1014
  • datango
    rosszat sejtek egyébként!... szerintem ali mikor bement mesélni a fiának nem jókat mondott...
  • Panzermeyer
    Áh... Tevfik, bakker...
  • GFAL
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ b*kii amikor a TV előtt ülten ugyanezt gondoltam... amúgy sokkolt,hogy meghalt Ramiz...:( attól féltem ezel bekattan...de annyira jó volt mikor kicserélte a cukorkát.:DDD
  • stefun
    Mongyuk jobban ütött volna a helyzet, ha Azad lett volna Kenan lánya. És a megölési kisérletei után döbbent volna csak rá. ....
  • ManuEmiManu
    Ramiz nem hal meg :)
  • stefun
    Nem kell őt megölni....
  • IXEMGabeo
    és így most mi van? maradék részekben Kenan megölése lesz a cél?
  • datango
    kenan intézkedett ugyan, de kevés lett volna az intézkedése, csak már szelma halála óta az öreg is utána akart menni, és mondhatjuk úgy is hogy az öreg akarattal tette el magát láb alól...
  • IXEMGabeo
    csak nem meghalt?:O mi történt? el tudnád mondani? Kenan intézkedett?
  • datango
    Ramiz
  • IXEMGabeo
    mi történt? nem láttam hetek óta semmit szinte:D:D mai napot meséljétek el, ki halt meg?
  • datango

kedvenc karakteremnek lőttek:( kajak majdnem elsírtam magam...
  • stefun
    Csatlakozom!
    Mondtam hogy Ramiz kemény lesz. Ezt nevezik dicső halálnak.
  • ToCsEk
    nem láttam hétfő óta :D volt valami érdekes? :D
  • DONGUBA
    baszkiiiiiiiiii:((((((((((((((((((((((((((((
  • ManuEmiManu
    bocs KeNan :P
  • ManuEmiManu
    remélem is :)
    am. Kenen szerelme elég beteges...
  • GFAL
    Ühüüm azt tudoom....de azért nem hiszem,hogy mindig ismételni fogják...szerintem csak most volt ez..
    :DD
  • ManuEmiManu
    Én mindig az RTL Most-on nézem az Ezelt :) Sokkal jobb, mert nincs reklám!
    Azon meglepődtem, hogy minek ismételték a pénteki részt?! De kiwi vok, hogy mi lesz ma, mert szerintem kiderül, hogy Selma és Kenan esküvője hogyan végződött anno :)
  • szabii98
    De ma az első rész a Pénteki rész volt, tehát nemmaradtál le sokról.
  • stefun
    "Apa kezdődik"
    Az RTL Most-on, amikor mi akarjuk!
  • GFAL
    Ez nekem így olyan rossz,hogy mostmár 16:15 től nyomják az rtl-en....
  • ToCsEk
    még 21rész lesz
  • ManuEmiManu
    Még jövőhéten tuti van, mert néztem a Port.hu oldalt :)

• GFAL
    Ez a pontos megfogalmazás...:DD
  • Ariakus
    Hány rész van még hátra innentől?

Azt egyébként nem értem, hogy Kenan miért adott szabd kezet Cengiznak arra az esküvői akcióra. Nem hinném, hogy Kenan direktbe ki akarta nyiratni Selma-t. Mért nem baszta le Cengizt amikor elmondta neki, hogy Selma meghalt.?
  • argo001
    Én az utolsó jelenetet megnéztem angol fordítással. Hát... nem lesz egy vidám vége.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kár, hogy szinte az összes ember meghal, aki a jó oldalon állt.
  • stefun
    Én beleérzek Ezel-Eysan szituba. Ezelnek nagyon tetszik még most is és szerette, plusz akármikor megkaphatja...ezért nem tudja elfelejteni. Viszont durvára cserbenhagyta... ezért nem képes megbocsátani. Igy, mint egy sulyos keresztet, "stigmát" cipeli.... amig valamelyikük meg nem hal.
  • ManuEmiManu
    én youtubon megnéztem az uccsó részt törökül...:) dúrva lesz:P
  • GFAL
    igen...de még azt is olyan viccesen táncolja. :DD
    én őszintén szólva annyira nem drukkolok az Ezel Eysan párnak...nem tudom mért. :DD de ha együtt lesznek azt se bánom....:DD
  • ToCsEk
    #863 [spoiler]nekem az jött le hogy csak halál után lesznek együtt
  • ManuEmiManu
    Sziasztokkk!

Valaki tudja , hogy az Ezel és az Eyshan a végén összejön vagy vmi?:)

Am. nézi vki a Szív útjait? Milyen?:)

köszke előre is
  • stefun
    Hát ez a török tánc, nem egy bonyolult lépések sorozata... bizti ezért szereti Ali.
    Probálna csak egy magyar kalotaszegi legényest. .... :)
  • GFAL
    Én akkor nevetek mikor Ali táncol...az olyan vicces.
  • stefun
    A török nép is sirva mulat. :)
  • Panzermeyer
    Apropó, ha már zene...
    Én mindig olyan jót röhögök magamban, amikor volt az a jelenet, hogy az Öregnél ott volt Ezel az udvarban, és beszélgettek meg iszogatták azt a török limonádét (), és egyszer csak megszólal Ramiz, hogy hallgassanak valami zenét, valami vidámat. Erre pár másodperc elteltével felcsendül a lemezjátszóból a Selma által énekelt egyetlen dal, ami leginkább egy siratóénekre hasonlít
  • Panzermeyer
    Elképzelhető, mert Cengiz tökéletesen tudta, hogy ezzel ráuszíthatja Ramizt Kenanra. Pont nem láttam amikor az ominózus lövöldözés volt. Elkapták a bérgyilkosokat, köztük Temmuzt is, vagy sikerült elszökniük? Egyébként ez a Temmuz figura baromi jól ki van találva. Milyen legyen egy bérgyilkos, hogy a hideg végigfusson a hátadon? Pont ilyen. Jó a jelmeze a srácnak, és jól is alakít. És elég fiatal, én idősebbnek gondoltam.
  • IXEMGabeo
    láttátok az Ezel promóját? ha jól láttam Selma temetésén Ramíz vs Kenan kerekedett miközben a keringő zene szólt (nem ugrik be melyik zeneszerző műve)...erre kellett volna keringőzni áltlánosban:D
  • stefun
    Szerintem Kenan nem Selmára mondta hogy "mehet". A dorkósnak direkt rossz fényképet adtak. ...
  • GFAL
    áhh b*ki Selmaaaaaaaaaaa :((