1014
-
Ariakus #814 De de emlékszem, de a három díszpinty még egy cellában nem volt együtt.
Egyébként annak idején amikor Serdar hulláját odabaszták egy folyópartra azon is szakadtam, ráadásul az öreg kezében még ott volt Eysan nyaklánca is . Nagyon amatőr meló volt. Columbo már rég sittre vágta volna a bandát :D -
#813 Sziasztok!!
Már nem nézem jó ideje ezt a frankó kis sorozatot:-(
Már beleuntam:-(Eysan-ból elegünk van asszonykámmal:-DD
Viszont a mai részből láttam egy kis részletet,és tetszett a bárban,discoban a zene ami szólt Ali beszéde alatt:-)Vajon mi lehet az a zene?? -
stefun #812 A magyarázat ott lehet amit kivágtak az eredetiböl. Ezel, amár földön fekvö sapkásra még vagy 10-15-öt rásóz és közben mond valamit. Eszméletlen az a felvétel... azok az élethü nyögések, csattanások, kamera kezelés....
Nyüves csatorna meg a reklámnak való idöt vágja ki belöle. :(
-
extramagascsaj #811 volt már hasonló...nem emlékszel? Cengiz meg Ezel -
Ariakus #810 Ja megfizetett érte a nyomozó, de ha Ali be is viszi a cd-t a rendőrségre és feladja magát akkor is börtönbe kerül Ezel, bár ebben a sorozatban elég sok mesebeli dolog történt, így lehet, hogy ebben az alternatív Törökországban nem büntetik a hivatalos személy elleni erőszakot :D
Az vicces lenne, ha Ali és Ezel sőt még Cengiz is cellatársak lennének. -
IXEMGabeo #809 szerintem ott helyben meg akarta ölni, azért mondta, hogy neked már nem adok vissza semmit;) szimpla logika, nem tudom a nyomozó a narancsütéstől meghalt-e, mindenesetre nagy kokit kapott:D:D -
#808 Tetszett, ahogy Ezel megfizetett a narancsos verésért.
Viszont nem értettem, hogy miért mondja, hogy mindenki visszakapja, amit vele művelt, kivéve azt nyomozót, és akkor már el is kezdi ütni őket. Na ez itt nekem nem volt világos. Ha nem kapja vissza, akkor minek ütötte meg? Illetve valaki, azt hiszem az öreg nyomozó, de lehet a fiatal úgy fogja meg azt a földön guruló narancsot, és a kamera is úgy ráfókuszál, mintha annak valami jelentősége lenne. Magyarázat? -
#807 Kenan felnyomta őt az adatokkal. -
IXEMGabeo #806 nagyon nagy volt:D:D mekkorát tud ütni az a narancs mi?
nem láttam 1-2 részt, valaki elmondaná Ezel mit keres megint a rendőrség közelében? -
#805 Aha biztos . :) XD -
stefun #804 Én a cvekkeres narancsos dádára értettem. Gondolom tud suhintani rendesen a leve meg csip kegyetlenül.
-
#803 'szépia' kép. Én régen azthittem, hogy minden fekete-fehér volt meg ilyen 'narancsos' színű, mert minden képen azt láttam. Nem nevetni! :D -
stefun #802 Na ebböl a részböl is kikanyarintottak jókora darabokat. És nem a 12-es karika miatt.!
Amugy ezt a narancsos koreográfiát még nem láttam más filmekben. Ötletes. -
IXEMGabeo #801 Tevvlik: "Ha én nem lennék 50x megdögöltél volna":D:D:D mekkora duma volt. Én rég nem láttam, Ali rendesen megváltozott, tipikusan elszívta a hatalom az agyát -
#800 szerintem sem all jol alinak ez az iranyito tipus!...
de majd szerintem lesznek itt még érdekes fordulatok majd meglatjuk!
-
extramagascsaj #799 Egyet értek. Most amúgy nagyon ráférne egy baráti nagy pofon. -
Ariakus #798 Ali kikészült a hatalomtól :D
Én bírom Alit, de neki nem való ez a keresztapaság, nem olyan a természete, hogy hideg fejjel végig gondoljon dolgokat. Végrehajtónak és behajtónak megfelel, de komolyabb dolgokra alkalmatlan. -
stefun #797 Eysan azé mégis csak a gyereke anyszia. ....
Ezel : "Szeretem is meg nem is" szitu. Érthetö! -
extramagascsaj #796 így marad meg a hétköznapi lány style...ahogy mondogatják :) -
#795 ez a befejezés tökéletes a mai résznek :D -
GFAL #794 Ők valahogy mindig újra "összemelegednek"...:)
Amúgy csináljanak már valamit Bade hajával...és sminkeljék már ki normálisan... -
Ariakus #793 Na gondoltam, hogy Eysan megkeresi Bade-t és kijátssza a "büdös ribanc kártyát". Mondjuk amilyen hülye Ezel sztem simán újra összemelegedik Eysan-al. Remélem Cengiz majd figyeli őket aztán majd rendet tesz fatestápolóval. -
GFAL #792 xDDD -
stefun #791 Ülj le 1-es! -
#790 Ezel? -
stefun #789 Valami azt sugja, hogy ebben a sorozatban nem éppen Jackot emlegetik. -
#788 "dzsekszn" -t szokták mondani májkül dzsekszonra is! -
stefun #787 Valaki tudja mit jelen ez a szó : (fonetikusan) "dzsákszn" vagy "dzsekszn" ? Minden részben rengetegszer mondják. -
extramagascsaj #786 így van -
argo001 #785 Azért Bahar is, Eysan is, Sebnem is, Azad is, meg ha akar, Bade is... szépek na. :D -
#784 igen de teffó rosszul mondta vele nem csak ébredni lehet -
stefun #783 Tod "A jelenlevők kivételek" -
#782 pohar is jo volt -
extramagascsaj #781 Hééé! Ezt kikérem magamnak! -
IXEMGabeo #780 én 178 cm vagyok, tehát tökéletesen hozzám illene haha:P:D
Eysan meg ez a Bade túl magas, még Bahar elmegy ő volt a másik ideálom -
stefun #779 Valóban az alacsonyabb nök arányosabbak, meg nem áll úgy a lábujjuk mint a szénakazal.! -
Ariakus #778 Ja, csak hát én 2 méter magas vagyok :DDD -
IXEMGabeo #777 ízlések és pofonok abszolút nem baj, hogy Azad alacsony, tökéletes:) -
Ariakus #776 Ez a "nyakigláb nem tudja hova tenni a lábát" típus sztem meg pont Eyshanra igaz. Néha úgy megy az a nő mint aki szét akar esni, főleg ugye ha magassarkúban van.
Ez a Bade vs. többi csaj jól feldobta a tápigot :DDD -
eLiXir #775 :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO