Ezel - Bosszú mindhalállig

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzermeyer
Nem tudom mióta, de talán ettõl a héttõl kezdve, a rtl olyan hülyén vágja reklámblokkokkal a sorozatot, hogy ihaj. Az utolsó extra hosszú ph érték után visszatér a sorozat még 3-4 percre a stáblista elõtt. Grat.

mov ah,4ch int 21h end

ezt a részt kurvajól megcsinálták. 😄DD
DONGUBA
ki?mar mindenki megmurdelt nem?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

jaj, de egyértelmû volt az is, hogy Ezel Bade-t otthagyja merhogy neki a rendeltetése Eysan...pfff...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ne aggodj van még Ezelnek ellensége. ...
DONGUBA
Ya de szerdaig mifaszomat fognak ezek csinalni ha kenan meghalt?😄DDDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bocs szóval Ali ölte meg és úgy rendezte a dolgokat, hogy mintha öngyilkosság lenne mi? ideje volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha jól láttam Kenan végett vetett az életének...ennél szebben nem is fejezõdhetne be

szabii98
Szerdán évadzáró.

I met God. She's black

mi a fene Ali is meg fog mostmár halni?

Feró 😄😄

bocsi elírtam Tefót.
amikor Eysan Kenannal volt és Kenan eljegyezte azután Eysan bement a szobába akkor gondolom Ezellel beszélt. és mondta neki,hogy Ali ölje meg azt a valakit (Temmuzt) mert hogy azt akarja hogy szenvedjen. õszintén szólva én elõször arra gondoltam,hogy elkezd majd dumálni mindenrõl amit Temmuz tett és "kényeszteti" kicsit a fogójával aztán megöli. erre egy váratlan forulattal tökönlõtte.xDD amúgy a kisfiú aki megölte Ferót az Temmuz fia nem? már már sajnálom hogy ilyen gyarek lett belõle. kicsiTemmuz.xDD
DONGUBA
Na tenmuz meghalt.....kivancsi vagyok milyen szerepe lesz a tesojanak

Ez a rendezö üzenete a nézö felé:
Elsö a Család.!
Panzermeyer
Na én ezt most nem nagyon értettem. Kipakoltatták vele a pisztolyát, a telefonját is (egyiket). Aztán ott várják elbújva 3-an, ketten gépfegyverrel, plusz Temmuz az félautomata stukkerrel. Aztán hagyják ellógni.

mov ah,4ch int 21h end

Majd most fog ott tartani Ali, mikor bemegy Azadhoz véres inggel és beszél a fiához.
datango
én most belegabalyodtam, most akkor mivan? mert itt a hónapok elöre hátra mentek aztán 3 héttel késõbb ... ??

DONGUBA
Lelotte trafot😞((((

Ja nekem nagyon gyunús az a Temmusz féle kiscsákó. <#ticking>
datango
rosszat sejtek egyébként!... szerintem ali mikor bement mesélni a fiának nem jókat mondott...

Panzermeyer
Áh... Tevfik, bakker... <#shakehead>

mov ah,4ch int 21h end

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ b*kii amikor a TV elõtt ülten ugyanezt gondoltam... amúgy sokkolt,hogy meghalt Ramiz...😞 attól féltem ezel bekattan...de annyira jó volt mikor kicserélte a cukorkát.😄DD
Mongyuk jobban ütött volna a helyzet, ha Azad lett volna Kenan lánya. És a megölési kisérletei után döbbent volna csak rá. ....
Ramiz nem hal meg 😊
Nem kell õt megölni.... <#vigyor1>
és így most mi van? maradék részekben Kenan megölése lesz a cél?

datango
kenan intézkedett ugyan, de kevés lett volna az intézkedése, csak már szelma halála óta az öreg is utána akart menni, és mondhatjuk úgy is hogy az öreg akarattal tette el magát láb alól...

csak nem meghalt?😮 mi történt? el tudnád mondani? Kenan intézkedett?

datango
Ramiz <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

mi történt? nem láttam hetek óta semmit szinte😄😄 mai napot meséljétek el, ki halt meg?

datango
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
kedvenc karakteremnek lõttek😞 kajak majdnem elsírtam magam...

Csatlakozom!
Mondtam hogy Ramiz kemény lesz. Ezt nevezik dicsõ halálnak.
ToCsEk
nem láttam hétfõ óta 😄 volt valami érdekes? 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

DONGUBA
baszkiiiiiiiiii😞(((((((((((((((((((((((((((

bocs KeNan 😛<#lama>
remélem is 😊
am. Kenen szerelme elég beteges... <#lama>
Ühüüm azt tudoom....de azért nem hiszem,hogy mindig ismételni fogják...szerintem csak most volt ez..
😄D
Én mindig az RTL Most-on nézem az Ezelt 😊 Sokkal jobb, mert nincs reklám!
Azon meglepõdtem, hogy minek ismételték a pénteki részt?! De kiwi vok, hogy mi lesz ma, mert szerintem kiderül, hogy Selma és Kenan esküvõje hogyan végzõdött anno 😊<#lama><#lama>
szabii98
De ma az elsõ rész a Pénteki rész volt, tehát nemmaradtál le sokról.

I met God. She's black

"Apa kezdõdik"
Az RTL Most-on, amikor mi akarjuk!<#heureka>
Ez nekem így olyan rossz,hogy mostmár 16:15 tõl nyomják az rtl-en....<#levele><#conf><#szomoru2><#shakehead><#falbav>
ToCsEk
még 21rész lesz

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Még jövõhéten tuti van, mert néztem a Port.hu oldalt 😊

<#lama>
Ez a pontos megfogalmazás...😄D
Hány rész van még hátra innentõl?

Azt egyébként nem értem, hogy Kenan miért adott szabd kezet Cengiznak arra az esküvõi akcióra. Nem hinném, hogy Kenan direktbe ki akarta nyiratni Selma-t. Mért nem baszta le Cengizt amikor elmondta neki, hogy Selma meghalt.?

Én az utolsó jelenetet megnéztem angol fordítással. Hát... nem lesz egy vidám vége.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár, hogy szinte az összes ember meghal, aki a jó oldalon állt.

Én beleérzek Ezel-Eysan szituba. Ezelnek nagyon tetszik még most is és szerette, plusz akármikor megkaphatja...ezért nem tudja elfelejteni. Viszont durvára cserbenhagyta... ezért nem képes megbocsátani. Igy, mint egy sulyos keresztet, "stigmát" cipeli.... amig valamelyikük meg nem hal.
én youtubon megnéztem az uccsó részt törökül...😊 dúrva lesz😛
igen...de még azt is olyan viccesen táncolja. 😄D
én õszintén szólva annyira nem drukkolok az Ezel Eysan párnak...nem tudom mért. 😄D de ha együtt lesznek azt se bánom....😄D