Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

speed01
Neked nincs gondod nvidián ez igaz, de atisok csak szívnak egyfolytába!

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

The Protector
A 2 rész nekem piszkosul szaggatott minden módon.

A 3 rész stabil 40fps körül megy medium beállításokon.
Amd x2 5200+ 2Gbram és nvidia 9800GT(OC2)
Szal nincs gond az optimalizációval😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

CalebJoe
nálam is gondol egyet és lemegy de úgy is marad amig újra nem inditom
CalebJoe
ja az az auto tune cuccot használja azért van olyan hangja meg hülye is😊
speed01
Nálam 35-50 fps van tõle, kivéve amikor gondol egyet és 30 másodpercig folyamatosan 15-20 fps. szóval szerintem még van még javítani való! 😊

CalebJoe
azzal is ugyanúgy lemegy 10-15fps-re😞 biztos nem nálam van a baj mert a Skyrim-ot is tolom és az meg se röccen
speed01
Saints row 3-at javítja a patch, viszont másik 2 online játékom crashel tõlük. ehez csak megint gratulálni tudok az atinak, hiszen csinálnak egy drivert egy játékhoz, többi játéknál meg retek. szóval: 10-1 megint az atinak......

Egyébként utóbb 1 órát végigröhögtem... marhajó poénok vannak (zimos kegyetlen egy fazon!!!! <#nevetes1>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De alatta ott van a cap 2, azt töltsd le külön és telepítsd!

Nálam nem szaggat annyira, mint elõtte. Így már játszható!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zyppy
Hova lettek ebbõl játékból a szoknyák?
Az a három is ami van, egyik kreténebb mint a másik.

zoltan54
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.

Nálam normálisan megy a game. Ismerõsnek most tettem fel, és új játék kezdésekor vissza dob.

Ez miért van?

https://www.facebook.com/vass.zoltan

CalebJoe
hol ott csak a sima 11.11 van
CalebJoe
új rekord 8fps
köszöntsük! 😊
Elvileg javítja a szaggatást!

Kijött a végleges 11.11 Cap2

Startoljatok rá ati-sok!

IMYke2.0.0.0
Mi a franc...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
10.6-os driverem van - a gépen, 200+ GB-os partíción 20-24 telepített játék van, mindegyik 'pöccre indul', és gond nélkül fut, a legutolsó javítások telepítve.

A teljesség igénye nélkül:
- Quake 3
- Titan Quest Gold
- Two Worlds 2
- Driver San Francisco
- The Witcher 2
- The Elder Scrolls Skyrim
stb. stb.

Este, a Skyrim-ben:

Maxtreme
igen, és ez az nv (chipgyártó) hibája, véletlenül sem a vga-t összerakó cégé <#idiota>

Maxtreme
Soxor' épp az a baj ha nem váltogatod, mert a régebbivel 1xûen nem úgy mûködik az adott prog ahogy kéne 😊

IMYke2.0.0.0
R9500 Pro (128 M😎 és HD4850 (512 M😎 tulaj voltam eddig - mivel nem váltogatom a drivereket minden hónapban, nekem sosem volt gondom.

Azt tapasztaltam, hogy túlnyomórészt azoknak akadnak gondjaik, akik mindig új driverre váltanak.

Ezzel persze nem azt mondom, hogy ha egy játék "anti-ATI" módon viselkedik, akkor én kivételezett vagyok, csak azt, hogy én sosem futottam ilyen helyzetbe.

Ráadásul, én nem 0-day játszom a játékokkal.

nem tudjátok az elején a szemüveget meg azt a sapkát nem lehet levenni a csókáról???
Na próbáltad a cap-et?

Még egy szösszenet: Én meg 4-5 évig Nvidiás (elsõ egy geforce 2 mx400 volt, aztán egy ati 9600, amit nagyon szerettem, ez után egy 8800 gts, majd gtx) voltam egészen tavalyig. Valahogy elegem lett belõle, hogy 2 év alatt 2 db nvidiát (felsorolás utolsó 2 tagja) dobtam a kukába meghibásodás miatt.

CalebJoe
ja meg az oldalukon is ott virit a Saints képe
Idén nekem csak a Witcher 2-vel és a Rage-l volt driver gondom semmi mással (azért ez koránt sem 90 %... Azért idén is jó pár játék megfordult a gépemen és mind jól futott fentebbi 2-t kivéve... Witchernél is a driver oldotta meg a gondokat).

AMD logó a game elején a probléma fényében tényleg vicces <#smile>

Maxtreme
*log = logo.

Maxtreme
Én a 2900GT után megfogadtam hogy SOHA a büdös életbe nem veszek többet atit.. Már akkor is krva unalmas volt hogy az új játékok 90%a nem indult, fagyott, szaggatott, vagy bugos volt. Ez van most is sajnos.
Külön poén h a game elején ott virít az AMD log <#vigyor3>

NO FLAME, nem azért írtam h vitát szítsak..

CalebJoe
türelmes vagyok vagy 10éve már<#nevetes1> elég volt
Ati türelmeseknek való <#smile>

Nvidiásoknak megy: Weskernél is simán pedig neki gyengébb kártyája van, mint az enyém. Nálam mégis lagol.

Kérdés: Nálad is csak ennyi a max kamera ha a kocsi hátuljától nézel vezetés közben (nincs kizoomolás?)

CalebJoe
rápróbálok arra, elég érdekes hogy egy 3éves nvidia is erõsebb mint az enyém ezek után többet biztos nem veszek atit
Maxtreme
Jó hát ahogy írod, azért az nem mai kártya már.

Nekem sincs atomerõmûvem (gtx 460 oc 1gb. phenom II x4 3.7ghz) viszont megy ez mint az álom.

Csak az fps számok kedvéért, mielõtt mindenkit elriasztana az alattam postolt 20 frames soti 😊

#467-el próbáltad?

meg nv vel,a gtx260-al 25-30 fps,jó 3 éves kártya de remélem jön driver meg javítás amitõl jobb lesz kicsit.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

CalebJoe
ja a 11.10 driverrel de nem lett jobb
Maxtreme
Atival.. 😊

viszont még 1 kérdés: az elején a szemüveget meg azt a sapkát nem lehet levenni a csókáról, mert egy pofás figurát hoztam össze és nem lenne illõ a sapi 😄
nagyon köszönöm Imike
CalebJoe
15-20fps gratula olyan szarul megy mint anno a 2

IMYke2.0.0.0
Én ajánlanám a 2. rész végigjátszását, de félek, ennek a résznek az újdonsága, és a topik hatása miatt úgy sem fogsz arra áldozni 70-80 órát...
...az, hogy végigrohansz azon meg nem ugyanaz.

A 2. részben is lehetett ökörködni, de SOKKAL-SOKKAL kevesebbet [az amolyan 'lájtos GTA' volt, rengeteg anctivity-vel , és garantáltan lebilincselõ történetvezetéssel.

Ami a GTA 4-rõl nem mondható el.

Szóval, a Saint's Row 2 erõsen ajánlott, de nem kötelezõ a The Third végigjátszásához.

Sziasztok, nekem most nyerte el tetszésem ez a játékstílus (mondjuk a Duke Nukem Forever primitívségénél jobban) szerintetek érdemes-e játszani az elõzõ második résszel vagy ez harmadik tartalmaz minden újítást szépséget és tartalmat nameg persze komédiát és sok-sok poént??? Mennyivel jobb/mássabb szerintetek? Nekem új ez még 😊

Az elsõ missziót vittem még csak át, hát hangulatos meg kell hagyni, most szerkeztettem meg a komolytalan karakteremet is, nagyon COOOL X)
speed01
Ez csak egy patch? O_o

Aki esetleg kipróbálja az legyen szives jelezzen vissza itt, hogy ha mûködik más is használhassa. Elõre is kösz!

Akinek Ati kártyája van és lag-ol nála a játék, annak 1 lehetséges segítség: Ati Catalyst Application profile 11.11 cap 2 Leaked

Fontos, hogy ez még nem a végleges Cap, csak a kiszivárgott verzió, de én olvastam pár emberrõl, akinek megszûnt tõle a lag-olás (én nem próbáltam!). Szóval csak saját felelõsségre fogyasztandó (egyébként simán törölhetõ, ha nem jó).

speed01
Szóval itt azon van a hangsúly hogy az AMD vagy rátojik mindenre magasból, és úgy vannak vele hogy inkább vegyék meg a nagyobb kártyákat drágább pénzért, hiszen ez nekik csak + pénzt jelent, vagy tényleg ennyire suták hogy nem tudnak drivert csinálni. De nem buták, mivel tisztábban vannak azzal a ténnyel hogy a régi kártyák amit kiadtak a kezeik közül azok is majdnem olyan erõsek mint 1-2 új kártya, ami csak széria számban eltérõ meg kevés + MHZ-ben.
Atit meg a Nvidiát össze sem lehet hasonlítani, hiszen nem potyára mondják az számtechekes eladók is hogy az Nvidia minõség, igaz drágább, de azzal nincs bajod! ati is jó,de mint írtam valamit sunyítanak. röviden ennyi lenne a hozzáállásom 😊

speed01
Hát, én nyomtam a battlefield 3 bétát, és ami voltam 11.10 driver, azzal atom laggom volt, utána jött a Battlefield 3 béta driver 3-as kiadása, és attól eltünt az összes laggom minden, szóval hidd el hogy van ott ati driver hiba is 😊
Driver váltása után +25 fps növekedés volt észrevehetõ, és eltüntek a mini laggok is, szóval ebben is reménykedem!
Just Cause 2 nekem is maxon megy, és igazad van, sokkal szebb.
De ehhez nem lehet hasonlítani a Saints Row 2-t mert nekem az még 4 fal között is szaggatott! kb 15 fps-em volt a házba, szóval az elég szánalmas. mellesleg a Battlefield 3 driver 3-as kiadás javítja a GTA 4-et is, abban is több fps-em volt!

JaSoN HuNTeR
Ja 1-2FPSel gyorsabb talán.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Ez nem az Ati hibája de mind1. Hanem nincs jól optimizálva mint a SW2 meg a GTA IV.

ÉRDEKES MoDON A Just Cause 2 nekem egyáltalán nem akad HIGHon és vagy 100x jobb grafikája van mint a GTA IV,Mafia 2 és a SR3 együttvéve,
ja és a Just Cause 2nek nagyobb a térképe mint ennek a három játéknak együttvéve és mégis kb 6GBot foglal... NEVETSÉGES.!

Mondjuk legalább a Mafia 2 jól van optimizálva.

Nekem a kettõ is akad ha fullra rakom pedig milyen otvar grafikája van.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
5750 =4850 és 5770 = 4870/4890.

Vajon segiteni fog a patch mert nekem most elég rosszul megy a játék :S