2012-ben jelenik meg Steve Jobs önéletrajza

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudjuk mi lesz. Garázsban forraszatgattam Aplle számítógépeket, aztán egyik típusom bejött, mert Billel közösen bagóért megvettük a Xeroxtól az egeret.

Aztán heti 90 órát dolgoztattam a programozóimat - erre külön polót is gyártattam - amíg össze nem estek, hogy a Windowsnak méltó konkurenciája legyünk.

Persze a Bill gyerek ügyesebb volt, éás minden nagyobb céggel le tudott szerzõdni, fõleg IBM kiemelendõ, így sajnos a második helyre csúsztam, de azért mearadt annyi tõke meg ember, hogy tovább kulloghassak billy fiú árnyékában és akkor jött az IPhone, amit sznob kis buiziknak találtam ki, hogy fasz helyett azt szopkodják, és bejött. Azuóta I-hívõ lettem, csak vicc, dehogy vagyok az, de ez talán a Hello Kitty-t is lekörözi, úgyhogy megtartom az I-vonalat, a lényeg a trendiség sznob kis buziknak meg picsáknak.
Intel és a processzorpiac?
emellett más technológia sincs mögötte, ugyanis az apple cuccok nem mások, mint távolkeleti gyártóktól (samsung, lg, stb) összevásárolt alkatrészek, kínában összerakatott márkásított cucca... az epl-nek a technológiába semmi beleszólása nincs, õk csak az alkatrészkínálatot követik.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Hát mondjuk õk semmilyen érintõképernyõt nem dobtak piacra, ugyanis nem gyártanak. Valszeg a konkurencia gyártotta nekik, és valszeg azért lett csak 2009-ben más készülékben mert azokat normális áron akarták adni...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

narumon
Ez hülyeség, nincs a világon olyan hardvergyártó amelyik 100%-osan uralna egy piacot (de még szerintem olyan sincs ami 50%-osan)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

fergusonpapa
Annyiban más gyártó a többitõl h ö mindig a felsõ kategoriát célota meg,nincsen 20e ftos telojuk meg hasonlo.azt ráhagyák arra akik a legjobbak benne(kina,korea,japán)

és más azért nem dobta anno iacra elsö okosteloját mert félt h nicns rá kereslet,amint meglett siker elkezték majmolni.

ugyanez tábláknál is.érdekes ugye?!

Nem kicsit iránymutatoak.

www.icewebhu

"olyan minõségû érintõképernyõt dobtak piacra az iPhoneal, amit a konkurencia csak évek múlva, 2009-2010-ben tudott csak behozni." <- Amit azt hiszem az LG gyárt.
Más is be tudta volna tenni a készülékébe...250 000 Ft-ért.
Minõségi anyagokból összerakott, precíz tervezést bárki be tud mutatni, mocsok drágán, és viszik is...legyen az autó, karóra, vagy épp mobiltelefon.

Ettõl nem zseniálisnak nevezném, hanem a sznob réteg kiszolgálása a cél.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Chocho
+1

Gaming is believing.

GregSB
Ez hülyeség. Nem kell 100%-osan uralni egy piaci területet ahhoz, hogy gazdaságilag sikeres legyen egy cég. Pont ez a "zseniális" bennük, hogy a piacon csak egy szûk rétegben kínálnak termékeket, mégis lassan gazdasági szempontól teljesen lenyomják a Microsoftot.

Az is hülyeség, hogy nincs mögötte technológia. 2007-ben olyan minõségû érintõképernyõt dobtak piacra az iPhoneal, amit a konkurencia csak évek múlva, 2009-2010-ben tudott csak behozni.

NEXUS6
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Annyira azért nem zseniális szerintem.
Számítógépek tekintetében olyan 10% körül lehet amcsiban a részesedésük, máshol ennél kevesebb. Telóknál dettó.
Az, hogy az iPpod/iPhone/iPad fronton a maguk kategóriájukban divatot teremtettek az egy dolog. Sajnos nem annyira technológia van mögötte, sokkal inkább csak dizájn.
Ha zseniális lenne, akkor lenne legalább egy piac, amit közel 100%-ban ural.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"S lõn világosság, megalkottam az Iphone-t"
← ElőzőOldal 2 / 2