1611
Saints Row: The Third
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá - akkor Neked erős géped van :)
    Nekem csak DX9-ben fut a játék [HD4850 - DX 10.1]
  • RAMyMamy
    nálam csak dx9-ben fagy ki a játék, mentés betöltésénél azonnal
    dx11-ben viszont semmi gond nincs nálam, alt+tab simán műkszik, és a felbontást is tudom állítani
  • csokalaci
    Az intro után kiírja, hogy a Saint's Row The Third működése leállt. De valószínűleg a Steam basz el valamit, mert a crackelt exe-vel elindul a játék és játszani is tudok vele, gondolom kilő valami Steam process-t.
  • Maxtreme
    lol :D

Én meg tegnap kicsi megint haxoltam :D

Viszlát HUD + idióta popup-ok:)

1-2 küldetés kicsit érdekes így, de szokható a dolog
  • IMYke2.0.0.0
  • Laza
    Kicsit perverz az öregasszony :D

• Laza
    Mármint mi fagy ki? Hol?

Nekem akkor fagyott ki, ha az alap szar felbontást DX11-es módban fel akartam tolni 1080p-re (valszeg a váltás miatt, mert egyébként ALT+TAB esetén is fagy).
    Ez úgy oldottam meg, hogy a játék ini-jében írtam át a felbontást (display.ini), és akkor már a jó felbontással indul el. Azóta sem fagyott játék közben, max ALT+TAB-ot nem nyomok ... akkor elszáll :)
  • csokalaci
    Sziasztok!
    Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért van az, hogy:
    1. A Steam nem tölt le minden filet.
    2. Ha berakom az exe-ket akkor az intro után kifagy a játék.
    3. Ha egy crackelt exét teszek be akkor működik a játék kivéve a mulitplayert és a DLC-ket amiket megvettem.

Steam fórumon is olvastam, hogy sok embernek kifagy a játék, és ők sem tudnak mit kezdeni vele.
  • grebber
    Lassan tényleg az lesz, amit már pár éve is vizionáltam ,hogy minden kisebb cég csődbe megy és kb lesz 2 óriáscég.
  • Maxtreme
    Azért a kiadónak ababn is lehet (és általában van is) szerepe hogy ne engedje fékészen kiadni az adott játékot.
    Remek példa erre a Timeshift, ami átvett idő közben a Sierra.
    Zongorázni lehet a demo (ekkor még az ATARi kezében volt a project) és a végleges közti különbséget.

Persze sajnos előfordul olyan is hogy a kiadó b*sztatására kerül ki a piacra az sokszor félkész termék.
  • IMYke2.0.0.0
    Miért kéne az új tulajdonosnak aktívan részt vennie a THQ működésében?!
    Nem hiszem, hogy újat mondok: sok olyan vállalkozó, cégtulajdonos létezik ezen a sárgolyón, aki a befektetéséhez nem konyít, de a pénzének fejében szakértőkkel vezetteti az adott céget, amit birtokol.

Egy burmai, maláj, török, szaudi stb. befektetőnek nem kell értenie a THQ vezetéséhez - elég, ha adja a pénzt, kijelöli az új/régi vezetőséget, és várja a negyedéves sikereket.
  • Maxtreme
    Azért az mégis jobb ha egy viszonylag tapasztalt team, és nem egy zokniárus multicég vásárolja fel a "maradványokat" :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem csak ez a 3 cég veheti meg. S nem is kell a vásárlónak eleve a piacon létező kiadónak lennie - lehet az új tulajdonos használt telefonok javításán meggazdagodott indiai multimilliárdos is, vagy franc se tudja kicsoda...
  • Maxtreme
    Miért az EA vagy az Activison jobb lenne? :)
    Más meg ekkora tőkével nemigazán rendelkezik.
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, a THQ főnökei nem lesznek annyira extázisban, hogy ezt az ajánlatot elfogadják - főképp egy ilyen nagyra törő (ráadásul francia - saját allűr, bocs) cégtől.
  • RAMyMamy
    assassin's creed 3 után én nem adnám az ubi kezébe a thq játékait :(
  • IMYke2.0.0.0
    "ám addig be kell érnünk a reménnyel, hogy a THQ címei jó kezekbe kerülnek."

Hol él ez az újságíró, a Marson, túl sok oxigént szívva?
    Pont, hogy a Ubisoft kezébe kerülve lennének a legrosszabb kezekben! Elég, ha az állandó online védelemre, a hiányos supportra és az árazásokra gondolunk...
  • Maxtreme
    Ez gyors volt
  • Attiska
    Sziasztok, most kezdtem a játékot, eddig nem ismertem egyáltalán, de jókat olvasva róla, gondoltam kipróbálom. Valaki tudna adni működő linket a nude patch-hez, mert eddig én csak halott linkekkel találkoztam.
  • Maxtreme
    Sajna sejthető volt :(

on:

Ezt a képet egész jól elkaptam :)

[IMG][/IMG]
  • IMYke2.0.0.0
    A fenébe! :(
  • Ironman2
    Akkor majd jön más aki bevásárol.
  • preziosi
    szomorú, bár a saints row franchise-nak van szerintem a legkevesebb félnivalója, csak ne az ea/activision/ubisoft trió egyike vegye meg. ennek az ellenkezőjére sajnos elég kevés az esély...
  • RAMyMamy
    Csődöt jelentett a THQ!
  • Laza
    Én a full pakkot vettem 9.9eur -ért. Már nem is emlékszem mi volt benne.
    Aztán még a Humble Bundleből is lett egy példányom :)
  • ratgab
    Őszi vásárban halljátok baromi könnyelmű voltam. Egyszer élünk alapon az összes szirszar DLC-t vettem a játékhoz kivéve a cheatest és az állat alakú autósat.
  • genndy
    Dobozosan nehéz beszerezni, jobban jársz ha megveszed közvetlenül Steamről, hiszen az mindenképpen kell hozzá. Mindjárt jön a karácsonyi vásár ott is, biztosan lesz akciózva, és ha kell minden DLC is, akkor a Full Package-t is simán beszerezheted.
  • Maxtreme
    Pedig megjelent sok ember be is ruházott rá (köztük én is) de valóban nem egyszerű beszerezni.
    Én anno a gameshop-tól vettem, de ahogy nézem, már náluk sincs.
  • preziosi
    ez a játék amúgy pc-re nem került forgalomba itthon? gondoltam, hogy lehet beruháznék rá így 1 évvel a megjelenés után, meg egy 7770-nel talán normálisan is futna eredetiben, de egyik bolt kínálatában sem találom, csak a konzolos verziókat.
  • mester1987
    Azt hittem utolsó éjjel...faszt...utolsó fény
  • RAMyMamy
    light az, de én is mindig nightnak olvasom :D
  • mester1987
    Ha jót alakít a 4A Games a Metro: Last Night-tal, akkor talán tovább is van még. Nem akarok nem ide tartozót írni, de ilyenkor mindig a Midway jut az eszembe. Se híre, se hamva 2009 óta. Árulták és elvileg nem vette meg senki. Volt sok jó játékuk és mentek a lecsóba. Bár a BlackSite lehet nem volt annyira jó, de 2007-ben azért elég szépen festett.
  • RAMyMamy
    én pont a kiadóváltástól félek...

thq-s játékokban eddig sose csalódtam, bezzeg az általad említett 2 nagy cég játékaiban már nem is egyszer :)
  • Maxtreme
    * 20 cég is lehúzta
    A szóismétlésbe meg szarni bele.
  • Maxtreme
    védelmére szóljon a THQ-nak hogy ők tényleg szarban vannak, és valamiből kell pénzt csinálni.
    Valahol megértem.

A baj az hogy egyre csak fogyatkoznak a kiadók és a fejlesztőcsapatok. A minap olvastam hogy csak az idén (!!) valami 20 cég is lehúzták a rolót.
    Ezek között van pár kisebb, és nagyobb múltú cég is.
  • Maxtreme
    Viszont ha a cég csődbe megy, és van egy kis eszük, eladják a jogokat, mert miért ne tennék.

Egyébként így belegondolva a THQ sem jobb semmivel mint az előbb említett 2 cég.. Ékes példa erre az sr3, meg a 100.000000 féle fizetős dlc..
  • IMYke2.0.0.0
    A Saint's Row terjesztési jogai attól még lehetnek (sőt, szerintem vannak is) a THQ-nál.
  • Maxtreme
    ő elvileg csak a kiadó nem?
    100% hogy a Volition-t valami nevesebb kiadó a szárnyai alá veszi (CSAK NE AZ EA vagy az ACTIVI$ION legyen az..)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is nagyon bízom ebben.
  • RAMyMamy
    remélem, nem csődöl be a thq, és elkészül a SR4