1014
  • datango
    elegge siratos resz volt ! :(
  • ToCsEk
    "Bade rúzsa nagyon gáz... A fiatal Kenan meg egy állat, erre nincs bocsánat. Nos Ti, akik csak itt nézitek ezt a sorozatot, és még nem néztétek végig máshol, innentől kezdve semmi jóra ne számítsatok!"

rtlmostról
  • stefun
    + Egy G36C is meg lett szólaltatva,...tartva az ütemet.
  • IXEMGabeo
    na az esküvő pörög:) Török zene is felcsendül
  • GFAL
    Eysannak olyan jól áll ez a füstüs smink. :DD
    "feleségül akarlak venni te szerencsétlen liba"
    Amukám nem nézi, pont ott volt a nappaliban és ezen nagyot nevetett. énis. :DD
  • IXEMGabeo
    lol rég néztem az Ezelt, mire érek haza

Kenan: "Eysan légy a feleségem"

Jézusmária xD
  • stefun
    Ramiz kemény lesz mint Rolling stones! Ez a film átmegy egy nagy traumába.
  • argo001
    Na. Ali is elintézett egy embert a saját módszereivel, Ezel is. Most már Ramiz jön. :D
  • szabii98
    Selma.
  • DONGUBA
    es kiere gondolsz?
  • stefun
    Há nem tom.... Én reggel köhögtem egy kicsit, de nem hiszem hogy ilyen sulyos lenne a dolog.
  • szabii98
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgy érzem újabb temetés lesz..:(
  • datango
    nagyon nagyon jó rész volt!!!

hehehehe: D

végre kajan is bekaksilt:D megérdemelte gyűlölöm úgy kb mint annó serdart... ezel
  • ToCsEk
    hát ez volt az eddigi legbadassabb rész :D
    mekkora trap volt már :D epic :D
  • stefun
    Kaya akkora kakában volt hogy idáig érzett. ...
    Bade meg Nyikitásra vette a friszkót.
  • argo001
    Ezelék nemes egyszerűséggel kib*sztak mindenkivel. :D
  • argo001
    Nem semmi csaj ez az Azad... :D
  • IXEMGabeo
    már a faxom se érti:S túlbonyolították az egészet, az 1. évad volt a legjobb, meg amíg élt a Ramíz unokája és Serdar onnantól kezdve alig követem...
  • extramagascsaj
    Biztos h a lanya^ sztem tuti Ramize...sajat lanyat csak nem oletne meg
  • Ariakus
    Fura egyébként, hogy Azad nem Ramiz lánya. Gondolom akkor foganhatott mikor Kenan összeházasodott Selmaval, mert előtte csak Ramizzal hempergett.
  • GFAL
    Már alig várom a mai részt. :DDDDD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azthiszem ebben lesz mikor Ali megkéri a kezét Azadnak. :DDD
  • stefun
    1. Na ez az amit ujfent kivágtak. Mikor Ali üvöltött az üveg mögött, a dorkós Azadot a hajánál fogva huzta fejéhez tartva a stukit.
    Ali tudta ha beront, Azadnak annyi. De mivel análkül is lött, már minden mindegy alapon törte be az üveget.
    2. Kenan megtudta hogy a "lánya" Alitol terhes, igy nem akart Ali unokát..sem.
  • datango
    Az aktuális rész ismertetője: Azad kórházba kerül a lövés után. Ali bosszút akar állni Kenanon, de Ezel emlékezteti a tűzszünetre, hiszen emiatt van Azad is életben. Tefo közli ªebnemmel, hogy soha többé nem akarja látni. Bade és Eyºan összeszólalkoznak. ªebnem kihallgatja Tefo és Ali beszélgetését Kaya meggyilkolásáról és figyelmezteti Cengizt
    ---
    ez a holnapi, ahogy látom azad nem lesz kiiiirva ... reméltem is ...! :)
  • extramagascsaj
    2 dolog nem világos a számomra a mai részben
    1. Ali mi a lófaszért várta meg,h eldördüljön egy lövés mielőtt betörte az ajtót
    2. Ugye úgy tűnik,h Azad Kenan lánya...vagyis legalábbis ő sokáig ezt hitte...és ő kezdte nevelni a kislányt. Ha a gyereke vagy legalább akként szerette,h a picsába akarhatja megöletni?! :S
  • GFAL
    Ramiz lánya ;)
  • stefun
    Nem tom jól hasitom e ; Azad, kenan lánya?
  • Panzermeyer
    Nekem az tetszett, amikor végre Tevfiket lehetett látni embert ölni Ali kiszabadításánál (sok-sok résszel ezelőtt). Előtte mindig össze-vissza töketlenkedett csak, már rossz volt nézni, milyen szerencsétlen.
  • Panzermeyer
    Nincs azzal semmi gond, hiszen amikor az első gyilkosságát elkövette véletlenül, vagyis a levegőbe lőtt és eltalálta a kisfiút, az is milyen sikeres lövés volt. Tehát Ali bátyánknak ne szükséges céloznia ahhoz, hogy eltaláljon valamit / valakit . Az Öreg emberei biztosan ügyesebbek voltak, és jó fedezéket találtak, de a golyók ott pattogtak előttük.
  • Ariakus
    Hát úgy látszik mégsem...

Ali egyébként elég gagyi mostanában, ott abban a raktárban amikor két pisztollyal lőtte a plafont azt hittem beszarok a röhögéstől. Olyan volt mint egy óvodás cowboy a farsangon aki puffogtatja a játékpisztolyát. Régebben sokkal jobb jelenetei voltak.
  • GFAL
    igen tényleg ebbe valahogy nem gondoltam bele....:)
  • Ariakus
    Most elég nagy szarban lesz Ezel ha valahogy nem tudja bizonyítani majd az ártatlanságát a rendőröknek. Még a végén Jean Valjean módjára menekül egész életében a kopók elől.
  • IXEMGabeo
    jaj Eysant is nézzük már meg honnan indult, szegény minden téren az a nő:)
  • GFAL
    gyerekek én megbékéltem Badéval. Jó lehet én írtam,hogy kipofozhatnák de tetszik,hogy Ezel nem olyan puccos,gazdag nővel van,mint pl: Eysan....igen tudjuk,hogy ő is nagyon szép de végülis Bade is csini....meg aranyos...szóval hajrááááááá
  • eLiXir
    jézus fasza, ki az a szerencsétlen aki ezt fordítja magyarra? lenne néhány keresetlen szavam hozzá
  • Panzermeyer
    Ja, egyébként jó volt ez a mai rész, ahogyan kijátszotta a nyomozót :)
  • Panzermeyer
    Nah, érthetőbben...
    A magyar fordításban jövőidőben beszélt, a youtube-on valaki által fordítottban viszont múlt idő szerepel. Ezért nem egészen volt nekem világos, hogy mi a fenéről is beszél úgy, mintha őt nem bántaná, aztán már üti is. Ezek nem szokták összenézni a fordítást a képpel, hogy nincs értelme? Pedig nem ártana...
  • Panzermeyer
    Lehet rossz volt a magyar fordítás, mert ott jövő időben beszélt, viszont egy ottani fordítás szerint...

"Ezel : Stop ! I admit..I admit...i break out from prison, I changed my face, I settled of with everyone who did wrong to me.. except of one person..

Officer : who is the person ?

Ezel : .. you !"
  • stefun
    LINK
  • eLiXir
    tudsz linkelni ehhez az eredeti részhez vagy csak ahhoz a jelenethez?
  • extramagascsaj
    Jajj olyan izé vagy...most kedvem támadt Columbot nézni...