Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az alapjáték végére mindenképpen isten leszel, sérthetetlen végtelen ammo-val. Ez egy ilyen játék😊 Mint írtam a szórakozásról szól, nem a kihívásról.
[merlinw.org]
Nade akkor nézem az unofficial fixet. Elõször mindenképpen szüzen akarom kipróbálni a játékot, aztán majd lehet dlczni.
Egyébként itt van egy nem hivatalos fix rá.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Még nem kezdtem bele a játékba, de olvasom hogy a gyakorló küldetések után a DLCk szépen bekapcsolnak minden szar extrát és ezzel agyonvágják a játékban a kihívást....
a fos magyar újságok véleményére nem kell adni. én elvbõl nem is olvasom el a teszteiket, mert csak hatalmas baromságokat hordanak össze állandóan
*** A "Gamestar" korunk egyik legdurvább leglealacsonyítóbb jelzõje. Használjuk trollokra, politikusokra, kontárokra, valamint mindazokra, akik baromi okosat akarnak mondani valamiról, amirõl fingjuk sincs.
[merlinw.org]
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
elõtte vagy 10 emberrel játszottam eddig, semmi probléma nem volt. most az utóbbi 3-4 napban játszhatatlan. mindegyikõnknek jó gépe és stabil internete van és mégis laggol a játék, akárki hostol
én próbáltam volna 2 barátommal is, de olyan laggos, mint az állat
"The trees move. Do you not see it?"
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Vagy tedd fel a játékhoz mellékelt segédprogramokat, amiben nyilván a Dx10 is ott lesz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
ha most meg akarod õket venni, akkor azt ajánlom, hogy a humble deep silver bundle-bõl vedd meg, mert kb. harmad annyiért megkapod az összeset (sr3 full package-ként) és pluszban mellé egy csomó mást is
lalakov: mivel ez egy sandbox játék, szerintem totál elvesztené az értelmét, ha egyszer csak elfogyna az ellenség és nem lenne mit lövöldözni benne
Amúgy meg nem, hiszen, a történethez hozzátartoznak, de nem akarok spoilerezni folyton.
Ha ilyen bandaháborúba csöppentek felveszitek a nyúlcipõt? Mondjuk szintlépésre jó több 100 ellenfelet kinyírni, de másra nem. 😞
lalakov: gondolom, egyedül játszol. hívj erõsítést valamelyik bandatag formájában pl., akkor nem lesz olyan nehéz. coopban viszont a partnered fel tud szedni, ha elestél
A végét meg nem lõjük le...
ha megcsináltad az utolsó küldetést, akkor beadja a telefonon még egyszer, a másik befejezéssel
Létezik, hogy azért nem adja be opcióban shaundi megmentését, mert az én mentésembõl indítottam a co-op-ot, ahol már megmentettem shaundit, és csak azért volt a listában a misszió, hogy késõbb megcsinálhassam a másik befejezést is?
Season Pass esetleg bekavarhat, a többi nem hiszem.
Szerintem akkor rossz helyre raktad, vagy nem Skidrow a törted, akkor nyilván más az útvonal. Csinálj egy mentést a törttel, keresd meg és úgy rakd oda.
Amúgy miért is akarod a csúnyát, ha megvan az eredet is?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
én fordítva akartam megcsinálni, eredetibõl a törtbe belerakni a mentésem, de nem olvasta be a játék :/
C:\Documents and Settings\Core\Local Settings\Application Data\SKIDROW\55230\Storage
Win7: C:\Users\<user>\AppData\Local\SKIDROW\...
Eredeti:
STEAM könyvtárad útvonala\\userdata\Steam User ID\55230\remote