96
-
Adenoma #16 vízszolgáltatód? aáramszolgáltatód? gázszolgáltatód? google nevű országban élsz?
ha nem tetszik, ne használd. ennyi. nekem nemtetszik az egyik cég, mert szerintem gerinctelen, pofátlan, és mindenféle szarra használja az adataimat, akkor NEM használom! -
bigjoe #15 aronvirginas: Ráhibáztál, mert ahogy látom az üzleti modell miatt szidják őket a legtöbbet.
Illetve a Don Quijote küzdelmük miatt a adobe flash ellen..
Továbbá a félmegoldásaik miatt pl Iphone antenna illetve az ipad ugyan zseniális, de azért hiányzik egy-két dolog belőle.
Gerygrey: Persze, ha nem használod a google-ot és nem veszel androidos telefont és a forgalmasabb utcáktól messze laksz (bemérő kocsik) talán nem tudnak meg rólad semmit.. -
ppista #14 Semmivel. Az egyik 19 a másik egy híján 20. Ha rajtam múlna, már rég bedózeroltam volna mind a kettőt az anyaföldbe. Korlátozni kellene törvénybe, hogy ne alakuljanak ki ilyen cégek, akik ekkora befolyással bírnak. Persze a törvényhozók mindíg a zsebükben vannak. -
aronvirginas #13 "Az is igaz, hogy az ügyeletes rasszfiú már nem a MS$ hanem az Apple és Google."
A Google-t értem, de az Apple miértis? Ha akarnának sem tudnának rosszfiúk lenni az 5%-os (Mac) illetve 15%-os (iPhone) részesedésükkel. Egyedül a táblák piacán van vezető pozíciójuk, a jelentős lépéselőnynek hála. Azonban az Apple üzleti modellje nem kifejezetten kedvez a magas piaci részesedés megszerzésének, így 1-2 éven belül ott is megváltoznak majd az arányok. Igazán nem látom miért kelt egyesekben félelmet az Apple, azt viszont igencsak látom, a Google-től miért rázza ki a hideg veríték az emberet. -
#12 Ennyit tud az M$. -
#11 Ja, és a Google a megadott adatokért cserébe ad is használható szolgáltatásokat... -
#10 A Google csak annyit tud rólunk, amennyit mi magunkról elmondunk. Senkinek nem tart pisztolyt a fejéhez, hogy adjon meg minden személyes adatot. -
bigjoe #9 A Google-ból lassan nagy testvér lett, aki mindent tudni akar rólunk még a legapróbb titkainkat is tehát megérdemli..
A másik kérdés, hogy a MS$-tól kicsit gyerekes ez a húzás.
Az is igaz, hogy az ügyeletes rasszfiú már nem a MS$ hanem az Apple és Google..
-
#8 "Csak míg a Google tesz is valamit közöségért "
Azért arra nagyon kiváncsi lennék, hogy mivel tesz többet a google a közösségért (ha bármit is tesz egyáltalán), mint az MS? -
sedward #7 "a Google nem engedi, hogy a fogyasztókról oldalain összegyűjtött adatokat más honlapokon felhasználják"
Ezúton kérem a Microsoftot, adja a ki a fogyasztókról összegyűjtött adatait, mert szeretném tudni mire keres a szomszéd, és egyébként is egy spam hírlevelet szeretnék küldeni a világon mindenkinek... -
strogg #6 "Google-nek jelenleg 95 százalékos piaci részesedése van az online keresési piacon." az m$ -nek meg a desktop OS piacon.
Szerintem tiltsuk be windows-t :)
-
JL666 #5 az m$ a legetikusabb cég :xd -
ppista #4 Az ember pofátlansága határtalan. Az ms még ezen a határon is bőven túl van.
Az Eu meg egy töketlen balfék, ha hagyja hogy ezek a retek amcsi cégek dirigáljanak. -
#3 Ja, ez meg a másik ... "brühühü, nem én vagyok a góré, apu, verd meg azt a csunyabácsiiit".
M$ tud csak olyan mocskos lenni, hogy azon problémázik, hogy nem első valamiben, hanem csak második! -
Stryker #2 Egyébként tök vicces hír ,pont az M$ panaszkodik ,hogy nincs szabad verseny.M$ már valami hihetetlen mekkora egy féreg.Megnézném mit szólna ahhoz ha lenne szabad verseny asztali pc OS-nél ,úgy sírna ,ahogy csak tud.Másik meg nehogy már egy nyomorult AMERIKAI vállalat(M$) mondja meg az EU-nak ,hogy mit csináljon.
Gyakorlatilag M$ ,hogy mer bárkit is bepanaszolni ilyen indokkal ,amikor ő is szintén ugyanazt csinálja csak még aljasabb módon.M$-nek egy terméke sincs ,ami kompatibilis lenne bármi mással.Csak míg a Google tesz is valamit közöségért , addig M$ úgy fosztja azt ,ahogy lehet.
M$-nek nem dumálnia kéne hanem jól megcsinálnia a Bing-et ,úgy is itt mindenki azt hajhásza ,hogy M$-nél milyen kiváló szakemberek vannak , na ja de viszont kreativitás az nulla.
Ja és ne felejtsük el az EU ilyen "etikus" cégnek a termékeit fogyasztja.
-
#1 Előre félek attól, ami már több ízben is megtörtént, hogy az lesz a vége, hogy az EU igazat ad nekik, és EU felé lesz egy szolgáltatásban teljesen lebutított Google, a világ többi részén meg fejlődik tovább. Nem ez lenne az első eset.