Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Ezt meg kell szokni. Joypaddal vezetés közben célozni kb. lehetetlen.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Amikor billentyűzetről vezetek, ott "játszom" néha az egérrel vezetéssel, de szigorúan csak küldetésen kívül, amikor nincs tétje. Vezetés közben (W nyomás közben) lenyomom a bal egérgombot (és folyamatos nyomva tartás mellett), amelyik irányba elhúzom az egeret, arra kanyarodik és a húzás mértékének függvényében. Persze a kanyarodás attól is függ, hogy mennyire érzékenyre van állítva a scrollozás az egereden, mert ha nagyon érzékeny, akkor a legkisebb oldalra húzás mellett is fejre állsz.
Ezek mellett persze nem az állítom, hogy könnyű így vezetni - pl. én sem tudok - csak ha valakinek túl direkt a billentyűs vezetés, akkor a lehetőség azért biztosított.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Szerintem még soha életemben nem méregettem a dobozos játékaim súlyát.
Sem spec editiont sem deluxe sem egyéb dobozt.
Item Weight 4.8 pounds
Shipping Weight 4.6 pounds
És nehogy keresned kelljen:
Product Dimensions 5.4 x 0.9 x 7.6 inches; 8.2 ounces
a Special Edition-t.
A mértékegység váltót meg már rád bízom.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.11.04. 20:58:53
Apropó. A gyakori kifagyást a grafikai beállítások mérsékelt visszavétele megszüntette. Amióta ez megtörtént, azóta (~15 alkalom) nem fagyott egyszer sem.
Azt szeretném kérdezni csupán, hogy nincs-e valamilyen mod, vagy beállítás arra, hogy billentyűzettel vezethetőbbek legyenek a járgányok. A gond az, hogy ahogy lenyomom a gombot pillanat alatt fullra alászedi a kormányt, vagy gázt ad. Kis késleltetés jó lenne. A gamepadot egyszerűen nem tudom megszokni. Öreg PC-s vagyok már hozzá.. 😄
Viszont a Southern autónál eléred már a páncélozott Kurumát.
Igen, neki.
Biztos küldött meghívót a telefonra, ha csak félbe nem hagyta a heistet.
#hhwnd
Ismét kérdeznék. Csatlakozom a Fleeca job nevű heistbe, elmegyünk terepszemlére, majd megszerezzük a Kurumát amit leszállítunk viszont ezután nem történik semmi. Visszadob a freemode-ba és nem történik semmi. 30p-et adtam aztán ejtettem a dolgot. Mi lehet a probléma itt? Minek kellene történnie? A partner aki a host neki kellene kezdeményezni valamit?
Köszönöm előre is a választ!
Railgun nincs köztük.
Ha érdekel mit ad kérdezd meg PH fórumban.Lehet valaki szivességből neked is átadja a visszatérő jutalmakat.
Azt csakis küldetésben lehet használni,asszem Beast vs Slashert küldiben.
Ott kapod meg pár tölténnyel,Online-ban másképp nincs bent,max hacker adhatja.
Amúgy a játék tartalmazza a fegyvert, de csak visszatérő játékosok kaphatják. Ezt a részét nem is egészen értem, mi számít visszatérőnek. Van jópár ilyen dolog még a játékban.
Publicban nagyon kevés a normális játékos.Nem nagyon éri meg ott játszani úgyis tönkre teszik a szórakozásod.
Naivan én is belefogtam egy sajátba, mikor pont a cél előtt lelőtt egy tag és vitte a szajrét. Persze mire újragenerált, addig már nem tehettem semmit. Néztem a srác milyen feladatba kezd és visszatámadtam, lelőttem és ott én nyertem.
Erre mi volt a reakció? Megkérdezte beszél-e ott valaki oroszul. Természetesen rajtam kívül mindenki. Egy csapatba verődtek, és természetesen mindenki rám vadászott (kb. 8 tag), többnyire 2 repülő és 2 helikopter folyamatosan. Olyan 40x öltek meg, de már csak azért sem mentem át passzívba. Persze volt aki tipikus camper-ben tolta. Mesterlövészkedett rám állandóan, biztos ettől volt merevedése. Na mind1 (ja igen, nem vagyok alapból kötekedő, nem támadok senkire, amíg rám nem támadnak).
De persze volt olyan is, ahol mindenki kellemesen a saját feladatával volt el. Teljesen változó.
Vagy van itt rajta kívül még másik retardált náci?
Igaz miket is kérdek,hisz minden náci retardált állat.<#wow3>#wow3>
Köszönhetően a belterjes tenyésztésnek.<#vigyor>#vigyor>
Volt már hogy nekem is adott egy ilyen balfasz railgun-t.
500-as szint összehozható sok játékkal de 8000-hez kéne pár évnyi játékidő.
Ha jóltudom 500-as szint felett 1 újabb szint sok millió xp vagy rp vagy mi p.
Te megnyomod de nem figyelsz mit is csinál.A térképről eltüntet minden küldi.
Interaction menüben keresd a hide optionst és kapcsold vissza a térképen őket.
Abban a crewben amiben vagyok mindig akad ember heistre.És együtt is szoktunk privát publicban CEO-zni vagy MC-zni.
Ott nem öl meg senki.Mert mindenki ismerős.
Elsősorban a tartalom miatt vettem meg a játékot mivel az offline része már nem vonzott. Egyelőre most lehetőségek tárháza van. Az értelmetlen lövöldözés (vásárlás közben lelőnek) nem annyira érdekel, nem is ba**ogatok senkit. Passzív mód jó, jó, de tényleg elvesz az élményből. A deathmatch nagyon jó hiszen oda ezért mész, viszont tegnap nem is láttam már ilyen lehetőséget. Ahogy városi autóversenyzést sem. A stunt annyira nem vonz illetve az sem, hogy négyen versenyezzünk motoron csapatban (mindig van balfék), pedig ebből baromi sokat láttam.
A heist is fura, hogy már hatos szinten elérhető volt, hogy behívtak, sikerült is teljesíteni. Gondolom ahhoz, hogy jövedelmező küldetést tudjak csinálni elsősorban már bizonyított karakterekkel kell összeállni.
Valahol lehet olyat csinálni, hogy mondjuk deathmatch-re jelentkezek és a játék keres megfelelő csoportot erre?
Illetve olyan lehetőség van, hogy addig ne legyek benne a "lobby"-ban amíg a mission/verseny el nem indul, és addig freemódban lehessek?
Persze abból a szempontból fontos, hogy nagyobb a fegyver arzenáljuk, több az életerejük és jobbak a mellényeik. De ettől függetlenül megölhetőek.
Általában azért odafigyel a szerver, hogy lehetőleg helyileg azonos emberekhez rakjon be. Én így sokat vagyok németekkel.
Viszont, ha agresszív vagy és sokat öldökölsz (az nem tiszta, hogy NPC-t vagy player-t, bár inkább az utóbbira fogékony), akkor később hasonló session-ba fog betenni. Többnyire oroszok közé. Szóval az értelmetlen terrorral óvatosan. Ha mégis belefutsz egy ilyen manőverbe, akkor sincs gond, ha jól viselkedsz, idővel megint a normálisak közé kerülsz.
Természetesen nehéz elkerülni, hogy az ember ne fusson bele egy-két idiótába, de az is lehet, hogy az illető csak valamilyen feladatot (napi cél) akar teljesíteni.
Nem jó mindig passzívnak lenni, egyrészt elvész az élvezet, akkor már privat-ban is mehetsz, sok az előnye, másrészt, ha valaki rádszállna, akkor vagy gyorsan passzívba teszed magad vagy a halálodkor van olyan gomb, amivel már passzívban ébredsz. Ha sokan vannak a session-ban, akkor szoktak lenni pályafeladatok, amiket passzívban nem lehet megcsinálni. Én általában visszalövök, ha valaki rám lő.
High end apartman-t teljesen fölösleges venned, nagyon nehéz 3 embert találni a heist-okhoz. És apartman nélkül is be tudsz szállni más heist bulijába. Fleeca Job - Kuruma küldit kell megcsinálni a páncélozott Kuruma-hoz. Ha a képernyőn azt látod, hogy valaki ilyet kezd, akkor csatlakozz hozzá. Fleeca Job - Scope Out, ha ezt látod, akkor ide is érdemes csatlakozni, mert ez után jön a Kuruma és nagy eséllyel akkor együtt fogjátok megcsinálni az egészet.
Nekem nagyon sokáig nem volt Kuruma-m. Sokkal élvezetesebbek voltak a mission-ok. Most csak behajtok és aprítok. 5-10 perc alatt meg is vannak. Van ami még ennyi sem.
Mess0rum-ba jelentkezhetsz, ha gondolod. Itt a fórumon 'kouta'-ként szerepel a főnök. Ritkán sikerül jól összehozni az időpontot, de amikor sikerül, akkor jót szoktunk játszani együtt.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.10.24. 12:20:45
Ha privátba ott csak te,de vannak spéci crew privát public sessionok is.
Már ha tagja vagy crew-nek,és az a crew csinál ilyet.
Public sessionban jobb ha passzív vagy,akkor nem tudnak megölni,különben állandóan megfognak ölni.
Először is szerezz annyi pénzt hogy legyen egy saját high end apartmanod, a legolcsóbb 205 ezer dolcsi,ha az megvan akkor már mehetsz heist-re.Következő az armored kuruma ami olyan 550 ezerbe kerül,plusz a tuning.
Az lenne viszont még a kérdésem, hogy van-e valami rendszer arra hogy kikkel kerülök egy szobába? Azt hittem, hogy nagyjából azonos szintű karakterekkel fogok egy szobába kerülni, ennek ellenére van a 157-es szintig bezárólag minden. Illetve kínaiak, oroszok, stb... Nem látom a rendszert benne, persze lehet, hogy nincs is.
Sztorit elindítod onnan Online és Invite Only Session.
Arra vonatkozóan van ötlet, hogy frissen telepített játéknál a story mód tökéletesen működik az online-ba való bejelentkezésnél pedig az állapotot jelző kis kör megáll és a játék kifagy?
Konkrét hibafájlt nem ad csak ilyen általános dolgokat tartalmazó txt-t. A story módban el kell érni egy bizonyos szintet?
Nem tudok arról, hogy tűzfal blokkolná a programot. Win7 64bit, vírusírtó, tűzfal nincs. Köszönöm előre is a választ!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A gépen semmilyen más szoftveres v. hardveres változás nem állt be, illetve semmilyen más programban nincs hiba.
Hol lehet esetleg megoldást találni rá?