27707
-
Plata #23704 Nem.Tök lazán játszottam ma is.
Sőt ma még egy lopott tankot haza is vittem.
-
MekNzi #23703 Eddig is rettenet sokat töltött a játék az új update után, de a mai nap konkrétan ilyen 20 percek után dobált be, kivéve ha párszor rányomtam az enterre, mert akkor 5-6 perc után is bedobott az Onlineba. Illetve maga a játék is néha-néha beszaggat.
Más tapasztalt ilyeneket? -
Plata #23702 Most van a Motor wars,elég jó kis móka. -
Bal0924 #23701 Köszi.
Abban a pillanatban megkaptam rá a választ, amint feltettem. :D -
Jó kis slasher. -
Plata #23699 Lopás szerintem egyszemélyes,MC-ben csak meth és kokain és a pénzhamisító a jó.
Fű és a papírhamisító az lófing.
Tök mindegy hogy hol van,mert az eladás úgyis a térkép másik felén lesz.Max ha a városban van annyiban jó hogy közel van.
CM annál könnyebb minél nagyobb szintű vagy,azt hiszem 150-es szinten van a legtöbb HP-d és armorod. -
MekNzi #23698 GTA Onlina= Loadin Simulator 2018. Hihetetlen mennyit tölt a játék mostanában..
CEO autólopáskor, ha többen is vagyunk, tudunk egyszerre több autót lopni? Eladni tudom, hogy max 4 et lehet.
MC ként melyik drogfélét érdemes gyártani, és mennyire "ajánlott", hogy közel legyen a városhoz? Nyílván a vidékiek olcsóbbak.
Illetve CM-hez keresek 2 vagy 3 embert. Kor 20+ lvl80. Írjatok itt, vagy vegyetek fel SC-on. MekNzi
Utoljára szerkesztette: MekNzi, 2017.08.30. 17:03:54 -
Borg #23697 Nincs új a nap alatt.. eddig se kaptak lószart se a segítők, csak ad-kapok alapon ment az egymásnak bedolgozás.
Múlt héten a 4-es top collectiön eladáskor volt, hogy 70k-t kaptak a segítők. De azt se mindig. Ki tudja milyen elv szerint. Én egyszer kaptam, utána meg ilyen 1000-10000. -
Plata #23696 Tudod mennyit kap a segítő az új hangáros eladásnál?
Kb lófingot,ez a jutalom eladásnál segítőnek ha 100 ezer értékben adsz el.
redditről van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.30. 12:28:04 -
Plata #23695 Bibi ott van hogy én supplyt nem lopok,lopjon az akinek nincs jobb dóga,veszek 75 ezerért oszt csókolom.
Ha unatkozom lopok 1-2 alkalommal,de egyébként nem,autó kollekció 400 ezer,45 percenként adhatsz el kb egy ilyet,kocsit lopni tart kb 5 percig,bár én utálom a repkedős lopásokat.Ha meg olyan kocsit lopok ami kell valakinek a kollekciójába akkor elcseréljük.
Shark card az kiesik,olyan béna nem vagyok hogy vegyek.GTA Online-ban lehet boldogulni lazán nélküle is,én szeretek autókat eladni vagy mc gyárakat eladni másoknak,jó szórakozás szokott lenni,bunker eladás meg izgalmas is,harcolni kell gyökér merryweather katonákkal.
CM nem nehéz,csak négy ember kell és lazán megvan,nekünk is kész lett 4 este alatt első próbálkozásra.
Ha csak PS-re hajtasz az sem rosz,egy este 3-4 Ps lemegy ha van hozzá kedved,de én már legalább 1 éve nem voltam heisten szerintem,CEO meg MC eladásokkal jobban lehet szórakozni.
Meg általában vasárnapokat el baromkodjuk zárt crew sessionban ahol ceo-zni sem lehet csak hülyülni.
És csak Crew tagok jöhetnek be,bár crew sessionból 1 már rég nem elég mert sok az aktív tag. -
Borg #23694 Most persze, az autó eladásból volt egy hétig dupla pénz. Ezért lehetett 800 ezret csinálni egy 4-es top collectiönből, nem azért mert Plata azt álmodta hogy állandóan lehet ennyi bevétel többnapi farmolás nélkül. Én is összeszedtem úgy 2-3 milliót most ebből, de amúgy eszem ágában sincs ennyi időt fektetni a játékba. Baromi unalmas és frusztráló a kocsilat lopkodni, és ennél csak még unalmasabb és fárasztóbb a supplyk hordozása, eladása. A két eladási közti várakozásba is talán befér egy VIP küldi, ami szintén orrvérzésig unalmas, és talán ha 20-40k-t szerzel belőle. Minden köztes közlekedéssel, és költekezéssel együtt csinálja ezt akinek nincs élete...
Nekem bőven sok ez is, hogy néha összesedek 1-2 misit, vagy akár egy évben egyszer betolok egy sharkot, és élvezem azt a pár autót, ami tetszik és meg tudom venni. Ezek a retardált repetitív kötöttségek meg nem hiányoznak egy percig se.
Hozzáteszem a CM-et én is lenyomnám, mert már rég heisteltem, szal az legalább nem lenne unalmas. De ehhez is idő kéne, és szervezés másik 3 emberrel. -
Plata #23693 Jut eszembe,attól hogy te farmolós sessionban lesed hogy hogyan nő a fű a parkban attól nem fog pénzed is jönni.
Csinálni is kéne hozzá melót,nem csak a halakat kergetni a patakban. -
Plata #23692 Én is max 32-ig töltöm fel raktárat.Már amikor van hozzá kedvem. -
Plata #23691 Hát csak azt mondom hogy ez megint üres baromság,órákig előkészíteni?Normális vagy te?Esténként játszom 2 max 4 órát.
Tegnap például megcsináltam a két bevezető hangár küldit és utána csak szórakoztam.
Esténkénti játékokkal a hétvégén kb 8 misit kerestem,jah vasárnap meg hétfő estét el baromkodtuk főleg.jelenleg ki is van fogyva az autós raktáram de nincs kedvem feltölteni.Nem hiszem hogy te farmolós sessionban lennél,te nem szoktál rendesen játszani szerintem,max másokat csesztetni. -
#23690 hát én most ezzel az autós lopos eladásos duplázós eventtel,100.000 dollárral indultam egy hete,úgy hogy volt 32 lopott kocsi a raktárban. egy hét alatt,esti játékokkal kifarmoltam a bunker 1.6 misiért,+fel is fejlesztettem teljesen a fegyverbizniszt,és maradt még több mint fél misim. egy top kocsit eladva 200 ropit adott a duplázós event,leadtam az autot loptam is a következőt(ha 32 kocsi van a raktárban és eladsz egy top kocsit,akkor a kövi lopós küldire is top kocsit ad be 100% eséllyel),reptérről csórt cargobobbal viszonylag gyors a menete,aztán még mindig volt 10 perc cooldown a kövi leadásig,akkor csórtam egy buzzardot a merryweather mólóról és vip headhunter küldi pont belefért vele ebbe a tiz percbe.
Volt hogy kilőtték a kocsit alólam,volt hogy valaki savaggel farmolt ,de egy session váltás megoldotta a dolgot,bedobott pár emberes sessionba ahol már jó esetben békén hagyják az embert.
megjegyzem semmi autóm helikopterem nincs még,de szép lassan bunker eladásokból(25 egységet egyedül is el lehet adni,akkor csak egy kocsit ad) majd hétvégén farmolgatok kicsit hogy meglegyen az MoC.
És várom a kövi dupla pénzes eventet vagy leárazást
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.30. 11:05:32 -
Borg #23689 Lol, múltkor együtt voltunk abban a farmolós sessionban. Nem mintha ennek bármi köze lenne ahhoz, amiről szó volt. Előadod itt magad folyton, mintha feltaláltad volna a spanyol viaszt, holott neked kéne lemászni végre a falvédőről...
800ezret akkor se fogsz te folyamatosan előteremteni semmilyen supplyzásból, vagy autólopásból, csak ha órákon át ott baszod a rezet az előkészítéssel is. Óriási mennyiségű időt kell befektetni ahhoz, hogy valaki a farmolásból milliókat keressen. De nyilván lehetséges. Főleg ha nincs életed mellette.
Utoljára szerkesztette: Borg, 2017.08.30. 09:33:05 -
#23688 A tök olcsó alatt mit értesz?
Lehet, hogy én rossz helyen kerestem.
A CM nem játszik. Egyrészt a heist cseszi a netem, az meg a kapcsolatot. Másrészt kellenének társak, amihez nem ártana egy normális munkaidő sem. Pedig hidd el, szívesen megcsinálnám. -
Plata #23687 Ha van Ceo irodád akkor mit tökölsz?
Autós raktár tök olcsó és már lophatod is a verdákat.
Ha gyorsan kell sok lóvé menj CM-re egyből 13-14 milla.
Napi küldit csinálja a büdös franc.
Nem Garázst kell venni hanem autós raktárat, a Ceo garázs asszem 6.8 milla,de az arra való hogy a saját autóidat oda pakold,60 darab fér el benne.
Van nálunk olyan aki pár napja kezdte a játékot,1-es szinttől jött velünk és nagyon szépen halad,más privát public sessionban barátokkal együtt játszani mint publicban sok agyament barommal. -
Plata #23686 Kap,de lófingot,az Mc-ben van rendes fizetés. -
MekNzi #23685 Ha haveromat felveszem CEO-ba és leszállítunk 2 kocsit, akkor ő is kap pénzt belőle, vagy csak én? -
#23684 Szóval, akkor még mindig nincs.
Tekintve, hogy nincs garázsom a kocsikhoz és amilyen árak vannak, nem is lesz, a bunkerről nem is beszélve.
Az MC és CEO van alapon és ennyi.
Az egyedüli public privátban nincs akkora lóvé és a raktáros eladásosdit repülővel nem igazán lehet egyedül csinálni, mert leszednek helikopterből.
Drog laborra meg szintén nincs keret.
Szóval marad a farmolgatás, de már az sem vonz.
A napi küldi is baromi nehéz, legutóbb nem volt deatmatch, az ejtőernyősök egy része bugos és amúgy is ki tudja, mikor kapok egy olyan bugot, hogy rezetelődik a napi számláló és fuccs a heti vagy a havi jutalomnak.
És még RPG vs. Insurgent-tel sem találkoztam mostanában, pedig az nem szokott rossz lóvé lenni. -
Plata #23683 De van,ha megcsinálod a mindig aktuális duplázós eventet akkor sok pénzed lehet,múltkori dupla bunkerest kihagytam,csak segítettem eladni másoknak de sajáttal nem foglalkoztam.Pedig alapból 1 millát ad a bunker,duplán meg számold ki.Ha esténként le tolsz 1-2 autóeladást sok pénzt kereshetsz.Tudok olyat aki esti eladásokkal kocsikból már 300 milla feletti haszonnál jár.
Én is szeretem az autó eladást,csak az autólopást rühellem.
Főleg a helikopterest.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.29. 19:17:16 -
#23682 nincs -
Plata #23681 Nem volt bekészítve.Ez volt a gubanc,eleve úgy álltam neki a dolognak hogy 26 kocsim volt,aminek kb a harmada volt top,többi vacakabb.
Te még mindig le vagy ragadva és csak egyedül játszol,én olyan sessionokban játszom ahol barátok vannak csak,nem zavar senki,ha még is be jön valami idegen vagy elhúz vagy le gyakják a népek,múltkor volt aki több mint 200 halálig bírta.
Én crew privát publicba járok csak,ahol sok rivális CEO és MC van,így szép nagy bónusz jár és senki sem bánt.Volt olyan eladás amiben segítő voltam és 70+k pénzt kaptam.Ha nem rühellném az autólopást kerestem volna háromszor ennyit,de jobban szeretek a többiekkel el ökörködni,így keveset loptam kocsit,de sokat segítettem másnak eladásokban,amikkel jókat szórakoztunk.
Mivel privát publicban játszunk így tudunk úgy is pénzt keresni hogy el ökörködünk csak,bekapcsolsz egy PP eventet oszt el baromkodtok tíz percig,úgysem támad meg a kutya sem és kaptok pénzt.
Jah PP-hez kell egy Yacht.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.29. 18:55:25 -
Borg #23680 Persze, főleg ha előtte be volt készítve már minden... mert ugye az autó eladás is csak 4-es top collectionra, és akciósan fizetett 800-at, ami után 40 percet kell várnod a következő eladásra, ha egyáltalán van mit.
Szóval a kérdésre a válasz az, hogy nem, továbbra sincs értelmes pénzszerzési lehetőség. Vagy bent laksz a játékban, és éjjel nappal farmolsz, vagy tolod a pénzt a shark cardba. Már PS heistezni se lehet kurumával, szal még kevésbé éri meg abba is időt pazarolni. -
Plata #23679 Miért ne lenne,olyan 8 misit szedtem össze a múlt hét végén,pontosan nem tudom,két milla valamennyit elköltöttem upgrade-re,meg egy kicsit baromságokra de maradt 5.8 milla.
Egy autó eladás 800 ezer dolcsi volt,bunker eladás 995 ezer,nem volt türelmem megvárni míg tele lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.29. 18:04:47 -
#23678 gondolom továbbra sincs olyan küldi amivel kellő pénzt lehetne szerezni aránylag gyorsan.. :D -
Plata #23677
-
Plata #23676 Már elérhető. -
Bal0924 #23675 Sziasztok
Mikorra várható a mai frissítés? -
Plata #23674 Igen a nélkül nem tudod a járműveket tovább fejleszteni,hiába van bunkered az autókat egyéb vackokat csak akkor tudod fejleszteni ha berakod MOC-ba. -
#23673 most konkrétan semmim sincs,mc klub alap koko gyárral,ceo autólopós hangárral,és még ma este egy alap bunker ha minden jól megy.
akkor addig is gyűjtöm a lóvét aztán meglátjuk mi jön
Moc miért jó,azon kívül hogy egy massziv kamion,van más haszna is?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.26. 23:15:18 -
Plata #23672 Szerintem ne vegyél semmit,jövőhéten sokkal jobb cuccok érkeznek,de ha van sok pénzed bunker+moc és utána vegyél járművet amit fejleszthetsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.26. 22:41:20 -
#23671 Ja és Crewt keresek,célom főleg crew sessionban nyugodtan pénzt keresni anélkül hogy vérpistikék szétbombáznák az épp leadni készült kocsim stb...ritkán játszom és főleg egyedül szeretek mozogni,kb csak a nyugodt session miatt van szükségem crew tagságra :)
most hogy a solo public sessiont úgy néz ki patchelték.. -
#23670 mik a must have járgányok? armored kuruma,buzzard pl sztem kötelező.Az új kiegben a repülő motort tartom mókás dolognak,van még valami amit érdemes megvenni és használható?főleg szólóban.
Most épp bunkerra gyűjtök,le van árazva az egyik központi vagy egy misivel,nem hagyom ki :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.26. 21:03:15 -
Plata #23669 Semmit,tekintve hogy a köv DLC olyan 40 misi lesz alsóhangon a 950 ezer dollár nem sok.egy este simán visszahozod. -
tothbalu99 #23668 Sziasztok!
Következő a helyzet, ma nagy nyugodtan lépek be a játék online részébe, majd kapok egy olyan üzenetet hogy az egyenlegemből levontak 950 ezer dollárt. Abban az esetben, ha valami moddertől kaptam volna, akkor megértem, de semmi ilyen nem történt, becsületesen güriztem azért a pénzért, ráadásul update előtt duplán fájdalmas. Most van 450 ezer Dolláron, ami kb semmire nem lesz elég. Mit lehet ilyenkor tenni? -
#23667 ja igen tényleg.amúgy csak 100k t adna egy kocsiért
bocs ,még alig adtam el párat ,ritkán van időm játszani,de akkor ezt most kihasználom egy kis pénz gyűjtéshez :) hétvégén pont ráérek -
Plata #23666 Nem,akkor még él,1 kocsi 200k,de mi négyesével adjuk el. -
#23665 hát nekem 200kt adott most csak egy top range kocsiért .. biztos lejárt az akció