Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Oszt ilyenetek van e? :)

Én tök véletlenül találtam rá egy konténerben. (mondjuk nem így nézett ki ofc)

Elolvasod a küldetés adatokat, énis úgy tettem :D

Tatyla
1-2-vel nem játszottam de még így még mindig nem kaptam választ a kérdésemre mi utal arra hol a cél személy?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bowari
Hát azért a kétszer annyi stream processzor és a kétszer annyi memória sávszél biztos számít...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

IMYke2.0.0.0
A második részben is úgy volt, hogy nem közvetlenül a célszemélyhez vezet - és én ezt üdvözöltem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tatyla
kérdés:
azok a küldik amikor csak ki kell nyírni valakit hol találom meg az illetõt térképen oda visz mikor közel vagyok megszûnik a jelzés ,de honnan tudom hol a célszemély?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Köszönöm szépen! Meglesem!

Miért? Ki lehet valahogy? :D

Amiga
Az én karakterem...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

pisztácia
Nekem a lenti cfg-n stabilan van 30 fps, minden high-on. Lagg semmi.
És nincs az a cap 2.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

CalebJoe
pedig nem sokkal jobb a kártyád mint az enyém akkor nem értem
bowari
Nekem egyébként megszüntek a laggok,ezzel a driver cap 2-vel.
Most 30-50 fps van,minden fullon van 1080p-be,simán játszható kategória nálam...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

A telefonodban van ilyen opció hogy felhivsz valakit és õ leszedi rólad a körözést vagy épp az aktuális banda háboru csillagjait. Ezt pedig fejelsztéssel lehetet növelni hogy hány csillagot szedjen le.

bowari
Nem bírtad ki mi,hogy zúzzál? xD

Tudja valaki hogy hogyan lehet csökkenteni a rendõrségi körözési szintet, a bandákkal való semleges kapcsolatot lehet-e, és ha igen akkor hogyan lehet visszaállítani?

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy csak én reagáltam félre a dolgot. <#law>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
Abszolút nem szántam iróniának, vagy baxtatásnak, csupán a tényeket közöltem a topikban elhangzott vélemények, és az ATi-s problémák alapján..

Más:
A melléküldetések ahogy nézem nem maradtak meg mind. Pl hol a szippantós autóval való durvulás, illetve a Race activity? Az utóbbit szvsz fõleg kár volt kivenni, mivel rendesen kitolták a játékidõt.

IMYke2.0.0.0
Nincs szükség iróniára.
Ha nem fut, vagy nem jól, nem fogok kiugrani a földszinti ablakon...

S nekem nincs szükségem 60+ FPS-re, FullHD-re - ha választani kell, akkor zokszó nélkül leveszem a felbontást és az élményjavítókat.

Maxtreme
Mid is van? 4850? Nos hát. Good luck :)

IMYke2.0.0.0
Nos, este már én is kipróbálhatom, hogy fut a gépemen...

IMYke2.0.0.0
Hát elhiheted, a telefonos netkapcsolatod is minimum 4-5-ször gyorsabb, mint az enyém.

Max. letöltés: 64 kilobájt/sec
Max feltöltés: 16 kilobájt/sec

grebber
Én teloról nyomom és nem tünik lassúnak csak szedi a megákat.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Én lassú nettel vagyok <0.5 megabit> és nem kicsit idegesítõ a topik betöltõdése...

IMYke2.0.0.0
Második részben is volt magyar komolyzene darab.

Nah csináltam egy saját Catwomant, ez lessz az éjszakai, öltözete, Sõt még CatMotort is csináltam neki, Fekete meg a lila, a nõknek a lila még jol is áll, de azért kár hogy lila az alap szine a bandának, épp ezért át szabtam a bandát és csak nõk vannak benne, jah meg plussz egy Ninja XD. voltam plasztikai sebésznél is kicsit átszabtam az orcáját a leányzónak egész csini lett, asszem kimásolom majd a beálításait, hogy legközelebb is megtudjam csinálni, mert már csak 15 fõ küldetés van :(. oké mellék küldik még azért akadnak, nem is olyan kevés, De mégis, ez egy olyan játék amit tolnék annyi ideig, mint egy GTA-t sokkal inkább.

A plasztikai Sebésznél megtudod változtatni azokat is igen. Prostikrol nem tudok, habár van olyan melléküldetés, amiben, egyik változat szerint prostikat kell kimentened idõre, a másik pedig, amikor amolyan striciként, te vezetsz mig egy prosti hátul kényeszteti az utast .

pisztácia
Megkérdezném sokadszor. A karakter készítésnél választott mozdulatokat, meglehet valahogy változtatni? Lehet prostikat fölszedni?

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

kill3r21
nálatok nincs olyan bug, hogy mész autóval, egyszercsak megáll és eltünik alólatok az auto???
Néhány akkor tõllem is. Olyan nehéz dönteni az aktuális külsõvel kapcsoaltban folyamatosan változtatom a ruhát, sõt tán még plasztikáztatni is fogok XD.

kill3r21
mivel lehet a játékban könnyen gyorsan lovét szerezni?
Tõlem is pár kép :)

CalebJoe
ja lehet vele mint a mûbrokival de nem vág át semmit
Az elsõ képen jól látom ,hogy egy kardot szorongat Miss 15 fps???

Ugye lehet kardozni a játékban. Ugye lehet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mendelssohn lesz az! <#idiota><#zavart2><#nevetes1> Ugye... ugye????<#bohoc>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Baró az a verda is! <#eljen>

http://www.youtube.com/v/BjKMgGf51vA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

kill3r21
Hol a kakukktojás? :D

bowari
Mennyi rendõr van akik George Michael klónok...xDxDxD

wesker24
Ott még én se tartok de nálam müxik mind a kettõ !
pisztácia
Nekem a T-re nem csinál semmit.
De akkor kurvázni nem lehet benne?

wesker24
igen X-menbõl a villámok istene Storm !
JaSoN HuNTeR
Ez valami superhõs akar lenni? :D

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

CalebJoe
ja õt csináltam meg csak más ruhát adtam neki
wesker24
Vazee ez Storm az X-menbõl ? Nice :D
CalebJoe
na itt az enyim csak úgy hívom Miss 15fps:)

kocsim

Titanic
speed01
Fentvan, driver patch-re értem. ez alatt értsd a (CAP 2-t)!

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

amd 11.11 driver Cap (catalyst application profile) 2 fent van?

AMD 11.11 driver cap 2

Itt van 2 download gomb: A felsõvel a 11.11-es complett driver szedhetõ le, de nem ezt kell leszedni (ezt se árt, legalábbis nekem a 2 együtt teszi lagmentessé a játékot), hanem az alatta lévõ CAP2 feliratút.

Ezt úgyanúgy telepíteni kell, mint a driver-t. Javaslom mindkettõ leszedését. (Patch még nincs a játékhoz, azt felejtsétek el... Tudom, mert eredeti verzióm van!)

Nem szoktam virtuális karakterre ilyet mondani, de ez a kislány igen szexire sikeredett. Igazi végzet asszonya (fõleg azzal a 2 termetes mordállyal a kezében)! <#eljen>

Maxtreme
Asszem 3 v 4 különbözõ ruhabolt van.
60nál. De szint az össze Activity készen van.

speed01
Hát, én patcheltem a drivert mindent csináltam. de még így is laggol!
Battlefield 3 High beállításon megy AA on. ez meg laggol, lecumizhatnak a nyomoronc készítõk! <#mf1>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"