63
-
opeca #23 Ez a kínkeserves igazság. Bocs, azt hiszed Jobs bácsi kulturáltabb? -
sanyicks #22 Jó persze a látszat ott is megvan, viszont az ms-t negatívan érintő hozzászólásokra meglepően érzékenyek ám ott a modok, míg más márkáknál mehet a k anyázás is nem zavar senkit :) Na meg a fizetett ms blog ami mostanában indult is eléggé árulkodó :D -
#21 grat.ez az sg szint,ez ám a kulturális megnyilvánulás.Legszomorúbb az nem csak egy ilyen ember van itt az oldalt meg nem érdekli csak nöjön a tartalom frisités.
Azért is van sok apple bejegyzés mert tudják hogy egymásnak esnek az emberek. -
#20 prohardver annyira ms, hogy minden második hír egy időben valami apple cikk volt és ott is fikázták hogy fizetett apple portál :D -
Cat #19 Nem tudtam, hogy ők írnak róla könyvet :D
(Önéletrajzot/visszaemlékezést egyébként sem azok szoktak iratni, akik hosszú jövőre számítanak.) -
aronvirginas #18 "Nagyon a halálára készül a cég."
Vagy az sg.hu -
Cat #17 Tegnap a Wozniak hír, most meg ez... Nagyon a halálára készül a cég. -
bracsek #16 De miért pont az legyen az enyém? :D -
sanyicks #15 Most mi baj? Van már microsoft által fizetett reklámoldal (prohardver), intel által fizetett (hwsw), akkor az applenek miért nem lehet ilyenje? :D -
bracsek #14 Ez a tegnapi apple reklámnál is viccesebb :) Kíváncsi vagyok holnap mi lesz a hír, hogy elromlott a bejárati ajtó egyik irodában a nagy Apple épületében? -
opeca #13 Tudjuk mi lesz. Garázsban forraszatgattam Aplle számítógépeket, aztán egyik típusom bejött, mert Billel közösen bagóért megvettük a Xeroxtól az egeret.
Aztán heti 90 órát dolgoztattam a programozóimat - erre külön polót is gyártattam - amíg össze nem estek, hogy a Windowsnak méltó konkurenciája legyünk.
Persze a Bill gyerek ügyesebb volt, éás minden nagyobb céggel le tudott szerződni, főleg IBM kiemelendő, így sajnos a második helyre csúsztam, de azért mearadt annyi tőke meg ember, hogy tovább kulloghassak billy fiú árnyékában és akkor jött az IPhone, amit sznob kis buiziknak találtam ki, hogy fasz helyett azt szopkodják, és bejött. Azuóta I-hívő lettem, csak vicc, dehogy vagyok az, de ez talán a Hello Kitty-t is lekörözi, úgyhogy megtartom az I-vonalat, a lényeg a trendiség sznob kis buziknak meg picsáknak. -
NullZ3r0 #12 Intel és a processzorpiac? -
sanyicks #11 emellett más technológia sincs mögötte, ugyanis az apple cuccok nem mások, mint távolkeleti gyártóktól (samsung, lg, stb) összevásárolt alkatrészek, kínában összerakatott márkásított cucca... az epl-nek a technológiába semmi beleszólása nincs, ők csak az alkatrészkínálatot követik. -
sanyicks #10 Hát mondjuk ők semmilyen érintőképernyőt nem dobtak piacra, ugyanis nem gyártanak. Valszeg a konkurencia gyártotta nekik, és valszeg azért lett csak 2009-ben más készülékben mert azokat normális áron akarták adni... -
#9 Ez hülyeség, nincs a világon olyan hardvergyártó amelyik 100%-osan uralna egy piacot (de még szerintem olyan sincs ami 50%-osan) -
#8 Annyiban más gyártó a többitől h ö mindig a felső kategoriát célota meg,nincsen 20e ftos telojuk meg hasonlo.azt ráhagyák arra akik a legjobbak benne(kina,korea,japán)
és más azért nem dobta anno iacra elsö okosteloját mert félt h nicns rá kereslet,amint meglett siker elkezték majmolni.
ugyanez tábláknál is.érdekes ugye?!
Nem kicsit iránymutatoak. -
roliika #7 "olyan minőségű érintőképernyőt dobtak piacra az iPhoneal, amit a konkurencia csak évek múlva, 2009-2010-ben tudott csak behozni." <- Amit azt hiszem az LG gyárt.
Más is be tudta volna tenni a készülékébe...250 000 Ft-ért.
Minőségi anyagokból összerakott, precíz tervezést bárki be tud mutatni, mocsok drágán, és viszik is...legyen az autó, karóra, vagy épp mobiltelefon.
Ettől nem zseniálisnak nevezném, hanem a sznob réteg kiszolgálása a cél. -
#6 +1 -
#5 Ez hülyeség. Nem kell 100%-osan uralni egy piaci területet ahhoz, hogy gazdaságilag sikeres legyen egy cég. Pont ez a "zseniális" bennük, hogy a piacon csak egy szűk rétegben kínálnak termékeket, mégis lassan gazdasági szempontól teljesen lenyomják a Microsoftot.
Az is hülyeség, hogy nincs mögötte technológia. 2007-ben olyan minőségű érintőképernyőt dobtak piacra az iPhoneal, amit a konkurencia csak évek múlva, 2009-2010-ben tudott csak behozni. -
#4 -
#3 Annyira azért nem zseniális szerintem.
Számítógépek tekintetében olyan 10% körül lehet amcsiban a részesedésük, máshol ennél kevesebb. Telóknál dettó.
Az, hogy az iPpod/iPhone/iPad fronton a maguk kategóriájukban divatot teremtettek az egy dolog. Sajnos nem annyira technológia van mögötte, sokkal inkább csak dizájn.
Ha zseniális lenne, akkor lenne legalább egy piac, amit közel 100%-ban ural. -
Amergin #2 Steve és Bill beszélgetnek... -
Hungarikum #1 "S lőn világosság, megalkottam az Iphone-t"