Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

speed01
Legalább is, haveromnak 4850-e van, nekem meg 5570, és eléggé leszólja. bár nvidia után váltottam atira, és meg is bántam, mert hogy az amd az nem tud drivert csinálni, vagy direkt nem akarnak hogy a nagyobb kártyát vegyék!
DE már nem izgat, hamarosan vissza váltok nvidiára. remélhetõleg! :)

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

IMYke2.0.0.0
Nem mondtam, hogy gyengébb...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

speed01
CSak hogy tudd, sokkal erõsebb. de nézzél teszteket! :)

IMYke2.0.0.0
Csak hogy tudd: 5770 = 4850/70 + DirectX 11

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

speed01
5770! Elírtam. :)

speed01
Szerintem GTA 4-es irányítás is jó volt, legalább is 1.7 patch már elég jól kijavítja a játékot. én végig vittem azt is, meg végig viszem ezt is! :)
Itt mellesleg a irányításon csiszolhattak volna még, de ez a sok állatság szerintem kijavítja annak a hibáját is, és észre sem veszed!
Atis vagyok, és eléggé hátrányosan érzem magam mivel 20-30 fps-em van, és az nem valami sok, olvastam már olyat hogy kisebb configon vagy is: Dual Core 2.4GHZ, 2 giga ram, ati 4850-en nem laggol a gyerek, mondjuk ez lehet kamu.... Nekem Dual Core 3GHZ-en, 2x2GB-t ram, Ati Radeon 5570 XFX 1 gigán akad a játék, remélem ezt a driver orvosolni fogja! :(

Én ott jobban ki voltam békülve az autós irányítással mint itt. Ez nekem túl fura :D A motorozás meg már erõsen az idegeimet szokta borzolni :D
Amúgy állat egy játék..rég röhögtem már ennyit egy játékon :D
A gta 4-ben sajnos minden irányítás szenvedés volt, gyalog, autoval vagy légijármûvel egyaránt.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Kössz a tippet Maxtreme, tényleg javult a sebesség :)
Egy kérdés, mer hogy én eddig csak ezt a részt probáltam. Maxtreme gyakran tet be képeket a GS-forumon errõl a game-rõl meg a korábbi részeirõl, és végül is most beprobáltam ezt a részt.
Azt kérdezném hogy, a ruhák majd fokozatosan bövülnek vagy, nem ? mert néztem videt youtubon, és ott több ruha választék volt mint amit én találtam a ruha boltban.
Amugy egész bejön a cucc, nekem a GTA San Anderes votl a kedvenc GTA-m, szóval ez nagyon meg tetszett neke, pláûne hogy jo kis picsát is lehet kreálni, igaz már beruháztam egy plasztikai sebészre, mert alakítani kellet rajta és alighanem lessz ebbõl még egy mütét is majd :D .

Szerintem nehezebb lett a game,könnyû fokozatba is hamar szétlõnek,de inkább ha sokan vannak,közepes fokozatba már kell pár golyó az emberekbe hogy kihaljon,az a táska amivel az égbõl lehet bombázni meg tök komoly:)

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Maxtreme
Gyertek b+ <#mf2><#vigyor3>

bélanéni
Ez a játék elmebeteg, a szó legpozitívabb értelmében. Marhára jó! A látvány is lenyûgözõ szerintem (minden max-on értendõ). <#taps><#worship>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Maxtreme
Basszus ez tényleg nem lesz rövid. Eddig kb 6 órám van a játékba, és 17%-nál tartok :)
Mondjuk tegyük hozzá hogy fõmisszióból valami 4-et csináltam, a többi idõt az "ektivitikkel" lõttem el.

Más: Akinek szarul fut, vegye le a fényhtaásokat high-ról lowra (med nincs) SEMMI különbség a 2 beállítás között látványvilág téren, (csináltam sotikat és összehasonlítottam) viszont fps-ben egy 30-40% gyorsulást biztos hoz.

Az ini be vagy valahol lehet azon állítani hogy hol álljon a karakter?mert jó lenne ha középre kerülne.Meg le van írva valahol hány küldetés van?

Amiga
"Videok alapján..."

Két másodpercet nem játszottál, de már oltod a játékot. Öregem, you're a troll. <#banplz>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Maxtreme
Bár az autók irányítása hagy némi kívánnivalót maga után, viszont szeretném kiemelni a helikopter kezelhetõségét. Az elsõ sandbox stílusú játék amiben tökéletesen tudom kezelni a légijármûveket is<#idiota> A gtaiv ezen része számomra krva nagy szenvedés volt.

Szerintem meg nincs igazad.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
"A GTA4 egy unalmas szar."

Ez meg egy komolytalan szar. Az elsõvel játszogattam, a második már sajnos túlságosan "õrült" volt. Ez a harmadik - videok alapján - tovább száguld a lejtõn. Szerintem.

Kár érte.

Forza.

Hát eléggé megváltozott a kettõhöz képest,azt se tudom mi hogy van,hogy lehet csak simán mászkálni?muszáj felvenni a küldetést,vagy valamit rosszul csináltam,azt az útjelzõ zöld vonal meg kék útmutatót ki se lehet kapcsolni,a karakter meg balra van rakva,így ám rohadt jó,középen is láttam volna mi van elõttem.

The Protector
Valahogy a game kozben léesznek új verekedési stílusok mint a 2.részben?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

JaSoN HuNTeR
http://www.youtube.com/v/sUntx0pe_qI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

1-2 hét.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Hat koszonom de a valaszt nem talaltam meg, es sokaknak is ez a baja. Otlet?!

speed01
Mikorra várható az új ati driver?

Maxtreme
Még pár kép :)

wesker24
Off topikban ott van a válasz a kérdésedre !
Sziasztok nemtudjatok mitol lehet az a problema, hogy nem tudok menteni! Mindig azt irja h nincs eleg lemezteruletem holott van meg 90giga! Es vagy csereljem a mentesi helyet vagy nem tudok menteni

IMYke2.0.0.0
Ezek betegek :)

Én restellem, de ennyiért én is begyûjtöttem. Most elõtölt, holnap game.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#vigyor>

Hol ?
wesker24
Már most 3660 FT ! xD
bakkerman
nah leszedtem én is d.elõtt,most raktam fel nemrég,nagyon beteg játék,tipikus "na,leülök játszok egy kicsit vele" és 3 óra úgy elrepül,hogy észre se veszem :D szép,egyszerû,rohadt jó játékélménnyel,zenékkel,cutscene-ekkel,télen hideg estékre tökéletes :D talán ha nyárra lemegy 3-4k-ra,akkor beruházok egyre

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

broman191
DLC, crib-bõl elérhetõ :]

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kill3r21
vadászrepcsit hol találtad?
broman191
Pár kép tõlem is. :) Egészen szépen megy 720p-ben dx11-gyel maxon, a városban hajlamos 30 FPS alá esni, egyébként jóval felette van. Kíváncsi vagyok a beígért új Ati driver ezen mennyit fog javítani...

plusz ráadás, de CSSHHHH! <#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

CalebJoe
Baromság a nõ akkor is nõ nem egy löttyedt tasak tökmindegy milyen korban játszódik a játék, pl a Dragon Age vagy a Witcherben is jobban ki vannak dolgozva, egyszerûen bénák a Bethesdás alkotók de ezt már megszokhattuk tõlük eddig is.
Maxtreme
dx9 low, és kis felbontás mellett talán.

IMYke2.0.0.0
Hú, majdnem kitettem az ebédet... :)

Azért ebben is vannak érdekes bugok. <#vigyor>

http://www.youtube.com/v/wPHjpTcEz0I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ilyen nagy ennek a gépigénye?

Dual Core E6700, 2 GB RAM, Geforce GT 240 DDR 5 1024 MB alatt elfutna ez a GTA klón?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kill3r21
azért mert a Skyrim idején még nem voltak elribancosodva a nõk...xD
IMYke2.0.0.0

CalebJoe
ugyan azok a ruhák vannak meg pár új ami nem volt benne a szerkesztõbe
Avval a vga-val nem csoda,de írhatnátok az eddigi tapasztalatokról,milyen a város,mennyivel nagyobb mint a 2 be,vannak e itt is ruhaboltok,lehet e úgy öltözni mint a 2 be,vagy csak azok az egybe ruhák vannak mint a szerkesztõbe?

IMYke2.0.0.0

Igen, AMD nem erõsködik a driverek terén...

CalebJoe
már megint mi szivunk:( akkor ezek szerint jobban kéne futnia mint most
http://www.gamestar.hu/saints-row-the-third-uj-amd-driver-a-normalis-futtatashoz.html
Egész jól megy nálam FullHD-n DX11 Ultra presettel(8xAA+16AF). 45fps átlag, szóval oké. Rosszabbra számítottam, ráadásul FullHD-re elég pl. a 2xAA is, tehát 60 meg lesz szvsz. <#eljen>

Maxtreme
http://en.wikipedia.org/wiki/Ambient_occlusion

Ez a ambient occlusion mit takar?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Nekem nagyon tetszik. Egyébként ki lehet kapcsolni ezt az elmosódás effektet?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/