316
From Dust
  • Lokker
    Kicsit kiábrándító, de talán egy reinstall-tól rendbe jön.
  • Lokker
    Hát nekem hibát észlel és leáll.
  • Baxo
    és kész go gém :) majd véleményezek...
  • Baxo
    Elkezdtem tölteni Steam-ről... 5% :)
  • Lokker
    Öt perc és indul a móka.
  • Baxo
    Még két óra és játszhatok! :)
  • Zomil
    én megvárom a karácsonyi leárazász(tuti lesz), viszont akkor sztem megveszem :)
  • grebber
    Na ennyi idő alatt eljutottam a 6. pályáig! 13-van lehet következtetni milyen hosszú lesz.De ez attól függ ki mennyire ügyes.
  • elitehun
    Nem hiszem hogy véletlenül generálja a mapokat, legalábbis a kampányt tuti nem. Néhány napja néztem xboxos walkthrough-t és pont úgy néznek ki a mapok mint abban, de mondom ez csak a kampány, lehet a challenge mód más
  • Baxo
    Megnyugodtam! :)
  • zsakosfrodo2
    Simán jó hozzá a géped. Max kicsit lejjebb veszed a felbontást, mivel nagyon grafikai részletességet nem lehet állítani (mondom ezt úgy, hogy ma 1:30 körül kezdtem el kipróbálni, és már eléggé csipás volt a szemem akkor :D). (Wrz verzió tapasztalat)
  • Baxo
    Legalább van kihívás! ;)
    Akkor ne várjak vmi nagy fps-t ezzel? :O
    Gépem: Gigabyte GA-EP45-DS4 ; Intel Core Quad Q6600 2,4Ghz @ 3,3Ghz <<-- AC Freezer 7 Pro ; 2x2GB DDR2 Kingmax 800Mhz @ 826Mhz 5-5-5-18 ; XFX GTX 260 XT Edition 896Mb ; 500W Chieftec
  • grebber
    A lent látható géppel 19-30fps között mozog.Most elértem egy olyan részhez ahol már tököm kivan ömlik a víz mint állat és nem tudom eljuttatni oda a népet ahova kéne már vagy 1 órája szopok.
  • Baxo
    Igazad van főnök! :)

Csak játék vásárlás lesz? :)
  • Magiszter
    Ne tessék reklámozni Warez oldalakat! Oké, ismered, töltesz onnan, de ne reklámozzuk. Abból senkinek nem származik haszna.

on.: aki végigviszi, az írja már le hány óra alatt tette. Illetve hogy tényleg véletlen generálja e a mapokat. Bár egyre jobban csábulok el erre a játékra, lehet még ma este megveszem, vagy holnap :D
  • Baxo
    Jó, neked, én még várhatok vele estig... :( legalább elő lehetne (le)tölteni, de még várnom kell a feloldásig! :(

grebber: Alattad le is írtam igen, tisztességtelenül már lehet szedni! (ncore) :/
  • Omlás
    Nah megjött a mail ubishop-tól benne a cdkey meg a link :) meló után teszt :]
  • grebber
    Warezzal is lehet már nyomatni!
  • Baxo
    Csak a Steam-esek játszhatnak vele este 7től? Tudom, hogy a magosok már játszhatnak, akik meg tisztességesen megvették azok meg várhatnak :/ !!!

Hogy fut neked? Milyen géped van? Tényleg nem lehet grafikát állítani?!
  • Ironman2
    Jó a játék! Tiszta Lemmings!
  • ProGabe #176
    +1! :)
  • Baxo
    Holnap este 7kor már töltöm is Steam-ről, engem nem érdekel a crack! Olcsó játék újonnan és kreatív is, végre vmi új! Ilyet támogatni kell, nekem annyi, hogy 1 hétvégén házibuliban megiszok egy két sört és nem költöm el a lovét wiskyre... meg van az ára ;) :)
  • elitehun
    Pedig fent van magon, és amúgy is csomószor megjelenés előtt kiszivárog egy verzió, persze crack még nem lesz
  • Magiszter
    Érdekes, mert csak holnap jelenik meg én úgy tudom.
    Mindegy is. Játszani KlónDVD-vel úgy se lehet, szóval aki előrendelte/meg akarja venni az 1 napot még kibír.
  • tutituti
    Kijött a clone-dvd verzió!
  • Magiszter
    off: Kálcium-ot szedek, meg gyömbér teát, C-vitamint és Aloe Vera füstölőt (azt csak poénól :D ). Illetve Histaminum-ot is szedek. Ez a "team" most kísérleti jelleggel van. Illetve a sóoldatos párologtatás amit már próbáltam és bevált. De érdekel ez a tablettás cucc is. PM-et dobj róla.

on: Mire én veszem addigra már CD melléklet lesz. Sőt feltörik a gépem és aljas módon rátöltik, telepítik és mikor bekapcsolom Windows helyett a From Dust töltődik be. xD
  • Baxo
    Honnan szerzhetek ilyen Dust kupont?
  • grebber
    14,99Euru - 25% DU5T kupon kóddal
  • Baxo
    off: Allergiára ajánlanám neked a kálcium magnéziumot D-vitaminnal, de nem ám a patikai szintetikus vackokat... Én is szedem 2 éve és nincs ilyen tavasztól nyárvégéig tartó torokkaparós köhögésem. Ha érdekel pontos árat tudok mondani. ;) 180 tabletta, neked 2 vagy 3 hónapra elég lenne, mert eleinte nagyobb dózisban kell szedni, egyébként 6hónapra elegendő. Párásító vagy From Dust ár körül van, csak elárulom. :)

on: Várom már a játékot! :)
  • Magiszter
    Egy pro egy kontra. Így allergiás időszakban inkább párásítót vennék (sóoldatot párologtatni, csökkenti a tüneteket), de a játék meg nagyon tetszik...
    Szerintem most megveszem a páragépet, következő hónapban meg majd a játékot.
    Így lesz. Kiegyeztem magammal
  • Baxo
    Én meg ajánlom, hogy a játékot... :) Én legalábbis azt veszem meg, mert az ilyen 5leteket támogatni kell és jól is nyitott a játék, sokan megvették boxra. Csekély lesz amit pc-re megvesznek, de mivel jól indult lehetnek hozzá dlc-k vagy akár egy AAA folytatás. Van ebben több is persze, csak kíváncsiak voltak-lesznek, hogy mennyire fogható rá a társadalom.
    PC-re sajnos mindig kevesen vesznek.
  • Agamemnon
    Párásítót :) Ezt max 5-10 óráig fogod használni jelenlegi állapotában. (félreértés ne legyen, én is várom, de az elemzések szerint túl primitív sajnos)
  • Magiszter
    Hehe. Nekem hajszálpontosan az ajánlott CPU van (AMD Phenom II X4 945 3Ghz) .
    Ha ezzel se megy normálisan akkor morcos leszek. Egyedül ami kevés az a RAM. De érdekes eddig minden játék ment maximumon akadás nélkül.

Ahogy néztem újra a játék videóit egyre jobban érdekel a dolog. Nagy dilemma hogy most párásítót vegyek vagy ezt (kb egy árban vannak)
  • Baxo
    Minyimum: :)

Operációs rendszer: Windows XP SP3 / Vista SP2 / Windows 7 SP1
    Processzor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon64 X2 4400+ 2.3 GHz
    Memória: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / Windows 7)
    Grafika: 256 MB, Shader Model 3.0, GeForce 8800 GT vagy ATI Radeon HD 3000+
    DirectX®: 9.0c
    Merevlemez: 4 GB
    Hang: DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya
    Perifériák: Billentyűzet, egér, opcionálisan játékvezérlő * A termék nem támogatja a Windows® 98/ME/2000/NT rendszereket.

Ajánlott:

Operációs rendszer: Windows XP SP3 / Vista SP2 / Windows 7 SP1
    Processzor: Intel Core i7 920 2.66 GHz vagy AMD Phenom II X4 3.00 GHz
    Memória: 3 GB DDR3
    Grafika: 512 MB, GeForce 9 vagy ATI Radeon HD 4000 sorozat
    DirectX®: 9.0c
    Merevlemez: 4 GB
    Hang: DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya
    Perifériák: Billentyűzet, egér, opcionális botkormány (Xbox 360® Controller for Windows ajánlott) * A termék nem támogatja a Windows® 98/ME/2000/NT rendszereket

Gépem: Gigabyte GA-EP45-DS4 ; Intel Core Quad Q6600 2,4Ghz @ 3,3Ghz <<-- AC Freezer 7 Pro ; 2x2GB DDR2 Kingmax 800Mhz @ 826Mhz 5-5-5-18 ; XFX GTX 260 XT Edition 896Mb ; 500W Chieftec

SZVSZ nekem menni fog fullban akadás nélkül. A gta4 sem használja ki 100% a procimat, pedig az mint tudjuk gépigényes rendesen. 4gb ramom van viszont ez csak ddr2, de kompenzálja azt az 1gb-ot szerintem. Vidikarim meg van. Na jó csak reménykedem... :) :) :)

• Magiszter
    Nálam a gépigénnyel se lesz gond. Max RAM-ot még lopok valahonnan a gépbe, mert az még mindig csak 2 Giga van és már 1 éve akarok venni még 2 gigát, de sose jutok el odáig :D
  • Baxo
    de, negatív vagy! :S :) Max a gépigénye miatt lehet leszolni a pc-s verziót, nem lesz ezzel gond, így látatlanba merem állítani. :)
  • Agamemnon
    Akkor még egy hétig nem özönlik el a fórumot a leszóló hsz-ek :)
  • Baxo
    Még egy hét a PC-s megjelenésig... :)
  • Baxo
    ez jó kérdés... Szerintem a 13 pálya kezdete fix, viszont fullra megváltoztatható a pálya. Soha nem tudsz szerintem pontosan egyforma pályát csinálni a végére ha elkezdesz egy pályát.
  • elitehun
    Amúgy az igaz hogy random generálja a pályákat?