Resident Evil: ORC

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Igen a környezet megvan, csakhogy a Resi 5 mechanika egyenes út az ébaszás felé.
Mert oké hogy még úgy ahogy hû marad a lövés közben nem mozgok HC, OC érzéshez, de azért ez a párban megyek oszt kigyúrt terminátor vagyok nekem közel nem jött be annyira mint a régi részek.

Még mindig 2x 1000/1000 acsiztam vele, ami elég sok idõt jelent.
De még 1x ezt nem biztos hogy ennyire szívessen fogadnám.

A pikk-pakk pályánkénti 2lépést teszek oszt értékelnek téma sem annyira fekszik.

Régi RE-ben benne volt egy végi értékelés oszt jóéccakát.
Régi RE2-nék vagy 50x végigküldtem mire összejött egy 01:28 perces idõ az A story-ra. És mekkora élmény volt, teljesíteni. Nagyobb mint most a RE5-nél mindkét platformon az összes acsit megcsinálni.

Jó azért néhány S-es végigjátszás kemény falat volt, de akkor sem ugyanaz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SZilaJMaGGoT
Én is ezt mondom, csak tényleg ne basszák el valami ökörséggel, akarom mondani új feature-el... <#idiota>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Fpocok
Simán jobb lesz, mint az 5. Már csak a helyszín meg történet miatt is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SZilaJMaGGoT
Játékmechanika szempontjából szerintem teljesen rendben van. Igaz a bossfight-ok meglehetõsen ostoba megoldást kaptak(-.-), de a többi része nem volt para szerintem. Persze lehetne jobb is, de én inkább azt mondom, csak rosszabb ne legyen.

DarkSector
Hát a Resi 5 egy határvonal volt, szerintem ezzel ne elégedjünk meg. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SZilaJMaGGoT
Hát nekem ha hozza a resi 5 színvonalát játékmenetben, nekem az elég, azon felül meg már bele se merem élni magam... 😄

DarkSector
Csak a játékmenettel lesz gond szerintem. 😛

grebber
SZilaJMaGGoT
Én is ezt írtam... 😄 Mivel ez még történetileg a régiekhez tartozik, így nekem semmi gondom nincs vele...

DarkSector
Azám ahogy írod.

Kuvára elvoltam a 4-5-el megbarátkoztam az új koncepcióval, a 4-et pedig elsõnek mint a véres kardot.
De elfogadtam megvettem és már már rongyosra játszottam, de valszeg benne volt az hogy RE ne hagyjam ki....de a 4.5.-et szinte már már a neve miatt vettem meg. (RE5 Spencer kastély a kivétel)

DarkSector
😄
Jó de vágod a HC RE gamereknek azonosult a játék a 4 rész elõtti prodoktumokkal.

RE 1-2-3
Code Veronica (X)
RE Zero

Outbreak esetleg.

Fpocok
Igazi resident evil: 0,1,2,3,CV.

Minden más már csak az árnyéka.
Reboot kellene a sorozatra, mármint csak a 3adik rész utántól történetileg.
Ja... meg hát a film sorozatra is reboot kéne.

SZilaJMaGGoT
Ez már csak vélemény, hogy ki mit tart igazi resident evil-nek. Az tény, hogy szempontokat állíthatunk ami alapján mindenki eldönti magának. Nekem onnantól igazi, hogy raccoon city... 😊 Ezért nem tettszett már a 4 meg az 5 pl., mer nekem az már inkább spinoff... 😄

DarkSector
Túlélõhorror lesz, mert az lesz, csak nem lesz igazi Resident Evil! 😛
Így értettem. 😊

SZilaJMaGGoT
Ezzel totál egyetértek, jobb lesz a sorozatnak a restart, mint a legutóbbi pár rókabõr.

SZilaJMaGGoT
De ez az op racoon city... 😊 Itt pont ez a lényeg. Mindig is szerettem volna egy resi gamet, ahol spec osztaggal kell végigavelni a játékon... 😊 Hogy mennyire lesz túlélõ az majd kiderül, nekem már ennyivel elnyerte a tetszésemet.

DarkSector
jaja. 😊

Fpocok
Meglássuk 😄

DarkSector
Várj az szerintem épphogy jobb lesz mint régen. de majd kiderül. 😊

Fpocok
Há most Larával is hasonlót akarnak...

DarkSector
Hát ha ez a jövõ amire gondolok hogy majd lesz akkor egyetértek. Levele, és most nem lehet majd hibáztatni se konzolt se semmit. Csak a pénzéhes geci fejlesztõket.

DMC....Devil May Cry...angol tulajok....R.I.P. meg lehet nézni.

Fpocok
Sajnos a pénz túl nagy úr. A minõségi dolgok ideje lejárt. Összevissza alázzák az összes franchise-t. Nem csak játéknál, de filmnél is.

Fpocok
100%!

Fpocok
Amúgy nem tudom ki játszott a nullával, de ott lehetett irányítani a társadat... ilyen alap dolog, hogy ide menjen vagy maradjon 😄 Mindenzt a kontroller egyik d-pad jával, vagy gombájával? Már nem emlékszem, kibaszott régen volt.

DarkSector
Lehet szeretni meg nem szeretni.

De ez Resident Evil a túlélõhorrorok atyja, itt a para a félelem az egyedül a mindenki ellen a lényeg, vagy legyen nem RE és akkor más szemmel nézem én is.

DarkSector
<#eljen>

DarkSector
Igen, de 1 végigjátszás után nem mentem tovább. 😊

Fpocok
Én is szeretem az ilyeneket. Ha nincs túl bonyolítva. Pl Dragon Age-t utáltam ezért 😄 Mass Effect viszont év játéka nálam 😄
Legyen egy: Stay, Go There, Back to me. Más nem kell 😄

SZilaJMaGGoT
Akkor vedd alapul a taktikai lövöldéket, gondolom utasíthatod majd a társaidat, és akkor minden zsír lesz. Jó esetben még a taktika is szerepet kap majd a játékban(pl. különbözõ képességû, felszereltségû csapattársak). Én személy szerint örülök, hogy ilyen lesz, mert én már pont a mindent megoldok egyedül játékokat unom... 😄 Pl. nekem a jericho is nagyon tettszett(pedig nem a legjobban sikerült játékok közé tartozik 😄) a csapat miatt...

Fpocok
Hát... az egy elég elbaxott koncepció volt 😄
Én csak egyedül toltam.

SZilaJMaGGoT
Miért? Volt már többszemélyes resi(az outbreak-ek asszem).

DarkSector
Grat a bannernek, rövid tömör, lényegretörõ, nem is kell a reklám a játéknak, csak reméljük hogy a játékot sem cseszik el. <#eljen>

Nagyon örültem hogy a story visszamegy a 2-3 rész közé a környezeten is látszik, már csak ez a töbszemélyes single-tõl parázom.

Fpocok
Srácok, jó kis móka lesz ez.
Jobb lesz, mint az L4D, mert itt van jó történet + helyszín.
Jobb lesz, mint a Resi4-5, mivel ez sokkal jobban fog kötõdni sztoriban az eredetihez, már a helyszín miatt is.
<#puszi>

SZilaJMaGGoT
Nekem még a 3 is tettszett, a 4-tõl már nekem sem... :/ Nekem tetszeni fog ez a game, akkor is ha hent lesz, L4d-nél pedig többre értékelem mert Resi... 😊

Tikal
huu, hát ez akkor csak ilyen hentelõs szar lesz?? De úgy látom legalább lehet végre lõni séta közben is, yeah! 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Seth
Jó lenne ha Hunk nagy szerepet kapna és kiderülne róla sokminden.

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Mi leszünk azok a katonák, akik meghalnak a RE2 cutsceneben 😄 Persze aki tudja mirõl beszélek... nagyon sokan márcsak a 4-5 el játszottak, ami egy rakás kaki.

Seth
Resi 2-3 idejében.
A régi kalandos ,túlélõs stílusra 0% esély van.
Olyan mint a L4D, csak tps(ebben már biztos lehet lõni futás közben is 😄). Multiplayer központú , pályát,helyszínt választasz,aztán mehet az írtás(ezt csak gondolom). A sztori meg kimerül majd 1-2 mondatban meg jelenetben, hogy azért legyen vmi

PSN ID.: Beegabor

CharrDen
Ez történetben hol helyezkedik el? Raccoon kapott egy atombombát, gondolom el kellett hogy tûnjön. Amúgy remélem olyan rögzített kamerás lesz és logikai, mint a régiek (1-2-3, remake), bár sajnos kicsi az esélye.

Fpocok
Mivel többen írtátok, hogy nyissunk újat, és eddig senki nem tette meg, én megtettem.

Teaser alapján egy jobbfajta L4D nek néz ki. Miért jobb? Mert van története.

Fpocok
TEASER:

Fpocok
http://www.youtube.com/v/bDe_-KlZpBA?fs

"A Capcom és a Slant Six Games koprodukciójában télen számíthatunk a következõ Resident Evil érkeztére, amiben egy négyfõs kommandót vezetve elsõdleges feladatunk a járvány kitörésének minden bizonyítékát eltüntetni, legyen szó az életükért küzdõ szemtanúkról, vagy zombik tömegérõl. A képletet bonyolítja, hogy felbukkannak az amerikai hadsereg különleges alakulatának tagjai, akik a túlélõk segítségére (pl. Leon S. Kennedy) sietnek. Rajtuk kívül bio-genetikai kísérletek eredményeként született mutáns szörnyetegek is borsot törhetnek majd a négyes orra alá.
Néhány nappal ezelõtt még arról szólt a fáma, hogy a Resident Evil: Operation Raccoon City csak konzolokra készül, de ezt ma a Capcom hivatalos bejelentése megfejelte még a PC-vel is."

forrás

← ElőzőOldal 12 / 12