1898
\"Trance is a natural drug that will heal us all\"
-
#1738 Thank you very much :) -
#1737 HBD :) -
#1736 hát igen kinek a pap kinek a paplan. :D
ez a szép ebben a zenében. néha nekem is mutatnak olyat hogy ez aztán a világ csodája és valahogy mégse jön át... -
#1735 Nem "mert leállni" a zene... nem éreztem semmi borzongást a közepénél.
-
#1734 kirázott a hideg a kiállásnál... :)
M.D.K - The book of love -
Nastar #1733 A z lemaradt bocsi!!!! -
Nastar #1732 DJ Space Raven - Oxentus (Original mix).wavE a szám alap nálam ráadásul tömörítetlen wav -
#1731 ahogy érzed. :) -
#1730 Semmit sem jelentenek azok a d-betűk ilyenkor. -
#1729 ott volt a tonnányi vigyori jel a kommentben. -
Nastar #1728 Serenade - Out Of Control (Ultimate Remix) -
petecz #1727 Köszi szépen srácok! -
#1726 Nem "buzerál"... azért gondolkozz, mielőtt ilyesmiket leírsz...
-
#1725 bocs linkelni akartam :DD -
#1724 régi de nem emlékszem hogy megjelent volna és isteni. :)
-
#1723 engem is mindig ezzel buzerál... :DDD -
#1722 szerintem is jó! finom és letisztult! -
Nastar #1721 OK!!!! -
#1720 Légy szíves, ne beágyazott videókkal linkeld a számokat. :( -
Nastar #1719 Egy nagy kedvenc!!!!! -
Nastar #1718 Ez nagyon ott van!!!!! -
#1717 ...és a kiállás után jött valami dögunalmas "kemény", ugyanabban a hangnemben. ---- korr.jav.szerk. ---- és a kiállás után nem jött valami dögunalmas "kemény", ugyanabban a hangnemben. -
#1716 Nagyon tetszik, hogy nem követted a mai trendet és a lágy motívum és a kiállás után jött valami dögunalmas "kemény", ugyanabban a hangnemben.
Az egész megmaradt egy kellemes, lágy utazás.
-
petecz #1715 Sziasztok!
Egy saját szerzeményt mutatnék:
Peter Smith - Azure Eyes (Original Mix)
Ma este Aly&Fila supportot kapott FSOE 301 epizódban. Remélem nektek is tetszik! :)
Negatív kritika (is) jöhet, első original zeném ami meg fog jelenni, van hova fejlődni még. :D -
Nastar #1714 Semmi baj cimbi!DE ANNYIRA BEJŐN EZ A SZÁM HOGY ADDIG NEM NYUKSZOK MÉG MEG NEM LESSZ,AZ A BAJ HOGY EZ MÁR EGY 2009-ES ZENE ÉS MINDEN LINK HALOTT AMI A NETEN FELLELHETŐ. -
#1713 Bocsánat, azt nem tudtam, hogy felkonvertált hulladék :(
-
Nastar #1712 Azt én is tudom! Rá is kerestem, de botrányos a minősége,kb egy 22khz-es mp3 van felkonvertálva 320kb/s 44khz-re a link amit attál szintén ugyan az a verzió amit már én is letöltöttem.Ezért fordultam a topichoz!De azért köszönöm,ha valakinek mégis birtokában lenne egy jobb minőség az ne kíméljen.Üdv! -
#1711 Ha elsőre nem sikerülne rájönni, az oldal alján: "Skip Ad > > > >" üzenetre kattintasz.
A többi menni fog. -
#1710 Google segített volna ám...
Parancsolj. -
Nastar #1709 Ez megvan valakinek jó minőségben??? Yans – Rai Reva (Original Mix), ha igen kérem hogy dobja már fel.Előre is köszönöm szép napot mindenkinek. -
#1708 háh... nekem ez jó emlék. :D
oda ahol ilyen zenék mentek mindig haverok vittek és részegen mentem be ami meg adta a hangulatot és sok jó csaj volt. ennyiről szól az egész. :) -
mester1987 #1707 Látom tetszik, jöjjön akkor ami közelebb áll a Trance-hez:
Jens Vs. Marco V. - Loops & Tings (Relooped) -
#1706 Öööö... -
mester1987 #1705 Mivel ennek a stílusnak új topikot nyitni felesleges 3 vagy 4 emberért...
DJ Ross - Lonely (Emotion) (89ers Rmx) -
F R A N Z #1704 Simon O'Shine - Wuthering Heights (Original Mix)
Hatalmas lett! -
#1703 Ezt csak azért, mert ilyen "hamis" hangot még életemben nem hallottam:
Dreamy pres. Dawn feat. Magdalen Silvestra...As It Was Meant To Be (Original mix) -
infracore #1702 Dreamy - Clover (Intro Mix) -
#1701 Evbointh...One Wish (Daniel Kandi & Mark Andrez Remix) 07:24 -
#1700 Soundgate & Max Solar - Cold day(Estigma remix) -
#1699 Psy, szerintem, a jobbik fajtából: "Yotopia...Boundless Original mix) 09:21"