1611
Saints Row: The Third
-
#691 Én napok óta csak szórakozok vele,nagyon bejön nekem is.
1-2 küldetést csináltam csak meg,tartogatom késöbbre azokat,nekem a robbanások is nagyon tetszenek szépen vannak megcsinálva
-
#690 Emlékeim szerint valaki a topikba hiányolt valami ilyesmit:
:)
Ha kell, megkeresem honnan szedtem, és dobok linket.
Am érdekes hogy a játékba többé kevésbé jól müxik az AA, de a wardrobe-ba nem. -
#689 Én meg az este folyamán felléptem :))
-
#688 Nagyon jó ez a játék.
-
#687 Loál, van benne valami, nekem is feltűnt ahogy a faktorra néztem a hétvégén... :D -
#686 idősebb Lil C -
#685 Én is dobok pár képet a (mondhatni végleges) karimról, ne csak bijáccsok' legyenek :P
-
#684 épületeket, boltokat kell venni. Nekem pl óránkén ~50k folyik be. nem 1x voltam már millió dolcsi felett :) -
mikuc #683 Fura valami...
Bázisugrás
-
#682 el lehet vele bohóckodni.Majd magyarítással 2050-ben adok neki még 1 végigjátszást -
#681 Na a végére értem 10óra volt de ha csak a főszálat csináltam volna fele ennyi lett volna elég rövid, most 65% vagyok de kijátszom 100-ra szép lassan ha jön valami driver vagy patch.
-
Petike125 #680 Van már valami térkép féleség ami eldugott autókat, motorokat egyéb rejtett cuccokat mutat?
Hogy lehet hamar sok pénzt szerezni? :D Vége a fő storynak, az ektivitik meg elég kevés lét adnak... -
#679 Na végére értem a főküldiknek, és valami iszonyat jó volt. A választási lehetőségek miatt, lehet, hogy lesz még egy végigjátszás. :) -
#678 Forró nyomon a párducok -
#677 Ikrek :) -
uscGhost #676 xD!
-
mikuc #675 Repülők: :-)
-
mans #674 Amúgy aki már előrehaladt a gameba,leírhatná hogy lesznek e új dolgok ahogy fejlődünk,mert pl az a gépágyú jó lenne amivel az a kigyúrt lő minket. -
#673 -
#672 Így van, de az üzleteket csak utána lehet menedékhelyként használni, ha megvásároltuk.
Am én is furikáztam egyet a város körül VTOL-al. Semmit se találtam. -
#671 Igen igen, tényleg. Illetve a házunk belsejét sem lehet testre szabni. -
ratgab #670 -
ratgab #669 Vagy csak egyszerűen bemész az egyik házadba. -
ratgab #668 Egyik sincs már, ahogy a celebvédelem sem. -
ratgab #667 Készülj fel: Ati driver 11.11 + cap2-t (főleg az utóbbi telepítése fontos a jó futáshoz!). -
mans #666 Tegnap motorcsónakoztam,de nem találtam semmi érdekeset,pedig hiányzik pár dolog nekem ami a 2 be volt,itt ha túl messze megyek a csónakkal a várostól,akkor visszafordít a game és kiírja hogy steelportnak szüksége van rád,vagy mi:) -
#665 No, most már látom! -
#664 A képeket nem láttam azonnal [csak új lapon megnyitva] - de az anyagot lekaptam, mert finom! -
#663 Fov hack
Előtte:
Utána:
DL -
Nincs még de éppen buliztam :) -
#661 Oszt ilyenetek van e? :)
Én tök véletlenül találtam rá egy konténerben. (mondjuk nem így nézett ki ofc) -
uscGhost #660 Elolvasod a küldetés adatokat, énis úgy tettem :D -
#659 1-2-vel nem játszottam de még így még mindig nem kaptam választ a kérdésemre mi utal arra hol a cél személy? -
#658 Hát azért a kétszer annyi stream processzor és a kétszer annyi memória sávszél biztos számít... -
#657 A második részben is úgy volt, hogy nem közvetlenül a célszemélyhez vezet - és én ezt üdvözöltem. -
#656 kérdés:
azok a küldik amikor csak ki kell nyírni valakit hol találom meg az illetőt térképen oda visz mikor közel vagyok megszűnik a jelzés ,de honnan tudom hol a célszemély? -
lazadio #655 Köszönöm szépen! Meglesem! -
lazadio #654 Miért? Ki lehet valahogy? :D -
#653 Az én karakterem...
-
#652 Nekem a lenti cfg-n stabilan van 30 fps, minden high-on. Lagg semmi.
És nincs az a cap 2.