Az MS szerint az IE9 a legkevesebbet fogyasztó böngészõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megjelent az Opera 11.10-es !
Mellesleg celeroncs p2-t korszaktól nehalemig van.... úgyhogy lehet mondani hogy a 300-as celeronnál gyorsabb egy 4ghz-s i7, csak értelme nincsen.
Miért nem mondtad, hogy a az 1990- és 2000 között gyártott autók gyengébbek mint a 1960-és 70 között gyártottak? Hasonlóan "lényeges" az információtartalmuk :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Én Firefoxot használok a szolgáltatásai miatt a laposomon általában. Ha akkumulátorról használom akkor Chrome-ot fogok használni, mert kevesebb a fogyasztása. A kémkedései miatt még nem kedveltem meg az IE-t.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
<#mf1>#mf1><#levele>#levele><#banplz>#banplz><#mf2>#mf2>
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
lol...
Te tudod, hogy baromságokat beszélsz? A Win7-nek több verziója is van, az uj netbookokon is ez fut: Windows 7 Starter. Ja, halottál a Windows Thin PC edition-ról? Jóval keveseb kell neki, mint a WinXP-nek! <#wow1>#wow1>
Egy régi Celeron TDP-je 95W.
Egy 8-10* erõsebb mai i7-esé 20-40-60W, a használat intenzitásától is függ.
Tipikusan nem a böngészõ az ami a legtöbb erõforrást igényli.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Egyébként a Win7 energiagazdálkodási beállításainál van egy olyan menüpont, ahol IE-re vonatkozóan, a javascript idõzítésére van egy külön energiatakarékossági beállítás. Vagyis ha erõteljesen javascriptre épülõ fogyasztási tesztet látunk majd valahol, az jó eséllyel az IE-nek fog kedvezni.
Tehát ez a teszt se ér egy fabatkát sem. Mivel ha úgy írják meg az oprendszert hogy az õ böngészõjüknek kedvezzen akkor aztán azzal lehet dicsekedni...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ki gondolta volna. <#idiota>#idiota>
Hát még milyen szép eredményeket érhettek volna el ha mindezt a XP-n , vagy egy másik, igazi operációs rendszeren tesztelik. <#eplus2>#eplus2>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Vicc.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Más böngészõk fikázásával nem lesz szimpatikusabb senkinek az IE, pláne hogy sok egyéb dolgot is futtatunk a laptopunkon, összességében nincs semmi értelme a lassabb böngészõvel tenni. Különben is amennyivel állítólag tovább megy az akkor is kevés ugyanannyi adat betöltéséhez, csak idõhúzásra jó, és ezt még hangsúlyozzák is! De rájöttem így sikerült végre egy grafikonon jól teljesíteni <#eplus2>#eplus2>
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
Fikázás ~ indokolatlan, lesújtó, gyakran ócsárló vélemény valamirõl, aminek nincs, vagy nem sok valóságalapja van.
Amit én mondtam, az pedig tény, amint azt Sam J. Lundwall (svéd) sci-fi író, kiadó és szerkesztõ a Holnap történt címû, a sciene fiction történetét leíró dokumentum könyvében is leírta. Hadd ne szkenneljem be ide a könyvet, tessék elolvasni!
Emellett természetesen szeretem az "amcsi szennyet két pofára zabálni", én is ilyen sekélyes ember vagyok; az én kijelentésem és ez nem zárja ki egymást. Amit te mondtál, az pont olyan, mint amikor valakitõl megkérdezik, hogy "Ugye, milyen szép idõnk van?" és erre te azt válaszolod, hogy "Igen, viszont Kovács Pistike 51 cm-rel született".
Kábé ennyi az összefüggés.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Szóval egy vicc, amit csak egy hülye hisz el.
Meg arra legyenek inkább büszkék hogy az MSN, hány kilowattot fogyaszt el míg letölti magát, ahelyett hogy volna egy telepítõ exe a fos letöltõ exe helyett...
<#levele>#levele>
még azok is akik habzó szájjal fikázzák õket, kétpofára habzsolják az amcsi szennyet*
*megjegyzés: nem azt írtam, hogy minden ami amcsi az szenny
Nem tudom, hogy érted-e a gondolatmenetet? Kicsit nevetséges a világ leg- valamijérõl beszélni, amikor kizárólag minden alkalommal amerikait értenek alatta. Legalább az újságírók lehetnének kissé racionálisabbak, és nem kéne egy az egyben átvenni egy amerikai öntömjénezõ cikk szövegét, hanem az ilyen pontatlanságokat kijavítani. Mert lehet, hogy éppen véletlenül ebben az esetben tényleg a világ leglátogatottabb hírportálját tesztelték, a cikkek maradék 99%-ában a Világ leg- elõtag egyszerûen baromság.
Errõl van szó.
majd ha valami független(ebb) szervezet vizsgálja esetleg.
ettõl függetlenül IE-t nem használok.
2. A világ leglátogatottabb oldalai Amerikában vannak. Mi ezen a fura, vagy köpködni való?
Csak tudnám, hogy az a fapados króm miért zabál annyit! "Mindent a letisztultság jegyében követünk el, most még a logónkat is »megvérpistikésítettük«, hogy minél rondább legyen..." Nyiha-ha! <#mf1>#mf1><#kocsog>#kocsog><#banplz>#banplz>
Vagyis ez lefordítva: Amerika egyik legnépszerûbb híroldalát keresték fel. Ha amerikaiakról van szó, bármit is csinálnak, az mindig a világ- ez a világ- az.
IE9: 1:56:02
Firefox4: 1:55:14
Chrome10: 1:54:55
http://blog.baratcsaba.hu/2011/04/bongeszok-fogyasztasi-tesztje/