Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"5,5 millió fölött a Saints Row: The Third

Jason Rubin, a THQ vezetõje örömmel árulta el, hogy szépen, csendben a Saints Row: The Third átlépte az 5,5 milliós határt, pontosabban, ennyi szállítottak le az üzleteknek. Ebben nincs benne a Humble Bundle-lel eladott mennyiség, azzal együtt körülbelül 6,3 millióra jönne ki. A következõ epizódot már fejlesztik: eredetileg ugyan kiegészítõnek indult, de végül teljesértékû anyag lesz belõle."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Hm, és vajon mikor jön nálunk a dobozos Full Package? Tudom hogy Steamen már megjelent, de úgy volt hogy lesz belõle dobozos kiadás is. Külföldi boltokban már van, nálunk lesz egyáltalán?
(nekem nem kell, csak érdekes, hogy november óta nincs róla hír)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Yeah - immáron nekem is megvan dobozos verzióban, és a telepítés sem okozhat gondot! Ajándékba kaptam!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nincs mit
csokalaci
Nagyon szépen köszönöm! 😊

http://facebook.com/musicleander

csokalaci
Jelenleg nincs fent vírusírtóm.

IMYke2.0.0.0
Vírusírtódat kikapcsoltad a letöltés idejére?

csokalaci
De nekem eredeti Steames mint azt már lejjebb írtam és az a problémám( mint sokan másiknak is akik írták a steam fórumon), hogy nem tölti le az exe fileokat a Steam.

IMYke2.0.0.0
Ne várd, hogy feltöltjük az eredeti exénket 😊
Te is meg tudod ezt oldani amúgy: amikor feltelepíted, és crack-eled, elõtte átnevezed az eredeti exéket, hogy ne kerüljenek felülírásra.
Ha gond van a késõbbiekben, egyszerûen tudod használni azokat. Sõt, ha megveszed STEAM-en, akkor az eredeti exe-k miatt még félned sem kell a rendszertõl, mert átnevezed, bemásolod a STEAM mappába, és ráfrissítesz.
Ennyi.

csokalaci
Valaki lenne olyan kedves és feltöltené, a két exe filet? Másokank is csak így oldotta meg a problémát 😊
(saintsrowthethird.exe,saintsrowthethird_dx11.exe)

wesker24
Co-pozni már a leges legelejétõl lehet !
egyébként coopozni csak a lakás megszerzése után lehet vagy a legelejétõl is?
IMYke2.0.0.0
A ruhákat nem látja, ha neki nincs meg az a tartalom, ami neked.

Laza
A küldetés nem számít, van abból elég 😊

De akkor amibe beöltözök õ is látja ezek szerint.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
A ruháknál valószínûleg nem, (legfeljebb te többõl választhatsz mint õ), a DLC-s küldetéseket viszont szerintem nem tudjátok együtt vinni.

Laza
A coop-ba nem zavar be, h mondjuk nekem megvan minden DLC, a havernak meg esetleg nincs? Õ attól még látja ezeket a cuccokat?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Na, ma belevetettem magam a játékba, elkezdtem elölrõl, új kari (mondjuk a másikkal kb egy órát játszottam) .... túltettem magam az autók mozgásán (bár még mindig hangosan szitkozódom egy egy élesebb helyzetben, mikor a jármû idiótán viselkedik) ..........

..... és kva jó a tartalom .... ha a hülye autózást megcsinálják normálisan, még 10 pontos is lehetne 😊

Mondjuk csak 3 óránál tartok, de sikerült már nagyjából kiismerni a játék 1-2 részét ....... annyira, hogy már most szórakozva ölök 😊 (normal fokozat).

Most éppen NINJA-nak vagyok beöltözve, és meleeben küzdök.

Itt egy vidi, 3 assasination küldivel NINJA módban, kva jó 😊 (sajna nincs hangja, elfelejtettem átállítani a vevõt az új hangkártyámra)
http://hu.twitch.tv/lazahun/c/1773585

Itt az egész, itt 0:30:50-tõl kezdõdik a 4. assasination, de az egy bazi nagy háborúba torkolott, így cseppet hosszabb (hogy hogy úsztam meg halál nélkül én sem tudom) 😄
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/347542247

IMYke2.0.0.0
A leötlés idejére kapcsold ki a vírusírtódat - szerintem.

csokalaci
Sziasztok!
Steamen megvettem a játékot, de nem indul el. Megnéztem a könyvtárat és nem töltõdött le egy csomó file pl. saintrowsthethird.exe meg a saintrowsthethird_dx11.exe

Volt már valakinek hasonló problémája, vagy esetleg tudja mi ilyenkor a teendõ? Steam fórumon olvastam, hogy másokkal is történt ilyen, de megoldás nem született.

köszönöm még egyszer a segitséget!
ment pm
köszönöm a gyors segitséget! (OFF: a Lunik zene nagyon tetszetõs a fülemnek!) ON: esetleg azt vki még megtudná írni ,h ha a banda beállasztó opciót választom miért lép ki rögtön a játék,vagy fagy le? jó jó virágboltos próbaverzió ,de akkor is lehet ez ellen tenni vmit?
IMYke2.0.0.0
A Borderlands 1-ben nem olyan képességek vannak, mint a 2-ben, és ott is többnyire az alapképességre épülnek, mint a 2. részben.
A 2. részben, minden karakter osztály "fõképessége" (Action Skill) kap buffot a többi által - RPG-ben ezt passzív kiegészítésnek hívnánk.

a borderlandsben vannak speckó képességek?
én lilith-tel nyomtam, de csak a fázis séta+ütésig jutottam XD
IMYke2.0.0.0
Én játszottam Borderlands (1)-el és Borderlands 2-vel is már kooperatívban - igazán vérpezsdítõ a dolog, fõképp, hogy a karakterek képességei rendkívüli odafigyeléssel vannak kiegyensúlyozva.
Szirén "Phaselock" képességgel levegõbe emeli az ellent, a többiek sorozzák, meg ilyenek.

genndy
<#eljen>
Ja, és kicsit off: akkor már készülj Borderlands-el is, ha sikerül elkezdenünk grebberrel becsatlakozhatnál akár te is (meg akinek van még kedve).
Amúgy coopot még én se próbáltam egyikkel sem, úgyhogy majd így álljatok hozzá 😊

IMYke2.0.0.0
Így fogok tenni. <#nyes>

genndy
Volt már róla szó máshol is, de akkor még egyszer: szerintem nyugodtan tedd föl majd a dobozos változatot a Steames gépre, aztán ellenõriztess csak rá, egy csomó letöltést megspórolsz (mindet nem, a DLC-k meg a frissítések miatt, de valamennyit biztosan).

grebber
Hogyne lenne!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Rage-ben van coop??

genndy
OK, kb. én is így leszek szabin, meglátjuk sikerül-e valamit összehozni.

grebber
Most már rákészültem mindenre.Bevásároltam magam a coopsos cuccokból.

FC3 (ezt soha nem fogom megunni), Dead Isalnd, Rage,Borderlands, akkor még ez is!Csak sajna kevés az idõm.
Bár most dec 21-tõl január 1-ig szabi van ,valamit lehetne majd alkotni!

genndy
Te még nekem is tartozol egy Borderlands elkezdéssel...😊
De ha össze tudjuk hozni, és is szívesen coopozok bárkivel.

grebber
Én meg single se sokat szóval újként fog hatni!

IMYke2.0.0.0
Ha feltettem (letöltöttem) a játékot, akkor benne vagyok.
Úgy sem játszottam még koopban SR-t 😞

grebber
Én is elkezdeném majd valakivel full elölrõl a coopot!

IMYke2.0.0.0
Ütõs profilképed van a STEAM-en 😊

IMYke2.0.0.0
Megbeszéltük 😊

nekem is steames, vegyél fel, ha gondolod. ott is ramymamy vagyok 😊
IMYke2.0.0.0
Nekem itt nincs fenn a játék - még .
De, amint sikerül annyi helyet összekuporgatni, én benne leszek 😊

na, senki se akar coopozni? <#conf>
zorrobomber
Sokkal szarabb mint az eredeti.

ctrl
sziasztok! az a kérdésem lenne ,h a helikoptereket,meg hasonlókat, h lehet leszállni? milyen billetyüzet kombinációval? fel szállni tok vele meg repülni, de leszállni nem...
Maxtreme
így legalább van valami kis Magyarországi feelingje a játéknak. <#idiota>

Más:
Ebben a játékban eddig is volt DOF (depth of field) vagy valamelyik patch hozta magával?

IMYke2.0.0.0
A hepehupás út szerinted nem gáz?
Hát, ízlések és pofonok ugye...
Én maradok a kopottas útnál.

Maxtreme
sztem nem gáz. Sokkal jobb mint az alap mosott izé 😊

IMYke2.0.0.0
A ragyás út erõsen illúzióromboló.

Maxtreme
Alakul ez a hd textura mod 😊
Most már megy dx11-be is, ugyanis a textmodot 1:1 kukázta a srác.