Uplifting Trance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
S készíthetnél belõle egy sokkal hangsúlyosabb ritmus szekciós verziót is 😊
Mert, ez a dob számomra jellegtelenül kopogós 😊
Amúgy: <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

IMYke2.0.0.0

Újrahallgattam, és még mindig tetszik: Natlife vs Rene Ablaze - Another Obscurity (Ian Buff Remix)
Beszerzés: 4Shared könyvtáram

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Cucmey
hanyatlik a fórum mint az egész trance élet???

gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Cucmey

ez nagyon jó lesz...
mind tetszik,de az Immersiv Remix különösen...<#eljen>

Cucmey

Nery - Sagrada Familia (Intro Mix)

és ebben a változatban is bejövõs!
hát igen...ez egy nagyon jóra sikeredett kiadvány lett.

IMYke2.0.0.0
Ez a verzió is nagy királyság - "Dominik von Francois...Daylight (Six Senses pres. Asymmetry Remix)"

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Cucmey
Én sem emlékszem mindenre. 😄DDD

IMYke2.0.0.0

<#eljen><#taps>

Cucmey

[HUN]FaTaL
<#eljen>
01
02
03
04

Cucmey
a dallamvezetése ami igazán ütõs! Enélkül a dallam nélkül 12 egy tucat zene lenne ez vagy még annyi se. Néha ennyi kell egy jó zenéhez. 😊

bocsi most látom,már volt...
"Pofon egyszerû valamiért mégis megfogott... "...engem is...

gabi89
Tempóban nem erõs de a kiállás epic 😊

Alexandre Bergheau & Tonny Nesse - Templar (Original Mix)

Alexandre Bergheau & Tonny Nesse - Templar (Spark7 Remix) - nekem fõleg ez tetszik 😊

<#eljen>.....NatLife – Love Is The Feeling (Remixed)

01. NatLife feat. Inesse - Love Is The Feeling (Alpha For (07:22)
02. NatLife feat. Inesse - Road To The Far East (2TrancY (07:36)
03. NatLife - The Hard Dub (The Scrap Brothers Remix) (06:55)
04. NatLife - Back In Eupatoria Time (Jullians Remix) (06:55)
05. NatLife - Black Sea (The Icone Remix) (08:03)
06. NatLife - Don't Kill The Nature (Running Man Remix) (08:14)
07. NatLife - Feel The Sun & Feel The Sea (The Noble Six Remix) (08:25)
08. NatLife - Back In Eupatoria Time (TrancEye Remix) (08:39)
09. NatLife feat. Inesse - Road To The Far East (The Clou (08:31)
10. NatLife - Back In Eupatoria Time (Mike Van Fabio Remix) (08:27)

dl

SoundLift - Lenda

Klip miatt...
IMYke2.0.0.0
Én nem terhelem a topikot - de, érdemes rákattintani, a klip miatt eleve (nagy ötlet): Simon O'Shine - Your Distant World (Original Mix)

Cucmey
Szerintetek játszik még valaki lemezjátszóról? 😊