Elõrendelhetõ a Commodore 64x
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd már meg a Commodore USA weboldalát, mekkora gagyiság már.
Kamu, és bukta az egész. Legalább egy sufniban faragott gépet be kellene mutatni néhány renderelt kép helyett...
Az hogy? a pénz mai értéke nem egyenlõ az 1982-es értékével. INFLÁCIÓ GAZDASÁGI VÁLSÁG VAN !!!!!!
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Ez egy jó poén, és ötlet.
Ódivatú szobába ódivatú holmi kell,az más kérdés,hogy a belseje csúcs hardware.
Én látok benne fantáziát,már az ötlet,az sirály,az hogyí most ez a cucc itt egy kalap szar az más kérdés.
Egyébként,ez sokkal jobban nézett ki ,mint a cikkben lévõ C64
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Azóta sem hiányolom, mivel bár az akkori játékok szép emlékek, de azért pár kivételével (Defender Of The Crown stb.) mai szemmel iszonyat gagyik :)
Ekkora baromságot,ezt valaki venni fogja?
Nekem volt c64-em, meg +4 esem is, nagyon szerettem õket de ezért egy petákot sem adnék!
http://sta.c64.org/xe1541.html
Meg is tudod venni mindenfelé, de ha nem félsz a pákától nem bonyolult.
Ezután az oladl többi részén megtalálod a szoftvert, amivel hozzáférsz a C64 drivehoz és simán át tudod másolni D64 formátumba PCre ami kell.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
A C64 pedig lehet, hogy legendás, hogy nagyon szeretem, és nagyon sok szép emlékem fûzõdik hozzá, de attól még meglehetõsen ronda (mostanság divatos nyelven kb.: retro, bár nem egészen), és nem túl hatékony a doboz dizájnja sem.
Úgy vagyok az ilyesmivel, hogy ami az 1980-as évekbe való, az - képletesen szólva - maradjon is ott, ami pedig a mába való, az ne idõutazzon vissza a számítástechnika "ókorába".
Persze kisebb, mondjuk 10 éves hasonló "idõugrások" akár jót is tehetnek egy eszköz összképének.
Maradok az igazi a Commodore 64-emnél. :) Ez a C64x számomra valahol a gyányolás és a giccsesség között van...
Egy hasonló példa:
Second Life
<#idiota>#idiota>
Vajon a GEOS-t fejlesztették tovább? :D
Ha meguntad a játékot odébb tekerted és töltötted is a következõt. Közben pedig megebédelhettél.
A legenda megalázása!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én sokat filóztam a régi-régi retró fadobozú rádión ,hogy pc házat csinálok belölle,a TV-bõl meg akváriumot.

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Max a divat-rajongók fogják venni, akik mutogathatják hogy "C64-ük van". Aztán vesznek hozzá usb-s billentyûzetet :)
Egyébként erre voltam kiváncsi, h adnak e hozzá emulátort (már csak poénból is)
De szerintem az lenne a legnagyobb dobás ha alapból be tudná olvasni a 3.5 floppykat.
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!