1611
Saints Row: The Third
-
#1371 Nekem itt nincs fenn a játék - még [STEAM-es].
De, amint sikerül annyi helyet összekuporgatni, én benne leszek :) -
RAMyMamy #1370 na, senki se akar coopozni? -
#1369 Sokkal szarabb mint az eredeti. -
RAMyMamy #1368 ctrl -
nazareti #1367 sziasztok! az a kérdésem lenne ,h a helikoptereket,meg hasonlókat, h lehet leszállni? milyen billetyüzet kombinációval? fel szállni tok vele meg repülni, de leszállni nem... -
#1366 így legalább van valami kis Magyarországi feelingje a játéknak.
Más:
Ebben a játékban eddig is volt DOF (depth of field) vagy valamelyik patch hozta magával?
-
#1365 A hepehupás út szerinted nem gáz?
Hát, ízlések és pofonok ugye...
Én maradok a kopottas útnál. -
#1364 sztem nem gáz. Sokkal jobb mint az alap mosott izé :) -
#1363 A ragyás út erősen illúzióromboló. -
#1362 Alakul ez a hd textura mod :)
Most már megy dx11-be is, ugyanis a textmodot 1:1 kukázta a srác.
-
RAMyMamy #1361 jön valaki coopozni? (a "the belgian problem" nevű küldetés után vagyok) -
#1360 Így van, de az SR3-at csak akkor kapod meg ha az átlagár fölött fizetsz (a pakk SR3 nélkül már akár 1 dollárért vihető).
Persze még így is bőven megéri, sose lesz többet ilyen olcsó, úgyhogy vegyétek-vigyétek. -
RAMyMamy #1359 aki eddig nem hallott volna róla, thq-s humble bundle packban benne van ez is, szinte aprópénzért osztogatják
én tegnap előtt megvettem, hát rohadt jó a coop :D -
#1358 Lazítottam, ezért vettem meg ... gondoltam milyen jó lesz majd coop-ban mókázni míg várom a GTA5-öt. arra számítottam, h legalább az alapokat rendesen összerakták már a srácok az elődökhöz képest, mégiscsak a 3. rész. Rég játszottam az elsővel, de ez a része mit sem változott :)
Utoljára az ABP:Reloaded volt rám ilyen hatással autók terén :) -
#1357 pl. -
#1356 És tényleg -
#1355 Túl komolyan veszed a Saints Row-világát - főképp a 3. részét :)
Lazíts kicsit, és élvezd azt, amit kapsz vele! Hidd el, egy idő után konkrétan letojod, hogy milyen a járművek mozgása, mert sok minden leköt majd :)
[Persze, nem törvényszerű, hogy megszereted ezt a játékot, de ha esélyt sem adsz neki, akkor nem tudja megmutatni minden báját.] -
#1354 Próbáld ki a Sleeping Dogs-ot, az még rosszabb :) -
#1353 Ebbe semmi se normális -
#1352 Nem 'realis' fizikát vagy mozgást szeretnék, csak normálisat.
Igen, a GTA4-ben a járművek mozgása Nekem tökéletes volt, élvezetes, 'árkád'. Itt agyrémet kapok tőle, még hasonlítani sem hasonlít semmihez :(
Legalább minimálisan érezném, hogy egy autóban ülök ...
Hozzáteszem, nem szeretem a szimulátorokat, az arcade autós játékokat sokkal jobban kedvelem. -
#1351 Nem bántásképp: ha szimulátorozni akarsz egy opern world játékban, akkor egyetlen játék sem fogja kielégíteni ezen igényedet.
Nem, még a GTA 4-ben sincs jó fizika. -
#1350 Na, megvettem a full pakkot akcióban ....... aztán lehet mégsem kellett volna, nem hiába nem vettem meg eddig ...
Létezik ehhez a játékhoz valami mod, ami rendbe teszi a járművek mozgását? Az valami botrányos ahogy ezek az autók mozognak, itt ment el tőle teljesen a kedvem. Az a kanyarodás ... komolyan, mint egy gyufásdoboz ... a fékezésről, és egyebekről ne is beszéljük ... a tolatás, ahogy egy hasábként mozog az egész autó, semmi köze az úthoz ... HELP! -
#1349 Hátha valakinek még nincs meg:€7.49 -
mester1987 #1348 Egy résszel se játszottam, de nem tudom, kiegyensúlyozatlan az autó irányítása is, a fegyverek viselkedése meg az irányítás is fura nekem egy TPS-hez viszonyítva...úgy emlékszem ez nem tetszett benne tavaly is mikor kipróbáltam...jó persze nem ez a játék célja, hanem a humor meg a bandázás meg az őrültködés meg az akció gondolom én. -
#1347 Raklap dlc az csak ruházati,fegyver és jármű. Pár db van csak ami küldetést ad.
Google-ba beírod a dlc-k neveit és kiadja melyik micsoda! -
mester1987 #1346 No gyerekek, Saints Row: The Third + 11 DLC beszerezve, itt a hétvége kipróbálni a Saints Row világát milyen is :P
A DLC-k amúgy mire terjednek ki, esetleg tudja valaki azaz hol lehet rájuk bukkanni, mert van itt herót? -
RAMyMamy #1345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TPB-n van egy jó kis repack, a napokban töltötték fel, benne van az összes dlc és működik! -
RAMyMamy #1344 Jön a Saints Row: The Third – The Full Package -
#1343 Ingyenes hétvége lesz. Az egész játék játszható lesz. Ebben a multi és a single ugyanaz (2 fős coop). -
#1342 Ma bekapcsoltam steamet és az egyik ajánlat így szól: Pre-load now! Be ready to play during the free weekend!
És ez a Saints Row The Thirdre vonatkozik.
Ez létezik? Csak multi lesz használható benne vagy hogy? Free Weekendre csak multis játékok szoktak lenni. Ha rámegyek hogy tovább a részletekhez nem csinál semmit a steam. Bár ahogy láttam másnak sem. -
#1341 Bizony. A progi azt is számolja, mennyit pusztítottál el :)
Érdemes megnézni a játékbeli statisztikát és persze a STEAM-es achievements listát - döbbenet :) -
#1340 A "Smartok" elpusztításáért? Nem tudtam.. Hihetetlen mennyi meglepetést tartogat ez a játék. -
#1339 Legjobb! :)
S azt tudod-e, hogy ezek elpusztításáért is jutalom jár? -
#1338 új verda :)
-
xxxpaulxxx #1337 "Ez utóbbi nem mondható el a gyötrelmesen unalmas GTA 4-ről."
Nem tudok vitatkozni... sajnos ez tényleg így van. Ezért voltak szerintem sokkal jobb játékok az alapnál a 2 kiegészítő... rövide(bbe)k voltak és pörögtek (+ optimalizálás)... az alapjátékot egyszer nem vittem még végig és valszeg nem is fogom. -
#1336 "itt jobban, az állatkodás irányába mentek."
Nem kötelező állatkodni a játékban. Ahogy a 2. részben sem kellett, csak bizonyos, történethez szorosan kapcsolódó küldetéseknél (szólok: a 3-ban is így van].
Aki általában arra gerjed, hogy domina ruhában, vagy meztelenül (MOD is van már rá, ugye) rohangálva osztogassa a műbrokis taslikat a gyanútlan, és ártatlan járókelőket, az a GTA-kban is igyekezett hasonlókat csinálni, és a Saint's Row-kban is megtette.
Aki játszani akarta a történetet, az is jól érezhette magát.
A Saint's Row-k abban nagyok, hogy mindenkit ki tudnak szolgálni.
Ez utóbbi nem mondható el a gyötrelmesen unalmas GTA 4-ről. -
xxxpaulxxx #1335 +1! -
#1334 Az biztos ha ezt a grafikát meg animációt összeraknák a második részben lévő dolgokkal az lenne a tökéletes Saints Row. -
xxxpaulxxx #1333 Nah igen, az irányítás/fegyverek kezelése, a bo-duken (vagy hogy híjják... bár ez inkább kényelem) mindenképpen erős előrelépés -
#1332 Amiben igazából más lett mint az előd, hogy itt jobban, az állatkodás irányába mentek.
Persze a másodikban is voltak agyament poénok, de a 3 szint ebből áll.
A történetet sem igazán lehet komolyan venni :D