Szekeres Viktor

Szombat este mindenki az RTL Klubot nézte

Majdnem másfél év kihagyás után április 2-án, harmadik szezonjával ismét útjára indult az RTL Klubon az ország egyik legnépszerűbb valóságshow-ja, a Csillag Születik. A nézők pedig köszönték szépen.

Bár a zsűri változatlan maradt, továbbra is Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós ítélkezik és értékel, a műsorvezetők személye megváltozott, hiszen Ördög Nóra partnere ezúttal Nagy Sándor lett. Az előselejtezőket követő utolsó nagy válogatón a zsűri 160 produkciót nézett végig, s ezekbpl összesen 24-en jutnak tovább az elődöntőkbe. Az első adásból Szabó Ádám harmonikás, Horváth József (Mr. Joe) énekes, Timi Chen énekes, Farkas György Gyula rapper, az Everdance Táncszínház, Nagy-Kuthy Zoltán és Kuthy Mercédesz táncos, illetve Buzás Viktor énekes lépett tovább.

A szombati első adás 46,6 százalékos közönségaránnyal debütált a 18-49-es korosztályban, ami 923 ezer nézőt jelentett, de a teljes lakosság körében sem kellett szégyenkeznie a produkciónak, hiszen 2,2 millióan döntöttek az RTL Klub mellett. Így a csatorna 24 százalékponttal előzte meg a szombat esti főműsoridős sávban a TV2-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • And26 #18
    egyetértek szerintem kezdenek elbulvárosodni ezek a csatornák
  • betonjaguár #17
    Ha valakit érdekel: elindult a Discovery magyar facebook-oldala.
  • birdo #16
    Nem véletlenül nem soroltam fel a többi discovery csatornát ))
  • winnie #15
    a discovery-n évek óta szinte csak reality-k vannak. és remek reality-k. a discovery valóságshow csatorna és ezért szeretik itt is ennyien.

    "ráadásul 10 percenként 5 perc reklám..."

    hahó, nem közszolgálati a csatorna, kábé 15 éves vége annak a kornak, amikor nem voltak reklámok - ezért lehet ennyi műsora a csatornának. és mivel egy sorozat 40 perces, adja magát, hogy 20 perc reklám kell, hogy kiteljen az egy óra.
  • pauly #14
    Hát szerintem már a discovery és társai is egyre rosszabbak...Egyre több a reality show,ráadásul 10 percenként 5 perc reklám...
  • birdo #13
    Van még kínálat...és jók is ráadásul:
    Discovery Science
    Viasat History
    Viasat Explorer
    Szombaton este meg nem is vagyok otthon
    Ami érdekel...felveszem.... és az nem az a csatorna
    Oké +1fő aki nem nézi....
  • opeca #12
    Ha majd egyszer, majd nagyon egyszer igényes tévé-showkat meg vetélkedőket fognak adni, akkor visszaszokok a tévére, addig pedig kiesek az ilyen reprezentatív pixisekből..
  • m minnifield #11
    ha belepofázhatnók egy kicsit, szépen csendben tudnék ajánlani az sg.hu-nak egy kis változtatást: a menűben megjelenhetne egy új rovat, a tv. mert a "film" rovatban elég sokszor előkerülnek különböző tv műsorok bulvárhírei meg nézettségi adatai, SZERINTEM a rovat olvasóit nem túlságosan érdekli ez a téma. ha igen, akkor is külön lehetne venni, vagy akkor változtassunk nevet, mondjuk "média" vagy valami hasonló.
  • Vanek úr #10
    Csak egy dolog miatt nyitottam meg (talán utoljára) a Viktor féle hírrel rendelkező hírt; de azt már elmondták előttem többen is (szerencsére).
    Csak az a baj, hogy a szerző ebből semmit nem tanul - kitűnő bulvár-újságíró lenne belőle, akinek az írásaira igaz a "fele sem igaz" jelző.
  • m minnifield #9
    legjobb kombó a "spektrum-natgeo-discovery-nincsistévém" csatornák.
    patoooo!!!