Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze még így is bõven megéri, sose lesz többet ilyen olcsó, úgyhogy vegyétek-vigyétek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
én tegnap elõtt megvettem, hát rohadt jó a coop 😄
Utoljára az ABP:Reloaded volt rám ilyen hatással autók terén 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Lazíts kicsit, és élvezd azt, amit kapsz vele! Hidd el, egy idõ után konkrétan letojod, hogy milyen a jármûvek mozgása, mert sok minden leköt majd 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igen, a GTA4-ben a jármûvek mozgása Nekem tökéletes volt, élvezetes, 'árkád'. Itt agyrémet kapok tõle, még hasonlítani sem hasonlít semmihez 😞
Legalább minimálisan érezném, hogy egy autóban ülök ...
Hozzáteszem, nem szeretem a szimulátorokat, az arcade autós játékokat sokkal jobban kedvelem.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem, még a GTA 4-ben sincs jó fizika.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Létezik ehhez a játékhoz valami mod, ami rendbe teszi a jármûvek mozgását? Az valami botrányos ahogy ezek az autók mozognak, itt ment el tõle teljesen a kedvem. Az a kanyarodás ... komolyan, mint egy gyufásdoboz ... a fékezésrõl, és egyebekrõl ne is beszéljük ... a tolatás, ahogy egy hasábként mozog az egész autó, semmi köze az úthoz ... HELP!
Next PC upgrade: 2022
Google-ba beírod a dlc-k neveit és kiadja melyik micsoda!
Next PC upgrade: 2022
A DLC-k amúgy mire terjednek ki, esetleg tudja valaki azaz hol lehet rájuk bukkanni, mert van itt herót?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
És ez a Saints Row The Thirdre vonatkozik.
Ez létezik? Csak multi lesz használható benne vagy hogy? Free Weekendre csak multis játékok szoktak lenni. Ha rámegyek hogy tovább a részletekhez nem csinál semmit a steam. Bár ahogy láttam másnak sem.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Érdemes megnézni a játékbeli statisztikát és persze a STEAM-es achievements listát - döbbenet 😊
S azt tudod-e, hogy ezek elpusztításáért is jutalom jár? <#ravasz1>#ravasz1>
<#eljen>#eljen>
Nem tudok vitatkozni... sajnos ez tényleg így van. Ezért voltak szerintem sokkal jobb játékok az alapnál a 2 kiegészítõ... rövide(bbe)k voltak és pörögtek (+ optimalizálás)... az alapjátékot egyszer nem vittem még végig és valszeg nem is fogom.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem kötelezõ állatkodni a játékban. Ahogy a 2. részben sem kellett, csak bizonyos, történethez szorosan kapcsolódó küldetéseknél (szólok: a 3-ban is így van].
Aki általában arra gerjed, hogy domina ruhában, vagy meztelenül (MOD is van már rá, ugye) rohangálva osztogassa a mûbrokis taslikat a gyanútlan, és ártatlan járókelõket, az a GTA-kban is igyekezett hasonlókat csinálni, és a Saint's Row-kban is megtette.
Aki játszani akarta a történetet, az is jól érezhette magát.
A Saint's Row-k abban nagyok, hogy mindenkit ki tudnak szolgálni.
Ez utóbbi nem mondható el a gyötrelmesen unalmas GTA 4-rõl.
Persze a másodikban is voltak agyament poénok, de a 3 szint ebbõl áll.
A történetet sem igazán lehet komolyan venni 😄
Lehet csak azért mert azt láttam elõször, nem a harmadikat 😄
Amúgy csinos!
Sok vita folyik ezzel a dologgal kapcsolatban, mindenesetre ahol lehet, én is mindenhol csaj karaktert indítok. 😄
De tény amúgy hogy a harmadikban szebbek a karakterek, emiatt könnyebb dolga van az embernek.
Még ha nem is az azonosulás miatt (még jó), de azért szívesebben nézek ennyi idõn keresztül egy nõcit hátulról, még ha nem is real😄
Ez a klasszikus placebo effektus 😊 Nem kevesebb, éppen ellenkezõleg: a 3. rész tartalmát tekintve több, mint a 2., csak - ahogy írtam már - másra "mentek rá" a srácok.
Én mindkét részben nõcit indítottam - több végigjátszás során is.
Csak most így újra játszva a 2-vel rá kellett jönnöm, hogy a 3 (majdnem) mindenben kevesebb... szerintem.
Nincs ezzel baj, mert én is imádom, mindkét részt - de észre kell venni: a 3. részben egészen másra gyúrtak, mint a 2.-ban.
Emellett, mindkettõ gyönyörû bika erõs gépeken.