Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol volt annyi?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

wesker24
Jah és csak 3660 Ft volt a játék ennyit még a hülyének is megéri !
wesker24
Nekem nincs szükség bármilyen exe buherálásra már az USA megjelenés napján megvettem a játékot és nyomatom ezerrel !
Maxtreme
Amúgy létezik valami exe file amiben alapból tiltva vannak ezek a cuccok. (nfohumpon írják)

A 2 be nem volt így,rohadt jó,sajnos nincs lóvém megvenni.

Maxtreme
"Ezért se játszottam a WRZ verzióval sokat mert ott alapból megkaptál mindent akkor hol marad a kihivás a játékban ?"

Nem muszáj használni a speckó cuccokat. 😊
Én is majd csak végén szedem elõ õket, mikor már csak állatkodásra használom a játékot.

wesker24
A WRZ verzió ugye az már atört verzió és alapból tartlamzza az összes olyan dolgot amit fel lehet oldani a játékban ellenben az eredeti verzióban ezek minden zárolva vannak !
wesker24
Hát jah ha eredetiben van meg akkor mindent meg kell venni és el kell érni egy bizonyos szintet !

Ellenben a wrz verzióban szinte mindent megkapsz amit csak el lehet érni

Ezért se játszottam a WRZ verzióval sokat mert ott alapból megkaptál mindent akkor hol marad a kihivás a játékban ?

Nincs miért gyûjteni a pénzt nincs értelme fejlõdni elveszik az egész játék lényege én azt szeretem ha valamiért meg kell küzdeni és ugy kapom meg !

Mega ztán eddig csak egy Dlc jött ki hozzá ami 4 nagyobb questet ad de annak is 20 euro az ára nem éri meg !
Akkor azért van bepipálva egy halom dolog a upgrade nél?mert alapból van ami már megvan.

IMYke2.0.0.0
Tehát akkor nekünk nem kell fájjon a fejünk. Ez megnyugtató és elkeserítõ egyben.

Elkeserít, mert valamikor megveszem a játékot, és akkor még költenem kell(ene) a DLC-kre is... jó lenne, ha lenne valamikor egy "GOTY", "Deluxe", vagy valami hasonló kiadás, amiben a DLC-k is benne lennének... mert nem sok kedvem/pénzem lesz külön megvenni a csomagokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Amuyg az eredeti verzióban szinte nincs semmi ha csak nem veszed meg hozzá az elsõ nagy DLC-t ami ugye 4 nagyobb questet add hozzá még !
wesker24
A WRZ verzióban szinte mindent megkapsz ingyen ami csak a játékhoz van már az elején használhatod a tankot a helit a lopakodót a spéci fegyvereket stb...

Az Avast amikor rákérdez akkor a kivételek közé kell rakni a játék mappáját hogy ne reklamáljon !
IMYke2.0.0.0
Nos feltettem itt a játékot. A "DOWNLOADABLE CONTENT" alatt nektek van valami?
Mert egy beszerzési forrásnál azt olvastam, hogy egyeseknek van.

Az Avast vicces, mert játék közben is törölte a saintsrowthird.exe-t.
Kivételekhez kellett adnom.

Elindítottam, és ezen már behaltam:

A 2001: Ürodusszeia zenéje + Star Wars bevezetõ és a szöveg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#worship><#eljen>

wesker24
Dehogy csak az Avast bekavar mert van benne fájlvédelem ellenõrzés is !

Nem kell vele foglalkozni !
IMYke2.0.0.0
Nekem tegnap este a játék nem települt a gépemen.
Azt írta ki, hogy a setup.exe nem windows 32-bites alkalmazás.
Ezen a gépen ugyanezt tette - kikapcsoltam 10 percre az Avastot és máris elindult a telepítõ!

Ezek szerint, vírusos a cucc?!

IMYke2.0.0.0
<#worship>

wesker24
<#worship>
Maxtreme
wesker24
Jöhet a link simán ! xD
bowari
Én napok óta csak szórakozok vele,nagyon bejön nekem is.
1-2 küldetést csináltam csak meg,tartogatom késöbbre azokat,nekem a robbanások is nagyon tetszenek szépen vannak megcsinálva

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Maxtreme
Emlékeim szerint valaki a topikba hiányolt valami ilyesmit:

😊

Ha kell, megkeresem honnan szedtem, és dobok linket.
Am érdekes hogy a játékba többé kevésbé jól müxik az AA, de a wardrobe-ba nem.

Maxtreme
Én meg az este folyamán felléptem 😊)

Amiga
Nagyon jó ez a játék.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

broman191
Loál, van benne valami, nekem is feltûnt ahogy a faktorra néztem a hétvégén... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

CalebJoe
idõsebb Lil C
broman191
Én is dobok pár képet a (mondhatni végleges) karimról, ne csak bijáccsok' legyenek 😛

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
épületeket, boltokat kell venni. Nekem pl óránkén ~50k folyik be. nem 1x voltam már millió dolcsi felett 😊

Fura valami...

Bázisugrás

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

grebber
el lehet vele bohóckodni.Majd magyarítással 2050-ben adok neki még 1 végigjátszást<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

CalebJoe
Na a végére értem 10óra volt de ha csak a fõszálat csináltam volna fele ennyi lett volna elég rövid, most 65% vagyok de kijátszom 100-ra szép lassan ha jön valami driver vagy patch.

Van már valami térkép féleség ami eldugott autókat, motorokat egyéb rejtett cuccokat mutat?
Hogy lehet hamar sok pénzt szerezni? 😄 Vége a fõ storynak, az ektivitik meg elég kevés lét adnak...

Rowlend
Na végére értem a fõküldiknek, és valami iszonyat jó volt. A választási lehetõségek miatt, lehet, hogy lesz még egy végigjátszás. 😊

GET OVER HERE!

Solid Snake
Forró nyomon a párducok <#hehe>
JaSoN HuNTeR
Ikrek 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

xD!

Repülõk: :-)

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Amúgy aki már elõrehaladt a gameba,leírhatná hogy lesznek e új dolgok ahogy fejlõdünk,mert pl az a gépágyú jó lenne amivel az a kigyúrt lõ minket.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Így van, de az üzleteket csak utána lehet menedékhelyként használni, ha megvásároltuk.

Am én is furikáztam egyet a város körül VTOL-al. Semmit se találtam.

Maxtreme
Igen igen, tényleg. Illetve a házunk belsejét sem lehet testre szabni.

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Vagy csak egyszerûen bemész az egyik házadba.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyik sincs már, ahogy a celebvédelem sem.

Készülj fel: Ati driver 11.11 + cap2-t (fõleg az utóbbi telepítése fontos a jó futáshoz!).

Tegnap motorcsónakoztam,de nem találtam semmi érdekeset,pedig hiányzik pár dolog nekem ami a 2 be volt,itt ha túl messze megyek a csónakkal a várostól,akkor visszafordít a game és kiírja hogy steelportnak szüksége van rád,vagy mi😊

IMYke2.0.0.0
No, most már látom! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
A képeket nem láttam azonnal - de az anyagot lekaptam, mert finom!

Maxtreme
Fov hack

Elõtte:

Utána:

DL

JaSoN HuNTeR

Nincs még de éppen buliztam 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0