Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az engem is idegesít, mert úgy nem tudok rendes screenshotot csinálni
Maxtreme
Akkor valóban jó, de az milyen már h elhomályosítja a karaktert?

Köszönöm a gyors választ 😊 akkor megéri a pénzét most 😊

Laza
Az egészet.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hello! Egy kérdésem lenne... a Co-op része az milyen a játéknak? az egész kampányt lehet játszani végig mint singleplayer vagy mit takar ebben a coop?😊

Laza
Na, a full csomag most megint 75%-os a steamen.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nekem tetszik benne a DOF, fõleg mikor snipert használok 😊

Maxtreme
Megjegyzem itt tényleg van értelme a dx10/11-nek, mert 9-ben pl még az autók sem tükrözõdnek. <#wilting>
"Kissé" le van butítva.

Viszont a DOF nagyon szar bent, úgyhogy én inkább kilõttem. Rengeteg fps-t zabál (DOF-al 60-70 fps, nélküle 100-120, ) ráadásul szarul is mûködik.

Laza
Én is DX11-ben nyomom, és minden fel van tolva maxra. GTX560Ti-vel megy, soha egyszer sem lassult be, haverral nyomjuk coopban. Pedig aztán olyan akcióhegyek vannak néha a képernyõn, hogy beszarás 😊
Legalább jól van optimalizálva 😊

4 éves elmúlt, nem olyan erõs, mint anno volt 😞
nekem is olyan vga-m volt ezelõtt, most hd6670 van, de az elõzõn sem voltak ilyen problémáim (bár akkor még tört játékom volt <#vigyor5>)
IMYke2.0.0.0
Hoppá - akkor Neked erõs géped van 😊
Nekem csak DX9-ben fut a játék

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nálam csak dx9-ben fagy ki a játék, mentés betöltésénél azonnal
dx11-ben viszont semmi gond nincs nálam, alt+tab simán mûkszik, és a felbontást is tudom állítani
csokalaci
Az intro után kiírja, hogy a Saint's Row The Third mûködése leállt. De valószínûleg a Steam basz el valamit, mert a crackelt exe-vel elindul a játék és játszani is tudok vele, gondolom kilõ valami Steam process-t.

http://facebook.com/musicleander

Maxtreme
lol 😄

Én meg tegnap kicsi megint haxoltam 😄

Viszlát HUD + idióta popup-ok😊

1-2 küldetés kicsit érdekes így, de szokható a dolog <#idiota>

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Kicsit perverz az öregasszony 😄

Laza
Mármint mi fagy ki? Hol?

Nekem akkor fagyott ki, ha az alap szar felbontást DX11-es módban fel akartam tolni 1080p-re (valszeg a váltás miatt, mert egyébként ALT+TAB esetén is fagy).
Ez úgy oldottam meg, hogy a játék ini-jében írtam át a felbontást (display.ini), és akkor már a jó felbontással indul el. Azóta sem fagyott játék közben, max ALT+TAB-ot nem nyomok ... akkor elszáll 😊

csokalaci
Sziasztok!
Egyszerûen nem tudom felfogni, hogy miért van az, hogy:
1. A Steam nem tölt le minden filet.
2. Ha berakom az exe-ket akkor az intro után kifagy a játék.
3. Ha egy crackelt exét teszek be akkor mûködik a játék kivéve a mulitplayert és a DLC-ket amiket megvettem.

Steam fórumon is olvastam, hogy sok embernek kifagy a játék, és õk sem tudnak mit kezdeni vele.

http://facebook.com/musicleander

grebber
Lassan tényleg az lesz, amit már pár éve is vizionáltam ,hogy minden kisebb cég csõdbe megy és kb lesz 2 óriáscég.

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Azért a kiadónak ababn is lehet (és általában van is) szerepe hogy ne engedje fékészen kiadni az adott játékot.
Remek példa erre a Timeshift, ami átvett idõ közben a Sierra.
Zongorázni lehet a demo (ekkor még az ATARi kezében volt a project) és a végleges közti különbséget.

Persze sajnos elõfordul olyan is hogy a kiadó b*sztatására kerül ki a piacra az sokszor félkész termék.

IMYke2.0.0.0
Miért kéne az új tulajdonosnak aktívan részt vennie a THQ mûködésében?!
Nem hiszem, hogy újat mondok: sok olyan vállalkozó, cégtulajdonos létezik ezen a sárgolyón, aki a befektetéséhez nem konyít, de a pénzének fejében szakértõkkel vezetteti az adott céget, amit birtokol.

Egy burmai, maláj, török, szaudi stb. befektetõnek nem kell értenie a THQ vezetéséhez - elég, ha adja a pénzt, kijelöli az új/régi vezetõséget, és várja a negyedéves sikereket.

Maxtreme
Azért az mégis jobb ha egy viszonylag tapasztalt team, és nem egy zokniárus multicég vásárolja fel a "maradványokat" 😊

IMYke2.0.0.0
Nem csak ez a 3 cég veheti meg. S nem is kell a vásárlónak eleve a piacon létezõ kiadónak lennie - lehet az új tulajdonos használt telefonok javításán meggazdagodott indiai multimilliárdos is, vagy franc se tudja kicsoda...

Maxtreme
Miért az EA vagy az Activison jobb lenne? 😊
Más meg ekkora tõkével nemigazán rendelkezik.

IMYke2.0.0.0
Remélem, a THQ fõnökei nem lesznek annyira extázisban, hogy ezt az ajánlatot elfogadják - fõképp egy ilyen nagyra törõ (ráadásul francia - saját allûr, bocs) cégtõl.

assassin's creed 3 után én nem adnám az ubi kezébe a thq játékait 😞
IMYke2.0.0.0
"ám addig be kell érnünk a reménnyel, hogy a THQ címei jó kezekbe kerülnek."

Hol él ez az újságíró, a Marson, túl sok oxigént szívva?
Pont, hogy a Ubisoft kezébe kerülve lennének a legrosszabb kezekben! Elég, ha az állandó online védelemre, a hiányos supportra és az árazásokra gondolunk...

Maxtreme
Sziasztok, most kezdtem a játékot, eddig nem ismertem egyáltalán, de jókat olvasva róla, gondoltam kipróbálom. Valaki tudna adni mûködõ linket a nude patch-hez, mert eddig én csak halott linkekkel találkoztam.

Maxtreme
Sajna sejthetõ volt 😞

on:

Ezt a képet egész jól elkaptam 😊

[/img]

IMYke2.0.0.0
A fenébe! 😞

Akkor majd jön más aki bevásárol.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szomorú, bár a saints row franchise-nak van szerintem a legkevesebb félnivalója, csak ne az ea/activision/ubisoft trió egyike vegye meg. ennek az ellenkezõjére sajnos elég kevés az esély...

Laza
Én a full pakkot vettem 9.9eur -ért. Már nem is emlékszem mi volt benne.
Aztán még a Humble Bundlebõl is lett egy példányom 😊

Õszi vásárban halljátok baromi könnyelmû voltam. Egyszer élünk alapon az összes szirszar DLC-t vettem a játékhoz kivéve a cheatest és az állat alakú autósat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Dobozosan nehéz beszerezni, jobban jársz ha megveszed közvetlenül Steamrõl, hiszen az mindenképpen kell hozzá. Mindjárt jön a karácsonyi vásár ott is, biztosan lesz akciózva, és ha kell minden DLC is, akkor a Full Package-t is simán beszerezheted.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maxtreme
Pedig megjelent sok ember be is ruházott rá (köztük én is) de valóban nem egyszerû beszerezni.
Én anno a gameshop-tól vettem, de ahogy nézem, már náluk sincs.

ez a játék amúgy pc-re nem került forgalomba itthon? gondoltam, hogy lehet beruháznék rá így 1 évvel a megjelenés után, meg egy 7770-nel talán normálisan is futna eredetiben, de egyik bolt kínálatában sem találom, csak a konzolos verziókat.

Azt hittem utolsó éjjel...faszt...utolsó fény <#conf>
light az, de én is mindig nightnak olvasom 😄
Ha jót alakít a 4A Games a Metro: Last Night-tal, akkor talán tovább is van még. Nem akarok nem ide tartozót írni, de ilyenkor mindig a Midway jut az eszembe. Se híre, se hamva 2009 óta. Árulták és elvileg nem vette meg senki. Volt sok jó játékuk és mentek a lecsóba. Bár a BlackSite lehet nem volt annyira jó, de 2007-ben azért elég szépen festett.
én pont a kiadóváltástól félek...

thq-s játékokban eddig sose csalódtam, bezzeg az általad említett 2 nagy cég játékaiban már nem is egyszer 😊
Maxtreme
* 20 cég is lehúzta
A szóismétlésbe meg szarni bele. <#hehe><#vigyor3>

Maxtreme
védelmére szóljon a THQ-nak hogy õk tényleg szarban vannak, és valamibõl kell pénzt csinálni.
Valahol megértem.

A baj az hogy egyre csak fogyatkoznak a kiadók és a fejlesztõcsapatok. A minap olvastam hogy csak az idén (!!) valami 20 cég is lehúzták a rolót.
Ezek között van pár kisebb, és nagyobb múltú cég is.

Maxtreme
Viszont ha a cég csõdbe megy, és van egy kis eszük, eladják a jogokat, mert miért ne tennék.

Egyébként így belegondolva a THQ sem jobb semmivel mint az elõbb említett 2 cég.. Ékes példa erre az sr3, meg a 100.000000 féle fizetõs dlc..

IMYke2.0.0.0
A Saint's Row terjesztési jogai attól még lehetnek (sõt, szerintem vannak is) a THQ-nál.

Maxtreme
õ elvileg csak a kiadó nem?
100% hogy a Volition-t valami nevesebb kiadó a szárnyai alá veszi (CSAK NE AZ EA vagy az ACTIVI$ION legyen az..)

IMYke2.0.0.0
Én is nagyon bízom ebben. <#nyes>

remélem, nem csõdöl be a thq, és elkészül a SR4 <#lookaround>