1611
Saints Row: The Third
-
#1491 Akkor nagyon nagy gubanc van a gépeden... Szerintem. -
#1490 Azokkal elindul a játék, de az intro után kifagy a játék és visszadob az asztalra. -
RAMyMamy #1489 nem neked kellettek a múltkor az exe-k? azzal se jó? -
#1488 Neked legalább megy :D -
RAMyMamy #1487 hát annyi különbség van, hogy a steames verzió elvileg leszedi a legújabb frissítést hozzá, ami törthöz nincs (illetve egy ideje már van), de mióta eredetivel játszok, azóta több bugot véltem felfedezni a játékban, mint előtte... -
#1486 Hát igazából olyan sok különbség nincs a tört és az eredeti közt, csupán annyi , hogy a crack kioltja valamilyen módon a steam-et. -
RAMyMamy #1485 na az a poén, hogy ez eredeti... -
#1484 Meg is van a kép róla :)
-
#1483 Nekem volt ilyenem amikor törttel játszottam egy-másfél éve. -
RAMyMamy #1482 ma úgy bebugolt a játék nálam tuning közben, hogy nem tudtam kilépni, csak alt+f4-gyel... találkozott már valaki ezzel?
-
RAMyMamy #1481 ja tényleg, azt nem is figyeltem -
#1480 De az euro és úgy drágább.
Ha a jó isten is úgy akarja akkor holnap meglesz a ST3 Full 2.5 dollárért! -
Attiska #1479 Én is ebben vettem. Ha nem is ingyen, de mondjuk 1-2 dollár a teljes DLC pakkért reális lenne. -
RAMyMamy #1478 ja, jó lenne
humble bundle csomagban vettem meg a játékot 2-3 hete, 1200-ért, most nem akarok megint 1600-ot kiadni érte
persze lehet jönni azzal, hogy "az nem pénz", nekem sajnos az... :( -
#1477 igazán lepasszolhatnák a dlc-ket (karácsony alkalmából) ingyé azoknak, akik megvették az alap játékot :) -
RAMyMamy #1476 steamen is ennyi -
#1475 Ne legyél már demagóg... Értsd meg kérlek, hogy miről van szó, és örülj, hogy a játékban csak minimálisan, és nem a valóságnak teljesen megfelelő módon mosódnak el a közeli tárgyak/szereplők, ha távolabbra fókuszál az egereddel irányított kamera és/vagy távcső... -
#1474 az addig mind szép és jó, de a valóságban ritkán bámulsz valamit 1cm-ről. (max ha fotós vagy) -
#1473 A valóságban pedig így működik.
-
#1472 Ha a távoli dolgokra van csak kihatással a dof (mittomén' sniperkedésnél stb) azzal semmi bajom.
De ha a szemem előtti dolgokat mossa szarrá, na azt thx de nem. -
#1471 Mindenkinek: nekem a DOF-fal sosem volt bajom - és számomra sokat hozzátesz a játékokban amúgy is kevéske realitás érzéshez. -
RAMyMamy #1470 nekem pl. bántja a szemem az ilyen -
#1469 Ezt a saját szemem amúgy is megcsinálja...
Nekem se tetszik a játékokban a DoF. -
#1468 Értem én, de ez nem változtat azon hogy nekem nem tetszik :) -
#1467 Semmi baj nincs ezzel - próbáld ki, ha NORMÁLIS fényképezőgéppel nem az előtted lévő, hanem a távolabb lévő objektumra fókuszálsz...
Az ég világon semmi baj nincs ezzel, sőt, ez a reális. -
#1466 Még 2, ezen talán jobban látszik:
On:
OFF:
Kb úgy néz ki bekapcsolt DOF mellett, mintha látássérült lennék. -
#1465 Depth of field on: (Ligthing detail high)
Depth of field off: (Ligthing detail low)
-
#1464 Én ezt nem tapasztaltam, nekem tű éles. Dobj már egy képet neked h néz ki. -
#1463 Amazon Saints Row The Third The Full Package $7.49 -
#1462 hát meg nem csak a screenshot miatt, hanem hogy néz már ki :) -
RAMyMamy #1461 az engem is idegesít, mert úgy nem tudok rendes screenshotot csinálni -
#1460 Akkor valóban jó, de az milyen már h elhomályosítja a karaktert? -
Rehom #1459 Köszönöm a gyors választ :) akkor megéri a pénzét most :) -
#1458 Az egészet. -
Rehom #1457 Hello! Egy kérdésem lenne... a Co-op része az milyen a játéknak? az egész kampányt lehet játszani végig mint singleplayer vagy mit takar ebben a coop?:) -
#1456 Na, a full csomag most megint 75%-os a steamen. -
#1455 Nekem tetszik benne a DOF, főleg mikor snipert használok :) -
#1454 Megjegyzem itt tényleg van értelme a dx10/11-nek, mert 9-ben pl még az autók sem tükröződnek.
"Kissé" le van butítva.
Viszont a DOF nagyon szar bent, úgyhogy én inkább kilőttem. Rengeteg fps-t zabál (DOF-al 60-70 fps, nélküle 100-120, [maxon 8xaa mellett mérve]) ráadásul szarul is működik. -
#1453 Én is DX11-ben nyomom, és minden fel van tolva maxra. GTX560Ti-vel megy, soha egyszer sem lassult be, haverral nyomjuk coopban. Pedig aztán olyan akcióhegyek vannak néha a képernyőn, hogy beszarás :)
Legalább jól van optimalizálva :) -
RAMyMamy #1452 4 éves elmúlt, nem olyan erős, mint anno volt :(
nekem is olyan vga-m volt ezelőtt, most hd6670 van, de az előzőn sem voltak ilyen problémáim (bár akkor még tört játékom volt )