Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenki kapott 250 ezret ajándékba,GTA évforduló van.

Mutans Zombi
Amikor közvetlen mennék online és betöltés közben egy olyan ablak fogad, hogy ...kaptam 25.000 $-t, aztán a Rockstar Corrected 250.000 $-t, akkor mire gondoljak? Ajándék, vagy húzzak onnan, mint a villám, mert valami hulladék tréfálkozik?

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

RJoco
A villanyoszlopokat simán ki lehet vinni. De a fából készült magasfeszültségű vezeték tartók még a tankot is megállítják. Én azokat utálom és teljesen mindegy, hogy joypad-dal vagy billentyűzettel vezetek, néha úgy is sikerül bekapnom egyet-egyet.
Ezt meg kell szokni. Joypaddal vezetés közben célozni kb. lehetetlen.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Mutans Zombi
Visszaállítottad??? A billentyűzetre állított módban is lehet egérrel vezetni.

Amikor billentyűzetről vezetek, ott "játszom" néha az egérrel vezetéssel, de szigorúan csak küldetésen kívül, amikor nincs tétje. Vezetés közben (W nyomás közben) lenyomom a bal egérgombot (és folyamatos nyomva tartás mellett), amelyik irányba elhúzom az egeret, arra kanyarodik és a húzás mértékének függvényében. Persze a kanyarodás attól is függ, hogy mennyire érzékenyre van állítva a scrollozás az egereden, mert ha nagyon érzékeny, akkor a legkisebb oldalra húzás mellett is fejre állsz.
Ezek mellett persze nem az állítom, hogy könnyű így vezetni - pl. én sem tudok - csak ha valakinek túl direkt a billentyűs vezetés, akkor a lehetőség azért biztosított.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Köszi, próbáltam egérrel, jól össze is törtem egy villanyoszlopot, meg egy buszt is. (Visszaállítottam) <#nevetes1>

Súlyra számlázzák a postaköltséget, de amúgy helyes a felvetés. 😄
Én azt nem értem mi a picsának kell neked hogy hány dekás?
Szerintem még soha életemben nem méregettem a dobozos játékaim súlyát.
Sem spec editiont sem deluxe sem egyéb dobozt.

RJoco
Már lemérték. Nem értem, mi a gondod vele.

totyak
Csak én nem ezt kérdeztem. Zárójelben írtam, hogy miket szeretnék, ha lemérne, akinek megvan.

RJoco
Ott írja lejjebb, csak oda kell görgetni.
Item Weight 4.8 pounds
Shipping Weight 4.6 pounds

És nehogy keresned kelljen:
Product Dimensions 5.4 x 0.9 x 7.6 inches; 8.2 ounces
a Special Edition-t.

A mértékegység váltót meg már rád bízom.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.11.04. 20:58:53

totyak
És itt hol van az az infó, amit én keresek?

totyak
Tisztában vagyok vele, hogy itt főleg a pc-sjátékosok vannak, de azért lenne egy kérésem/kérdésem. Valaki, akinek PS3-ra megvan a Special Edition, vagy a Collector's Edition, lemérné a súlyát (fém tok + lemez + kézikönyv + színes térkép)? Hálás lennék érte.

Mutans Zombi
Akkor vezess egérrel :-) Lehet azzal is, de szokást igényel.

Apropó. A gyakori kifagyást a grafikai beállítások mérsékelt visszavétele megszüntette. Amióta ez megtörtént, azóta (~15 alkalom) nem fagyott egyszer sem.

Hát ja, azt csinálgatom, csak már csapágyas lesz az ujjam lassan. <#email>
allock
nyomkodd szakaszosan a kanyarodást <#lookaround>

#hhwnd

Sziasztok, kicsit késve kezdtem csak el játszani a gámával, szóval új vagyok még itt. 😊
Azt szeretném kérdezni csupán, hogy nincs-e valamilyen mod, vagy beállítás arra, hogy billentyűzettel vezethetőbbek legyenek a járgányok. A gond az, hogy ahogy lenyomom a gombot pillanat alatt fullra alászedi a kormányt, vagy gázt ad. Kis késleltetés jó lenne. A gamepadot egyszerűen nem tudom megszokni. Öreg PC-s vagyok már hozzá.. 😄
RJoco
Nem kizárt, hogy lelépett. Vagy mással csinálta meg a végét később.
Viszont a Southern autónál eléred már a páncélozott Kurumát.

allock
Üdv.
Igen, neki.
Biztos küldött meghívót a telefonra, ha csak félbe nem hagyta a heistet.

#hhwnd

Shortstop
Sziasztok!

Ismét kérdeznék. Csatlakozom a Fleeca job nevű heistbe, elmegyünk terepszemlére, majd megszerezzük a Kurumát amit leszállítunk viszont ezután nem történik semmi. Visszadob a freemode-ba és nem történik semmi. 30p-et adtam aztán ejtettem a dolgot. Mi lehet a probléma itt? Minek kellene történnie? A partner aki a host neki kellene kezdeményezni valamit?
Köszönöm előre is a választ!

Nekem is jó, én megyek :-)
Bluuzia
Ma délután folytathatjuk a Heistet. Max 16-kor itthon leszek, TS-en találkozunk, ha jó Nektek is. <#wave>

GTA Wikin keress rá.

A visszatérő cuccokat egy kis trükkel bárki megszerezheti.
Railgun nincs köztük.
Ha érdekel mit ad kérdezd meg PH fórumban.Lehet valaki szivességből neked is átadja a visszatérő jutalmakat.

RJoco
Némi régi info, de újabbat nem találtam a témában.

Nem,a Railgun nincs bent semmiféle visszatérőnek.
Azt csakis küldetésben lehet használni,asszem Beast vs Slashert küldiben.
Ott kapod meg pár tölténnyel,Online-ban másképp nincs bent,max hacker adhatja.

RJoco
A railgun nagyon állat, egyszer én is kaptam egyet 20 lövéssel. Azt hitték, hogy robbanó lövedékes távcsövesem van.
Amúgy a játék tartalmazza a fegyvert, de csak visszatérő játékosok kaphatják. Ezt a részét nem is egészen értem, mi számít visszatérőnek. Van jópár ilyen dolog még a játékban.

RJoco
Megnyitod a telefonod, ott balra mész egyet, valami kék ikonnal van jelezve és talán Job-nak hívják. Azon belül ki tudod választani, hogy mibe szeretnél beszállni. DT, LTS, stb. Amikor elindítja a host a játékot, akkor téged is betesz. Addig viszont el lehetsz a session-ban. Arra kell figyelni, hogy garázsba járkálás, tuning műhely felkeresése törli a kérelmet. Ilyenkor újra kell játszani a telóval.

RJoco
Mindig lehet másik session-t keresni. Nem minden session oroszokból áll. Mondjuk az ilyeneket én is utálom.

Publicban én mindig passzív vagyok,és inkább heistre megyek,de ha van crew féle privát public akkor ott kikapcsolom passzívot és vagy csatlakozom valamelyik ismerőshöz vagy egyedül CEO-zom vagy MC-zek,bár MC-t úgy szoktuk hogy egymásnak besegítünk.
Publicban nagyon kevés a normális játékos.Nem nagyon éri meg ott játszani úgyis tönkre teszik a szórakozásod.

Mutans Zombi
Public-ban volt, hogy több játékos mellé beosztva azt tapasztaltam, hogy mindenki el van a saját kis feladatával.
Naivan én is belefogtam egy sajátba, mikor pont a cél előtt lelőtt egy tag és vitte a szajrét. Persze mire újragenerált, addig már nem tehettem semmit. Néztem a srác milyen feladatba kezd és visszatámadtam, lelőttem és ott én nyertem.
Erre mi volt a reakció? Megkérdezte beszél-e ott valaki oroszul. Természetesen rajtam kívül mindenki. Egy csapatba verődtek, és természetesen mindenki rám vadászott (kb. 8 tag), többnyire 2 repülő és 2 helikopter folyamatosan. Olyan 40x öltek meg, de már csak azért sem mentem át passzívba. Persze volt aki tipikus camper-ben tolta. Mesterlövészkedett rám állandóan, biztos ettől volt merevedése. Na mind1 (ja igen, nem vagyok alapból kötekedő, nem támadok senkire, amíg rám nem támadnak).
De persze volt olyan is, ahol mindenki kellemesen a saját feladatával volt el. Teljesen változó.

Nocsak,tigrincses agya megint eldurrant?
Vagy van itt rajta kívül még másik retardált náci?
Igaz miket is kérdek,hisz minden náci retardált állat.<#wow3>
Köszönhetően a belterjes tenyésztésnek.<#vigyor>

De sajna vannak több ezer szintűek,akik néha még railgun nevü szarral is lövöldöznek.
Volt már hogy nekem is adott egy ilyen balfasz railgun-t.

A 8000-es szint egy sima bug, heistnél lobbyban, meg freeben event alatt is volt, hogy egyik másik embert 8000-nek írt ki, aki amúgy nem annyi.
Azthiszem 125-ös szint adja az utolsó fegyót.
500-as szint összehozható sok játékkal de 8000-hez kéne pár évnyi játékidő.

Egyébként meg kb 150-es szint felett tök mindegy hányas szintű vagy, ott már hozzáférhető minden fegyver (120), lehet max 10 armor és 100% az életerő. attól, hogy valaki 500 meg 8000 szintű, nem kell hasra vágódni, mert egyrészt igen, csalással sikerült neki, másrészt meg semmivel nincs előrébb, mint egy 150-es szintű.
Jah 8000-es kari hacker.
Ha jóltudom 500-as szint felett 1 újabb szint sok millió xp vagy rp vagy mi p.

A játék néha szopat és azt mondja nyomd meg az E gombot.
Te megnyomod de nem figyelsz mit is csinál.A térképről eltüntet minden küldi.
Interaction menüben keresd a hide optionst és kapcsold vissza a térképen őket.

Apartmanos heist-es résszel nem értek eggyet.
Abban a crewben amiben vagyok mindig akad ember heistre.És együtt is szoktunk privát publicban CEO-zni vagy MC-zni.
Ott nem öl meg senki.Mert mindenki ismerős.

Shortstop
Köszönöm szépen a válaszokat.
Elsősorban a tartalom miatt vettem meg a játékot mivel az offline része már nem vonzott. Egyelőre most lehetőségek tárháza van. Az értelmetlen lövöldözés (vásárlás közben lelőnek) nem annyira érdekel, nem is ba**ogatok senkit. Passzív mód jó, jó, de tényleg elvesz az élményből. A deathmatch nagyon jó hiszen oda ezért mész, viszont tegnap nem is láttam már ilyen lehetőséget. Ahogy városi autóversenyzést sem. A stunt annyira nem vonz illetve az sem, hogy négyen versenyezzünk motoron csapatban (mindig van balfék), pedig ebből baromi sokat láttam.
A heist is fura, hogy már hatos szinten elérhető volt, hogy behívtak, sikerült is teljesíteni. Gondolom ahhoz, hogy jövedelmező küldetést tudjak csinálni elsősorban már bizonyított karakterekkel kell összeállni.
Valahol lehet olyat csinálni, hogy mondjuk deathmatch-re jelentkezek és a játék keres megfelelő csoportot erre?
Illetve olyan lehetőség van, hogy addig ne legyek benne a "lobby"-ban amíg a mission/verseny el nem indul, és addig freemódban lehessek?

RJoco
A szint annyira nem lényeg, láttam már 8000-es karaktert is.
Persze abból a szempontból fontos, hogy nagyobb a fegyver arzenáljuk, több az életerejük és jobbak a mellényeik. De ettől függetlenül megölhetőek.
Általában azért odafigyel a szerver, hogy lehetőleg helyileg azonos emberekhez rakjon be. Én így sokat vagyok németekkel.
Viszont, ha agresszív vagy és sokat öldökölsz (az nem tiszta, hogy NPC-t vagy player-t, bár inkább az utóbbira fogékony), akkor később hasonló session-ba fog betenni. Többnyire oroszok közé. Szóval az értelmetlen terrorral óvatosan. Ha mégis belefutsz egy ilyen manőverbe, akkor sincs gond, ha jól viselkedsz, idővel megint a normálisak közé kerülsz.
Természetesen nehéz elkerülni, hogy az ember ne fusson bele egy-két idiótába, de az is lehet, hogy az illető csak valamilyen feladatot (napi cél) akar teljesíteni.
Nem jó mindig passzívnak lenni, egyrészt elvész az élvezet, akkor már privat-ban is mehetsz, sok az előnye, másrészt, ha valaki rádszállna, akkor vagy gyorsan passzívba teszed magad vagy a halálodkor van olyan gomb, amivel már passzívban ébredsz. Ha sokan vannak a session-ban, akkor szoktak lenni pályafeladatok, amiket passzívban nem lehet megcsinálni. Én általában visszalövök, ha valaki rám lő.
High end apartman-t teljesen fölösleges venned, nagyon nehéz 3 embert találni a heist-okhoz. És apartman nélkül is be tudsz szállni más heist bulijába. Fleeca Job - Kuruma küldit kell megcsinálni a páncélozott Kuruma-hoz. Ha a képernyőn azt látod, hogy valaki ilyet kezd, akkor csatlakozz hozzá. Fleeca Job - Scope Out, ha ezt látod, akkor ide is érdemes csatlakozni, mert ez után jön a Kuruma és nagy eséllyel akkor együtt fogjátok megcsinálni az egészet.
Nekem nagyon sokáig nem volt Kuruma-m. Sokkal élvezetesebbek voltak a mission-ok. Most csak behajtok és aprítok. 5-10 perc alatt meg is vannak. Van ami még ennyi sem.
Mess0rum-ba jelentkezhetsz, ha gondolod. Itt a fórumon 'kouta'-ként szerepel a főnök. Ritkán sikerül jól összehozni az időpontot, de amikor sikerül, akkor jót szoktunk játszani együtt.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.10.24. 12:20:45

Public sessionba ha mész ott még 800-as szintűek is lesznek,tök random.
Ha privátba ott csak te,de vannak spéci crew privát public sessionok is.
Már ha tagja vagy crew-nek,és az a crew csinál ilyet.
Public sessionban jobb ha passzív vagy,akkor nem tudnak megölni,különben állandóan megfognak ölni.
Először is szerezz annyi pénzt hogy legyen egy saját high end apartmanod, a legolcsóbb 205 ezer dolcsi,ha az megvan akkor már mehetsz heist-re.Következő az armored kuruma ami olyan 550 ezerbe kerül,plusz a tuning.

Shortstop
Világos volt ez köszönöm. Valamiért azt írta a kliens, hogy játszható már ekkor elindítottam de nem ment. Hiányzott még 3-4GB-nyi adat amit másnap reggel le is töltött utána hibátlan volt.

Az lenne viszont még a kérdésem, hogy van-e valami rendszer arra hogy kikkel kerülök egy szobába? Azt hittem, hogy nagyjából azonos szintű karakterekkel fogok egy szobába kerülni, ennek ellenére van a 157-es szintig bezárólag minden. Illetve kínaiak, oroszok, stb... Nem látom a rendszert benne, persze lehet, hogy nincs is.

Sztoriból menj onlineba.
Sztorit elindítod onnan Online és Invite Only Session.

Nem kell elérni semmit,csak eredeti játék kell.

Shortstop
Sziasztok!

Arra vonatkozóan van ötlet, hogy frissen telepített játéknál a story mód tökéletesen működik az online-ba való bejelentkezésnél pedig az állapotot jelző kis kör megáll és a játék kifagy?
Konkrét hibafájlt nem ad csak ilyen általános dolgokat tartalmazó txt-t. A story módban el kell érni egy bizonyos szintet?
Nem tudok arról, hogy tűzfal blokkolná a programot. Win7 64bit, vírusírtó, tűzfal nincs. Köszönöm előre is a választ!

wollnerd
#22679 esetleg?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mutans Zombi
Az mitől lehet, hogy a legutóbbi patch/dlc óta, változó időközönként spontán lefagy a játék (online), de annyira, hogy csak a ctrl+alt+del segít?
A gépen semmilyen más szoftveres v. hardveres változás nem állt be, illetve semmilyen más programban nincs hiba.
Hol lehet esetleg megoldást találni rá?

Üdv! Team-et vagy 1-2 embert keresnék akikkel lehet normálisan onlineozni. Nemrég kezdtem az Online-t, 11-es szinten vagyok jelenleg, van mikrofonom, tehát TS-re / stb.re tudok menni. Lamar missionöket szoktam tolni, (bár a sok random gyökér miatt még ez sem túl egyszerű), de bármiben benne vagyok, csak hozza az XP-t meg a zsetont 😄 lukitheone néven megtaláltok SC-n / steam: http://steamcommunity.com/id/madnessmarci/