Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok valaki tudna ajánlani olyan oldalt ahol a saint row 3-hoz lehet módokat letölteni? Meg az is segítség lenne ha valaki leírná hogy kell módolni? elöre is köszi
MerlinW
Nem kell kikapcsolni, minden dlc használata opcionális. Egyedül a vámpíros dolgokat kerüld, ha nem akarsz hp regen-t.
Egyébként az alapjáték végére mindenképpen isten leszel, sérthetetlen végtelen ammo-val. Ez egy ilyen játék😊 Mint írtam a szórakozásról szól, nem a kihívásról.

[merlinw.org]

" nem tetszik nem kell használni" - egyetértek, ezért kérdeztem, mert ha megvan a DLC, hogy az istenbe kapcsoljam ki ha a játékban nincs ilyen feature 😊

Nade akkor nézem az unofficial fixet. Elõször mindenképpen szüzen akarom kipróbálni a játékot, aztán majd lehet dlczni.

MerlinW
Saints Row-nak mindig az volt a lényege hogy OP vagy. SR nem játék, hanem kikapcsolódás😊 A másik, hogy ha valami nem tetszik nem kell használni. Magyarul csak akkor OP a vámpíros cumó, ha használod. Nem kel, én sem tettem.

Egyébként itt van egy nem hivatalos fix rá.

[merlinw.org]

Olyanokat írnak hogy hirtelen végtelen pénzed lesz, meg vmi vámpíros DLC ami nagyon OP.... nade majd megnézem.

gerey
Rakd fel HC-ra, az tesz bele egy minimális kihívást, de kb. csak addig amíg nem ismered a játékot.

MerlinW
Nem vágnak agyon semmit. Egyrészt a játékban DLC nélkül is 0 kihívás van, másrészt a DLC-k 90%-a csak skin, illetve pár jármû. A küldetés kiegészítõk meg jók.

[merlinw.org]

Skacok, ha valakinek botor módon minden DLC megvan, hogyan lehet azt kikapcsolni?

Még nem kezdtem bele a játékba, de olvasom hogy a gyakorló küldetések után a DLCk szépen bekapcsolnak minden szar extrát és ezzel agyonvágják a játékban a kihívást....

nekem egyik haverom el volt keseredve kb. héttel ezelõtt, hogy a gamekapocson lepontozták a játékot és biztos tök szar lesz... aztán pár nappal késõbb értelmes, külföldi teszteket mutattam neki és egybõl meggondolta magát. 2 napja játszunk vele és egyáltalán nem bánta meg a vásárlást
a fos magyar újságok véleményére nem kell adni. én elvbõl nem is olvasom el a teszteiket, mert csak hatalmas baromságokat hordanak össze állandóan
MerlinW
Megsúgom, az SR4 mellett az SR3 tûnik dlc-nek. Rá se néztél a játékra és úgy írsz hülyeségeket az elég Gamestar***...

*** A "Gamestar" korunk egyik legdurvább leglealacsonyítóbb jelzõje. Használjuk trollokra, politikusokra, kontárokra, valamint mindazokra, akik baromi okosat akarnak mondani valamiról, amirõl fingjuk sincs.

[merlinw.org]

SR4 nevû dlc-be szerintem ugyan úgy megalkotható majd ami a 3-ba volt.Kíváncsi leszek a térképre de szerintem ugyan az a város lesz.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Maxtreme
Nem röhög 😊

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
ó b+ rossz topik.. <#falbav>

Maxtreme
IMYke2.0.0.0
Le a kalappal a Koch Media elõtt - megoldották a Saints Row 3-as problémámat, így már minden akadály elhárult a SR3-as karakterem SR4-be importálása elõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

helló,az a problémám,hogy amikor rányomok hogy campaing vagy whored mode vagy akármi,akkor a betöltõ képernyõ közben a játék lefagy és kidob? ma vettem meg a játékot (full package),de már egyszer végigvittem (letöltöttem torrentról) és akkor stökéletesen mûködött,nehogymár ne mûködjön úgy,hogy megvettem steamen.
szerintem meg nem csak azon

elõtte vagy 10 emberrel játszottam eddig, semmi probléma nem volt. most az utóbbi 3-4 napban játszhatatlan. mindegyikõnknek jó gépe és stabil internete van és mégis laggol a játék, akárki hostol
gerey
Hát, hogy a co-op mennyire lagos az csak kettõtökön múlik, net, letöltés stb...

az utóbbi pár napban játszott valaki coopot?

én próbáltam volna 2 barátommal is, de olyan laggos, mint az állat
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

tomo05
XP? Nekem win 7 ultimate 64bit van 😄 De már megoldottam. Üdv

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

genndy
XP alatt nem is fog.
Vagy tedd fel a játékhoz mellékelt segédprogramokat, amiben nyilván a Dx10 is ott lesz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tomo05
Üdv! Az lenne a problémám, hogy a game nem indul DX 10-11 módban, csak DX 9ben. (Application Hang - apphangb1 a hiba neve) Valami ötlet? Köszönöm a választ! Üdv

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

lalakov
Köszönöm, megvettem. 😊
nem olyan sokat, de egészen jók

ha most meg akarod õket venni, akkor azt ajánlom, hogy a humble deep silver bundle-bõl vedd meg, mert kb. harmad annyiért megkapod az összeset (sr3 full package-ként) és pluszban mellé egy csomó mást is
lalakov
A DLC-k mennyi többletjátékot adnak? Az alapjáték kijátszása után is lehet velük játszani?
lalakov
Befejeztem. Sokkal jobb volt a játék, mint vártam.
lalakov
A mellék küldetésekkel megvagyok és kiirtottam az ellenfeleket, az egész városban csak az én embereim vannak mindenütt.
kill3r21
Full Pack Gameplay 😊
lalakov
Megvan.
lalakov
Van egy olyan ikon a térképen, hogy: Gang Operation és mellette egy bizonyos %. Ezzel mit lehet kezdeni? Látom terület is tartozik hozzá.
<#idiota>
lalakov
Bocs, én a területekre gondoltam. Úgy gondoltam, hogy megölve mindenkit egy adott területen, már a mi bandánkhoz tartozik, így ott már nem futok bele ellenségbe, mint a Far Cry 3-ban. De a lényeg, hogy nem így mûködik, köszönöm a segítségeteket.<#worship>
de õ nem arra gondolt, hogy egy bizonyos területrõl kiirthatók-e, hanem arra, hogy véglegesen, mindenhonnan, az egész játékból. te pedig félreérthetõen válaszoltál neki

lalakov: mivel ez egy sandbox játék, szerintem totál elvesztené az értelmét, ha egyszer csak elfogyna az ellenség és nem lenne mit lövöldözni benne
IMYke2.0.0.0
Tudod, mikor adott területen ott vannak, és le kell nyomni õket, akkor kiirthatók.
Amúgy meg nem, hiszen, a történethez hozzátartoznak, de nem akarok spoilerezni folyton.

lalakov
De mi értelme van, ha sosem fogynak el? 😞
lalakov
Pedig azt gondoltam, hogy szép lassan elfoglalom a várost a fõ küldetések nélkül, de akkor csinálom a mellék feladatokat.
Ha ilyen bandaháborúba csöppentek felveszitek a nyúlcipõt? Mondjuk szintlépésre jó több 100 ellenfelet kinyírni, de másra nem. 😞
szerintem ezt gondold át még egyszer 😊

lalakov: gondolom, egyedül játszol. hívj erõsítést valamelyik bandatag formájában pl., akkor nem lesz olyan nehéz. coopban viszont a partnered fel tud szedni, ha elestél
IMYke2.0.0.0
Teljesen kiirtani nem lehet, csak akkor, amikor a területet kell elfoglalni.
A végét meg nem lõjük le...

lalakov
Kösz. Kár. 😞 Akkor nem szórakozok ennyit velük.
nem
lalakov
Ki lehet irtani az ellenséges bandákat? Csak özönlenek, mintha kifogyhatatlan lenne a számuk és a végén mindig meghalok vagy max. visszamenekülök a lakásomba.
igen
ha megcsináltad az utolsó küldetést, akkor beadja a telefonon még egyszer, a másik befejezéssel
Van egy elméletem.
Létezik, hogy azért nem adja be opcióban shaundi megmentését, mert az én mentésembõl indítottam a co-op-ot, ahol már megmentettem shaundit, és csak azért volt a listában a misszió, hogy késõbb megcsinálhassam a másik befejezést is?

Thx a segítséget, de most megint gáz van. Mégpedig az, hogy a three way misszióban nem adja be a térkép a lehetõséget, hogy megmentsem shaundit (csak a kill killbane van jelölve). Ez mitõl lehet?

jó helyre raktam és skidrow volt. akartam haverral játszani, neki tört volt, és azt hittem, hogy csak törttel fogok tudni vele nyomulni, de kiderült, hogy nem. szóval már nem érdekel ez😊
genndy
Mennie kellene, nekem is beolvasta a törtet az eredeti.
Season Pass esetleg bekavarhat, a többi nem hiszem.
Szerintem akkor rossz helyre raktad, vagy nem Skidrow a törted, akkor nyilván más az útvonal. Csinálj egy mentést a törttel, keresd meg és úgy rakd oda.
Amúgy miért is akarod a csúnyát, ha megvan az eredet is?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

én azért nem vennék rá mérget, hogy mûködni fog (max, ha full package verzió)

én fordítva akartam megcsinálni, eredetibõl a törtbe belerakni a mentésem, de nem olvasta be a játék :/
IMYke2.0.0.0
Lopott verzió:
C:\Documents and Settings\Core\Local Settings\Application Data\SKIDROW\55230\Storage
Win7: C:\Users\<user>\AppData\Local\SKIDROW\...

Eredeti:
STEAM könyvtárad útvonala\\userdata\Steam User ID\55230\remote