Észak-Korea

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
:))) Azért 10x évesen azért az gáz lett volna..

De azért, én akkor sem látom be azt, hogy ha akkor voltál pl 14, most meg akármennyi, mitõl érzed úgy hogy a diktatúrák nem emberiség ellenesek?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

hunbasser
csak erõs kommunista agymosást kaptál volna,végülis igazad van :) mondjuk tök jó lehet az észak-koreaiaknak,szegények olyan szellemi sötétségben vannak,hogy az még túltesz az amcsikon is,ha már annyit emlegeted õket :) pedig az sem piskóta.

ReaL MaDRid x siempre

fagyott sárga béka?:D

tegye már fel a kezét az, akinek ez szép -.-

Torzonborz
akkor érdemes lenne nicket is váltanod. a mostani nem illik hozzád, szerencsétlen generalfeldmarschall forog a sírjában.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

1990bõl "papa01" anyu hol a cumi?:D...

Papa01
<#vigyor><#vigyor>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

"látod ott 16 évesen téged elvbõl kivégeztek volna... és változtatgatni sincs nagyon rá lehetõség"

nem,mert erõs nacionalista agymosást nem kaptam volna,anno töri tanárom kemény jobbos volt és ismerõseim többsége.

clio1616v
te hülye vagy? :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Papa01
Ugyan, Rundstedt17, ez csak gyenge kifogás...

baloldali igen kemény lehet, ha neki már távcsõ is jutott

mi kényszer? senki nem kötelezte õket, maguktól csinálták
hunbasser
hát csak pont te beszéltél arról az elõbb,hogy "nem csak fekete és fehér van",vagy vmi ilyesmit mondtál,nincs kedvem visszakeresni. igazán találhattál volna egy köztes színt is,de hát demokráciában élünk,mindenkinek olyan a politikai nézete,amilyennek akarja. na látod,Észak-Koreában ehhez nem lenne jogod. mert ott csak kommunista lehetsz,más nem. látod ott 16 évesen téged elvbõl kivégeztek volna... és változtatgatni sincs nagyon rá lehetõség

ReaL MaDRid x siempre

"2007. okt. 12. "
2011.április.5

sure :)...

kényszermegoldás,a gond inkább Kim Jong Il halála után lehet...

Papa01

na most õszintén, ha befektetõket engednek be az országba, az micsoda?
jah 16 évesen senkinek sem volt hülyesége tilos változni:D

hunbasser
huu,amúgy vágjátok hogy ez a srác még régen nem tudom már melyik topikban,de oltott valakit hogy "te még mindig mao kis vörös könyvébõl olvasgatsz?" vagy valami hasonló oltás volt,akkoriban a 3. birodalom érdekelte inkább,most meg már nagy kommunista lett a srác. csak egy enyhe személyiség és identitászavart véltem felfedezni :S:SSSS

ReaL MaDRid x siempre

nem terelek,nem offolok de nem látom hogy ez miért vezetne egyértelmûen kapitalizmushoz?

megint terelsz és offolsz, itt nem kubáról volt szó
oké és?azért ez nem kubai szintû nyítás....

tegnap is beírtam már ezt, de a terelõmûvész elsiklott fölötte
Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

zyppy
A háttérben lévõ kép megtekinthetõ valahol az Interneteken teljes méretében?

"hülyegyerek" mondom forrás,link?

na hülyegyerek, te aztán tényleg tájékozott vagy...
mond az neked valamit, hogy rjugjong hotel?
Torzonborz
Kérem szépen itten a Nagy Vezír mutassa az utat Buda felé !

PrisonMan
propaganda!

ignorálhatnád a kommunista képeidet, mert rosszul lesz tõle az ember. ha tényleg szépet akarsz mutatni, tegyél olyan képet ami tényleg az ország szépségeit emeli ki!

forrás,hír?

Remélem nem jut Kuba sorsára:S

engedik befelé a kapitalizmust, ha nem tûnt volna fel...
PrisonMan
hányinger propaganda!

Ulvar
Milyen PM? Ááááááá tudom már ez az a komcsi propaganda dumálás amivel próbálod a többieket etetni mint a drága nagy vezír! Már vágom!

Majd küld már el a dátumát mikor írtam neked kösz! Képet is!

Amúgy ez szerintem egy teljesen jó érv volt, nem voltál képes rá reagálni. De megkérdezhetjük a moderátorokat is errõl ... érted..

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

PrisonMan
elvtárs #479-ra legyél olyan kedves!

jó lenne ha befejeznéd a pm-ben való fenyegetést

Ulvar
Na álljunk meg egy pillanatra...te kevered a szezont a faszommal... az hogy te itt trollkodsz (Hogy ÉK stílusban toljam, utánad jártam) egész álló nap itt vered a faszod a monitor elõtt...élteted a munkáspárt "fellegvárának tekinthetõ" ÉKt... (hozzáteszem egy elméletileg politika mentes fórumon, mivel tilos az SGn a politizálás) még te kifigurázol másokat, hogy nem e lehetne bezáratni a topicot...az hogy "szabadság van" nem azt jelenti hogy egy elméletileg politika mentes fórumon is politizálhatok a szólás szabadságra hivatkozva.

Ha már annyira szélsõ bal beállítottságú vagy, miért itt netezel és miért nem húzol dolgozni? Nem ez a te eszméd? Ne mond nekem hogy nincs meló, mert összeszarom magam. Bár nem tudom hol laksz, mert mondjuk ahonnan én származom még meg is érteném, de ott se lehetetlen találni ha ügyes vagy!

Na éljen Rákosi és húzzál dolgozni. Ja és még valami...van olyan hogy blog...az más mint egy nyílt fórum.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

PrisonMan
"Nem értem Kim Jong Il-nek miköze van hogy veled RL mi történt?"

Talán mert az az elnyomó diktátor is kommunista?! Elvtárs (remélem hívhatlak így, megengeded...) mi az álláspontod a kommunisták által a világos (így ÉK-ban is elkövetett) bûnökrõl? Ez még érdekelne tõled...

Torzonborz
látom a szövegértelmezés is problémát okoz.
nem lehetne=! zárjuk be de azonnal .

Nem gondolkoznak vakon elfogadják amit beléjük súlykolnak:S

Nem értem Kim Jong Il-nek miköze van hogy veled RL mi történt?

külön kiemeltem hogy ne látogassa a topikot akit nem érdekel a téma...