Uplifting Trance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Szomorú vagyok. Bár, néhány önálló száma nekem is megvan, azok nekem tetszenek.

Más:
Alae Khaldi...Perception (Original mix)
Eddig nem nagyon csalódtam az Unearthed "kiadóban".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]FaTaL
De tud sajnos, az újabb számai (amiket egyedül csinált és nem Sean Tyassal) nem tetszenek.

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Mindegyik kellemes, de ez: Farhad Mahdavi...First Kiss (Chill Out mix)" <#finom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Cucmey
Cucmey
már raktam egyszer de ennél eltaláltabb dallamot mostanában nem hallottam. 😊

Sy Gardner - Unwind

Cucmey
én fõleg ezt a kettõt hallgatom. trance.fm és ezt: DiscoverTranceRadio és még ajánlom ezt is: Afterhours FM Õk p a napokban fogják ünnepelni 7 éves fennállásukat.
Egyébként mindhárom rádión sok és jobbnál jobb uplifting mûsor van.

IMYke2.0.0.0
Björn nem tud hibázni.
Nem mai, de még mindig jó: Aly and Fila...Rising Sun (Bjorn Akesson Remix) 09:02

IMYke2.0.0.0
Ó, gyerekek! Csak full verzióban hallgassátok meg!
Daniel Vitellaro...Bringing New Life (Darren Porter Remix) 07:00

IMYke2.0.0.0
Björn megint odatette magát - nem uplifting: "Björn Akesson...Sol (Original mix) 07:27

Ezek tényleg ott vannak.
IMYke2.0.0.0
Lehetõleg ne munkahelyen hallgassátok, hanem mondjuk vezetés közben - nem uplifting, TRANCE:
Fady & Mina...NinJa (Original mix) 07:16

IMYke2.0.0.0
Sajnos, pont a brutálisan jó kezdés maradt le - John O'Callaghan & Ronski Speed...Sincerely JORS (Original Mix)
De, a többire sem lehet panasz.

Beszállok én is: Radio Seven
Svéd rádió, sok-sok Trance-el...
<#eljen>
IMYke2.0.0.0
Welcome 😊

Rapid81
Kis hallgatnivaló rádió:
Digitally Imported Radio

60+ csatorna van, amik közül 5 trance (Trance, Vocal Trance, Goa-Psy Trance, Classic Trance és Classic Vocal Trance). Van mobilos app is. Én azt használom, hogy kocsiban is ez szóljon. 😊

Ha már Imy belinkelte nekem ezt a fórumot, gondoltam bedobok valami izgalmasat. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

Cucmey
Nem tartom én ezt olyan rossz trendnek... A klasszikus trancet kedvelõ producerek és djk részérõl úgy is megfigyelhetõ manapság egyfajta "undergroundba" vonulás. team 140+ meg hasonlók. Az is igaz hogy sokkal kevesebb a minõségi cucc manapság. Vannak akik nagyon a keményebb techtrance vonal felé mennek el és vannak akik egyre slágeresebb témákat nyomatnak. Talán egy kicsit letisztul most majd a stílus.

Cucmey
ha jól emlékszem én éppen 14 éve..

[HUN]FaTaL
+1

<#eljen>

Nálam talán a lost language volt a "vízválasztó", hogy többségében uplifting-et hallgatok a többi trance stílus mellett, na persze utána ismertem meg Andy Blueman-t és tsi-t és igen, hozzánõtt a mindennapjaimhoz, aztán amikor már ilyen W&W-s tücc-tücc-öket is trance-nek neveznek, hát akkor nézek én is mint pocok a lisztben...
Tudom mire gondolsz, én se 5 éve hallgatok Trance-t 😊
Cucmey
sosem fogom ezeket trancenek nevezni. talán túl öreg vagyok. 😊)
nálam a trance mindig egy 138 bpm körüli felemelõ dallamokkal operáló valami volt amitõl akár el is tudtam sírni magam....

Áááh...szóval a New Age Trance-re gondolsz. <#eljen>
Eszembe is jutott egy olyan, kötelezõ darab!!! 😊

Cosmic Gate - Fire Wire (Back 2 The Future Mix)
Cucmey
az elhouseosodott" trance csúfneve. 😊 tipikus tömegeknek szóló rádióbarát tingli tangli zenék. de attól még lehet egyik másikban fantázia.

Cucmey
bocs legközelebb észben tartom....

Mondjuk jogos végülis, ha azt nézzük, hogy nálam a köcsög Chrome néha becrash-el shockwave-re meg gondolkozik sokszor egyrészt :S
20 emberbõl 10 úgy is ágyazni fogja, mellesleg én 1-et szoktam csak.
IMYke2.0.0.0
Már megint dõlnek a beágyazott videók... :=(
Linkeljétek, könyörgöm...

Talán egy régi vége és egy új korszak kezdete lenne rá illõ:

Azt mondod Uplifting?!

A Trouse az milyen?
Cucmey
Szerintem ez óriási mashup lett. Az összes szám és az ének is illik egymáshoz. Ritka az ilyesmi.

Cucmey
ezt én egyébként is upliftnek nevezném. Különben meg bármi jöhet ami trance. Még akár a jobbik fajta trouse is. 😄

Nem találtam más pörgõ topikot, így hát ide (is) linkelem, mert szerintem nagyon eltalált:

Alex M.O.R.P.H feat. Ana Criado - Sunset Boulevard
IMYke2.0.0.0
OFF - egy remix project, tõlem:
i2k'013..Fly To Me (HighLife Uplifting Project Remix) - 08:10 / 140 BPM
This is a REMIX from/basic on this project: Beatport

Cucmey

[HUN]FaTaL
Cucmey
Nagyon jó hangulata van!

[HUN]FaTaL
És ha már erre járok, régi kedvencem:

Vengaboys - Kiss (Airscape Remix)

[HUN]FaTaL
Nem, nem az. Csak fáradt voltam már beírni 😄

ez uplifting? <#vigyor3>