18
-
And26 #18 egyetértek szerintem kezdenek elbulvárosodni ezek a csatornák -
betonjaguár #17 Ha valakit érdekel: elindult a Discovery magyar facebook-oldala. -
#16 Nem véletlenül nem soroltam fel a többi discovery csatornát )) -
winnie #15 a discovery-n évek óta szinte csak reality-k vannak. és remek reality-k. a discovery valóságshow csatorna és ezért szeretik itt is ennyien.
"ráadásul 10 percenként 5 perc reklám..."
hahó, nem közszolgálati a csatorna, kábé 15 éves vége annak a kornak, amikor nem voltak reklámok - ezért lehet ennyi műsora a csatornának. és mivel egy sorozat 40 perces, adja magát, hogy 20 perc reklám kell, hogy kiteljen az egy óra.
-
pauly #14 Hát szerintem már a discovery és társai is egyre rosszabbak...Egyre több a reality show,ráadásul 10 percenként 5 perc reklám... -
#13 Van még kínálat...és jók is ráadásul:
Discovery Science
Viasat History
Viasat Explorer
Szombaton este meg nem is vagyok otthon
Ami érdekel...felveszem.... és az nem az a csatorna
Oké +1fő aki nem nézi.... -
opeca #12 Ha majd egyszer, majd nagyon egyszer igényes tévé-showkat meg vetélkedőket fognak adni, akkor visszaszokok a tévére, addig pedig kiesek az ilyen reprezentatív pixisekből.. -
#11 ha belepofázhatnók egy kicsit, szépen csendben tudnék ajánlani az sg.hu-nak egy kis változtatást: a menűben megjelenhetne egy új rovat, a tv. mert a "film" rovatban elég sokszor előkerülnek különböző tv műsorok bulvárhírei meg nézettségi adatai, SZERINTEM a rovat olvasóit nem túlságosan érdekli ez a téma. ha igen, akkor is külön lehetne venni, vagy akkor változtassunk nevet, mondjuk "média" vagy valami hasonló. -
Vanek úr #10 Csak egy dolog miatt nyitottam meg (talán utoljára) a Viktor féle hírrel rendelkező hírt; de azt már elmondták előttem többen is (szerencsére).
Csak az a baj, hogy a szerző ebből semmit nem tanul - kitűnő bulvár-újságíró lenne belőle, akinek az írásaira igaz a "fele sem igaz" jelző. -
#9 legjobb kombó a "spektrum-natgeo-discovery-nincsistévém" csatornák.
patoooo!!! -
Kalman11 #8 Én inkább a Világok harcát néztem.....
Nincs szükség több "énekesre" -
Szefmester #7 nálam inkább axn, és comedy central megy... Amúgy én sem néztem csak hallottam a barátnőm közvetítését, hogy ez de gáz, vagy az milyen xar... -
#6 A Science jobb mint a sima disco:)
spectrum meg nem mindenhol jön be.
nekem a natgeo a kedvencem ezek közül
amúgy mást nem is nagyon érdemes benne nézni én még az eurosport állandó nézője vagyok a többi adó nem érdekel különösebben.
különben jön a következő adag botcsinált csilalgocska... -
viasz #5 !!!! :D
Tutira betalált, fetrengek :D
Egyébként:
46,6% az a mindenki. A maradék 53,4% az senki. Ők kiestek a való világból... -
Etinger #4 + NatGeo. Egyébként én se néztem, spanyol bajnoki ment a Sport 1-en. Real Madrid bukta a bajnokságot szvsz, főleg, hogy a Barcelona megverte a Villarealt, és már 8 pont az előnye. -
#3 Tv-d van azért? Discovery-Spektrum kombó állandó jelleggel, ha jól tévedek. -
#2 "Szombat este mindenki az RTL Klubot nézte"
Én nem. Eztán sem fogom És büszke vagyok rá. -
sheepee #1 "Szombat este mindenki az RTL Klubot nézte" - "A szombati első adás 46,6 százalékos közönségaránnyal debütált..."
Gratula!