Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal ja. Azért vas ez alá is kell.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak szólok, hogy az összes GTA-val játszottam
A GTA4 egy unalmas szar.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
A Dark féle verzió mûködik a Skidrow crack-el?
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
2órát elvoltam a semmivel, semmi feladat csak önfeled mászkálás....ebben a styleban a GTA után ez a legnyerõbb game :)
Pár kép tõlem is (dx11)
eszeveszett komoly ez a játék, valami hihetetlen a lehetõségek tárháza, és ez hogy mindent kilehet fejleszteni ez komoly, nemis beszélve a jó poénokról.....
mondjuk mûbrokival ütni a járókelõket nagyon brutál dolog, találtam 3féle repcsit azok is komolyak, de azt a repcsit amit a videókban láttunk azt nem találtam, találtam ember beszívó és kilövõ autót is...beteg nagyon :)
Még egy kép aztán befejeztem!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Rayden: neked is a képen látható beállitást javasolom, bár az autodetect arra is teszi....
dx9ben futtasd, és igy bõszen egy 28-30 fps, ennyi elég, dx10-ben ugyanezen a beállitáson bele szaggat nem kicsit
Beállítás:
És így fog kinézni, annyira nemgáz
Szomorú vagyok, bár a játék brutáljó....
Am mennyi FPS-ed van a 9800-as kártyáddal,
csak mert nekem is az van!<#vigyor>#vigyor>
Még a csávónk péniszméretét is lehet állitani, nah eeez már beteg :D
http://www.youtube.com/watch?v=6qIiyShpUw4&feature=youtube_gdata_player
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Szóval kb 9 Gb a játék cakk und pakk Update-el együtt !

Am jó az,hogy a PCs port valóban jól sikerült!<#ravasz1>#ravasz1>
"The trees move. Do you not see it?"
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict