Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Billel játszok, és egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a kanyarodás miért ennyire szar? jobbra fordulok pl és a kormányt rángatja... tök ocsmány így az irányítás. Be lehet állítani valahogy hogy ne rángassa hanem tekerje is?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Nem csak a renddes számokat hanem azokat is mint a menu és az a zene ami a crib testreszabásánál van.
Esetle youtube link a crib zenéjéhez?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
elöre is köszi a választ üdv.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lenne egy olyan kérdésem hogy mikor Smoov-t megkell ölni akkor hogyan találjak rá? Neten azt olvastam felkell szedni egy dagadt k*rvát és akkor megjelenik, ez oké ,de hogy kell felszedni k*rvát? Az akadályozhatja hogy csaj karakterem van? Kössz elõre is! <#smile>#smile>
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Esetleg próbáld leállítani a vírusirtódat, amíg játszol. Lehet az kavar be.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
az ajánlott config is megvan bõven
Recommended:
Processor: Any Quad Core Processor (IntelŸ Core i5 or AMD Phenom™ II X4) or 3.0+ Dual Core CPU
Memory: 4GB System RAM or more
Graphics: 1GB Video RAM GPU w/ Shader Model 4.0 support.
NVIDIAŸ GeForceŸ GTX 400 series or better.
ATI Radeon™ HD5000 series or better
DirectXŸ: DirectXŸ 11
Hard Drive: 10 GB
Sound: 100% DirectXŸ 9.0C compliant sound card or equivalent onboard sound.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Minden lehetséges drivert és módszert kipróbáltam már de szaggat mint a fene😞😞
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Ebbõl azt szûröm le, hogy az új driver használ és vagy az árnyékok a ludasak a szaggatásban (nem hiszem), vagy a felbontás marhul meg ati kártya alatt.
Szóval ha minden indításnál manuálisan beállítjátok a felbontást, akkor tapasztalatom szerint megszûnik a szaggatás (mindenesetre egy próbát megér!).
Ezt abból szûröm le, hogy most belépés után manuálisan átállítottam más felbontásra, majd vissza az 1280x1024 (nálam max) felbontásra és a korábban tapasztalt túl közeli kamera probléma eltûnt... most már távolabbról mutatja a kocsikat.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A Saints Row 3 pedig (hogy az OFF-ból kimozduljak) nagyon király, számomra a Vice City hangulatát idézi, és nagyon jól testreszabható, vagyis kitûnõen finomrahangolható játékélményt kínál. Amúgy én Win7 alatt tolom ATI HD 6790-el, és a grafika fullon sem akad. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Én kipróbálásra sem méltattam a következõket: Dead Island, CoD-MW3
Az 'év játéka' is szubjektív. Nekem kellemes csalódás a Driver 5 (van aki utálja).
Én csak akkor kiáltok ki valamit jónak, ha végigjátszottam - már pedig, sajnos, nem sok játékra van idõm manapság.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy hihetetlenül jó évünk van. Skyrim, Deus Ex 3, Dead Island, BF3, CoD-MW3, Witcher 2, és akkor ott vannak a rétegjátékok, mint F1 2011, Super Street Fighter 4... egyszerûen fantasztikus év. :-)
Most már végképp nem tudnám eldönteni, melyik az év játéka. :-D
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Nekem simán megy a játék maximális grafikai beállításokkal !
Az igaz hogy az élsimítást vissza kellett venni meg nincsenek DX10-es feature-ök de nálam stabilan megy szaggatás nélkül !
Next PC upgrade: 2022
Battlefield 3 béta driver 3-as kiadás, ez nekem segített akkor még a GTA 4-en is, meg elég sok gamen, ez is sokkal jobban megy vele, még jobban mint a fos patchel.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Ha kitör egy ilyen leszámolás a bandák közt, akkor az meddig tart ? Ugy értem, ott volt az hogy jön a telefonon az üzeent, hogy meg fognak támadni menyek oda és öljem le öket, és akkor hullámban jönnek az ellenfelek ez eddig oké, De miután kivédtem a hullámot az után is jönnek . Vagy amikor kocsikázom s van az az ököl ikon és akkor a társam frankon kitámad a bandára, megáltam, hogy akkor kapjuk szét õket, de az is a végtelenségigi huzodot, és megmurdeltem, szoval akkro ez most hogy mükszik ? .