27707
  • Plata
    Keress egy aktív Crew-et,tegnap este egy csomó pénzt kerestem csak azzal hogy többieknek segítettem,egy eladás 30-70k pénzt is hozott.
    igaz autó eladás az szar csak 5k a jutalom,de Mc és bunker eladásnál sok lóvé jön.
  • Maceehun13
    Köszi ,sajnos nincs sok barátom akivel tudnék tolni criminal-t
  • Plata
    Motoros club felejtős,CEO+Autó lopó raktár,jelenleg 1 autó eladás 800 ezer dolcsi.
    Az autó eladás a leggyorsabb mód a pénz szerzésre amúgy is,1 top autó eladás 400 ezer,most 800.
    Bunker sem rossz 700 ezer körül termel asszem.De jön az új DLC jövőhéten az lehet még jobb lesz.
    Ha sok pénz kell gyorsan akkor szerezz 3 értelmes embert aki ismeri az összes heist-et,letoljátok CM-et az kb 14 millió dollár.

Ez a finálé,az előző 4 heist bevétele nincs benne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.24. 16:57:09
  • Plata
    Jön az új DLC amiben majd vehetünk saját repteret egyéb vackot.
  • Maceehun13
    Sziasztok, az lenne a kérdésem,hogy mivel lehet most gyorsan sok pénzt keresni onlineba? CEO-m nincsen ,csak motoros club-om ,de ott nincs még raktára ,csak club house .
  • Plata
    Az FIB küldik indulása valamiért néha bugos,érdemes taxival menni FIB küldikre,akkor biztos elindul.A tengerparti FIB küldi nekem mindig bebugol,ha odamegyek eltűnik a küldi,mentem már oda repülővel autóval ejtőernyővel motorral egyéb szarral mindig eltűnt,de taxival nem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.24. 08:09:54
  • RODLEE
    Úgy néz ki megvan a megoldás!
    Nem tudom ki írta taxival menjek valahova, én meg felmentem a taxival a B betűhöz és úgy oké is volt megy tovább a dolog találkoztam ott az FIB-vel FBI azután valmi hulla ház, Jóga.....stb!
    Kössz a Helpet!
  • Plata
    Dupla pénz jár most autóeladásért.
  • RODLEE
    Hali!
    Megcsináltam a repülő iskolát , de ezt getaway locationt még nem majd akkor ezt próbálom, a helikopter meg a mini sub megvan!
    Kösz!
  • Caliph
    de ha magvan a mini sub meg a heli akkor esélyesebb hogy repülő iskolát kell megcsinálnod
  • Caliph
    Vagy a másik campaing probléma is lehet,hogy egy heistre készülve egy négyajtós gyors autót le kell rakni egy eldugott parkolóban és megjelölni hogy ottvan,egy későbbi rablással aztán azzal fogtok menekülni.Ha megvan a hely fel kell hivni lestert és mark getaway location

itt van vidi

ez a két küldi szokott elakadós lenni ha nem figyelsz kicsit mit is kellene csinálni :)

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.21. 13:08:00
  • Caliph
    voltál michellel megcsinálni a repülő iskolát?
    mert lesz egy mini subos heist ahol michelnek kell helikoptert vezetni,és ehhez meg kell csinálni a flight school küldiket a reptéren
    Aztán tovább fog engedni
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.21. 13:04:06
  • Plata
    Akkor az Dave küldi,asszem,az vicces küldi.
  • Plata
    Ha nem gugli fordítóval írsz a supportnak segítenek,több ismerősnek is lopták el accountját,de visszakapta,sőt a nevét is vissza állították.
  • RODLEE
    Sajnos nem, a B betüt kék és fent van a hegyen egy kanyargós út visz fel, igazából ilyen kilátó jellegű van ilyen fizetős kukkerek kirakva és be lehet látni vele a várost! Jól tudom a kék színű betűk a Michaelé akkor megpróbálok oda taxival felugrani vele!
    A Trevor az állat barna színű betük szoktak lenni ahova mennie kell van ez rampage ahol megvadul és ki kell nyírni megfelelő számú embert, nem tudom ez befolyásolja e a story modot , ha nem csinálom meg?!
  • JaSoN HuNTeR #23649
    ya nekem is valami orosz hacker törte fel az accountom....

Unfortunately the owner of the following email ([email protected]), probably a russian hacker got my account information and stole my account.

Stalker121... írta át az emailem....
  • JaSoN HuNTeR #23648
    Sziasztok. Augusztus 13.án ellopták az accountom, írtam az Rszarnak de nem válaszolnak...
    Írtam emailt és csak egy automata üzenetet kapok.
    Hello and thank you for contacting Rockstar Games Technical Support.

In order to assist you in solving your problem, we ask that you please visit our website at support.rockstargames.com.

There you can submit a support request with options for assistance from our dedicated Rockstar Support team.

You can also check server status, search our knowledge base, ask questions in our support community, and review the status of your support requests.

Thank you again for contacting Rockstar Games Support.

Ilyeneket küldenek, a hivatalos support oldalukon nem tudok velük beszélni mivel hitelesített email kell hogy tudsz nekik írni.....

Help mit csináljak?
  • Plata
    Ha írsz supportnak szerintem vissza adják a neved.
    De ma már nem sokan Heist-eznek,mivel az autólopás fegyverkereskedés sokkal kifizetődőbb.
    Főleg mivel most a bunkerre dupla pénz jár,így egy eladással több mint 2 milliót keresel.
  • MekNzi
    Sziasztok! Aktív játékosokat keresek néhai heistekre, közös játékra. TS-t nem igénylek, mivel annyit én sem játszom, de ha épp játszani támad kedvem legyen kit invelnem, mivel nemrég egy orosz fszkalap feltörte az accom, és mindenkit törölt a barátlistámről, pénzem nullázta, és még a nevemet is átírta, szerencsére nem vállalhatatlan : _MoneCraz_
  • Plata
    Az a B betű a tengerparton van?
    Ha igen akkor az egy FIB küldi asszem,oda taxival menj,különben lehet bebugol és nem indul el.
  • RODLEE
    Hali!
    Én is segítséget kérnék!
    A minio tengeralatjárós küldinél vagyok!
    Elrabolom a mini subot+ a helikoptert, és utána semmi új küldi nem jön telefonon hívok bárkit csak inni akar nem tudom hogy jön a következő!
    Csak egy kék nagy B betű van a térképen valami kilátó de semmi több!
    Előre is kössz!
  • bexinho
    Köszönöm a segítségeteket. Sajnos munka mellett, hétköznapok és más játékok miatt inkább csak gyors szórakozásra van beszerezve a játék. De ha beszabadulok a GTA világába, akkor szeretném egybekötni pénzszerzéssel is. :)
  • RJoco
    Én kezdőként a kontakt küldiket szerettem a legjobban. Volt 3-4, amit folyamat csináltam váltogatva. Amíg nincs páncélozott Kuruma-d, addig izgalmas tud lenni és mindig a max lóvét is kapod érte.

Ha minden nap tudsz játszani vele, akkor érdemes a napi küldiket is csinálni, bár, ha kevés a játékos a deathmatch-ek és hasonló min.2 játékos meccsek nehezen fognak menni.
    Viszont minden nap 25 ezer, minden 7. nap 100 ezer és minden 28. nap 500 ezer a jutalom.
  • RepeszElek
    Ha nincs sok időd játszani és nem akarsz glitchelni sem akkor szerintem hagyd ezeket a jobokat meg heisteket mert nagyon lassan lesz pènzed bármire is.
    Én amikor már untam a gta-t és nem nagyon játszottam már vele ami főleg azért volt mert nem volt pénzem a plusz tartalmakra akkor új játék vásárlása helyet vettem 10 ezerért egy shark cardot, amiből csináltam egy Ceo-t és elkezdtem kocsikat lopni, így már jött a pénz amit visszaforgattam mindig, és ma a kocsi eladásokból fedezem a raktáraim supplyzását mert utálok suplyzni, a gunraltáromban most van 700ezer ami egy milla ha kiszállítom.
    Szerez jjátszótársakat ha tudsz!!!
    Ennyit tudtam segíteni.
    XBox one (nincs kihalva)
  • bexinho
    Sziasztok!

(PS4)

Kezdő vagyok GTA multiban, és csak próbálgatom a küldetéseket. Nincs sok pénzem, $50e + $30e értékű koszfészek egy terepjáróval. Mire érdemes ráállnom, amivel viszonylag jó pénzhez juthatok és eközben nem válik rövid időn belül unalmas farmolássá?

Az igazi problémám viszont az, hogy hétköznap este (20-23:00) nem találtam normális quick job-ot. Vagy tök üres volt, vagy csak 1-2 ember volt benne, vagy olyan pályára dobott, amit valaki csinált, és semmi értelme nem volt, csak a pályatulajdonos saját kedvtelésére ölt párunkat.
    Ennyire kihalt lenne a játék hétköznap? Hétvégén kora délután nem volt ilyen gondom.
  • Plata
    Ki tiltani nem kell,de a hülyeséget nem ártana ha valaki kiszűrné.
    De ha jelentkezel házigazdának én rád szavazok.
  • RJoco
    Jó lenne ide egy házigazda, aki törli az ilyen spam-eket és kitiltja a felhasználót is.
  • cody1994
    Sziasztok!
    Olyan játékosokat keresünk akik iskola vagy munka miatt egy klán kötelezettségeit nem tudják vagy akarják vállalni de viszont szabadidejükben szeretnének egy rendezett , felnőtt és kulturált emberekből álló csoportban játszani.
    Amennyiben magadra ismertél akkor kérlek nézd meg az információs oldalunkat ,de addig néhány dolog rólunk:
    - 20+ éves játékostársak
    - kulturált és illedelmes viselkedés játékban és játékon kívül
    - 500 férőhelyes privát TS3 szerver
    - VPS szerver
    - klubon belüli privát versus játékok
    - FHD/60FPS stream-ek
    - klubon belüli kupák adott esetben nyereménnyel
    - segítőkész adminok és társaság
    - aktív környezet, 15-20 ember is fent van egyszerre TS-en
    Fő játékok amikkel játszunk: R6 Siege, CS:GO, PUBG, és sokan várjuk a CoD WWII-t.
    További információk és csatlakozási feltételek, szabályok itt:
    http://oldsgamerclub.hu/
  • Ryder159
    Örülj neki hogy 8 óra volt csak. Amikor megjelent kb 1 hétig jött lefele. Most nemrég újratelepítettem én is, 2 óra volt ugyanazzal a nettel...
  • RJoco
    Képes onnan folytatni a letöltést, ahol abbamaradt.
    Éjjelre többnyire azért lekapcsolom a gépet, mert akármilyen halk is, akkor is hallani a ventilátorokat.
    De mikor melóba megyek, akkor itt szoktam hagyni, had menjen.
    Benyomom a BOINC Manager-t és akkor még csak nem is tétlenkedik.
  • totyak
    Szia. Igen, szerencsére megjavult. Legalábbis akkor még ment :D Napokig én nem is tudnám, nem szoktam sohasem otthagnyi éjszakára a gépet, meg napközben sem, ha nem vagyok otthon. Gondolom az meg nem működik, hogy leszünetelem, kikapcsolom a gépet, aztán másnap onnan folytatom?
  • RJoco
    Örülj neki, hogy nem napokig szedted, mert mindig megáll a letöltés és, ha ott hagyod, akkor kb. fölöslegesen megy a gép, ha meg ott ülsz, akkor is rá kell nézni 5 percenként, hogy legyen értelme. Csak így meg nincs értelme mást csinálni.

Viszont azt nem írtad, hogy akkor megjavult?
  • totyak
    Köszönöm. Újratettem az egész játékot, mert nem találtam megoldást, hogy miért nem indul és kíváncsi voltam minden megvan e. Csúcs netemmel cirks 8 óra alatt lejött, VICC.
  • Plata
    Nekem is 70.5 giga.
  • totyak
    Köszönöm.

Más. Mennyi most a telepített SC GTA V mérete? Nálam 70,5Gb.
  • allock #23629
    C:\Users\%USERNAME%\Documents\Rockstar Games\
  • totyak
    SC verziós (tehát nem Steam) eredeti GTA V hova menti a single játékot? Újra kell raknom a játékot, de a mentésemet nem szeretném elveszíteni.
  • gumikacsa
    Hát, ez az. Van az a küldi, ami előtt el kell végezni a repülős iskolát.
    Bementem, megcsináltam minden feladatot, majdnem mindent aranyra, 1-2 ezüst, bronz. Mikor végeztem, kiléptem a repülős iskolából, de nem történt semmi. Gondolom, valamit nem jól csinálhattam, mert nincsenek tovább küldetések sem.
    Valahol meg tudom nézni, hogy elvégezettnek minősítette-e a játék az iskolát, vagy idő előtt kiléptem, vagy nem tudom?
  • Robocop1987
    Szevasztok

Valaki tudna adni mentést a gta 3 espresso 2 go küldetéshez és a gta vice city verseny a vizen küldetéshez?eddig bárkitől kértem nemhogy nem adott de nemis válaszolt,néztem végigjátszásokat a jutyubon és aki csinálta arra is ráirtam facén,hiába.Vagy nincs mentés?a vice city házrobbantáshoz találtam,csak ahhoz van?annak mi értelme?100 % os mentésnek meg nemlátom értelmét mertt beirom a kódot kész a játék és akkor nemis játszottam
    Utoljára szerkesztette: Robocop1987, 2017.07.09. 11:05:19
  • Plata
    Ha az összes küldetés legalább bronzra megvan.