Ezel - Bosszú mindhalállig
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tipikus "feketeözvegy"
De nem szépségverseny...meg habár Eysan gonosz...azért sosem a saját érdekeiért csinált rosszat,hanem másokat próbált védeni, vagy megbosszulni.
Azé én szivesebben pajkoskodnék Badeval mint Eysannal. Ezek a nagy gülü szemek rémisztöek.
A mult részben mikor Yusuf kiszáll a kocsiból, Cengiznek leadott két taslit. Egy snitt, és már Cengiz a gyomrát fogva fájdalmasantápászkodik fel. !?
Megfejtés:
Ugyanis Yusuf a már földön fekvö Cengizt, még 2-3szor hasba rugja.... amit kivágtak.
És most Yusuf kinyirását is kivágták. (Ali adja le rá a kegyelem lövést.)
Érdemes az eredeti verzt is megnézni már csak a látvány miatt is.
Kiváncsi vok leadják e, mikor Eysan megszurkálja Kenant.
óóónemigaz...rakják már fel most azonnal
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I met God. She's black
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
I met God. She's black
Tom hogy nem hal meg, még korai is lenne kipurcannia Kenan bátyánknak. Csak közel sem akartam lelöni a poént.
Egyébként Kenant játszó szinésznek tetszik a valódi hangja nagyon komoly.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
egyébként szerintem kenan nem hallt meg, ha esteleg õt is vitték be a mentõkocsiba akkor is meggyógyul😄 kell õ a masik oldal élére sztem...
Bade nagyon unszimpi nekem is, nem is néz ki jól meg olyan titokzatos szerintem is kém...!
Bade tuti vmi kém, vagy ilyesmi. :/
kenan gyereket meg gyorsan kiírták<#wow1>#wow1>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A eredeti "bölüm" részeket, (legalább is itt nálunk) ujravágták. Egy jelenetet egyszerüen félbeszakitanak és csak a végkifejletet mutatják ami kicsit érthetetlen. Aztán ujból leadják, mostmár végig, hogy mi is történt. Hát,.... lehet hogy igy izgib?
Én is az Öreg miatt nézem az egészet amúgy, õ a legjobb karakter benne.