Szombat este mindenki az RTL Klubot nézte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyetértek szerintem kezdenek elbulvárosodni ezek a csatornák
Ha valakit érdekel: elindult a Discovery magyar facebook-oldala.
Nem véletlenül nem soroltam fel a többi discovery csatornát ))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
a discovery-n évek óta szinte csak reality-k vannak. és remek reality-k. a discovery valóságshow csatorna és ezért szeretik itt is ennyien.
"ráadásul 10 percenként 5 perc reklám..."
hahó, nem közszolgálati a csatorna, kábé 15 éves vége annak a kornak, amikor nem voltak reklámok - ezért lehet ennyi mûsora a csatornának. és mivel egy sorozat 40 perces, adja magát, hogy 20 perc reklám kell, hogy kiteljen az egy óra.
"ráadásul 10 percenként 5 perc reklám..."
hahó, nem közszolgálati a csatorna, kábé 15 éves vége annak a kornak, amikor nem voltak reklámok - ezért lehet ennyi mûsora a csatornának. és mivel egy sorozat 40 perces, adja magát, hogy 20 perc reklám kell, hogy kiteljen az egy óra.
Hát szerintem már a discovery és társai is egyre rosszabbak...Egyre több a reality show,ráadásul 10 percenként 5 perc reklám...
Van még kínálat...és jók is ráadásul:
Discovery Science
Viasat History
Viasat Explorer
Szombaton este meg nem is vagyok otthon
Ami érdekel...felveszem.... és az nem az a csatorna
Oké +1fõ aki nem nézi....
Discovery Science
Viasat History
Viasat Explorer
Szombaton este meg nem is vagyok otthon
Ami érdekel...felveszem.... és az nem az a csatorna
Oké +1fõ aki nem nézi....
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ha majd egyszer, majd nagyon egyszer igényes tévé-showkat meg vetélkedõket fognak adni, akkor visszaszokok a tévére, addig pedig kiesek az ilyen reprezentatív pixisekbõl..
ha belepofázhatnók egy kicsit, szépen csendben tudnék ajánlani az sg.hu-nak egy kis változtatást: a menûben megjelenhetne egy új rovat, a tv. mert a "film" rovatban elég sokszor elõkerülnek különbözõ tv mûsorok bulvárhírei meg nézettségi adatai, SZERINTEM a rovat olvasóit nem túlságosan érdekli ez a téma. ha igen, akkor is külön lehetne venni, vagy akkor változtassunk nevet, mondjuk "média" vagy valami hasonló.
Csak egy dolog miatt nyitottam meg (talán utoljára) a Viktor féle hírrel rendelkezõ hírt; de azt már elmondták elõttem többen is (szerencsére).
Csak az a baj, hogy a szerzõ ebbõl semmit nem tanul - kitûnõ bulvár-újságíró lenne belõle, akinek az írásaira igaz a "fele sem igaz" jelzõ.
Csak az a baj, hogy a szerzõ ebbõl semmit nem tanul - kitûnõ bulvár-újságíró lenne belõle, akinek az írásaira igaz a "fele sem igaz" jelzõ.
Én inkább a Világok harcát néztem.....
Nincs szükség több "énekesre"
Nincs szükség több "énekesre"
nálam inkább axn, és comedy central megy... Amúgy én sem néztem csak hallottam a barátnõm közvetítését, hogy ez de gáz, vagy az milyen xar...
A Science jobb mint a sima disco😊
spectrum meg nem mindenhol jön be.
nekem a natgeo a kedvencem ezek közül
amúgy mást nem is nagyon érdemes benne nézni én még az eurosport állandó nézõje vagyok a többi adó nem érdekel különösebben.
különben jön a következõ adag botcsinált csilalgocska...
spectrum meg nem mindenhol jön be.
nekem a natgeo a kedvencem ezek közül
amúgy mást nem is nagyon érdemes benne nézni én még az eurosport állandó nézõje vagyok a többi adó nem érdekel különösebben.
különben jön a következõ adag botcsinált csilalgocska...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
!!!! 😄
Tutira betalált, fetrengek 😄
Egyébként:
46,6% az a mindenki. A maradék 53,4% az senki. Õk kiestek a való világból...
Tutira betalált, fetrengek 😄
Egyébként:
46,6% az a mindenki. A maradék 53,4% az senki. Õk kiestek a való világból...
+ NatGeo. Egyébként én se néztem, spanyol bajnoki ment a Sport 1-en. Real Madrid bukta a bajnokságot szvsz, fõleg, hogy a Barcelona megverte a Villarealt, és már 8 pont az elõnye.
Tv-d van azért? Discovery-Spektrum kombó állandó jelleggel, ha jól tévedek.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"Szombat este mindenki az RTL Klubot nézte"
Én nem. Eztán sem fogom És büszke vagyok rá.
Én nem. Eztán sem fogom És büszke vagyok rá.
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
"Szombat este mindenki az RTL Klubot nézte" - "A szombati elsõ adás 46,6 százalékos közönségaránnyal debütált..."
Gratula!
Gratula!