1611
Saints Row: The Third
-
#651 pedig nem sokkal jobb a kártyád mint az enyém akkor nem értem -
#650 Nekem egyébként megszüntek a laggok,ezzel a driver cap 2-vel.
Most 30-50 fps van,minden fullon van 1080p-be,simán játszható kategória nálam...
-
mcgrape #649 A telefonodban van ilyen opció hogy felhivsz valakit és ő leszedi rólad a körözést vagy épp az aktuális banda háboru csillagjait. Ezt pedig fejelsztéssel lehetet növelni hogy hány csillagot szedjen le. -
#648 Nem bírtad ki mi,hogy zúzzál? xD -
lazadio #647 Tudja valaki hogy hogyan lehet csökkenteni a rendőrségi körözési szintet, a bandákkal való semleges kapcsolatot lehet-e, és ha igen akkor hogyan lehet visszaállítani? -
#646 Örülök, hogy csak én reagáltam félre a dolgot. -
#645 Abszolút nem szántam iróniának, vagy baxtatásnak, csupán a tényeket közöltem a topikban elhangzott vélemények, és az ATi-s problémák alapján..
Más:
A melléküldetések ahogy nézem nem maradtak meg mind. Pl hol a szippantós autóval való durvulás, illetve a Race activity? Az utóbbit szvsz főleg kár volt kivenni, mivel rendesen kitolták a játékidőt. -
#644 Nincs szükség iróniára.
Ha nem fut, vagy nem jól, nem fogok kiugrani a földszinti ablakon...
S nekem nincs szükségem 60+ FPS-re, FullHD-re - ha választani kell, akkor zokszó nélkül leveszem a felbontást és az élményjavítókat.
-
#643 Mid is van? 4850? Nos hát. Good luck :) -
#642 Nos, este már én is kipróbálhatom, hogy fut a gépemen... -
#641 Hát elhiheted, a telefonos netkapcsolatod is minimum 4-5-ször gyorsabb, mint az enyém.
Max. letöltés: 64 kilobájt/sec
Max feltöltés: 16 kilobájt/sec
-
#640 Én teloról nyomom és nem tünik lassúnak csak szedi a megákat. -
#639 Én lassú nettel vagyok [0.5 megabit] és nem kicsit idegesítő a topik betöltődése...
-
#638 Második részben is volt magyar komolyzene darab.
-
mcgrape #637 Nah csináltam egy saját Catwomant, ez lessz az éjszakai, öltözete, Sőt még CatMotort is csináltam neki, Fekete meg a lila, a nőknek a lila még jol is áll, de azért kár hogy lila az alap szine a bandának, épp ezért át szabtam a bandát és csak nők vannak benne, jah meg plussz egy Ninja XD. voltam plasztikai sebésznél is kicsit átszabtam az orcáját a leányzónak egész csini lett, asszem kimásolom majd a beálításait, hogy legközelebb is megtudjam csinálni, mert már csak 15 fő küldetés van :(. oké mellék küldik még azért akadnak, nem is olyan kevés, De mégis, ez egy olyan játék amit tolnék annyi ideig, mint egy GTA-t sokkal inkább.
-
mcgrape #636 A plasztikai Sebésznél megtudod változtatni azokat is igen. Prostikrol nem tudok, habár van olyan melléküldetés, amiben, egyik változat szerint prostikat kell kimentened időre, a másik pedig, amikor amolyan striciként, te vezetsz mig egy prosti hátul kényeszteti az utast . -
#635 Megkérdezném sokadszor. A karakter készítésnél választott mozdulatokat, meglehet valahogy változtatni? Lehet prostikat fölszedni? -
#634 nálatok nincs olyan bug, hogy mész autóval, egyszercsak megáll és eltünik alólatok az auto??? -
mcgrape #633 Néhány akkor tőllem is. Olyan nehéz dönteni az aktuális külsővel kapcsoaltban folyamatosan változtatom a ruhát, sőt tán még plasztikáztatni is fogok XD.
-
#632 mivel lehet a játékban könnyen gyorsan lovét szerezni? -
uscGhost #631 Tőlem is pár kép :)
-
#630 ja lehet vele mint a műbrokival de nem vág át semmit -
ratgab #629 Az első képen jól látom ,hogy egy kardot szorongat Miss 15 fps???
Ugye lehet kardozni a játékban. Ugye lehet! -
ratgab #628 Mendelssohn lesz az! Ugye... ugye???? -
ratgab #627 Baró az a verda is! -
mikuc #626 -
#625 Hol a kakukktojás? :D
-
#624 Mennyi rendőr van akik George Michael klónok...xDxDxD -
#623 Ott még én se tartok de nálam müxik mind a kettő ! -
#622 Nekem a T-re nem csinál semmit.
De akkor kurvázni nem lehet benne? -
#621 igen X-menből a villámok istene Storm ! -
#620 Ez valami superhős akar lenni? :D -
#619 ja őt csináltam meg csak más ruhát adtam neki -
#618 Vazee ez Storm az X-menből ? Nice :D -
#617 na itt az enyim csak úgy hívom Miss 15fps:)
kocsim
Titanic
-
#616 Fentvan, driver patch-re értem. ez alatt értsd a (CAP 2-t)! -
ratgab #615 amd 11.11 driver Cap (catalyst application profile) 2 fent van?
AMD 11.11 driver cap 2
Itt van 2 download gomb: A felsővel a 11.11-es complett driver szedhető le, de nem ezt kell leszedni (ezt se árt, legalábbis nekem a 2 együtt teszi lagmentessé a játékot), hanem az alatta lévő CAP2 feliratút.
Ezt úgyanúgy telepíteni kell, mint a driver-t. Javaslom mindkettő leszedését. (Patch még nincs a játékhoz, azt felejtsétek el... Tudom, mert eredeti verzióm van!) -
ratgab #614 Nem szoktam virtuális karakterre ilyet mondani, de ez a kislány igen szexire sikeredett. Igazi végzet asszonya (főleg azzal a 2 termetes mordállyal a kezében)! -
#613 Asszem 3 v 4 különböző ruhabolt van.
60nál. De szint az össze Activity készen van. -
#612 Hát, én patcheltem a drivert mindent csináltam. de még így is laggol!
Battlefield 3 High beállításon megy AA on. ez meg laggol, lecumizhatnak a nyomoronc készítők!