105
-
#65 nem fogom es nem is akarom vegigolvasni ezt az egeszet csak atgorgetve egy mondaton megakadt a szemem:
"Egyértelmű ha az SGS-t meg bírtad fizetni akkor az iphonet is megtudnád."
ez egy mocskos nagy hazugsag. az iphone fuggetlen ara majdnem ketszer annyi mint az sgs fuggetlen ara. mikozben az sgs hardveresen erosebb. -
#64 Ugyanott tartunk mint fél éve, ugyanolyan csökönyös fafejű vagy, aki ismétli a saját mantráját, símán elmehetnél tibetbe, ki sem tűnnél közülük. Csak néhány apróság és részemről vége:
"se egyéb telefonok képességeivel nem vagy tisztában, csak annyit tudsz fújni, mint a többi hozzád hasonló, hogy szifon a király, a többi szar, drága, meg buta."
Az már párszor bebizonyosodott, hogy ez fordítva van, folyamatosan nem létező hibákat varrsz az iphone nyakába. Olyanokat miket tud a gép csak TE nem vagy képben.
"Az a hibapont nálad van, hogy ami jobban vagyon reklámozva, neked az a jobb."
Akkor Samsungot vették, mert a csapból is annak a reklámja folyik.
"Ahogyan azt se vagy(tok) hajlandó(ak) el- és felimerni, hogy az Android kontra iOS vita is régen eldőlt, mocskosul az Android javára."
Ezt is írtad már többször, de tényeket nem raksz mellé, hogy miért is.
"Egy jó (tehát nem olcsó és egyszerű) Androidos cucc semmivel nem tud kevesebbet, mint egy iOS rendszerű, de közben mentes az Apple baromságaitól, hiányaitól, korlátozottságától."
És tett hozzá nem olcsóbb. Hiányosság és korlátozottság tekintetében is megbeszéltük a dolgot már párszor, de ettől sem tudsz szabadulni. Ha neked hiányosság az FM rádió hiánya akkor válassz mást. Én nem veszek azért telefont, mert van benne FM rádió, de ezt párszor már megbeszéltük, csak ugye tibeti mantrázó vagy el sem tudsz vonatkoztatni attól, hogy más embernek tök más igénye van mint neked. Tudod vannak olyan emberek akiknek jó egy sima tűzhely mondjuk Wok égő nélkül, nekem nem, mert sűrűn használom; mégsem magyarázom meg az ismerősömnek, hogy korlátozott a tűzhelye. Tudom, hogy hiába írok neked bármilyen példát mert jövőhéten pont ugyanígy pont ugyanezzel a szöveggel fogsz jönni.
"Anno rádkérdeztem egy-két dologról, nem is tudtad, hogy lehet-e a szifonoddal, te nekem ne magyarázz utánanézésről, vagy pedig hazudtad, hogy nem tudod, de inkább nem ismerted el, hogy nem lehet..."
Nézzük csak mit is kérdeztél? Jaaa, hogy két navigációs szoftver fute egyszerre párhuzamosan rajta. Ezen azóta is röhögök, és nem nem is akarom kipróbálni, de ha SGS-em lenne sem szeretném kipróbálni, mert nem vagyok csökkent értelmű.
"Az a szomorú, hogy mindenhol jelen van pár hozzád hasonló alak, aki szakmai szempontból hozzá se tud vakkantani a dologhoz, csak az igét terjeszti."
Vagy, pont, hogy sokkal jobban megnézi azt, hogy mire van szüksége - esetleg még szakmailag is közelebb áll hozzá (kiváncsi lennék mennyi telefont fogtál és teszteltél életedben, de biztos vagyok benne, hogy kevesebbet mint én - és nem a technikai adatok mantrázásából él.
"Hál'Istennek nem vagyok agymosott."
Az írásaid alapján pedig rohadtul annak tűnsz már ne is haragudj.
"A szifonjával elégedettek zöme egy szaros programot nem tud telepíteni, egy csengőhng felrakásáról már ne is beszéljünk."
Ha, ha ha...
"Ha az általam igencsak leterhelt SGS olyan szarul szerepelne, ahogy a hozzád hasonló techguruk (lol) mindenfelé leírják, akkor nyugi, rég dobtam volna."
Megint az SGS-t véded; holott soha nem írtam, hogy szar telefon. Ki mondta, hogy szarul szerepel? Tudod azért unalmas neked bármit írni, mert nem tudsz kizökkeni abból a "kátyúból" amiben benne vagy. Soha senki nem írta neked, hogy az SGS szar telefon, mégis ezzel jössz mindig. Az egy kurvajó telefon, ha nem iphoneom lenne akkor SGS-em lenne, ezt is írtam már. Viszont jelenleg SZERINTEM, NEKEM az iphone jobb. Ennyit írtam eddig is és ezután is ennyit fogok.
"hogy a PDA-im itt árválkodnak, mert szinte kézbe sem veszem őket, holott ege-egy tulajdonságukban verik az iPhone-t, az mellett nem hanyagolódnának így."
Nekem kallódott iphone mellett is, odaadtam hát egyik barátomnak.
"Ami fontos és neked már párszor leírtam, most a többi engem fikázni kívánóval közlöm, bőven vehetnék szifont."
Egyértelmű ha az SGS-t meg bírtad fizetni akkor az iphonet is megtudnád. És FIGYELEM! ilyet sem írtam soha, hogy pénz miatt nem veszel iphonet. Nem kell ám üldözési mániában szenvedni.
"Nálam az ilyesmi eldöntése szakmai szemmel történik, nem marketing és szerelem, meg vallás hatására."
Nah ezzel egyetértünk, én is pont így választok telefont.
"Másban is így van, magasról teszek márkanévre, ha az szart ad és veszem azt, ami egyszerűen JOBB, így van ez Intel-AMD, nVidia-AMD, japán-egyéb viszonyításban és röhögök a majmokon, mikor azért veszi a szarabbat, mert ő azt szereti, meg ismeri, meg okoskák megmondták, hogy az a jó, stb."
Ez megint tiszteletre méltó, hidd el én is pont így cselekszem. Ezért fordulhat az is elő, hogy nem vagyok márkabuzi sem. Mint korábban is írtam már neked, nekem megfér otthon a Samsung TV-m, a kínai erősítővel, a francia hangfalakkal, a Dell notebookom az asus netbookkal, a samsung monitorom az LG monitorommal. Mint azt sem lehet rámmondani, hogy apple buzi vagyok, mert iphone és most ipad ez a két apple termékem van, de nagyon nagyon körüljárva a témát (kb 1 hónapig túrtam a netet, teszteltem élőben készülékeket, egyszerűen nem tudtam mást venni mint az ipadot, mert a konkurencia nagyon nagyon gyerekcipőben jár még sajnos.)
"Ráadásul, ugyi minőségi és egyéb problémák akadnak Apple házatáján is.
Akkor is, ha ti azt nem akarjátok tudomásul venni."
Mindenhol vannak, nincs olyan cég a világon ahol nincsenek. Ez a gyártás velejárója.
"Mivel boritékolható pár sületlenség és genyóság az Apple részéről, nem vagyok biztos, hogy rá lehetne venni az iPad vételére, de minden megeshet."
Hát én most pont ezt jártam körül, sajnos a konkurenciából van olyan ami mondjuk szoftverben szabadabb csak hardverben meg nagyon béka segge. És itt elsődleges azok a funkciók amikért fizet az ember (Nagy betekintési szög, hosszú akku, stb)
"persze nem a már általad ötször kifizetett, de NEKED "ajándékba" adott készülék a mérvadó, vágod? Remélem, érted, miről beszélek, de csak remélhetem..."
Ezt is mantrázod, de könyörgöm, arra kérdésre, hogy hogyan tudnék telefonálni előfizetés nélkül még soha nem adtál választ. Jelenleg két opció van; előfizetés vagy kártyás. A kártyásoknak szar a percdíja tehát eleve kiesett. Amikor nekem Nokiám volt akkor is eltelefonáltam 20-30e forintot egy hónapban, tehát igen ehhez képest ingyen kapom/nám. Ha nem céges telefont nézünk akkor is saját zsebből jelenleg kb havi 20e forintot fizetek telefonszámlára (a feleségem és az enyém), ha céges is idevesszük akkor meg százezer felett. Ennyit erről. -
levente68 #63 Nem szívok én be semmit, nem is igazán érdekel az iPad8 se, csak annyit írtam le újra, hogy tipikus Aplleb.ziként hozod a formádat, se a saját, se egyéb telefonok képességeivel nem vagy tisztában, csak annyit tudsz fújni, mint a többi hozzád hasonló, hogy szifon a király, a többi szar, drága, meg buta.
Annyiban különbözünk, hogy én elismertem az Apple munkáját, ötleteit, sőt hálás vagyok neki azért, mert inspirálták az SGS és hasonlók megszületését.
Az a hibapont nálad van, hogy ami jobban vagyon reklámozva, neked az a jobb.
Ahogyan azt se vagy(tok) hajlandó(ak) el- és felimerni, hogy az Android kontra iOS vita is régen eldőlt, mocskosul az Android javára.
Egy jó (tehát nem olcsó és egyszerű) Androidos cucc semmivel nem tud kevesebbet, mint egy iOS rendszerű, de közben mentes az Apple baromságaitól, hiányaitól, korlátozottságától.
Anno rádkérdeztem egy-két dologról, nem is tudtad, hogy lehet-e a szifonoddal, te nekem ne magyarázz utánanézésről, vagy pedig hazudtad, hogy nem tudod, de inkább nem ismerted el, hogy nem lehet...
Egyebekről is beszéltünk, amikre azt írtad, te ilyen "extrém" dolgokat nem teszteltél, hát persze, egyszerű célgépnek jó lehet valami, de a komplex tudásban messze magasabban teljesítő csak a te vallásod szerint lehet szarabb, még akkor is, ha olcsóbb.
Az a szomorú, hogy mindenhol jelen van pár hozzád hasonló alak, aki szakmai szempontból hozzá se tud vakkantani a dologhoz, csak az igét terjeszti.
Ha az ilyenekre hallgattam volna valaha, akkor én is szifonos lennél és feszítenék vele, mint két krumpli egy zsákban.
Hál'Istennek nem vagyok agymosott.
A szifonjával elégedettek zöme egy szaros programot nem tud telepíteni, egy csengőhng felrakásáról már ne is beszéljünk.
Ha az általam igencsak leterhelt SGS olyan szarul szerepelne, ahogy a hozzád hasonló techguruk (lol) mindenfelé leírják, akkor nyugi, rég dobtam volna.
Helyette ámulok, hogy még mindig nem kell újratelepítenem, pedig volt valóban pár szarul megírt program, ami közelbe hozta azt. De az Eclair teljesen jól működik, minden eddigi hiba elhárult és kitűnően bírja a strapát.
Bekövetkezett az, hogy a PDA-im itt árválkodnak, mert szinte kézbe sem veszem őket, holott ege-egy tulajdonságukban verik az iPhone-t, az mellett nem hanyagolódnának így.
Ami fontos és neked már párszor leírtam, most a többi engem fikázni kívánóval közlöm, bőven vehetnék szifont.
Nálam az ilyesmi eldöntése szakmai szemmel történik, nem marketing és szerelem, meg vallás hatására.
Másban is így van, magasról teszek márkanévre, ha az szart ad és veszem azt, ami egyszerűen JOBB, így van ez Intel-AMD, nVidia-AMD, japán-egyéb viszonyításban és röhögök a majmokon, mikor azért veszi a szarabbat, mert ő azt szereti, meg ismeri, meg okoskák megmondták, hogy az a jó, stb.
Tehát, az Apple sem esélytelen nálam, csak még nem sikerült összességében, tehát akár ár-érték szempontjából letennie az asztalra olyat, ami meggyőző lenne. Nem, notiban sem, médialejátszóban sem, PC-ben sem. Mert nem a külcsín az egyetlen szempont, az eltúlzott ár pedig csak akkor vonz a magamutogatók táborába, ha még a tudás is meggyőző.
Félreértés ne essék, a minőség elsődleges szempont, de nem kizárólagos! Ráadásul, ugyi minőségi és egyéb problémák akadnak Apple házatáján is.
Akkor is, ha ti azt nem akarjátok tudomásul venni.
Tehát, abban az esetben, ha egy Tab egy árban lenne a hasonlóan felszerelt iPAD2-vel, alapos körüljárás nem nélkülözve, eleinte a tapasztalataim alapján a Tab-ot favorizálva hoznék döntést. Mivel boritékolható pár sületlenség és genyóság az Apple részéről, nem vagyok biztos, hogy rá lehetne venni az iPad vételére, de minden megeshet. Az egyetlen bökkenő, hogy nem érint ez a szegmens, nem tudnám használni egyiket sem. Ezek a dolgok érvényesek a cikk eredeti témájaként szereplő iPhone5-re is, ha az tud annyival többet, mint amennyivel drágább, valszeg nekem hamarabb lesz, mint neked, persze nem a már általad ötször kifizetett, de NEKED "ajándékba" adott készülék a mérvadó, vágod? Remélem, érted, miről beszélek, de csak remélhetem... -
#62 Nem tudom, mert a konkurenciának jelenleg nincs... -
levente68 #61 Ez így igaz.
Persze minden viszonyítás kérdése. ;o)
-
#60 Na, akkor hasonlítsd össze a csúcsmodelleket ;) -
#59 Te meg megint beszívod amit más ír utána nézés helyett. (Még egyszer, a konkurencia árai is amiket odaírtam, alapmodellek, 16GB memóriával. Vagy szerinted az lett volna tárgyilagos, hogy a legnagyobb ipadot hasonlítom össze az alap konkurens árakkal? Maradjunk abban, hogy még így is gáz, hogy van ott két konkurens is amelyik kisebb képernyővel rendelkezik, az ára meg alig kevesebb. Nah szerintem MEG EHHEZ KÉNE TÁRGYALIGAOSSÁG PAPA! Érdekes arra nagyon nem válaszoltál - már megint, hogy ismét nem sikerült "hibapontot" írnod a telefonnak, csak a fejedben.) -
#58 Ugyanúgy 16GB alapmodellekkel hasonlítottam össze az árát. -
#57 Hogy te mennyire ostoba vagy... -
levente68 #56 Nem Hufnagel Steve... ;) -
levente68 #55 Na, ahhoz kellene a korrektség és a tárgyilagosság, csak az is le vagyon tiltva Steve bácsi által, háhá -
#54 Az a legalapabb 16 gigás verzió ára, a "csúcsmodellre" tegyél még egy százast barátom ;D -
#53 ???
Ipad2 - 139.900
Galaxy Tab - 124.900
Motorola Xoom - kb 200.000 Ft
Dell Streak 7 - még nincs de 120.000 körül -
#52 szerintem az sgx543-ra gondolsz aminek koze nincs az apple-hoz, ahogy a cortex a9-nek sem, az apple ezt a kettot tette egy chipre es nevezte el a5-nek amit egyebkent pont a samsung gyart nekik, szoval meglehetosen egtevesztes az az apple a5 elnevezes, nem sok kozuk van az egesz dologhoz a valosagban. -
#51 Hát közel nem annyiért mint az iPad 2-t, pont ez a lényeg ember! -
#50 "Egyébként meg ez majd akkor lesz jogos (tehát soha), ha ugyanolyan árban adják, mint a konkurens gyártók cuccait"
Akkor nézd meg, hogy a konkurens gyártók mennyiért adják a tableteket. Lásd Samsung Galaxy Tab, Motorola Xoom, Dell Streak, Toshiba Folio.... hajrá hajrá -
#49 Szervusz, levente68!
"Örömmel látom, nem változol, a tárgyilagosság szele soha nem fog megérinteni, nagyszerű."
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű? :o
"Nem túlárazottak az Apple cuccai? Nem ócskább hardverelemekkel, hiányosságokkal, korlátokkal teliek?"
Mit nevezünk hiányosságnak és korlátnak? Nem tudok jelenleg olyan telefonról a piacon ami mente lenne hiányosságtól és korláttól. Az Iphone is csak egy olyan telefon amiben vannak ilyenek de részemről a legkevesebb.
"A BMW jobb, mint a Suzuki?"
Igen.
"Mit ad neked a BMW a Suzuki árszintjén?"
Egy új szuzuki áráért maximum egy használt BMW-t. Viszont ez a használt BMW még akkor is lényegesen nagyobb minőséget és luxust képvisel mint az új szuzuki, sokkal jobb menettulajdonságokkal és kényelemmel. Továbbá nem fog akkorát zuhanni az ára mint az új szuzukinak, és lényegesen jobb feltételekkel tudok majd kiszállni belőle. Mhm, most így átgondolva még egy indok, hogy miért nem vennék soha szuzukit.
"csúcstechnológiát is képvisel, ami azért a BMW-t is erősen veri, ráadásul árban is!"
Kíváncsi lennék, hogy melyik Szuzuki autó vagy ahhoz használatos dologban van olyan Szuzuki csúcstechnológia ami veri a BMW-t??
"ők csak GYÁRTATNAK, gyár-TAT-nak! Így a komoly elismerés nem őket illeti, csak hát egy Apple fanatikusnak derogál más céget elismerni, miközben a cuccában annak a terméke dolgozik, csak álnéven...."
Ezzel szerintem mindenki tisztában van, de ezt ne sarkosítsd már le az applere! Tudod a HP is veszi bele a dolgokat meg a Dell is. Sőt a BMW is vesz az autójába dolgokat és a Szuzuki is. Sőt a Verbatim sem gyárt lemezt, mégis az egyik legnagyobb lemez forgalmazó. A sort folytathatnám még napestig a világ élvonalába tartozó cégekkel.
"Mikor fogsz két telefont korrekten összehasonlítani?
Vagy a szolgáltatódtól "kedvezményesen" kapott árat nézed mindkettőnél, vagy a teli árat, az a korrekt."
Én mindig is így néztem.
"Ha te milliókat tettél a T zsebébe, kiszámoltad már, mekkora "kedvezménnyel" kaptad a szifonodat százalékosan? Nem és nem fogod..."
Ezt sajnos nem tudom kiszámolni. Mentségemre legyen mondva vannak más telefonok is a cégemnél, azoknál sem tudom ezt kiszámolni.
"Ha egy "ingyen" (háhá) kapott és jailbreakelt szifont egy teli áron vett és eredeti állapotú SGS-sel (és nem egy gyengébbel) hasonlítasz, akkor már sok helyen kiteheted az egyenlőségjelet, de még így is marad néhány egyeseknek nem ok nélkül fontos pont, ahol befürdik a szifon, de ez nem korrekt összehasonlítás, de nem ám!"
Hasonlítsd úgy össze mindkettőt, hogy mindkettőt ingyen vagy kedvezményesen kaptad vagy ahogy akarod. Számtalanszor leírtam már hogy az SGS részemre nem nyújt semmilyen előnyt? (vagy megint jössz az FM rádióval pl, amit be sem kapcsolok?) Talán fel kellene fognia a magyar embereknek is, hogy azért fizessen amit használ. Az anyagminőség különbségről meg leírtam a véleményemet. Egyébként olyankor hol vagy amikor Nokiás vagy HTC-s szidja az SGS-t? Olyankor soha nem látlak. Lehet, hogy te azt gondolod, hogy az SGS a világ legjobb telefonja, de azért vannak páran akik ezt nem így gondolják.
"502 alkalmazás van a gyári állapotú SGS-emen, köztük azért a legócskábbak már nincsenek, de vannak esszenciálisak szép számban, nálad mi a helyzet?"
Nekem kb 20-25 alkalmazás van a telefonomon (a számítógépen lényegesen több), ennél többre nem nagyon szokott szükségem lenni.
"ha te meg mernéd és tudnád, no és persze lehetne terhelned a szifont ilyen mértékben, az is fagyogatna, sőt szifonnak ez se kell hozzá, hogy lefagyjon, akkor mit tehetnél?"
Egyrészt meg lehet tenni, miért ne lehetne, egy barátomnak is rengeteg alkalmazás van egyszerre az iphoneján majd összehozlak vele, nekem nem kell többszáz alkalmazás, mit csináljak vele? Amúgy az iphoneom egyetlenegyszer sem fagyott le.
"Megvárod, míg totál lemerül az akksija, ekkor újraindíthatod, shirály..."
Miért kéne megvárni, hogy lemerüljön az aksija? Egyáltalán miről beszélsz. Akkor indítod újra amikor akarod.
"Ez csak egy, ami eszembe jutott hirtelen és ahogy én, úgy te is tudsz sok további hiányosságról, legfeljebb nem ismered el semmiképp..."
Most sem írtál egyetlenegy hiányosságot sem. Melyik lenne az? Az hogy nem lehet akár 500 alkalmazást rárakni? Miért ne lehetne? Nem lehet újraindítani? Miért ne lehetne? Még resetelni is lehet ha végleg kiaakadna. Szóval ugyanott tartunk mint számtalan másik forumban, hogy TE ELKÉPZELED, hogy mit nem tud az iphone, de arra már nem figyelsz amikor leírjuk, hogy ez csak a te fejedben létezik.
"Ugye, nem felejtetted el, hogy Samu proci van a szifonban?!? Juj, fel ne ébredj..."
Van benne Samsung chip is, de ugye nem felejted el hogy a samsung telefonodban is ugyanaz az ARM általá gyárott cpu mag dolgozik, és ugye nem felejtes el, hogy a samsung telefonodban is egy Imagination Technologies PowerVR SGX dobog? Ugye nem felejted el, hogy a Gorilla Glass üveget a Corning gyártja, ugye nem felejted el, hogy az audio Dacot a Wolfson, ugye nem felejted el, hogy.... sorolhatnám jó sokáig. Ennyit erről. -
coolbboy83 #48 Egy Fingshung Tesco-s DVD játszó is olyan 9990- Forintért mint a 300 ezres denon :-) csak nem néz ki úgy, nem szól úgy és néha ledarálja a lemezt :-) -
coolbboy83 #47 Milyen BMW-t akarsz te verni Suzukival ? :-) árban maximum..... de semmi másban :-)
A Samu prociját meg az ARM fejlesztette ki... TE IS ÉBREDJ FEL, BÉRGYÁRTÁSRÓL SZÓL A VILÁG !!!
iPhone hiányosságai :-) mert az Androidnak nincsenek mi ? Pl az hogy szar az egész, a market meg tele hulladék, és sok telefonon üzemképtelen appokkal.... ÉBRESZTŐ !!!
Mindenki annyit ugat.. miért nem csináltok jobbat ???? tessék fejleszteni, üzletitervet írni és befektetőt keresni !!! IDIÓTÁK !!! -
#46 Most telefonokról van szó vagy tabletekről?
Egyébként meg ez majd akkor lesz jogos (tehát soha), ha ugyanolyan árban adják, mint a konkurens gyártók cuccait. Hát ha kétszer-háromszor annyit fizetek valamiért, akkor legyen már jobb baszod! -
levente68 #45 Szervusz, narumon!
Örömmel látom, nem változol, a tárgyilagosság szele soha nem fog megérinteni, nagyszerű.
Nem túlárazottak az Apple cuccai? Nem ócskább hardverelemekkel, hiányosságokkal, korlátokkal teliek?
A BMW jobb, mint a Suzuki?
Mit ad neked a BMW a Suzuki árszintjén?
Ha képben lennél, tudnád, hogy a Suzuki nem csak olcsó, főleg errefele (Balkán) szükségszerűen egyszerű dolgokat gyárt és azt is tudhatnád, hogy olyan csúcstechnológiát is képvisel, ami azért a BMW-t is erősen veri, ráadásul árban is!
Azt is felfoghatnád, hogy az szifon alkatrészeit NEM az Apple gyártja, ők csak GYÁRTATNAK, gyár-TAT-nak! Így a komoly elismerés nem őket illeti, csak hát egy Apple fanatikusnak derogál más céget elismerni, miközben a cuccában annak a terméke dolgozik, csak álnéven....
Mikor fogsz két telefont korrekten összehasonlítani?
Vagy a szolgáltatódtól "kedvezményesen" kapott árat nézed mindkettőnél, vagy a teli árat, az a korrekt. Ha te milliókat tettél a T zsebébe, kiszámoltad már, mekkora "kedvezménnyel" kaptad a szifonodat százalékosan? Nem és nem fogod...
Ha egy "ingyen" (háhá) kapott és jailbreakelt szifont egy teli áron vett és eredeti állapotú SGS-sel (és nem egy gyengébbel) hasonlítasz, akkor már sok helyen kiteheted az egyenlőségjelet, de még így is marad néhány egyeseknek nem ok nélkül fontos pont, ahol befürdik a szifon, de ez nem korrekt összehasonlítás, de nem ám!
502 alkalmazás van a gyári állapotú SGS-emen, köztük azért a legócskábbak már nincsenek, de vannak esszenciálisak szép számban, nálad mi a helyzet? Ha valamelyik szarul működik, megy a levesbe, de pl. tegnap az egyik nagyon bekavart, így a gép lefagyott, ilyen most fordult elő összesen csak néhányadik alkalommal, ez egy ilyen erős leterheltségnél nem számottevő, ha te meg mernéd és tudnád, no és persze lehetne terhelned a szifont ilyen mértékben, az is fagyogatna, sőt szifonnak ez se kell hozzá, hogy lefagyjon, akkor mit tehetnél?
Megvárod, míg totál lemerül az akksija, ekkor újraindíthatod, shirály...
Ez csak egy, ami eszembe jutott hirtelen és ahogy én, úgy te is tudsz sok további hiányosságról, legfeljebb nem ismered el semmiképp...
További minden jót kívánok, processzortestvér, háháhá
Ugye, nem felejtetted el, hogy Samu proci van a szifonban?!? Juj, fel ne ébredj... -
#44 Fika hardver = elég ha megnézed az Ipad2-t. Valahogy alázza teljesítményben az összes piacon lévő szereplőt olyan fika. Fél év késéssel lesz talán olyan ami felveszi vele a versenyt. -
#43 Kinek a droid, kinek a paplan. Én szifont mondjuk csak levélnehezéknek vennék, vagy sörnyitónak, de végül is igazad van.
Egyébként Androidból is drágák néha a "ropogós műanyag szarok" (Galaxy S), illetve a prémiumkategóriás WinMo-készülékek is készülnek néha fröccsöntött műanyagból (Omnia 2 anno).
A szifon (ahogy a Mac is) inkább a dizájnról szól, a konkurencia megoldásaihoz képest fika hardvert raknak a csillogós házba, meg adnak hozzá a csilli villi oprendzsert, ami funkcionalitásában azért hagy "némi" kívánnivalót maga után.
Aztán elbasznak egy valag zsugát marketingre, meg Steve Jobs kiáll a pódiumra, mond 1-2 okosságot, oltogatja a Google-t és a Micosoft-ot, és ennyi. Dől a lé. -
coolbboy83 #42 Az Apple nem olcsó, az USA-ban is felpozícionáltabb az ára, de pl drágább sokszor egy Dell munkaállomás ugyanazzal, vagy gyengébb kiépítéssel, mint a MacPRO....stb.
Vannak akiknek nemjóóó, vannak akiknek jóóó... ennyi. Kinek a droid, kinek a szifon...ennyi...
-
coolbboy83 #41 Nem értem mit kell itt fröcsögni 1-2 hikomatnak az iPhone ellen... na és ?? Akinek az kell azt vesz.
Én nemrég vettem 3GS-t tökéletesen megfelel, mindent amit szeretnék meg tudok csinálni rajta.
Ha valakinek az Android a jobb, akkor vegye azt amelyik olyan... a jobbak ott is drágák, a ropogós műanyag szarok az olcsóbbak.... ennyi.
Az iPhone csak itt drága magyarosztánban, mint minden más !!!
A multik szemetek :-) való igaz...mindenki pénzt akar keresni....
De menj be a KFC-be...és mondd az eladó szemébe, hogy adja oda 100 Forintért a csirkecombot, mert akkor is van rajta haszna, hiszen 35 HUF / Darab a Taravis Kft, és az Aviland szállít nekik :-)
Kóláért se fizess 350 Forintot egy ilyen helyen, mert a pohár 8 Ft, a szivószál 1, a tető pedig 2.... a 4 dl üdítő pedig decinként 7 Fortint...... És mielőtt megkérdőjelezne valaki, felsővezető voltam náluk 3 évig. -
#40 mondjuk ezzel az alig-al óvatosan, mert pl ott a nvidia tegra amit istenítettek, aztán az apple a5 meg 3-4szer gyorsabb lett:D
de amúgy nem fognak itt változtatni, szokásos időben jön az iphone 5 szerintem -
#39 "Galaxy II S" -> ilyen telefon nincs, Galaxy S II az amirol itt szo lesz.
egyebkent erdekes helyzet lesz ez igy, az S II ha tenyleg fel evvel korabban jelenik meg a kovetkezo iphone-nal, akkor a samsung eleg szep nagy piacot hodithatna el most az apple-tol akik alig fognak tudni barmiben is jobb telefont csinalni fel ev mulva is mint amilyen a mar majdnem megjelent S II lesz. -
#38 Hát de aki ilyenkor vesz az meg is érdemli. Meg kell várni, hogy a T (meg a többiek) behozzák, és lámlám egyből csak 117e forint mondjuk egy törzstésnek. Ez meg nem az a hanyattvágó összeg bárhogy is próbálják a hangulatot kelteni itt néhányan. -
#37 Ha így gondolod akkor elég sokan majmolják a világon még usat, legalábbis az iphone eladásokat nézve. -
#36 Amíg sokan úgy gondolják, hogy attól lesz valaki király csávó mert meg tudja venni méregdrágán a legújabb szifont és aki fikázza az biztos csak azért mert neki nem telik rá, addig menni fog az Apple-nek.
Nagy összegben mernék fogadni rá, ha valaki hasonló hozzáállással kijönne valami tech cuccal itt nálunk Mo-on (hasonló hozzáállás alatt azt értem, hogy reklámszöveg+népbutítás+design) és jó drágán adná, na akkor marha hamar csődbe menne.
Bezzeg az USA-ban ezt is meg lehet csinálni, mi meg majmoljuk őket mert az menő. Ez van, ez egy ilyen ország. :) -
#35 Szar Szifon biztos lesz vagy 400000 forint az import az első 2 hónapban amikor itthon még nem forgalmazza majd senki. Egyébként ma már 3G-t lehet kapni 40-ért használtan jó állapotban, az Android alaposan megb*ssza a piacot, aminek én teljes szívemből örülök. -
#34 Jajj ez nagyon szánalmas volt cicafiú... Remélem tudsz ennél jobbat is. :( -
MsUser #33 Ja és tükörben vagy felülrölfényképen jól látszódjon ám a fas.bokon meg az iwi.-en ki a király! -
MsUser #32 Tanulság, aki iFonFan az védi annak ellenére hogy nem tud ezt azt "fel kell törni át kell konvertálni" a normál használathoz!
Ja és mindezt drágán és női telefon designel hmm. csak velem van a baj vagy az egész világ megbolondult?
Nem baj az a cicafiú aki megengedheti használja is, nem áll senki az útjába, sőt javaslom egyből akkor kell megvenni amikor megjelenik mert úgy a legdrágább és legmenőbb faszacsávósrajkirály. áááá... futás a Plázába... -
#31 Szerintem nem jár garanciavesztéssel, ráadásul a büdös életben meg nem mondja senki hogy a telefonod jailbreakelve volt vagy nem. -
#30 jailbreak nem jár garanciavesztéssel -
sanyicks #29 "is akarok ezen változtatni. Ha szeretnék, akkor kb 20 percembe telne jailbreakelni a készüléket, és onnantól kezdve olyan szinten testre tudnám szabni a készüléket ahogy akarnám."
És buktad a garanciát :D -
Hungarikum #28 Mocskos multi! uristen! ezek profitálni akarnak az Iphone-ból! Milyen mocsok egy cég! nemhogy előállítási áron adnák + 1 forintért!
drága? ne vedd meg. nekem a BMW is drága, mégse sírok ha más segge alatt az van. vegyél olcsóbb alternatívát, nekem is az van. -
chor chef #27 Sok embernek még mindig nem tűnt fel hogy nem elsősorban magyarorszagi piacra szánták a telót. Angliában 2 hét alatt simán megkeresed a kártyafüggetlen iphone 4 árát.
Előállítási költség feleannyi? Kiváncsi lennék hány termék előállítási költségének néztetek utána mondjuk a supermarketekben....
-
citcar #26 Persze nem olcsó!
De ez csak nálunk probléma!
Amerikában 0-100$ között mozog az ára!
nyugati szomszédunknál 1€ előfizetéssel!
Angliában 500font gyári függetlenül!!!