Uplifting Trance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Nekem még mindig van kettõ hála isten. egy sárgafülü ékszer meg egy lágyhéju.

IMYke2.0.0.0
Isten nyugosztalja a teknõsöd. Nekem is volt kettõ ékszerteknõsöm. <#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Cucmey
A teknõsöm emlékére!

Cucmey
hát lehet benn valami igazság....

Cucmey
Nagy zene!! Tetszik a honlapod.
Küldök rá majd zsír új uplifting zenéket 😊

Jorn van Deynhoven & Manuel Le Saux - Nardo (Jorn van Deynhoven Mix)

DJ Eco - Light At The End

nagyot robbantott Eco ezzel anno 😊

IMYke2.0.0.0
PvD itt is nagy kedvence - bár, az újabb anyagait még nem vadásztam le.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gabi89
#218 Jaja ez meg van Maga az album érdekelne (az utolsó YT link...) ami igazából nem is trance.
#231 PvD -hez (nagy kedvencem) képest egész lassú 😄 Õ is ilyen 138-145 között mozgott régen és manapság is. Márciusban Bécsben pl. 140en kezdett aztán volt egy kis house is a settben kicsit lassabb tempón 😄
#233 \o/ \o/ nagy zene

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ah, ezt nem ismertem, mekkora uplift!

mostantól playlist tag lesz egy ideig 😊
nálam a pörgés nem itt kezdõdik :]

lazulni egy bárban jó, de másra..
IMYke2.0.0.0
Elterjedt az, csak Te és én nem járunk olyan helyeken. Magyarország kis hely ahhoz.

Cucmey
hát nem tom szerintem a trance szakmában annyira nem jellemzõ. persze tudnék említeni nem egyet de annyira nem elterjedt.

IMYke2.0.0.0
Az a csoda, ha egy DJ nem tol valamit munka közben... sajnos.

[HUN]FaTaL
Cucmey
ez egyszer a Sean Tyas lenyomta 145-ön. 😄DDD
Állítólag valamit tol néha a szettjei közben azér gyorsítja túl néha a zenét. szerintetek ez igaz??

Cucmey
Hú még kb óvodás voltam nagy bátyámnak volt Bad Boys Blue kazija mindig azt nyomattuk. 😄D

IMYke2.0.0.0
Aki erre nem kezd el pörögni, az süket:

IMYke2.0.0.0
Azért egy jó kis 128-133-as tempójú, összerakott progressive még most is üt.
Én sem vetem meg a 140+ -os zenéket, de én például a 110+ -osokon nõttem fel, szó szerint.

Pl.:

Cucmey
jaja az is. de az lassú annak idején azért hagytam abba a proggi partyk látogatását mert már nagyon monoton és lassu volt. ha monoton legalább legyen 140 bpm felett. 😊

[HUN]FaTaL
Pill, még jön le 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Pedig éppenséggel a House-ban dívik a monotonitás.

IMYke2.0.0.0
Nem is egyszer. Az "Aeden...Reverence" ilyen volt például.

IMYke2.0.0.0
Vincent De Moor a producere.

Cucmey
én nem tom megtagadni hogy másfél évig hard techno-n éltem. 😄

Cucmey
Éreztetek már olyat hogy annyira jó a zene hogy ráz a hideg aztán meg leizzadtok aztán folyik a könnyetek?? 😄DD

IMYke2.0.0.0
Jöhetnek 😊

IMYke2.0.0.0
Én meg azt szeretem, ha nem monoton, hanem 16/16-onként történik is valami.

IMYke2.0.0.0
Vagy például ez is DJ-barát (pedig itt is hosszú a bassz rész, alapokkal):

Cucmey
haha. Armin ha jól látom.. 😄D vagy rosszul? 😄
én szeretem ha monoton az eleje. így azt rak rá szinte az ember amit akar. 😄

[HUN]FaTaL
MP3/320-al szolgálhatok. 😊

01. Nocturne (Original Mix) 08:43
02. Nocturne (Hardcore Mix) 08:35
03. Key To The Garden (Original Mix) 07:56
04. Key To The Garden (Club Mix) 09:48
05. Key To The Garden (Orchestral Mix) 09:48

IMYke2.0.0.0
(trance)DJ-barát zenének az ilyet nevezem:

Hosszú az eleje, de mégis történik valami benne.

Cucmey
ezt nevezik dj barát zenének. 😄

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy a készítõje szerelmes lett a bass-alapjába és másfél percnél is tovább csak arról szól a zene 😞

gabi89
Zseni a srác 😊

Nem csak trance -ben utazik...

Nincs meg valakinek véletlenül az album ? Mert kerestem de sehol semmi 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Cucmey
tavalyi szám de ma hallottam. Gyilkos! egy kis sebességet ráadva és természetesen jó minõségben nagyon nagyot üt. 😊

[HUN]FaTaL
What.CD-n is sok a 320as release, amibõl nincs FLAC abból azt szedem le.

Cucmey
Ez igaz. tranceroute-on hála isten olyan release van csak amit eredetibõl konvertálnak 320ba. ezek tökéletesen megfelelnek.

[HUN]FaTaL
Ha direct downloaddal töltöd akkor nincs várakozási idõ. Bár az a mirror nem mindig él, nem tudom mitõl függ. 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen, le is perkáltam érte a várakozási idõt, és már "gyün" 😊
<#worship>

[HUN]FaTaL
A probléma inkább avval van, hogy a legtöbb release nem 320as hanem 192es, és az bizony messze nem a legjobb. Ha meg már leszedem a FLACot akkor nem fogom 320ba konvertálni, mert minek rontsak rajta.

i2k: BUY NOW 😄

Cucmey
Másik ami hirtelen eszembe jutott az az hogy a veszteség mentes/wav/eredeti cd-k minõség különbsége általában komoly stúdióban drága eszközökkel drágán felvett eredeti hangszeres zenén jön ki. Hiába nagyképûsködik akárki de a gépzenék 90 százaléka nem ilyen. Trance-en belül is nem kevés olyan zene van hogy meghallom és rögtön látom hogy ezt nem tudták normálisan felvenni. Andy Bluemant vagy Arctic Moont tudnám most hirtelen említeni akiknek nagyon komoly hangzásuk van. Az mp3 pl direkt azokat a frekvenciákat "kerekíti le" a zenébõl amiket egy átlagos ember füle úgy sem hall. nagyon kevés trance zene van amiben 16Khz illetve 60Hz alatti hangokat használnak. Ez akkor jött le legjobban amikor az autóhifiben vágni kellett a hangokat és pl subsonic filtert felesleges volt használni mert nem is volt annyira mély hang a zenében. A lényeg az hogy egy bizonyos stílus(pl trance) sajátosságainak megfelelõen próbáljuk finoman színezni a zenét. Akkor nagyszerû hangzást lehet elérni 320mp3-al is. Persze ízlések és pofonok itt is különböznek. De én ebben látom a dolog lényegét.

Cucmey
sokáig autó hifiztem is na abba tényleg elég komoly cucc volt. és ott is hosszas beállítás után alig volt hallható a különbség a 320 és a flac között akkoriba pedig pláne nem érte meg hogy néhány dal 1 gigát kitegyen. manapság a terrás vinyók korában persze hogy flacot szedek ha lehet.

Cucmey
nekem egy komoly japán fülesem van és egy nem olyan komoly japán 5.1. hallatszik a különbség igen. de sok munka után kb annyira hogy a 320at 96 a flacot 98 százalékra értékelném. 100 százalékot még életemben nem hallottam. mindig mindenhol volt valami bajom. 😄D

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy hallható a különbség.
Még ha nem is annyira, mint egy youtube - aac - mp3 128/192 kbit/s vs. FLAC/WAV esetében.

Egy jó fülessel, vagy annál is jobb rendszeren (nekem egy német 5.1 jutott, a középszar kategóriából) hallható.

IMYke2.0.0.0
Ha nem nagy fáradtság, akkor szõnyeg szélére állva elkérném Tõled 😊))

[HUN]FaTaL
"Persze azonnal ritka kivételtõl eltekintve 320ba jön ki."

Új számok általában egyszerre jönnek, kivéve a mixbõl kivágott cuccokat, azokból meg nincs 320 maximum vmi felkevert fos.

Ez pedig messze nem új, 2003as.

Cucmey
Nem tom ti hogy vagytok vele de én sose várom meg a flac kiadásokat. Inkább egyszer keverem a hangzást két napon keresztül de utána amint kijön egy szám ami tetszik az rögtön meg is van. Persze azonnal ritka kivételtõl eltekintve 320ba jön ki. De nálam szinte nem hallható a különbség úgy van kikeverve a hangzás egyszóval totál napra kész tudok maradni. 😄

[HUN]FaTaL
Olyan verziót találtam FLACban amin ezek a verziók vannak:

01. Mark Otten - Mushroom Therapy (Lightscape Mix) 08:58
02. Mark Otten - Mushroom Therapy (Armin Van Buuren Remix) 09:39

Ha kell szólj. 😊

Cucmey
320ba van meg csak.