1014
  • wesker24
    Amúgy attól függ milyen méreg volt halálos méreg vagy csak ideiglenes méreg azért kíváncsi lennék ki volt az a világítótoronynál ?
  • IXEMGabeo
    Mindenesetre ez a sorozat, a néhai túlbonyolultsága ellenére simán vetekszik az amerikai szarokkal, sőt a törökök lazán büszkék lehetnek rá, hogy ilyet alkottak, mert a hibák ellenére valóban zseniális sorozat volt. Szép történet volt, szokványos befejezési elemekkel:)
  • IXEMGabeo
    ott várta őt a toronyban. Az ok nincs meg, miért pont ott, de más nem lehetett...
  • zotya10002
    Tect halott lett csak Ezel:-)
  • IXEMGabeo
    egyébként mekkora FAIL, Eysannak szétmegy a lépe és még magához tér és beszél Ezelhez azért ez sem kis hiba:O lép nélkül már fel sem ébredt volna
  • zotya10002
    Akkor hogy lehetne már Ali???:-))
  • IXEMGabeo
    Ali volt szerintem, hisz Ezel rábízta h nevelje fel Can-t... Ezel lenyelte azt a mérget a gyűrűjéről ő nem lehetett...
  • IXEMGabeo
    mekkora lol, Can motoron, és Ali nyit ajtót a világítótoronynál:D:D

Rómeo és Júlia 2. Ezel lenyeli a mérget...

mondjuk ez a vonatos jelenet nagyon ütött ahogy mutatták a már elhunytakat:)

nem semmi sorozat volt azért, igazából az 1. évad volt jó a többit túlbonyolították
  • zotya10002
    Megint kivágtak egy jó kis részt:-((

Kihez ment vajon a gyerek a toronyba???
  • wesker24
    Hát ez meg mi a rossebb volt ?

Ilyen egy befejezést vazee !
  • IXEMGabeo
    szomorú, ezek a sírós részek engem idegesítenek...
  • szabii98
    Ali , Azad, kis Tevfik és Ömer szülei élik túl
  • IXEMGabeo
    és átvették a tipikus megható szart, hogy a halálos ágyán fekve ígéretet tetet a másikkal, annyira tipikus:)
  • IXEMGabeo
    Eysannak is annyi?

mindenki kb meghalt a sorozatban? Tevflik is hogyan halt meg? mert azokat a részeket nem is láttam:(

kemény
  • IXEMGabeo
    micsoda ráhatás:

"Két lehetőséged van, a börtön vagy a halál":)

ez a mondat nem semmi volt Ezeltől
  • GFAL
    El sem tudom képzelni,hogy holnap évadzáró epizód. Eddig néha kicsit mérges voltam,hogy nekem mennem kell ide oda és sietek mert kezdődik a sorozat. De fogadjunk csütörtökön pont akkor lesz tengernyi szabadidőm amikor az Ezel ment. De hiába ilyen fantasztikus sorozatot úgysem találok. :DD
  • IXEMGabeo
    nagyot ütött az, amikor Ezelt ismét elfogták:) a történelem ismételte önmagát. ezt a sorozatot egyszer teljes egészében visszanézem, de azt hiszem ehhez több idő kell majd. Gyakorlatilag alig követem azóta, mióta haldosnak meg a szereplők...
  • eLiXir
    Nagy egyetértés az előttem szólókkal :)
  • szabii98
    Holnap évadzáró. Hát ez is eljött. Elnézegettem volna még kis ideig.
  • stefun
    Hát jol elcseszte a csatorna még ezt a valamire való sorozatot is. Nem hinném hogy lesz ehez még csak távolról is hasonló filmsorozat itthon.
  • Panzermeyer
    Nem tudom mióta, de talán ettől a héttől kezdve, a rtl olyan hülyén vágja reklámblokkokkal a sorozatot, hogy ihaj. Az utolsó extra hosszú ph érték után visszatér a sorozat még 3-4 percre a stáblista előtt. Grat.
  • GFAL
    ezt a részt kurvajól megcsinálták. :DDD
  • DONGUBA
    ki?mar mindenki megmurdelt nem?
  • IXEMGabeo
    jaj, de egyértelmű volt az is, hogy Ezel Bade-t otthagyja merhogy neki a rendeltetése Eysan...pfff...
  • stefun
    Ne aggodj van még Ezelnek ellensége. ...
  • DONGUBA
    Ya de szerdaig mifaszomat fognak ezek csinalni ha kenan meghalt?:DDDDDDDDDDD
  • IXEMGabeo
    bocs szóval Ali ölte meg és úgy rendezte a dolgokat, hogy mintha öngyilkosság lenne mi? ideje volt
  • IXEMGabeo
    ha jól láttam Kenan végett vetett az életének...ennél szebben nem is fejeződhetne be
  • szabii98
    Szerdán évadzáró.
  • IXEMGabeo
    mi a fene Ali is meg fog mostmár halni?
  • eLiXir
    Feró :D:D
  • GFAL
    bocsi elírtam Tefót.
  • GFAL
    amikor Eysan Kenannal volt és Kenan eljegyezte azután Eysan bement a szobába akkor gondolom Ezellel beszélt. és mondta neki,hogy Ali ölje meg azt a valakit (Temmuzt) mert hogy azt akarja hogy szenvedjen. őszintén szólva én először arra gondoltam,hogy elkezd majd dumálni mindenről amit Temmuz tett és "kényeszteti" kicsit a fogójával aztán megöli. erre egy váratlan forulattal tökönlőtte.xDD amúgy a kisfiú aki megölte Ferót az Temmuz fia nem? már már sajnálom hogy ilyen gyarek lett belőle. kicsiTemmuz.xDD
  • DONGUBA
    Na tenmuz meghalt.....kivancsi vagyok milyen szerepe lesz a tesojanak
  • stefun
    Ez a rendezö üzenete a nézö felé:
    Elsö a Család.!
  • Panzermeyer
    Na én ezt most nem nagyon értettem. Kipakoltatták vele a pisztolyát, a telefonját is (egyiket). Aztán ott várják elbújva 3-an, ketten gépfegyverrel, plusz Temmuz az félautomata stukkerrel. Aztán hagyják ellógni.
  • stefun
    Majd most fog ott tartani Ali, mikor bemegy Azadhoz véres inggel és beszél a fiához.
  • datango
    én most belegabalyodtam, most akkor mivan? mert itt a hónapok elöre hátra mentek aztán 3 héttel később ... ??
  • DONGUBA
    Lelotte trafot:(((((
  • stefun
    Ja nekem nagyon gyunús az a Temmusz féle kiscsákó.