Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE már nem izgat, hamarosan vissza váltok nvidiára. remélhetõleg! :)
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt mellesleg a irányításon csiszolhattak volna még, de ez a sok állatság szerintem kijavítja annak a hibáját is, és észre sem veszed!
Atis vagyok, és eléggé hátrányosan érzem magam mivel 20-30 fps-em van, és az nem valami sok, olvastam már olyat hogy kisebb configon vagy is: Dual Core 2.4GHZ, 2 giga ram, ati 4850-en nem laggol a gyerek, mondjuk ez lehet kamu.... Nekem Dual Core 3GHZ-en, 2x2GB-t ram, Ati Radeon 5570 XFX 1 gigán akad a játék, remélem ezt a driver orvosolni fogja! :(
Amúgy állat egy játék..rég röhögtem már ennyit egy játékon :D
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Egy kérdés, mer hogy én eddig csak ezt a részt probáltam. Maxtreme gyakran tet be képeket a GS-forumon errõl a game-rõl meg a korábbi részeirõl, és végül is most beprobáltam ezt a részt.
Azt kérdezném hogy, a ruhák majd fokozatosan bövülnek vagy, nem ? mert néztem videt youtubon, és ott több ruha választék volt mint amit én találtam a ruha boltban.
Amugy egész bejön a cucc, nekem a GTA San Anderes votl a kedvenc GTA-m, szóval ez nagyon meg tetszett neke, pláûne hogy jo kis picsát is lehet kreálni, igaz már beruháztam egy plasztikai sebészre, mert alakítani kellet rajta és alighanem lessz ebbõl még egy mütét is majd :D .
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mondjuk tegyük hozzá hogy fõmisszióból valami 4-et csináltam, a többi idõt az "ektivitikkel" lõttem el.
Más: Akinek szarul fut, vegye le a fényhtaásokat high-ról lowra (med nincs) SEMMI különbség a 2 beállítás között látványvilág téren, (csináltam sotikat és összehasonlítottam) viszont fps-ben egy 30-40% gyorsulást biztos hoz.
Két másodpercet nem játszottál, de már oltod a játékot. Öregem, you're a troll. <#banplz>#banplz>
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez meg egy komolytalan szar. Az elsõvel játszogattam, a második már sajnos túlságosan "õrült" volt. Ez a harmadik - videok alapján - tovább száguld a lejtõn. Szerintem.
Kár érte.
Forza.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
1-2 hét.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
plusz ráadás, de CSSHHHH! <#hehe>#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Dual Core E6700, 2 GB RAM, Geforce GT 240 DDR 5 1024 MB alatt elfutna ez a GTA klón?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://www.gamestar.hu/saints-row-the-third-uj-amd-driver-a-normalis-futtatashoz.html
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/