13
-
Wittgen #13 Nincs igazad, mert vígjátékot is jó moziban nézni. A tömeg miatt, amikor másokkal együtt nevethetsz... -
opeca #12 Pedig alapvetően semmi más célja nincs a mozinak, mint az, hogy látványügyileg felülmúlja az otthoni rendszereket.
Persze idevehetjük a társasági összejövetelek egy állomását is, de ha szigorúan technológiailag nézzük, akkor bizony csak a látvány, illetve a hangzás az, ami miatt megéri moziba járni.
Ezt az előzetest nézve nekem ez egy se füle se farka típusú gagyinak tűnik. Nem mintha a többi jó lenne, csak azokra legalább a tiniket sikerül becsalogatniuk. Ennek még az sem sikerült. -
winnie #11 rég rossz lenne, ha az ember csak látvány miatt menne moziba.
" Jó, hogy nem nézték meg sokan. Ilyen egy gagyit..."
itt hiányzik valami, nem? "nem nézték meg sokan, mert gagyi?". inkább "nem nézték meg sokan, mert NEM gagyi." -
opeca #10 Gratulálok, erre kiadsz pénzt?
Komolyan, minek mész egy ilyet moziban megnézni? Van benne valami full látvány? Vagy jó, hogy az 50 IQ-s surmók nyerítenek a füledbe valami elcsépelt klisés poénon?
Nem értelek én benneteket, erre kinek lehet igénye? -
opeca #9 Ezt a baromságot. Jó, hogy nem nézték meg sokan. Ilyen egy gagyit...
Na ezért nem nézek évek óta élőszereplős vígjátékot... -
#8 Már leírtam neked miért számít ez annyira. Leírom akkor rövidebben: belőlük több pénzt lehet kisajtolni.
Ennyi. Ne legyen emiatt kisebbségi komplexusod. -
#7 :DDDDDDDDD -
Loverman #6 attól hogy a kritikusok nem rajonganak érte (ami a vígjátékok nagy részénél így van) és hogy elsőre kevesen nézték meg, honnan tudod hogy gyatra? én moziban fogom megnézni a barátaimmal -
Spudlingus #5 Főként a Jobb kezed! XD -
#4 azért Natalie Portman engem megmozgat ;) -
AZTA #3 "Lehet, hogy mégis igaza volt a magyar forgalmazónak, amikor úgy döntött, hogy nem lesz itthon világpremier a Király! (Your Highness), hiszen egyrészt nincs esélye a sikerre, másrészt pedig egy pár hónapos késéssel kitűzött premier esetén még könnyedén vissza is lehet táncolni attól, hogy moziba kerüljön a film."
Annyi szarságot bemutatnak évente, elég nehezen hiszem hogy pont ez nem fér be.. főleg egy friss oscar díjasal. -
#2 "(A nézők 55%-a 25 éves vagy idősebb volt.)"
Ez nem tudom miért negatív mérőszám ... nem csak a buzernyák tinik járnak moziba, van élet (és igen minőségi) 25 év felett is !!!! Sőőt ... -
nessboth #1 3-ból 3 film lett gyatra amit év elején vártam:
boszorkányvadászat, Battle: los angeles, és a your highness!
Ezt nem hiszem el, pedig olyan biztató volt az előzetese...FAKKER!