Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
A 3 rész stabil 40fps körül megy medium beállításokon.
Amd x2 5200+ 2Gbram és nvidia 9800GT(OC2)
Szal nincs gond az optimalizációval😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nálam nem szaggat annyira, mint elõtte. Így már játszható!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nálam normálisan megy a game. Ismerõsnek most tettem fel, és új játék kezdésekor vissza dob.
Ez miért van?

https://www.facebook.com/vass.zoltan

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A teljesség igénye nélkül:
- Quake 3
- Titan Quest Gold
- Two Worlds 2
- Driver San Francisco
- The Witcher 2
- The Elder Scrolls Skyrim
stb. stb.
Este, a Skyrim-ben:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt tapasztaltam, hogy túlnyomórészt azoknak akadnak gondjaik, akik mindig új driverre váltanak.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy ha egy játék "anti-ATI" módon viselkedik, akkor én kivételezett vagyok, csak azt, hogy én sosem futottam ilyen helyzetbe.
Ráadásul, én nem 0-day játszom a játékokkal.
AMD logó a game elején a probléma fényében tényleg vicces <#smile>#smile>
Külön poén h a game elején ott virít az AMD log <#vigyor3>#vigyor3>
NO FLAME, nem azért írtam h vitát szítsak..
Kérdés: Nálad is csak ennyi a max kamera ha a kocsi hátuljától nézel vezetés közben (nincs kizoomolás?)
Nekem sincs atomerõmûvem (gtx 460 oc 1gb. phenom II x4 3.7ghz) viszont megy ez mint az álom.
Csak az fps számok kedvéért, mielõtt mindenkit elriasztana az alattam postolt 20 frames soti 😊
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
...az, hogy végigrohansz azon meg nem ugyanaz.
A 2. részben is lehetett ökörködni, de SOKKAL-SOKKAL kevesebbet [az amolyan 'lájtos GTA' volt, rengeteg anctivity-vel
Ami a GTA 4-rõl nem mondható el.
Szóval, a Saint's Row 2 erõsen ajánlott, de nem kötelezõ a The Third végigjátszásához.
Az elsõ missziót vittem még csak át, hát hangulatos meg kell hagyni, most szerkeztettem meg a komolytalan karakteremet is, nagyon COOOL X)
Fontos, hogy ez még nem a végleges Cap, csak a kiszivárgott verzió, de én olvastam pár emberrõl, akinek megszûnt tõle a lag-olás (én nem próbáltam!). Szóval csak saját felelõsségre fogyasztandó (egyébként simán törölhetõ, ha nem jó).
Atit meg a Nvidiát össze sem lehet hasonlítani, hiszen nem potyára mondják az számtechekes eladók is hogy az Nvidia minõség, igaz drágább, de azzal nincs bajod! ati is jó,de mint írtam valamit sunyítanak. röviden ennyi lenne a hozzáállásom 😊
Driver váltása után +25 fps növekedés volt észrevehetõ, és eltüntek a mini laggok is, szóval ebben is reménykedem!
Just Cause 2 nekem is maxon megy, és igazad van, sokkal szebb.
De ehhez nem lehet hasonlítani a Saints Row 2-t mert nekem az még 4 fal között is szaggatott! kb 15 fps-em volt a házba, szóval az elég szánalmas. mellesleg a Battlefield 3 driver 3-as kiadás javítja a GTA 4-et is, abban is több fps-em volt!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ÉRDEKES MoDON A Just Cause 2 nekem egyáltalán nem akad HIGHon és vagy 100x jobb grafikája van mint a GTA IV,Mafia 2 és a SR3 együttvéve,
ja és a Just Cause 2nek nagyobb a térképe mint ennek a három játéknak együttvéve és mégis kb 6GBot foglal... NEVETSÉGES.!
Mondjuk legalább a Mafia 2 jól van optimizálva.
Nekem a kettõ is akad ha fullra rakom pedig milyen otvar grafikája van.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0