6
  • WiZZaRD
    #6
    Sajnos ez így igaz...
  • opeca
    #5
    És persze tegyük hozzá, hogy nekik még van idejük, meg kedvük meg energiájuk moziba járkálni.
  • Narxis
    #4
    A tinik pénzügyileg "jövedelmezőbbek", pont a megfontolatlanságuk és az irányíthatóságuk miatt. Egy 30 éves ember már nem bálványoz 1-1 szereplőt, max. azt mondja, hogy szimpatikus, szemben a tinikkel akiknél főleg lányok képesek rajongani 1-1 szereplőért és megvesznek minden csecsebecsét ami a szereplővel vagy sztárral kapcsolatos.
  • Laza
    #3
    Ja, az kellene még, hogy egy normális felnőtt filmbe is tinik legyenek a főszereplők ... már így is túl nagy teret engedtek a majmoknak ...
    Elhiszem, hogy piacgazdaságban élünk, de ne korcsosuljon már el minden a sok kis buzigyerek miatt, akiket eleve úgy nevelnek, hogy ne érdekelje őket semmi igazán jó, csak a szaros transformer nyomorúságok.

    Azt sem értem miért baj, hogy egy filmre több 30 éven felüli megy, mint aluli ... elég sokan vagyunk 30 év felett, mi már nem vagyunk piac? Sok buzeráns filmre meg nem megy el a 30 év feletti társaság ... hol itt a hiba? ... nem tudom, hogy ez miért mérőszám, több van még előttünk mint mögöttünk (elvileg :) ).
  • shenmuedc #2
    Hadd ne mondjam hogy ki a f...t érdekelnek a tizenévesek. Régen senki le se sz..rta mit akartak és mégis működött a világ. Most a seggük is ki van nyalva , meg is van az eredménye. Természetesen tisztelet a kivételnek.
  • bmw
    #1
    A tinik maradjanak nyugodtan a csopogos patiszon gyereknel...