Ezel - Bosszú mindhalállig
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként annak idején amikor Serdar hulláját odabaszták egy folyópartra azon is szakadtam, ráadásul az öreg kezében még ott volt Eysan nyaklánca is . Nagyon amatõr meló volt. Columbo már rég sittre vágta volna a bandát 😄
Már nem nézem jó ideje ezt a frankó kis sorozatot:-(
Már beleuntam:-(Eysan-ból elegünk van asszonykámmal:-DD
Viszont a mai részbõl láttam egy kis részletet,és tetszett a bárban,discoban a zene ami szólt Ali beszéde alatt:-)Vajon mi lehet az a zene??
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Nyüves csatorna meg a reklámnak való idöt vágja ki belöle. 😞
Az vicces lenne, ha Ali és Ezel sõt még Cengiz is cellatársak lennének.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Viszont nem értettem, hogy miért mondja, hogy mindenki visszakapja, amit vele mûvelt, kivéve azt nyomozót, és akkor már el is kezdi ütni õket. Na ez itt nekem nem volt világos. Ha nem kapja vissza, akkor minek ütötte meg? Illetve valaki, azt hiszem az öreg nyomozó, de lehet a fiatal úgy fogja meg azt a földön guruló narancsot, és a kamera is úgy ráfókuszál, mintha annak valami jelentõsége lenne. Magyarázat?
mov ah,4ch int 21h end
nem láttam 1-2 részt, valaki elmondaná Ezel mit keres megint a rendõrség közelében?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I met God. She's black
Amugy ezt a narancsos koreográfiát még nem láttam más filmekben. Ötletes. <#heureka>#heureka>
de majd szerintem lesznek itt még érdekes fordulatok majd meglatjuk!
Én bírom Alit, de neki nem való ez a keresztapaság, nem olyan a természete, hogy hideg fejjel végig gondoljon dolgokat. Végrehajtónak és behajtónak megfelel, de komolyabb dolgokra alkalmatlan.
Ezel : "Szeretem is meg nem is" szitu. Érthetö!
Amúgy csináljanak már valamit Bade hajával...és sminkeljék már ki normálisan...<#vigyor2>#vigyor2><#lookaround>#lookaround>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Eysan meg ez a Bade túl magas, még Bahar elmegy õ volt a másik ideálom
Ez a Bade vs. többi csaj jól feldobta a tápigot 😄DD
Amugy pont Bade az, aki smink nélkül is ari.
Az, hogy nem olyan hiteles meg annyira jó színész azt sztem ennyibõl amennyit szerepelt nem nagyon lehet eldönteni mivel nem rég csöppent a sorozatba és nem is szerepel sokat mivel totál mellékszereplõ.
egyébként lehet csak az a baj,h nekem õ nem annyira jó színész,mint a többi...nem olyan hiteles (vagy az...de akkor meg maga a karakter egy kis idegesítõ simlis görcs)
Amm nekem szimpi lenne Bade ha kipofoznák kicsit Ezel mellé <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#wink>#wink><#wink>#wink>
És mire jó ez,hogy kivágnak részeket?? Áhh a legjobb részeket nem látni.. ://
mov ah,4ch int 21h end
Kenan eredeti hangja tényleg nagyon jó. (Hallani rajta, hogy vagy dohányos, vagy egykoron dohányzott.) Amikor az Öreg dühösebben beszél, és nem a bratyizós anekdotázó hangját veszi elõ, akkor neki is jó a hangja.
A fiatal Yusufot nagyon jól eltalálták, tényleg elhiszem róla, hogy ez õ ifjabb korában. Az arc, az a gonosz mimika. Viszont a fiatal Ramizról sehogyan nem tudom elhinni, ugyanezt.
mov ah,4ch int 21h end