Ezel - Bosszú mindhalállig

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De azt a keveset sem használta ki. Ha a bosszúhoz ért is, de Ömert mégsem védte meg. Ha egyáltalán szerette.
Tipikus "feketeözvegy"
Túl sok választást nem hagytak neki...

Nálam, Ömer cserbenhagyásánál elvágta magát.
Ízlés dolga. Nekem Azad és Eysan nõként akire azt mondom,h igen...szép a sorozatban...nameg a fiatal Selma. Talán õ a legjobb bõr.

De nem szépségverseny...meg habár Eysan gonosz...azért sosem a saját érdekeiért csinált rosszat,hanem másokat próbált védeni, vagy megbosszulni.

szabii98
XD

I met God. She's black

Ja... itt a legvége a zenével együtt ütös volt.
Azé én szivesebben pajkoskodnék Badeval mint Eysannal. Ezek a nagy gülü szemek rémisztöek.
szegény Eysan 😞

szabii98
12es karika van, 16os lenne nem lenne több nézettség

I met God. She's black

Ezeken a részlet kivágásokon elcsusztak egy kicsit. Én meg ezen nevettem. :
A mult részben mikor Yusuf kiszáll a kocsiból, Cengiznek leadott két taslit. Egy snitt, és már Cengiz a gyomrát fogva fájdalmasantápászkodik fel. !?
Megfejtés:
Ugyanis Yusuf a már földön fekvö Cengizt, még 2-3szor hasba rugja.... amit kivágtak.
És most Yusuf kinyirását is kivágták. (Ali adja le rá a kegyelem lövést.)
Érdemes az eredeti verzt is megnézni már csak a látvány miatt is.
Kiváncsi vok leadják e, mikor Eysan megszurkálja Kenant.
ámen

szabii98
szerintem is mert õ sincs fenn az ezel.tv-n. Esetleg Kenan megöleti

I met God. She's black

Szerintem Eysan ki fogja csinálni Ezel új nõjét. 😄

szabii98
loool Eysan eleget kap 😄D
bb jussuf 😄 szépen elintézték õket 😄

I met God. She's black

Na ez igen...

sajnos nem 😞
óóónemigaz...rakják már fel most azonnal

tegye fel a kezét, aki Azadra hasonlít😄 az illetõhöz repülök azonnal😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A telefonbetyárkodáson jót nevettem... 😄

ajjnemá...csitt..én még nem tudom nézni :I

Azad foreva <#szeret>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szóval Kenan így állt össze azzal a Yussuffal

ez esetben...hellószia<#szeret><#nevetes1>

Most hogy mondod,... észrevettem hogy Ezelre, szinte megtévesztöen hasonlitok. <#vigyor5>
szabii98
😄D

I met God. She's black

Mindenkinek hasonlít vmelyik ismerõse valamelyik szereplõre? Szóljatok,ha Ezelre hasonlító barátotok van...az érdekelne. 😛

szabii98
Eysan nagyon hasonlít egyik nagyonjó lány barátomra, nekem ezért is szimpi 😄

I met God. She's black

Bade a volt osztályfõnököm kiköpött mása fiatal korában, nekem ez a durva! 😄DD

Lehet hogy gebe...de szebb az arca (nekem) mint Bade-nak. Amúgy meg nem tudom miért...de ellenszenves Bade...nem tûnik õszintének...meg nem tudom...unszimpi. Én maradok Eysan drukker...bármennyire ésszerûtlen is. Az a nõ egy szemét hazug...gyilkos is...de itt már ki nem? De benne van a legtöbb érzés...csak sajna a környezete meg belekényszeríti abba,h ilyen legyen.

Remélem összejönnek Ezellel, sokkal jobban néz ki mint Eyshan (tipikus gebe alkat, csak kifutóra való).

Ez a Báde olyan ártatlan mint a babapopsi. Szerintem bízhattok benne bátran. <#kacsint>
ÖREG<3

Jó kis rész volt...alig várom már a holnapit. Bár kicsit idegesítõ h ennyire lassan tölt itt be. 😞

DONGUBA
OREG RAJA GECI NAGY VOLT

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

.....meg a kezérõl. Ezek az úri "lágytojások" összeesnek az igazi, emberes kézfogástól. <#eplus2>
szabii98
Ramíz most lefonnyasztotta a bõrt Juszuf arcáról. Amúgy nemhiszem hogy Juszuf sokáig szereplõ lesz, mert a hivatalos oldalon /ezel.tv/ nincs feltûntetve.

I met God. She's black

Mo.-n élek. 😊
Tom hogy nem hal meg, még korai is lenne kipurcannia Kenan bátyánknak. Csak közel sem akartam lelöni a poént.
Egyébként Kenant játszó szinésznek tetszik a valódi hangja nagyon komoly.
akkor még várnom kell 😞

ToCsEk
ahogy vége a tvben 1-2óra és fentvan

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

rtl mostra mikor szokták feltölteni?

datango
stefun miért te hol élsz most?
egyébként szerintem kenan nem hallt meg, ha esteleg õt is vitték be a mentõkocsiba akkor is meggyógyul😄 kell õ a masik oldal élére sztem...
Bade nagyon unszimpi nekem is, nem is néz ki jól meg olyan titokzatos szerintem is kém...!

szabii98
Szinkron hangja miatt olyan....furcsa 😄

I met God. She's black

Ez a Bade olyan szinten unszimpi. Igaz hogy Eysan egy szemétláda...meg õ az egyik fõ gonosz...de mégis õ Ezel másik fele.
Bade tuti vmi kém, vagy ilyesmi. :/

szabii98
Arra esély nincs szvsz. Szerintem Kenan az utolsó részig velük lesz 😄

I met God. She's black

Na de mekkora kilépöje volt (lesz) Kenannak....!! Mestermunka! Tud valamit ez a rendezö.<#eljen>
ToCsEk
nah cenginzt megint beszopatják<#mf1>

kenan gyereket meg gyorsan kiírták<#wow1>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Na meg van a megoldás hogy miért voltak megtévesztök számomra a jelenetek.
A eredeti "bölüm" részeket, (legalább is itt nálunk) ujravágták. Egy jelenetet egyszerüen félbeszakitanak és csak a végkifejletet mutatják ami kicsit érthetetlen. Aztán ujból leadják, mostmár végig, hogy mi is történt. Hát,.... lehet hogy igy izgib?
szabii98
fonódik ez a szál! 😄

I met God. She's black

datango
miért van amikor van rajtuk? <#nevetes1>

biztonsági öv nem volt se Alin sem Ezelen :ooo

datango
végre serdár... remélem nem támad fel mán mert kiugrok az ablakon 😄
Én is az Öreg miatt nézem az egészet amúgy, õ a legjobb karakter benne.

Aszta micsoda fordulatok lesznek még itt. Kenan megkapta szerintem az évszázad legdrámaibb jelenetét. <#csodalk>