1014
-
#654 Ali+Azad :D
alakul ez :) -
#653 ezt hallotuk már korábban is, de még nem tudni hogy mi is a valódi igazság... gyanus nekem a kenan bátyuska is... -
#652 Ezekszerint akkor most Kenan és Ramíz nem is Selma miatt vesztek össze hanem Ramíz elárulta őt? -
#651 fu még most is könnyezek a röhögéstől -
#650 jaj anyááás :D
ali sebnem :D XD beszarás
MUFURC ÚR csináltam egy koktélt, találd ki mi a neve :D üss fuss, honnan tudtad? Bíztam a kreativitásodban XDDDDD ez kéész, nagyon beteg de mekkora :D
tefflik meg hogy lefejelte már taxist jujj :D
azad és ali uujujujuju :D
minden egyes rész egyre jobb lesz :D
#648 +1 :DDDDDDDDDDDDdd csigaa biga gyere ki
-
#649 kenan szülei csak nekem tűntek olyan fiatalnak? olyan érdekes a dolog, mert ramiz fiatalkorukban is láthatóan idősebb kenantól és szelmától... de nem hiszem hogy kb egyidős a kenan szüleivel...?!
na meg ki mit hisz mi történt kenan- bátya és ramiz között? mert én nem értem a visszaemlékezést...
---
Ali egyre jobb figura, ramiz után ő a kedvenc karakterem benne :) -
#648 whuááá. A végén azthittem beszarok a röhögéstől. Nagyon bírom Alit meg Azad-t, remélem összejönnek :D -
IXEMGabeo #647 Ezel elment Kenan szüleihez...érdekes rész ez a mai.
Azad meg Ali közben csipkelődnek:D -
#646 mai rész után...
ezel az öreg helyébe lépett... .)
a grafiti a végén nagyon nagy:) -
#645 Én már hallottam törökül.Hát elég érdekes a magyarhoz képest -
IXEMGabeo #644 ez köszönhető a jó szinkronnak is, törökül érdekes lenne hallani őket:D -
#643 ez is epic rész volt :D és ezután még jobb lesz csak :D
ezel kiválásval kezdődik az igazi móka :D
2 "város" összehasonlítása nagyon adta, kíváncsi vagyok mit BRILIRÍLOZNAK majd :D
ali egyszerűen a best :D xD sebnemmel mit oltják egymást hihetetlen :D -
#642 hat a mai resznek aztat volt egy vege:DDDDDDDDDDDDD -
rockszy #641 korai volt az öröm...sajna(eysanos dolog) -
#640 Ez is jó rész volt. -
#639 megnéztem a tegnapit mekkora volt :D
cengiz nem zsebpénzt adtam, ne oda rakd :D xD
ali a legjobb -
eLiXir #638 +1 -
#637 Nah most néztem vissza. Ez nagyon komoly kis rész volt :D Ali a legjobb arc esküszöm. Összeköltözünk? x'D -
eLiXir #636 Azad hajáról egyet értek :P -
Ariakus #635 Csak az a baj, hogy kiegyenesítette a haját, sokkal jobb volt úgy hullámosan.
Még szerencse, hogy tudjuk, hogy Cengiz nem fog meghalni, legalább is egy jó ideig még. Egyik legjobb karakter, jó szövege van és azok az arcok amiket néha vág :D -
#634 Ali a végén -
#633 na aki cengiz re fogadott az nyert... sejtettem hogy ő lesz az áruló...
alit gondoltam hogy akár ki is zárhatjuk, eysan ban kellemesen csalódtam :-) örülök hogy nem ő az áruló...
haljon meg cengiz, mostmár ali is tudja róla hogy egy féreg...
ali jóvóna ha összejönne azaddal :) -
IXEMGabeo #632 na lassan Ali összejön Azaddal:)
Azad még mindig gyönyörű -
#631 Szerintem Eysan vagy Cengiz. Ali biztos hogy nem áruló! -
#630 na ki fog felállni ma az asztaltól?????
tippek tippek? ki mer fogadni?!?!?! hmm? -
#629 ez a sorozot úúúú :D epic
végén a fejek az asztalnál nagyon adták :)
azad -
stefun #628 Birnám a pincér távozna onnan leghamarabb....! -
extramagascsaj #627 Azt nem értem amúgy,h mire számítanak? Mind átkúrta már a másik fejét... -
extramagascsaj #626 Az előzetesben is elég furi dolgokat írnak. :/ -
#625 Hoppá. Mindenki rátapint a lényegre. -
#624 Nemhiszem hogy amit az öreg mond, ez az árulós valóban igaz lesz. Tegnap Ali volt az áruló nem? Ma már Cengiz? Akkor holnap Eysan. Vagy mi a rák? -
stefun #623 Brazil vagy mexikoi nekem tökmindegy. Ezekben bőgnek orba szájba a house-ba meg hipsz-hopsz egy komplett zongorát tol be a rendelöbe meg menetrend szerint mennek a betegek lakására kutakodni. Kész röhely.
ON: -
#622 houset erős a brazil szarokhoz hasonlítani lol
ez olyan mintha lost-ot, game of thronest, sg-t vagy bsg-t a barátok közthöz hasonlítanád -
IXEMGabeo #621 mert török és hozzá vannak szokva az amerikai hülyeségekhez...
brazíl sorozatot nem nagyon tudok, ami mostanában futna, nem lehet h mexikóit akartál mondani? azokat én is bírom, de az Ezelt is, ami rendkivül egyedi:) -
stefun #620 Lehet igy akarták közelebb hozni egymáshoz Ezelt meg Eysant. Minketten elvesztették a tesót.
-
Érdekes jelenség ; az ismeröseim közt, akik szeretik a brazil, meg Dr.House féle sorozatokat, ök nem nézik az Ezelt. Nem tudták megmondani miért nem szeretik. -
IXEMGabeo #619 fú ez kemény ez a jelenet,
"Itt vagyok veled Mert" ő már jól van, hátborzongató:( sajnálom...úgy, mint Bahar -
eLiXir #618 csütörtöki meg pénteki részt csak tegnap láttam, de OMG!!! a pénteki rész második fele, mikor elkezdenek pókerezni, vagy 20x visszanéztem, FENOMENÁLIS -
extramagascsaj #617 nemá :/ -
#616 #614 :( gyorsan kiírták :S
csak úgy lesz vége akkor ahogy mondtam :D -
#615 71 részes a második évad :>
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem érdemes utána keresni, szomorú a vége