyre és levadászod az autópályán mászkáló gyanútlan játékosokat.
  • Tikal #23575
    pff, hülyék ezek..
  • Plata
    Az új robbanó lövedékes heavy sniper puska meglepetés lehet még.
    Negyven töltény van hozzá,minden lövése olyan mint egy rpg,csak éppen ez egy sniper puska.Nagy távolságra lehet vele halál pontosan robbantani.
  • Plata
    Ha nincs heli vagy hydra nehéz kiszedni,de sajna fölfelé egyáltalán nem tud lőni.
    Sima publicba én nem járok,csakis crew sessionba.
    De azt tudom hogy hydrával elég hamar le tudják szedni.Fel téve hogy nem olyan balfék hogy túl alacsonyra megy.
    Az új küldiket próbáljátok ki,nagyon jók.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.14. 18:37:18
  • RepeszElek
    Tegnap haver bepipult a sok balfaszra és kikergette az egész sessiont apc-vel meg a kamionnal, ott voltam vele meg még pár magyar.
    Magát a kamiont ki leget lőni csak ahol az ágyuk vannak az bírja nagyon.
    A fullra húzott kamiont hiába lőtték rpg-vel nem számolta mennyit kapott az a rész ahol az ágyuk vannak de rengeteget, és az ágyúval még egy hydrát is leszedtünk. Kb 10 perc múlva mindenki megunta és kilépett a sessionból.
    Ott voltam én is, kipróbáltam ezeket.
    Na most ha van pár pro játékos a sessionban akkor ez nem ilyen egyszerű, na meg ahogy egyedül nem megy de a hárman összeállnak mint ahogy mi is akkor a legtöbb sessiont ki pucolja majd a sok troll.
  • Plata
    MOC állítólag 10-12 stickyt bír ki.
    Viszont nincs rajta légvédelem,a fegyvereit csak vízszintesen lehet mozgatni,földi célpontok ellen nagyon hatékony és sokáig bírja,de repülők és helik ellen védtelen.
  • Plata
    Próbáltad is vagy videóban láttad?
    Mert tesztelésen láttam,nem húzza sokáig a kamion hydra ellen.
    Az APC-ben meg limitált lőszer van,ha kifogy kampec,mellesleg egyedül nem is tudsz vele mit kezdeni,vagy vezeted vagy lősz,ha vezeted nem tudsz lőni ha lősz nem tudsz vezetni.Hydra ellen APC sem bírja sokáig.
  • RepeszElek
    Ez az új apc brutál. 7 Rpg-t kibír, a kamion fullra húzva meg gyakorlatilag elpusztithatatlan, mi lesz itt...?
  • Plata
    Jah azt kifelejtettem hogy interaction menü.
  • Nitrobrain
    Interaction menü(m betű) / Style/ change appearance
    #23566 Plata mindent elmondtál csak a konkrét kérdésre nem válaszoltál
    Utoljára szerkesztette: Nitrobrain, 2017.06.12. 09:29:23
  • Plata
    Külsejét 100 ezer dollárért tudod utólag módosítani.
    De a nemét nem tudod.Minél több játékod van az SC accodon annál több lehetőséged van a kari készítésnél.
    De kezdhetsz új karit,két karaktered lehet Online,a bankszámlájuk közös.
    Ha az első karid már magas szintű az új karid sem 1-es szinten kezd.
    Ha jól emlékszem ha a karaktered 120 szint felett van akkor az új kari is 120-as szinten indul,de ez nem biztos,lehet az első karinak magasabbnak kell lenni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.12. 09:19:11
  • LazyB
    Utólag hol lehet a karakterünk külsejét megváltoztatni pl. arc kinézet, nem szőrzet hanem a komplett arc csontozat stb.
  • Caliph
    na akkor még öt nap :)
  • Tuningtrabi
  • Plata
    Nekem a rakétás páncélos tetszik.
  • Caliph
    ja igen,csak szerkesztettem és rossz helyre szúrtam a bunkeres mondatot :D arra gondoltam hogy a tampához kellhet majd a bunker.
  • Plata
    Buzardhoz nem kell bunker,a bunker gondolom baromi drága lesz,ha tippelnem kéne akkor olyan 5-10 misi.
  • Caliph
    nézegetvén az új dlcben érkező gépeket lehet várok arra az armored tampára,azon fegyó is van :) Buzzard nem kérdés,akkor az lesz az első beruházás..
    remélem nem kell bunkert venni hozzá , mert gondolom az sem lesz olcsó
    és kíváncsi leszek erre a kamionos mobil bázisra is :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.06.07. 12:43:32
  • Tuningtrabi
    Mikor jön ki az új dlc?
    Elvileg Június 6 volt írva.
  • Plata
    Nem.Ezek online DLC-k.
  • gebali
    A DLC-vel hozzáadott kocsikat valahogy meg lehet szerezni singleplayerben (nem kóddal)?
  • RepeszElek
    A kuruma meg csak a gép ellen jó, a playerek ellen nem sokat ér, azok ellen inkább már a duke ami csak kicsivel drágább csak
  • RepeszElek
    Jaja, szerintem is várd meg, én is arra várok.
    Nekem intaurgent pick up-om van , de félek az új járművekkel szemben nem lesz nagy szám eladni meg nem tudom :/
    A hydra azért még mindig megéri szerintem!
  • Plata
    Jön a köv dlc-vel pár nagyon jó taliga azokat várd meg.
  • RJoco
    Insurgent vagy limuzin minigun-nal szerelve. De ez már két emberes móka.
    A terepjárók is fun-ok. Felmenni velük a legmagasabb hegyre. Majd lejönni. Követni a gyalogösvényeket.
  • Caliph
    Na elkezdtem feltölteni ceo raktárat kocsikkal,még 10 kell a 32höz,aztán jön az eladás :) Már bilibe lóg a kezem miket fogok venni a sok megkeresett dollárból :D A buzzardon és az armored kurumán kívül mi az ami must have járgány még ?:D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.06.06. 14:59:46
  • ricsei50
    Igen. Egyébként nagyon érdekes (ami a 2014-es képet illeti) hogy ha ceon belül lopsz kocsikat (amiket később fillérekért eladsz, másra nem is lehet használni őket, bele sem lehet ülni) azokról gond nélkül le lehet szedetni a trackert, de ha az utcáról ellopsz egy járgányt arról egyáltalán nem engedi :)
  • Szabi #23549
  • Szabi #23548
    :-/

2017: #23541
  • Carlos
  • rambozo
    Nem, csak azokat tudod közvetlenül magad mellé kérni, amelyek a listában (Quick menu - SecuroServ CEO - CEO Vehicles) szerepelnek. Ha megvetted őket, onnantól ingyenesen.
  • Caliph
    ok,köszi,láttam a lehetőséget de féltem hogy megszünteti a clubot,minden gyárral együtt stb :D

másik kérdés: most elkezdtem ceo kocsilopással foglalkozni,egy helivel gyorsabb lenne az egész.
    Buzzard lehívásánál láttam hogy szinte azonnal lerakja mellénk,ez igaz a 700 ezres helire is?:D