Ezel - Bosszú mindhalállig

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De de emlékszem, de a három díszpinty még egy cellában nem volt együtt.

Egyébként annak idején amikor Serdar hulláját odabaszták egy folyópartra azon is szakadtam, ráadásul az öreg kezében még ott volt Eysan nyaklánca is . Nagyon amatõr meló volt. Columbo már rég sittre vágta volna a bandát 😄

zotya10002
Sziasztok!!

Már nem nézem jó ideje ezt a frankó kis sorozatot:-(

Már beleuntam:-(Eysan-ból elegünk van asszonykámmal:-DD

Viszont a mai részbõl láttam egy kis részletet,és tetszett a bárban,discoban a zene ami szólt Ali beszéde alatt:-)Vajon mi lehet az a zene??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

A magyarázat ott lehet amit kivágtak az eredetiböl. Ezel, amár földön fekvö sapkásra még vagy 10-15-öt rásóz és közben mond valamit. Eszméletlen az a felvétel... azok az élethü nyögések, csattanások, kamera kezelés....
Nyüves csatorna meg a reklámnak való idöt vágja ki belöle. 😞
volt már hasonló...nem emlékszel? Cengiz meg Ezel

Ja megfizetett érte a nyomozó, de ha Ali be is viszi a cd-t a rendõrségre és feladja magát akkor is börtönbe kerül Ezel, bár ebben a sorozatban elég sok mesebeli dolog történt, így lehet, hogy ebben az alternatív Törökországban nem büntetik a hivatalos személy elleni erõszakot 😄

Az vicces lenne, ha Ali és Ezel sõt még Cengiz is cellatársak lennének.

szerintem ott helyben meg akarta ölni, azért mondta, hogy neked már nem adok vissza semmit😉 szimpla logika, nem tudom a nyomozó a narancsütéstõl meghalt-e, mindenesetre nagy kokit kapott😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Panzermeyer
Tetszett, ahogy Ezel megfizetett a narancsos verésért.
Viszont nem értettem, hogy miért mondja, hogy mindenki visszakapja, amit vele mûvelt, kivéve azt nyomozót, és akkor már el is kezdi ütni õket. Na ez itt nekem nem volt világos. Ha nem kapja vissza, akkor minek ütötte meg? Illetve valaki, azt hiszem az öreg nyomozó, de lehet a fiatal úgy fogja meg azt a földön guruló narancsot, és a kamera is úgy ráfókuszál, mintha annak valami jelentõsége lenne. Magyarázat?

mov ah,4ch int 21h end

szabii98
Kenan felnyomta õt az adatokkal.

I met God. She's black

nagyon nagy volt😄😄 mekkorát tud ütni az a narancs mi?

nem láttam 1-2 részt, valaki elmondaná Ezel mit keres megint a rendõrség közelében?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Aha biztos . 😊 XD

I met God. She's black

Én a cvekkeres narancsos dádára értettem. Gondolom tud suhintani rendesen a leve meg csip kegyetlenül.
szabii98
'szépia' kép. Én régen azthittem, hogy minden fekete-fehér volt meg ilyen 'narancsos' színû, mert minden képen azt láttam. Nem nevetni! 😄

I met God. She's black

Na ebböl a részböl is kikanyarintottak jókora darabokat. És nem a 12-es karika miatt.!
Amugy ezt a narancsos koreográfiát még nem láttam más filmekben. Ötletes. <#heureka>
Tevvlik: "Ha én nem lennék 50x megdögöltél volna"😄😄😄 mekkora duma volt. Én rég nem láttam, Ali rendesen megváltozott, tipikusan elszívta a hatalom az agyát

datango
szerintem sem all jol alinak ez az iranyito tipus!...
de majd szerintem lesznek itt még érdekes fordulatok majd meglatjuk!

Egyet értek. Most amúgy nagyon ráférne egy baráti nagy pofon.

Ali kikészült a hatalomtól 😄

Én bírom Alit, de neki nem való ez a keresztapaság, nem olyan a természete, hogy hideg fejjel végig gondoljon dolgokat. Végrehajtónak és behajtónak megfelel, de komolyabb dolgokra alkalmatlan.

Eysan azé mégis csak a gyereke anyszia. ....
Ezel : "Szeretem is meg nem is" szitu. Érthetö!
így marad meg a hétköznapi lány style...ahogy mondogatják 😊

szabii98
ez a befejezés tökéletes a mai résznek 😄

I met God. She's black

Õk valahogy mindig újra "összemelegednek"...😊
Amúgy csináljanak már valamit Bade hajával...és sminkeljék már ki normálisan...<#vigyor2><#lookaround>
Na gondoltam, hogy Eysan megkeresi Bade-t és kijátssza a "büdös ribanc kártyát". Mondjuk amilyen hülye Ezel sztem simán újra összemelegedik Eysan-al. Remélem Cengiz majd figyeli õket aztán majd rendet tesz fatestápolóval.

xDDD <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nyes><#nyes><#nyes>
Ülj le 1-es! <#wilting>
Panzermeyer
Ezel? <#idiota>

mov ah,4ch int 21h end

Valami azt sugja, hogy ebben a sorozatban nem éppen Jackot emlegetik. <#vigyor4>
datango
"dzsekszn" -t szokták mondani májkül dzsekszonra is!

Valaki tudja mit jelen ez a szó : (fonetikusan) "dzsákszn" vagy "dzsekszn" ? Minden részben rengetegszer mondják. <#rolleyes>
így van

Azért Bahar is, Eysan is, Sebnem is, Azad is, meg ha akar, Bade is... szépek na. 😄

ToCsEk
igen de teffó rosszul mondta vele nem csak ébredni lehet <#finom>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Tod "A jelenlevõk kivételek" <#puszis>
DONGUBA
pohar is jo volt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hééé! Ezt kikérem magamnak!

én 178 cm vagyok, tehát tökéletesen hozzám illene haha😛😄

Eysan meg ez a Bade túl magas, még Bahar elmegy õ volt a másik ideálom

Valóban az alacsonyabb nök arányosabbak, meg nem áll úgy a lábujjuk mint a szénakazal.!
Ja, csak hát én 2 méter magas vagyok 😄DD

ízlések és pofonok abszolút nem baj, hogy Azad alacsony, tökéletes😊

Ez a "nyakigláb nem tudja hova tenni a lábát" típus sztem meg pont Eyshanra igaz. Néha úgy megy az a nõ mint aki szét akar esni, fõleg ugye ha magassarkúban van.

Ez a Bade vs. többi csaj jól feldobta a tápigot 😄DD

😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO<#szeret><#szeret><#szeret>

Panzermeyer
Itt egy fokkal jobb már.

mov ah,4ch int 21h end

Bade olyan nyakigláb, "nem tudja hova tenni a végtagjait" tipus. Szerintem direkt olyan arcot akart a rendezõ, ami átlag, a tömegböl,kivülröl valaki. Hát sikerült mint minden a film megalkotásában.
Amugy pont Bade az, aki smink nélkül is ari.
Pont a hullámos haja miatt olyan szexi meg a szemei is szépek. Alakra sztem a legjobb az összes nõi szereplõ közül mivel nem gebe (mint Eyshan és Sebnem), magassága megfelelõ (nem olyan túl alacsony mint Azad).

Az, hogy nem olyan hiteles meg annyira jó színész azt sztem ennyibõl amennyit szerepelt nem nagyon lehet eldönteni mivel nem rég csöppent a sorozatba és nem is szerepel sokat mivel totál mellékszereplõ.

na ja...ez a sörény elég gáz...meg nekem vhogy túl markáns az arca
egyébként lehet csak az a baj,h nekem õ nem annyira jó színész,mint a többi...nem olyan hiteles (vagy az...de akkor meg maga a karakter egy kis idegesítõ simlis görcs)

Mondjuk kivasalhatnák Bade haját, kiváncsi lennék rá

Nem bírom Eysant....De most tényleg megsajnáltam...
Amm nekem szimpi lenne Bade ha kipofoznák kicsit Ezel mellé <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#wink><#wink>
És mire jó ez,hogy kivágnak részeket?? Áhh a legjobb részeket nem látni.. ://
Panzermeyer
Nem tudom, hogy DVD-n magyarban nem akarják kiadni ezt a sorozatot? Nekem kellene. Legyen rajta eredeti hangsáv is + magyar felirat.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Nekem sem különösebben tetszik Bade, de a megjelenése óta azért sokat javítottak rajta. Nekem túl sok ez a puli frizura, és az összenõtt szemöldök. Azad, Sebnem, Eysan kisminkelve mind nagyon csinosak. A fiatal Selma is elég csinoska. Kicsit jobb erõben van, de ez nem gond.

Kenan eredeti hangja tényleg nagyon jó. (Hallani rajta, hogy vagy dohányos, vagy egykoron dohányzott.) Amikor az Öreg dühösebben beszél, és nem a bratyizós anekdotázó hangját veszi elõ, akkor neki is jó a hangja.

A fiatal Yusufot nagyon jól eltalálták, tényleg elhiszem róla, hogy ez õ ifjabb korában. Az arc, az a gonosz mimika. Viszont a fiatal Ramizról sehogyan nem tudom elhinni, ugyanezt.

mov ah,4ch int 21h end

Nekem Serdar a zsánerem, na erre varjatok gombot!

Eysannak az apja Serdar volt a gyengéje...