Ezel - Bosszú mindhalállig
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
azad : Born: March 9, 1980
I met God. She's black
ali sebnem 😄 XD beszarás
MUFURC ÚR csináltam egy koktélt, találd ki mi a neve 😄 üss fuss, honnan tudtad? Bíztam a kreativitásodban XDDDDD ez kéész, nagyon beteg de mekkora 😄
tefflik meg hogy lefejelte már taxist jujj 😄
azad és ali uujujujuju 😄
minden egyes rész egyre jobb lesz 😄
#648 +1 😄DDDDDDDDDDDdd csigaa biga gyere ki<#taps>#taps><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
na meg ki mit hisz mi történt kenan- bátya és ramiz között? mert én nem értem a visszaemlékezést...
---
Ali egyre jobb figura, ramiz után õ a kedvenc karakterem benne 😊
I met God. She's black
Azad meg Ali közben csipkelõdnek😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spirito Juve!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ezel kiválásval kezdõdik az igazi móka 😄
2 "város" összehasonlítása nagyon adta, kíváncsi vagyok mit BRILIRÍLOZNAK majd 😄
ali egyszerûen a best 😄 xD sebnemmel mit oltják egymást hihetetlen 😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
cengiz nem zsebpénzt adtam, ne oda rakd 😄 xD
ali a legjobb<#taps>#taps><#mf2>#mf2>
I met God. She's black
Még szerencse, hogy tudjuk, hogy Cengiz nem fog meghalni, legalább is egy jó ideig még. Egyik legjobb karakter, jó szövege van és azok az arcok amiket néha vág 😄
alit gondoltam hogy akár ki is zárhatjuk, eysan ban kellemesen csalódtam :-) örülök hogy nem õ az áruló...
haljon meg cengiz, mostmár ali is tudja róla hogy egy féreg...
ali jóvóna ha összejönne azaddal 😊
Azad még mindig gyönyörû <#szeret>#szeret>
végén a fejek az asztalnál nagyon adták 😊
azad<#puszis>#puszis><#szeret>#szeret>
I met God. She's black
ON:
ez olyan mintha lost-ot, game of thronest, sg-t vagy bsg-t a barátok közthöz hasonlítanád<#banplz>#banplz>
brazíl sorozatot nem nagyon tudok, ami mostanában futna, nem lehet h mexikóit akartál mondani? azokat én is bírom, de az Ezelt is, ami rendkivül egyedi😊
-
Érdekes jelenség ; az ismeröseim közt, akik szeretik a brazil, meg Dr.House féle sorozatokat, ök nem nézik az Ezelt. Nem tudták megmondani miért nem szeretik.
"Itt vagyok veled Mert" õ már jól van, hátborzongató😞 sajnálom...úgy, mint Bahar
csak úgy lesz vége akkor ahogy mondtam 😄