Uplifting Trance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felakartam már dobni ezt a témát:
Szerintetek 10 év múlva milyen trance zenéket hallgatunk majd és hová tudna fejlõdni ez a stílus??
Csináltam ezt:
Ez a rövidebb verzió - full az 9 perc 20 mp.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de akinek nem annak itt egy dub 😄 (Jó talán ez tényleg vállalhatóbb mondjuk egy buliban/setben)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
tudod mennyi minden befolyásolja a hang minõséget fõleg ha számítógéprõl játszod. a lejátszó program csak egy porszem az egész rendszerben. nálam a foobar messze a legjobb. lehet máshol fel se raknám...
Zenelejátszót érdemes inkább a funkciói miatt választani.
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy, én mindig a fapados verziót szeretem belõle, mert gyorsan összenyomható kicsire. Otthon a 27"-esen nem baj, ha a negyed képernyõt betölti de ezen a mini monitoron már fontos.
A mixet nem tudom egykönnyen feltölteni, mert ebben a kócerájban 0,5 MBit (512 kbps) vezeték nélkül inet van és az a ~ 200 MB akár másfél nap is lenne...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Érdeklõdõknek:
i2k...Trance MiX 2010 Volume 1 - <2010.06>2010.06> - 82:40
==================================================
01 - Jaytech & James Grant...Moth (Martin Roth Remix)
02 - Global Illumination...Turn The Hourglass
03 - Zoo Brazil feat. Leah...You Can Have It All (Original mix)
04 - Adam Tas feat. Sopheary...Say (Yuri Kane Remix)
05 - Lange feat. Emma Hewitt...Live Forever (Steve Brian Remix)
06 - Cosmic Gate...London Rain (Suspect 44 Remix)
07 - Tenishia feat. Aneym...Stranger To Myself (Mike Shiver's Garden State mix)
08 - Global Illumination...Time Is On My Side
09 - Masoud feat. Laurie...Blinded (Original mix)
10 - Virtual Vault feat. Orjan...Too Late (Jonas Steur Remix)
11 - Arty...Rush (Dan Stone Remix)
12 - Bjorn Akesson...Robot Religion (Original mix)
============================================================
Total Time: 01:22:40 - 193 MB
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
http://www.youtube.com/watch?v=L3w61yTy6I0
#255: Nagyon kellemes zene! 😊
Ez a legjobb verzió belõle, számomra, imádom:
Kicsit misztifikáltam a dolgot akkoriban: nem bírták nélkülem... (<#rinya>#rinya>)