1014
-
#934 Amúgy attól függ milyen méreg volt halálos méreg vagy csak ideiglenes méreg azért kíváncsi lennék ki volt az a világítótoronynál ? -
IXEMGabeo #933 Mindenesetre ez a sorozat, a néhai túlbonyolultsága ellenére simán vetekszik az amerikai szarokkal, sőt a törökök lazán büszkék lehetnek rá, hogy ilyet alkottak, mert a hibák ellenére valóban zseniális sorozat volt. Szép történet volt, szokványos befejezési elemekkel:) -
IXEMGabeo #932 ott várta őt a toronyban. Az ok nincs meg, miért pont ott, de más nem lehetett... -
#931 Tect halott lett csak Ezel:-) -
IXEMGabeo #930 egyébként mekkora FAIL, Eysannak szétmegy a lépe és még magához tér és beszél Ezelhez azért ez sem kis hiba:O lép nélkül már fel sem ébredt volna -
#929 Akkor hogy lehetne már Ali???:-)) -
IXEMGabeo #928 Ali volt szerintem, hisz Ezel rábízta h nevelje fel Can-t... Ezel lenyelte azt a mérget a gyűrűjéről ő nem lehetett... -
IXEMGabeo #927 mekkora lol, Can motoron, és Ali nyit ajtót a világítótoronynál:D:D
Rómeo és Júlia 2. Ezel lenyeli a mérget...
mondjuk ez a vonatos jelenet nagyon ütött ahogy mutatták a már elhunytakat:)
nem semmi sorozat volt azért, igazából az 1. évad volt jó a többit túlbonyolították -
#926 Megint kivágtak egy jó kis részt:-((
Kihez ment vajon a gyerek a toronyba??? -
#925 Hát ez meg mi a rossebb volt ?
Ilyen egy befejezést vazee ! -
IXEMGabeo #924 szomorú, ezek a sírós részek engem idegesítenek... -
#923 Ali , Azad, kis Tevfik és Ömer szülei élik túl -
IXEMGabeo #922 és átvették a tipikus megható szart, hogy a halálos ágyán fekve ígéretet tetet a másikkal, annyira tipikus:) -
IXEMGabeo #921 Eysannak is annyi?
mindenki kb meghalt a sorozatban? Tevflik is hogyan halt meg? mert azokat a részeket nem is láttam:(
kemény -
IXEMGabeo #920 micsoda ráhatás:
"Két lehetőséged van, a börtön vagy a halál":)
ez a mondat nem semmi volt Ezeltől -
GFAL #919 El sem tudom képzelni,hogy holnap évadzáró epizód. Eddig néha kicsit mérges voltam,hogy nekem mennem kell ide oda és sietek mert kezdődik a sorozat. De fogadjunk csütörtökön pont akkor lesz tengernyi szabadidőm amikor az Ezel ment. De hiába ilyen fantasztikus sorozatot úgysem találok. :DD -
IXEMGabeo #918 nagyot ütött az, amikor Ezelt ismét elfogták:) a történelem ismételte önmagát. ezt a sorozatot egyszer teljes egészében visszanézem, de azt hiszem ehhez több idő kell majd. Gyakorlatilag alig követem azóta, mióta haldosnak meg a szereplők... -
eLiXir #917 Nagy egyetértés az előttem szólókkal :) -
#916 Holnap évadzáró. Hát ez is eljött. Elnézegettem volna még kis ideig. -
stefun #915 Hát jol elcseszte a csatorna még ezt a valamire való sorozatot is. Nem hinném hogy lesz ehez még csak távolról is hasonló filmsorozat itthon. -
#914 Nem tudom mióta, de talán ettől a héttől kezdve, a rtl olyan hülyén vágja reklámblokkokkal a sorozatot, hogy ihaj. Az utolsó extra hosszú ph érték után visszatér a sorozat még 3-4 percre a stáblista előtt. Grat. -
GFAL #913 ezt a részt kurvajól megcsinálták. :DDD -
#912 ki?mar mindenki megmurdelt nem? -
IXEMGabeo #911 jaj, de egyértelmű volt az is, hogy Ezel Bade-t otthagyja merhogy neki a rendeltetése Eysan...pfff... -
stefun #910 Ne aggodj van még Ezelnek ellensége. ... -
#909 Ya de szerdaig mifaszomat fognak ezek csinalni ha kenan meghalt?:DDDDDDDDDDD -
IXEMGabeo #908 bocs szóval Ali ölte meg és úgy rendezte a dolgokat, hogy mintha öngyilkosság lenne mi? ideje volt -
IXEMGabeo #907 ha jól láttam Kenan végett vetett az életének...ennél szebben nem is fejeződhetne be -
#906 Szerdán évadzáró. -
IXEMGabeo #905 mi a fene Ali is meg fog mostmár halni? -
eLiXir #904 Feró :D:D -
GFAL #903 bocsi elírtam Tefót. -
GFAL #902 amikor Eysan Kenannal volt és Kenan eljegyezte azután Eysan bement a szobába akkor gondolom Ezellel beszélt. és mondta neki,hogy Ali ölje meg azt a valakit (Temmuzt) mert hogy azt akarja hogy szenvedjen. őszintén szólva én először arra gondoltam,hogy elkezd majd dumálni mindenről amit Temmuz tett és "kényeszteti" kicsit a fogójával aztán megöli. erre egy váratlan forulattal tökönlőtte.xDD amúgy a kisfiú aki megölte Ferót az Temmuz fia nem? már már sajnálom hogy ilyen gyarek lett belőle. kicsiTemmuz.xDD -
#901 Na tenmuz meghalt.....kivancsi vagyok milyen szerepe lesz a tesojanak -
stefun #900 Ez a rendezö üzenete a nézö felé:
Elsö a Család.! -
#899 Na én ezt most nem nagyon értettem. Kipakoltatták vele a pisztolyát, a telefonját is (egyiket). Aztán ott várják elbújva 3-an, ketten gépfegyverrel, plusz Temmuz az félautomata stukkerrel. Aztán hagyják ellógni. -
stefun #898 Majd most fog ott tartani Ali, mikor bemegy Azadhoz véres inggel és beszél a fiához. -
#897 én most belegabalyodtam, most akkor mivan? mert itt a hónapok elöre hátra mentek aztán 3 héttel később ... ?? -
#896 Lelotte trafot:((((( -
stefun #895 Ja nekem nagyon gyunús az a Temmusz féle kiscsákó.