Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
a sr2 simán szarabbul futott mint a gétéja 😄 (de ettõl függetlenül annyira lekötött hogy akkoriban is "végigszenvedtem", az utóbbival ellentétben. 😊 )

Egyébként nézzetek hülyének, de nekem még a grafika is jobban tetszik a 2. részben. A 3. túlságosan "rajzfilmes". A 2-ban pl gyönyörû az ég szerintem😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Maxtreme
* az akkori gépeken. (csakhogy ne legyen szóismétlés <#idiota>)

Hmmm... GTA4 effektus😄 De azt mégis imádták/imádják, ezt meg nagyon lehúzzák sok helyen... aztán lehet csak bennük maradt a szálka a kezdeti verzió miatt😊

Maxtreme
amikor megjelent a második rész PC-re, az akkori pc-ken kb használhatatlan volt. (nem volt ritka az egy jegyû fps szám sem)

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
tudom. Nem rég végig is nyomtam harmadjára. 😊

"2. rész: IMÁDOM.
3. rész: IMÁDOM"
<#eljen>

De miben kúrták el? Mert igazából nekem mind2 ugyan úgy fut a gépemen (persze a 2 fullon, a 3-mat picit vissza kellett vennem😄)
Amúgy még egy pár dolog, ami eszembe jut: Jobban bejárható belsõ területek, még, ha feleslegesek is, sokkal jobban (külsõre) személyre szabható autók és amin kiakadtam az a környezet... ÉL
Bementem a reptérre és ott ült néhány ember a váróban, notebookon pötyögve az ölükben😄

IMYke2.0.0.0
Vedd elõ újra - a STEAM-es javítások dobtak a dolgon.
Dobozos. önmagában futó példányokra sosem dobtak ki javítást. A WRZ-scene is lemaradt számos javítással.

2. rész: IMÁDOM.
3. rész: IMÁDOM
End of Story.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
Én pl sosem mondtam h a 2 rosszabb, sõõõt (amit írtál az pontosan így van)
A gáz hogy a pc-st technikailag olyan szinte elb*szták hogy az hihetetlen.

Miért szeretik az emberek jobban a 3. részt, mint a 2.-at?
Most, hogy már majdnem végigvittem a third-öt, picit elkezdtem a 2vel is játszani és rájöttem, hogy kár volt megvenni a 3mat... nah jó azért ez túlzás, de a 2ben egyszerûen sokkal több a tartalom. Több fegyver, többféle activity, az unlockable dolgokat nem csak úgy megveszed, hanem meg kell értük dolgozni (activity), történet is jobb...stbstb
Ennyire rossz lenne az irányítása billentyûzeten? Vagy miért utálják?
Nektek mi a véleményetek?😊

most kipróbáltam dx9-ben, így simán fut. dx11-en miért nem?

Hello!

Eléggé lagol nekem a játék és nem értem miért, kb high-on ugyanúgy, mint teljesen low-on. ötlet?

laptopon játszom ilyen paraméterekkel:
HP pavilion dv6-6b08eh (A8-3510MX @ 2.4/2.7GHz, 8GB DDR3 1333MHz, 1TB HDD, Radeon HD 6620G 512MB DDR3 + Radeon HD 6750M 1GB GDDR5 @ 750/900MHz)

IMYke2.0.0.0
Bloodsucker animáció + minden automatikusan aktivált bónusz letiltása
A v2-t kell letölteni, de ezt fontos tudni hozzá:

"The player just won't be able to purchase the upgrades at level 1, 7, and 15. They aren't really a lot of money anyway, so shouldn't affect earning potential too much. See v2 attached."

Tegnap a Steam Summer Sale-en sikerült bejjítanom a SW3 frencsájz packet, és coop társat keresek 😊 Mivel tegnap kezdtem még nagyon az elején vagyok nem is volt még idõm játszani vele. Ha valaki akar jönni játszani akkor vegyen fel steamen, a nevem renato999898
Maxtreme
Hát látták hogy jól fogy, így nekik is megéri pénzt fordítani a foltozgatásra. valahol érthetõ a dolog! 😊

De amúgy igen. Az eredeti már most sokkal jobban megy mint a virágboltos verzió. (mondjuk nekem azzal sem volt gondom, de az originé látványosan több az fps)

IMYke2.0.0.0
Iciri-picirit azért korábban is tették - a patch logok errõl árulkodnak -, de valóban, a nagy akció sokat lendíthet a folyamaton: és én ennek nagyon örülök 😊

grebber
Volition still working on Saints Row: The Third PC performance issues

Most hogy a fél világ megvette occsóért (én nem nekem ez az ár rengeteg) gondolták ideje lenne.
Kicsit megkésve de legalább foglalkoznak vele

Next PC upgrade: 2022

Dj Tommy
Neked is és Ratgab-nak is ment a cimbora kérés.<#vigyor2>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Maxtreme
Köszönöm, akkor én voltam balf*sz 😊

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2>

Akkor örök harag....<#nevetes1>

Jól tetted amúgy!

Legfeljebb törlöm a jelölést....<#nevetes1> (Nem törlöm, csak poénkodok <#smile>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Vettem a pofátlanságot és elküldtem neki privátban a profilod elérhetõségét. Remélem, nem követtem el nagy hibát... <#schmoll2>

Pedig ratgab az! Majd ha hazaérek linkelem a profilomat és úgy simán fel tudsz venni, vagy nézd meg Weskerét, neki is fel vagyok véve, vagy Imy-iét.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maxtreme
hmm. Mi a steames neved? Ugyanis az itteni nickedre rákeresve, nem jártam szerencsével. 😊

Maxtreme
pedig van különbség. Fõleg a tükrözõdés milyensége ami nagyon szembetûnõ! 😊

Felveszlek én is steamre. A hét vége felé már keresni fogok valakit coop ügyben ha nem baj 😄 (aki épp online lesz)

Persze!

IMYke2.0.0.0
Ez nem ér! 😊)))))

wesker24
Nyugodtan !
CalebJoe
felõlem
Dj Tommy
ratgab, CalebJoe, wesker24:
Felvehetlek benneteket Steamre?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

wesker24
A többi felesleges kacat de ez alól csak Imy a kivétel ö megszállotan saint 3 fanatikus ! 😄
wesker24
Ott Phoenix30 vagyok !
IMYke2.0.0.0
A többi sem felesleges, ha szeretsz nevetni - de amúgy igen, a Season Pass a legjobb választás, ha a sztori kiegészítésekre hajtasz. Ez a csomag mindenképp kötelezõ 😊

erre gondolsz?

Saints Row: The Third Season Pass DLC Pack

többi cucc akkor fölösleges úgymond?

IMYke2.0.0.0
Én még vásárlás elõtt állok, de ha meglesz a játék, és persze leccuppantom erre a gépre a teljes csomagot, akkor állok rendelkezésre én is - vakon játszom már a Saints Row 3-al 😊))

Az más kérdés, hogy "multiban" minden más.

CalebJoe
ott is wesker24 vagy?
wesker24
Én mindig fent vagyok vegyél fel a steamre azt nyomathatjuk ! 😄
CalebJoe
lol mindenki játszik vele, én már hónapok óta vagy 2 emberrel tudtam coopozni mert sosincs fent senki <#rinya>
MerlinW
Dehogynem, teljesítményt. Ha nincsenek telehányva tesszelációval és egyéb GPU igényes effekttel, a DX11 algoritmusai 30-40%-al hatékonyabbak, mint a DX9-é.

[merlinw.org]

Szerintem annyira árnyalatni a különbség 9 és 11 alatt grafikában, hogy az hihetetlen. Nem éri meg a 11 még mindig. Nem ad annyi plusszt.

MerlinW
Radeon 58xx,68xx,69xx,78xx,79xx, GTX5xx,6xx

A legegyszerûbb, ha kipróbálod. Ha lassú 11-el, akkor játszol 9-el.

[merlinw.org]

Köszi😄
Mi számít modernnek? Nem tudom eldönteni hogy fut jobban a játék nálam, de talán 9en😊

MerlinW
Modern VGA-val jobb teljesítményt ad a DX11. Látványban szerintem semmi.

[merlinw.org]

Nyugodtan lehet keresni engem is coop ügyben.

Nagy különbség van a DX9 és 10/11es verzió között?😄

Dj Tommy
Én csak most vettem meg akcióban a gamet, de szívesen kipróbálnám a coop módot.
Remélem, valaki játszik velem is majd.<#integet2>

MerlinW
Velem is lehet bohóckodni, vegyél fel Steam-en

[merlinw.org]