1898
\"Trance is a natural drug that will heal us all\"
-
F R A N Z #538 Harley Soan - Long Drive Home (Original Mix)
3:27-től felszállás :) -
F R A N Z #537 Ferry Tayle & Tonks - Vol de Nuit [Terry Bones Remix]
Ez miután megjelent az ASOT-ban hányszor "széthallgattam" te jó Isten:) -
F R A N Z #536 Pedro Del Mar & Blue Tente - You Left (Blue Tente Mix) -
#535 -
F R A N Z #534 Lassan kell már egy 32 Gb-os kártya a telóba, mert ezekkel a 20 mega fölötti finomságokkal a 8Gb-os hamar megtelik ám :D -
F R A N Z #533 Twister - Emptiness (Original Mix)
Csak hogy jó legyen mindenkinek a napja :) -
#532 Még szól... valóban gyönyörű, igazi lélekrepülés.
-
F R A N Z #531 Aerial State - Never Love Again (Original Mix)
Hát még ez hogy ott van :) -
#530 Ott van a szeren! -
#529 Természetesen, nem Téged minősített a hozzászólásom - inkább engem a Ti/Te szemetekben/szemedben -, nekem még az elmerengés, borzongás csíráját sem indította be a két zene. -
#528 Hát a síró, szexelő izomemberes Spartacusos zene számomra semmit mondó volt. Ráadásul 4 percig semmi, majd egy teljesen 'hétköznapi' melódia...
A Sean Tyas-féle zene sem hozott túlságosan lázba, bár magasan jobb volt, mint a 'Birth of Hadrianicus'.
-
F R A N Z #527 DoubleV - Pangeea (N&R Project Remix) -
#526 Adryann pres. Hadrianicus ~ Birth Of Hadrianicus (Original Mix)
Sean Tyas & Bjorn Akesson - Zahi -
#525 -
#524 -
#523 -
F R A N Z #522 Illitheas pres. Mavi - Azen (Trance Arts Remix) -
#521 Szívből ajánlom mindenkinek Manuel le Saux - Top Twenty Tunes 373 rádiós mixét.
140 bpm körül kezdődik, végig húz és jobbnál jobb számok vannak benne hibátlan mixelési technikával. :)) -
F R A N Z #520 Rene Ablaze meets Fischer & Miethig feat. Stine Grove - Destination Daylight (Fischer & Miethig Mix) -
#519 Nem mai darab már de még mindig ♥
Galen Behr Vs Hydroid - Carabella (Galen Behr Vs Orjan Nilsen Remix) -
F R A N Z #518 Első szám címét tudja esetleg valaki, illetve ha megjelent már, akkor egy letöltési linket mellé :) -
#517 Én gyakorlatilag majdnem elhánytam magam tőle - annyira szemb@sztató volt. -
DIESEL DOG #516 Szerintem nagyon jó ütemre vágva, nekem legalábbis nagyon tetszik az ötlet és a megvalósítás...
De legyen valami zene is... :)
Illitheas - Perfect Day (Original Mix) -
#515 Bár ne vágta volna ütemre...
2 perc 30-ig bírtam. -
#514 nekem le van töltve. az a baj hiba van ott a 720p gomb. sajna nem az. -
DIESEL DOG #513 Annyira szép! *_* -
F R A N Z #512 Ez de durva, 71 perces mix, végig ritmushoz igazított képekkel :) -
F R A N Z #511 Ross Anderson & Danny Taylor - Plaza (TrancEye Remix) -
#510 S lessetek rá a többi "Nextproducers" videóra is! :) -
#509 S ha már itt tartunk:
Nextproducers - How to make Emotional Uplifting Trance (Andy Blueman, SoundLift Style)
A link mögött a 25 euróért megvásárolható tutorial DVD végterméke bújik meg. Kötelező meghallgatnotok!
-
#508 Több dolgon is elcsúszott a zene - pedig rengeteg potenciál van/lett volna benne.
Nem mertek használni érzelmesebb, fokozó, magasabb hangfekvést.
Toe, Jons & Berry - Genesis - Ableton Live 8 Project -
F R A N Z #507 Andy Blueman - Away From The Sun (Original Mix)
Erről nem is beszélve! -
F R A N Z #506 Andy Blueman - Fallen Souls (Original Mix )
Ezzel a klippel még a nagy nyári melegben is erősen hidegrázós :) -
F R A N Z #505 Neptune Project - Aztec (Suncatcher Remix)
Nem rossz! -
#504 Ez kell-kell-kell-kell... FLAC, WAV, MP3... -
#503 Köszi :) -
#502 EP -t nem találtam :( se Tranceroute -on se TranceTraffic -on
Single viszont meg van
Cymatics - Love Land (Original Mix) - Letöltés - -
#501 Ha már nyugalom, nem trance de korábban volt linkelve az original verzió így berakom, félig off :)
Cymatics - Love Land (Ambient Version)
Ha valakinek megvan ez az EP vagy Single mp3ban, akkor feldobhatná valahova, mert nem találtam sehol. :) -
#500 Nem is tudom ki mondta hogy akik a gépzenében találták meg a számításukat azok már nem akarnak lázadozni mint pl annak idején a punkok. Ők már megértették hogy a világ így szar ahogy van. Ők csak menekülni akarnak innét.
Egyébként tényleg érdekes érzés. Ha szomorú vagy akkor segít menekülni. Ha meg vidám vagy akkor meg zene hallgatás közben érzed milyen gyönyörű a föld és hogy tiéd a világ. Mintha idomulna a lelki világodhoz :D -
DIESEL DOG #499 Már maga a trance is egy afféle menekülés a való világból, nem feltétlen kell mellé szesz, illetve egy fajtája a relaxációnak... de ugyanakkor arra is jó hogy felpörgessen. Kicsit érdekes érzés, néha azt érzem hogy egyszerre pörget fel és nyugtat le... :D