27707
-
#23624 Sziasztok!
A repülős iskola mikor számít elvégezettnek? -
#23623 Ez sem segített. -
#23622 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#23621 Az is megvolt, nem nyert. -
#23620 Esetleg próbáld meg rendszergazdaként futtatni. -
#23619 Igen, nekem is x86-os 80,6mb, a másik 108mb. Akkor nem is ez a gond. Sajnos nem tudok róla, hogy a SC kiadásban lenne valami fájlösszerendező. Steamnél lehet ilyet csinálni. -
#23618 Nekem mindkét helyen van. Az x86-osban lévő 80 MB a másik 108 MB és ennél van ott a játék is.
Mindkettőnek ugyanaz a módosítási dátuma is.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.07.04. 20:17:41 -
#23617 Sajnos ez nem segített.
Neked is két mappában is van SC, vagy ez csak nálam ilyen egyedi dolog?
- C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Social Club
- C:\Program Files\Rockstar Games\Social Club
Ezt sem értem miért van így, de ha nálad/másnál is így van, akkor biztos úgy jó. -
#23616 és egy youtube videó hogyan csináld ha elakadnál,vagy nem csináltál még ilyet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#23615 nincs valami repair vagy file ellenőrző mód?
most hirtelen google ezt dobta ki
inditsd a játékot -verify
játékmappa/GTAVLauncher.exe -verify
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.07.04. 19:35:19 -
#23614 Akkor gondolom azokat rakná fel most, ha hajlandó lenne továbbmenni. Köszi, hogy ránéztél. Ez micsoda szívás. Nincs kedvem a 70Gb-ot újra leszedni. -
#23613 mpgunrunning és patchday15ng nincs neked -
#23612 Valamiért 2x van a SC a gépemen, elképzelhető, hogy a Steam-es GTA IV telepítése zavarta össze a dolgokat. GTA IV törölve lett, de a SC-ot egyiket sem engedi, mert azt írja, előbb a Rockstar termékeket (ergo a GTA V-t) távolítsam el. Banyek.
Valaki megnézné, akinek szintén SC verziós játéka van, hogy nála milyen dlc-k vannak telepítve? enyémről egy kép:
KLIKK
Elérési út a képen. És bocsi a dupla postért. -
#23611 Már jó pár hete nem indítottam el a játékot, gondoltam most már ideje lenne feltenni ezeket az új frissítéseket. Indítom az exe fájllal, egy 69,77Mb-os valamit kezd el leszedni, aminek a végén megakad és kiírja, hogy a Launcher működése leállt. Nem tudom feltenni a frissítést és a játékot sem tudom indítani. Mikor legutóbb játszottam, pár hete, semmi baja nem volt. SC verzió. Ötlet? -
RepeszElek #23610 Lehetett volna még több heist vagy még több olyan téma ahol a csapatmunka a lényeg, hogy ne egymást gyolkoljuk hanem összedolgozzunk, de nem, egymást ölno sokkal viccesebb, remélem bombázó repülő is lesz ami upgradel atomot is fud majd ledobni és akkor egy egész szervert tönkre lehet majd baszni....:)
-
#23609 egyetértek. annyi sok jó dolgot rakhattak volna bele, de nem, még több fegyver meg autó meg hülyeség... -
Plata #23608 Attól függ mekkora hülyeséget csinált,lehet hogy 1 hét vagy 1 hónap de ha súlyos volt a dolog akkor 20 év.
Ha pénzt addoltak neki,de nem kérte akkor nincs bünti csak levonják a pénzt utólag,úgy hogy elveszik a pénzt,vagy a cuccot amit vett belőle.
Ha rinyált moddernek hogy adjon neki pénzt,akkor ő is hibás és végleges bannt s kaphat.
Ha ártatlanul csak megdobták pénzzel és gyorsan lelépett semmi bünti,ha hülye volt rinyált moddernek pénzért,vagy észrevette hogy pénzt addolnak neki de nem menekült el hanem várt hogy több pénze legyen akkor cumi. -
geri66 #23607 Sziasztok! Eggyik barátomat kibannolák onlineból mert addoltak neki money-t de nem írja meddig van bannolva. Átlagban meddig bannolnak az első bannodnál ?
válaszokat előre köszönöm. geri66 -
Plata #23606 Valamelyik crew tag csinál valamilyen trükkel üres public sessiont és oda meghívja a tüöbbieket, -
RepeszElek #23605 De crew sessionban nem tudtam bizniszeln, nem engedett.
Ott nem lehet? -
Plata #23604 Még mindig az a megoldás mint régen,crew privát public session.
Vagy csinálsz egyszemélyes privát public-ot.
Crew sessionokban olyan jól nyugisan el lehet játszani. -
RepeszElek #23603 Nagyon kezdünk eltávolódni a régi részek műfajától...
-
RepeszElek #23602 Vannak itt komolyabb bajok is. Nem tudom a hydrával kilőni az APC-t, sőt semmibel sem tudom, de ha valahogy sikerül közelkerülnöm hozzá akkor elég egy kis pisztoly is!
Ettől az új dlc-től egy kurva háborúvá változott a játék, páran összefognak és az új járművekkel kiüldözik a normális játékosokat a szervetekről.
Ennél sokkal haaznosabb tartalmat is betudtak volna hozni a játékba ahelyett hogy plusz eszközöket adnak a trollkodásra.
Úgy látszik erre van igèny... -
Juhasz82 #23601 Te miről beszélsz ? Milyen fals infó?? Olvass már vissza és értelmezz.
"hogyan tudom visszaírni a nevem Rocksatr Games Social Club-on bejelentkezve"
És most olvasd el mit írtam. Ő saját magának nem tudja csak 1 évben egyszer és mivel gondolom 1 éven belül törték fel... és 1 szóval se írtam, h nem tud írni a support-nak.
-
Gibor #23600 Legalább fals infót ne adj. Supportnak kell írni hogy feltörték és nevet módosítottak és kéred hogy írják vissza. -
Juhasz82 #23599 Sehogy,365 naponta tudod csak a neved változtatni -
RepeszElek #23598 Nem tudom miért jò az ilyen köcsögöknek ez... -
Plata #23597 Support -
LazyB #23596 Üdv!
Feltörték a gta v-öm és átírta a nevemet is az a kis török buzi gyerek, hogyan tudom visszaírni a nevem Rocksatr Games Social Club-on bejelentkezve, mert azt írja ki hogy idézem: Nickname is not editable szürke marad és nem tudom visszaírni a nevem!!! -
Plata #23595 Mert 32 féle kocsi van,ha megvan a 32 akkor random ad valamilyent.
De ha 32 megvan akkor eladsz 4-et és újra 4 top range jön. -
RepeszElek #23594 Tudom, de most mint ha valami változott volna, 32 után eddig több top range-es kocsi jött most össze-vissza adja,nem zsinorban egymás után mint eddig.
Eladtam most azt a párat amit adott majd elmentem lopni adott még eggyet kettőt amit lopások közt eladtam és most fullon van a garázsom és nincs közte egy top range-s kocsi sem :D -
Plata #23593 32 kocsit lopsz garázsba.
Eladod 4 legdrágábbat akkor újra 4 drágát ad.
Utána 4 drágát megint eladod és lopsz újra 4-et. -
RepeszElek #23592 Nah tök jó,...
a kocsi lopásnál most mit kell csinálni hogy csak top range-t lophassak megint?:)
-
Plata #23591 Hát engem a pvp rohadtul nem érdekel,crew sessionban meg nincs öldöklés,max tesztelés miatt. -
RepeszElek #23590 Lassúra átváltva a hydra könnyen sebezhetővé válik, inkább ezért csak annyit szoktam tenni hogy kiengedem a futòművet az lelassítja és manőverező képessége is megmarad.
Igen amúgy a gép ellen jó ha van az nem olya ügyes mint a játékosok -
Plata #23589 Azt gondolom tudod hogy a hydra lassan is tud közlekedni,ha átvált másik módra.
Nem tudom hydra ellen jók-e a rakéták,de az új melókban van olyan amiben rakétás meg légelhárító ágyús pótkocsival kell megküzdeni vagy 100 Buzzard-al.Pontosan nem tudom hány buzzard jön,de iszonyú sok,vagy 20 percig özönlenek a buzzardok,na meg a rendőrségi helik is.Azok ellen nagyon jó. -
RepeszElek #23588 A rakéták szart se érnek a hydra ellen, még én is simán lerázom vele a rakétákat pedig én nagyon béna vagyok a hydrával.
Megvettem 3 milláért bosszúállónak, de csak arra használlom hogy eljussak A-ból B-be...
Nekem magyon gyors, mire meglátom a célt már késő. -
#23587 OP, de kurvára. -
#23586 hydra ellen az utánfutós légvédelmi üteg jó lett volna,de ahogy nézem tesztvideókat simán kimanőverezi a hydra akár 2-3 rakétát is... -
Plata #23585 Moddereknek lehet hogy annyi lesz?
Katt