13
  • Wittgen
    Nincs igazad, mert vígjátékot is jó moziban nézni. A tömeg miatt, amikor másokkal együtt nevethetsz...
  • opeca
    Pedig alapvetően semmi más célja nincs a mozinak, mint az, hogy látványügyileg felülmúlja az otthoni rendszereket.

Persze idevehetjük a társasági összejövetelek egy állomását is, de ha szigorúan technológiailag nézzük, akkor bizony csak a látvány, illetve a hangzás az, ami miatt megéri moziba járni.

Ezt az előzetest nézve nekem ez egy se füle se farka típusú gagyinak tűnik. Nem mintha a többi jó lenne, csak azokra legalább a tiniket sikerül becsalogatniuk. Ennek még az sem sikerült.
  • winnie
    rég rossz lenne, ha az ember csak látvány miatt menne moziba.

" Jó, hogy nem nézték meg sokan. Ilyen egy gagyit..."

itt hiányzik valami, nem? "nem nézték meg sokan, mert gagyi?". inkább "nem nézték meg sokan, mert NEM gagyi."
  • opeca
    Gratulálok, erre kiadsz pénzt?
    Komolyan, minek mész egy ilyet moziban megnézni? Van benne valami full látvány? Vagy jó, hogy az 50 IQ-s surmók nyerítenek a füledbe valami elcsépelt klisés poénon?

Nem értelek én benneteket, erre kinek lehet igénye?
  • opeca
    Ezt a baromságot. Jó, hogy nem nézték meg sokan. Ilyen egy gagyit...

Na ezért nem nézek évek óta élőszereplős vígjátékot...
  • Narxis
    Már leírtam neked miért számít ez annyira. Leírom akkor rövidebben: belőlük több pénzt lehet kisajtolni.

Ennyi. Ne legyen emiatt kisebbségi komplexusod.
  • Narxis
    :DDDDDDDDD
  • Loverman
    attól hogy a kritikusok nem rajonganak érte (ami a vígjátékok nagy részénél így van) és hogy elsőre kevesen nézték meg, honnan tudod hogy gyatra? én moziban fogom megnézni a barátaimmal
  • Spudlingus
    Főként a Jobb kezed! XD
  • Teppik Amon
    azért Natalie Portman engem megmozgat ;)
  • AZTA
    "Lehet, hogy mégis igaza volt a magyar forgalmazónak, amikor úgy döntött, hogy nem lesz itthon világpremier a Király! (Your Highness), hiszen egyrészt nincs esélye a sikerre, másrészt pedig egy pár hónapos késéssel kitűzött premier esetén még könnyedén vissza is lehet táncolni attól, hogy moziba kerüljön a film."

Annyi szarságot bemutatnak évente, elég nehezen hiszem hogy pont ez nem fér be.. főleg egy friss oscar díjasal.
  • Laza
    "(A nézők 55%-a 25 éves vagy idősebb volt.)"

Ez nem tudom miért negatív mérőszám ... nem csak a buzernyák tinik járnak moziba, van élet (és igen minőségi) 25 év felett is !!!! Sőőt ...
  • nessboth
    3-ból 3 film lett gyatra amit év elején vártam:
    boszorkányvadászat, Battle: los angeles, és a your highness!
    Ezt nem hiszem el, pedig olyan biztató volt az előzetese...FAKKER!