1611
Saints Row: The Third
  • lalakov
    Megvan.
  • lalakov
    Van egy olyan ikon a térképen, hogy: Gang Operation és mellette egy bizonyos %. Ezzel mit lehet kezdeni? Látom terület is tartozik hozzá.
  • RAMyMamy
  • lalakov
    Bocs, én a területekre gondoltam. Úgy gondoltam, hogy megölve mindenkit egy adott területen, már a mi bandánkhoz tartozik, így ott már nem futok bele ellenségbe, mint a Far Cry 3-ban. De a lényeg, hogy nem így működik, köszönöm a segítségeteket.
  • RAMyMamy
    de ő nem arra gondolt, hogy egy bizonyos területről kiirthatók-e, hanem arra, hogy véglegesen, mindenhonnan, az egész játékból. te pedig félreérthetően válaszoltál neki

lalakov: mivel ez egy sandbox játék, szerintem totál elvesztené az értelmét, ha egyszer csak elfogyna az ellenség és nem lenne mit lövöldözni benne
  • IMYke2.0.0.0
    Tudod, mikor adott területen ott vannak, és le kell nyomni őket, akkor kiirthatók.
    Amúgy meg nem, hiszen, a történethez hozzátartoznak, de nem akarok spoilerezni folyton.
  • lalakov
    De mi értelme van, ha sosem fogynak el? :(
  • lalakov
    Pedig azt gondoltam, hogy szép lassan elfoglalom a várost a fő küldetések nélkül, de akkor csinálom a mellék feladatokat.
    Ha ilyen bandaháborúba csöppentek felveszitek a nyúlcipőt? Mondjuk szintlépésre jó több 100 ellenfelet kinyírni, de másra nem. :(
  • RAMyMamy
    szerintem ezt gondold át még egyszer :)

lalakov: gondolom, egyedül játszol. hívj erősítést valamelyik bandatag formájában pl., akkor nem lesz olyan nehéz. coopban viszont a partnered fel tud szedni, ha elestél
  • IMYke2.0.0.0
    Teljesen kiirtani nem lehet, csak akkor, amikor a területet kell elfoglalni.
    A végét meg nem lőjük le...
  • lalakov
    Kösz. Kár. :( Akkor nem szórakozok ennyit velük.
  • RAMyMamy
    nem
  • lalakov
    Ki lehet irtani az ellenséges bandákat? Csak özönlenek, mintha kifogyhatatlan lenne a számuk és a végén mindig meghalok vagy max. visszamenekülök a lakásomba.
  • RAMyMamy
    igen
    ha megcsináltad az utolsó küldetést, akkor beadja a telefonon még egyszer, a másik befejezéssel
  • jocking
    Van egy elméletem.
    Létezik, hogy azért nem adja be opcióban shaundi megmentését, mert az én mentésemből indítottam a co-op-ot, ahol már megmentettem shaundit, és csak azért volt a listában a misszió, hogy később megcsinálhassam a másik befejezést is?
  • jocking
    Thx a segítséget, de most megint gáz van. Mégpedig az, hogy a three way misszióban nem adja be a térkép a lehetőséget, hogy megmentsem shaundit (csak a kill killbane van jelölve). Ez mitől lehet?
  • RAMyMamy
    jó helyre raktam és skidrow volt. akartam haverral játszani, neki tört volt, és azt hittem, hogy csak törttel fogok tudni vele nyomulni, de kiderült, hogy nem. szóval már nem érdekel ez:)
  • genndy
    Mennie kellene, nekem is beolvasta a törtet az eredeti.
    Season Pass esetleg bekavarhat, a többi nem hiszem.
    Szerintem akkor rossz helyre raktad, vagy nem Skidrow a törted, akkor nyilván más az útvonal. Csinálj egy mentést a törttel, keresd meg és úgy rakd oda.
    Amúgy miért is akarod a csúnyát, ha megvan az eredet is?
  • RAMyMamy
    én azért nem vennék rá mérget, hogy működni fog (max, ha full package verzió)

én fordítva akartam megcsinálni, eredetiből a törtbe belerakni a mentésem, de nem olvasta be a játék :/
  • IMYke2.0.0.0
    Lopott verzió:
    C:\Documents and Settings\Core\Local Settings\Application Data\SKIDROW\55230\Storage
    Win7: C:\Users\<user>\AppData\Local\SKIDROW\...

Eredeti:
    STEAM könyvtárad útvonala\\userdata\Steam User ID\55230\remote
  • jocking
    Hali!
    Ma beszereztem steamen a játékot. Eddig warezben volt meg, és azokat a mentéseimet szeretném áthelyezni az eredeti játékba. Hol vannak a mentések, és hova tegyem őket?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kötelező egy ültő helyben végigjátszani, de igen, kooperatív játékok folyamán kell elérni az achievementet.
  • cs1rk3
    azt tudom én értelmeztem rosszul tehát ha tibi haverommal elkezdem akko vele is kell végignyomni. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Koop = több emberrel. Egyedül nem fog menni.
  • cs1rk3
    sziasztok. ez az achievement hogy minden küldetést csináljam meg coopba.
    ez csak egy személyel vagy lehet többel is?
    meg az hogy csak a fő küldik számítanak bele?
    már csak ez az egy hiányzik :)
  • AntiHero
    Kis segítség kellene. a HD textura packor hova másoljam be pontosan, hogy működjön?
  • RAMyMamy
    full package steames kulcs van már 2k-ért, nem is érdemes megvenni külön egyiket se. de egyedül a season pass az, amit érdemes lenne, abban 3 küldi van. a többi csak az, amit leírtál
  • Béluska74
    Megvettem a játékot már korábban,de mostanában kezdem el gyűjtögetni hozzá a DLC-ket. Melyiket éri meg megvenni? Olyan nem kell ami ruhát meg hajat meg színes napszemüveget ad rózsaszín pónikkal...inkább olyan érdekelne ami megéri az árát.
  • preziosi
    Rumor: Saints Row 4 Revealed At Pax East, Releases In August

The talk around the Twitter water cooler over the last couple of days suggest that Deep Silver will be revealing Saints Row 4 in a few weeks at Pax East, and give the game a Summer launch for the current generation of consoles.

The Pax East reveal is being speculated based on a recent tweet by Deep Silver’s Aubrey Norris, who teased her followers with this message:

“Dear media: You’re going to want to be at Pax East this year. If not, you’re going to be missing out on something Huge. Just Fyi!”

While it is possible that Norris is teasing some other Deep Silver property, the smart money seems to point towards this being the long-awaited Saints Row 4 reveal.
  • RAMyMamy
    tudom, hogy a főmenü mögötti háttér, de nem fagy ki úgy :D csak első próbálkozásra kicsit sokáig gondolkodott az autosave-es figyelmeztetés után és alt+f4-gyel bezártam... aztán haverom hívott coopozni, és akkor vettem észre, hogy fekete a háttér, szóval jó
  • csokalaci
    Köszönöm mindkettőtöknek a tippeket! A windows 2 hónapos, de a többit kipróbálom majd :)
  • genndy
    Olvasgattam a beszélgetéseteket, csak nem szóltam, mert nekem sincs sok ötletem Viszont:
    A 'main_menu_bg.bik' az pont a főmenü mögötti háttér. Ha ezt törölted és megfagyott, akkor csokalaci inkább ne törölje...
    A radtools letöltése nem rossz ötlet, de félek hogy a játék a saját beépítettjét használja, tehát ez max. arra jó hogy a videókat játékon kívül megnézze. Egy próbát azért megérhet.

csokalaci : Steam/játék újratelepítést mindenképpen próbáld meg (sőt, én úgy érzem nagyobb a baj, egy friss Wint is meg lehetne próbálni... akár külön partícióra, csak próbának), meg a játék elindítása előtt a hozzá mellékelt progikat tedd föl (directX, ilyesmire gondolok. Mindig az a biztos, ha a játékhoz adottakat próbálod, legfeljebb szól hogy már van fönt belőle újabb). Illetve ha az intro után hal meg, akkor még hanghibára tudok gyanakodni: nézd meg a hangkártya-drivert, tedd föl a legfrissebbet, és a Vezérlőpultnál is nézz körül (HZ, bitráta, ilyesmire gondolok. Lehet hogy pont az kell neki, hogy csak CD-minőség legyen beállítva (44,1kHz és 16 vagy 24bit))
  • RAMyMamy
    hmm, mégsem fagy ki

tegyél vele egy próbát szerintem, ezeket nevezd át:
    logo_amd_hd.bik
    logo_thq_and_voli_hd.bik
    main_menu_bg.bik
  • csokalaci
    Köszi szépen a tanácsot, de nem hiszem, hogy a fileokkal lenne baj. Az a gyanúm, hogy a Steam akar futtatni valami parancsot az intro után, és ebbe hal bele a játék nálam. Lehet hogy megpróbálom majd újratelepíteni az egész Steamet valamikor, szerencsére mostanában van más játék amivel tudok játszani :)
  • RAMyMamy
    közben megnéztem, és egy csomó bik fájl van, amiben a játék jelenetei vannak :( sajna a főmenü mögötti háttér is bik, ha ezt törlöd/átnevezed, akkor megfagy a játék az autosave-es üzenet után

nekem is volt már ilyen egy játéknál, hogy a bik fájloktól meghalt az egész, pedig egyébként simán ment. szerintem nálad is hasonló a helyzet, de sajnos fogalmam sincs, hogy mi lehet rá a "gyógyír". vga driverhez ennek nincs köze szerintem. esetleg próbáld meg letölteni a rad toolst, bár az nem biztos, hogy erre való
  • csokalaci
    Mármint melyik filet és mire ?
  • RAMyMamy
    és ha megpróbálod átnevezni azt a fájlt, úgyse jó?
  • csokalaci
    http://steamcommunity.com/app/55230/discussions/0/828925849206341886/

Itt is rengeteg embernek ugyan az a problémája mint nekem. Ami furcsa, hogy van akinek sikerül megoldani a problémát, van akinek nem. De amit végképp nem értek, hogy ha crackelt exe-t rakok be akkor miért nem fagy ki a játék...
  • csokalaci
    Nem csak az én gépemen, másoknak is csinál ilyet. Steam fórumon valakinek megoldotta az új VGA driver, nekem nem.
    Intro alatt a legelsőt értem (THQ).
  • RAMyMamy
    intro alatt mit értesz? az elején a reklámokat?