Besült az első félév legjobban várt komédiája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs igazad, mert vígjátékot is jó moziban nézni. A tömeg miatt, amikor másokkal együtt nevethetsz...
Pedig alapvetõen semmi más célja nincs a mozinak, mint az, hogy látványügyileg felülmúlja az otthoni rendszereket.
Persze idevehetjük a társasági összejövetelek egy állomását is, de ha szigorúan technológiailag nézzük, akkor bizony csak a látvány, illetve a hangzás az, ami miatt megéri moziba járni.
Ezt az elõzetest nézve nekem ez egy se füle se farka típusú gagyinak tûnik. Nem mintha a többi jó lenne, csak azokra legalább a tiniket sikerül becsalogatniuk. Ennek még az sem sikerült.
Persze idevehetjük a társasági összejövetelek egy állomását is, de ha szigorúan technológiailag nézzük, akkor bizony csak a látvány, illetve a hangzás az, ami miatt megéri moziba járni.
Ezt az elõzetest nézve nekem ez egy se füle se farka típusú gagyinak tûnik. Nem mintha a többi jó lenne, csak azokra legalább a tiniket sikerül becsalogatniuk. Ennek még az sem sikerült.
rég rossz lenne, ha az ember csak látvány miatt menne moziba.
" Jó, hogy nem nézték meg sokan. Ilyen egy gagyit..."
itt hiányzik valami, nem? "nem nézték meg sokan, mert gagyi?". inkább "nem nézték meg sokan, mert NEM gagyi."
" Jó, hogy nem nézték meg sokan. Ilyen egy gagyit..."
itt hiányzik valami, nem? "nem nézték meg sokan, mert gagyi?". inkább "nem nézték meg sokan, mert NEM gagyi."
Gratulálok, erre kiadsz pénzt?
Komolyan, minek mész egy ilyet moziban megnézni? Van benne valami full látvány? Vagy jó, hogy az 50 IQ-s surmók nyerítenek a füledbe valami elcsépelt klisés poénon?
Nem értelek én benneteket, erre kinek lehet igénye?
Komolyan, minek mész egy ilyet moziban megnézni? Van benne valami full látvány? Vagy jó, hogy az 50 IQ-s surmók nyerítenek a füledbe valami elcsépelt klisés poénon?
Nem értelek én benneteket, erre kinek lehet igénye?
Ezt a baromságot. Jó, hogy nem nézték meg sokan. Ilyen egy gagyit...
Na ezért nem nézek évek óta élõszereplõs vígjátékot...
Na ezért nem nézek évek óta élõszereplõs vígjátékot...
Már leírtam neked miért számít ez annyira. Leírom akkor rövidebben: belõlük több pénzt lehet kisajtolni.
Ennyi. Ne legyen emiatt kisebbségi komplexusod.
Ennyi. Ne legyen emiatt kisebbségi komplexusod.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
attól hogy a kritikusok nem rajonganak érte (ami a vígjátékok nagy részénél így van) és hogy elsõre kevesen nézték meg, honnan tudod hogy gyatra? én moziban fogom megnézni a barátaimmal
Fõként a Jobb kezed! XD
"Lehet, hogy mégis igaza volt a magyar forgalmazónak, amikor úgy döntött, hogy nem lesz itthon világpremier a Király! (Your Highness), hiszen egyrészt nincs esélye a sikerre, másrészt pedig egy pár hónapos késéssel kitûzött premier esetén még könnyedén vissza is lehet táncolni attól, hogy moziba kerüljön a film."
Annyi szarságot bemutatnak évente, elég nehezen hiszem hogy pont ez nem fér be.. fõleg egy friss oscar díjasal.
Annyi szarságot bemutatnak évente, elég nehezen hiszem hogy pont ez nem fér be.. fõleg egy friss oscar díjasal.
"(A nézõk 55%-a 25 éves vagy idõsebb volt.)"
Ez nem tudom miért negatív mérõszám ... nem csak a buzernyák tinik járnak moziba, van élet (és igen minõségi) 25 év felett is !!!! Sõõt ...
Ez nem tudom miért negatív mérõszám ... nem csak a buzernyák tinik járnak moziba, van élet (és igen minõségi) 25 év felett is !!!! Sõõt ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
3-ból 3 film lett gyatra amit év elején vártam:
boszorkányvadászat, Battle: los angeles, és a your highness!
Ezt nem hiszem el, pedig olyan biztató volt az elõzetese...FAKKER!
boszorkányvadászat, Battle: los angeles, és a your highness!
Ezt nem hiszem el, pedig olyan biztató volt az elõzetese...FAKKER!