1611
Saints Row: The Third
-
ratgab #891 Nekem abban kéne segítség, hogy mi a címe annak a számnak, ami a főhadiszállásunkon akkor csendül fel, mikor a bandát szabjuk testre. -
ratgab #890 Na ezek tényleg a missziók zenéi! -
ratgab #889 Ilyesmire gondolsz? -
RAMyMamy #888 köszi, de ezek sem azok, ezek is a játék zenéi(?). azok érdekelnek, amiket nem a játékba írtak, és már megint a "dogstart" hozom fel, kb. 1 perctől van az a rész, ami a játékban is biztosan hallható. tehát ezekből kéne egy tracklist, amik a küldetések alatt szólnak. -
Lesusius #887 Na az nekem is kell. :D -
#886 még most se jött ki valami javitó patch vagy valami driver nemigaz -
#885 Enegem a telefon csengőhangja érdekelne. -
uscGhost #884 Ezekre gondolsz? Ha igen akkor ez a gyerek feltöltötte az összeset
-
RAMyMamy #883 köszi, csak ez nem az, ami kell nekem :) ezek a rádiókban vannak, a játékban is meg tudom őket nézni. nekem konkrétan azok kellenének, amik CSAK a küldetések alatt szólnak, az előző hozzászólásomban felhoztam egyet példának (hybrid - dogstar) -
#882 Neked bármit! -
RAMyMamy #881 a főküldetések alatt szóló zenékhez nincs véletlenül tracklist? baromi jók, főleg a 3-4 Hybrid (pl. Dogstar) szám :) -
Lesusius #880 Thx! -
#879 http://www.saintsrowmods.com/forum/index.php -
Lesusius #878 Köszi, tudtok mondani nekem 1 oldalt, ahol fent van pár értelmes mod? -
#877 Minden MOD-ot a játék főkönyvtárába, a saintsrowxx.exe mellé kell másolni.
Értelemszerűen, egyes modok konfliktusba kerülhetnek egymással - főképp a mostani, különböző készítők által kreált 'nude mode'-ok.
-
#876 A játék főmappájába kell bemásolni. Nem ír felül semmilyen fájlt. -
xido #875 nekem csak tippem a thq/saints../packfiles/pc/caches mappa -
Lesusius #874 Köszi, de ezt pontosan hova kéne kicsomagolnom? -
Leky #873 Tessék. -
#872 Van hozzá már mod csak olvass vissza pár 100 hsz-t ! -
Lesusius #871 Sziasztok, valaki meg tudná nekem mondani, hogy tudom kikapcsolni a cenzúrát? -
mikuc #870
-
#869 F5 PM ment ! -
#868 Már itt is többször kérdezték, és más topikban is: Hol kerül ennyibe? -
ratgab #867 3800 Ft-ért már megszánnak eggyel. -
ratgab #866 Is ez meg mi a rákmánytüdő (idiote here..., de most komolyan tényleg lövésem sincs, hogy ez mi)? -
#865 Csak a megvásárlással lehet kicselezni. -
nazareti #864 sziasztok ! vki megszánna egy product codal steames verzióhoz? vagy esetleg h lehet ezt kicselezni ,h ne kérje telepitéskor? -
#863 "The sword is from an old Volition game Summoner" -
#862 Ja, és a játékban rengeteg helyen megjelenik egy Cabbit. :)
-
#861 Nem saját kép!
A kismillió Easter Egg egyike:
Saint's Row The Third - Excalibur :)
-
#860 tény.
Nincs egyenes arányban a dolog, de azért a hd2xxx széria megjelenése óta elég sokat fejlődött a technológia. :) -
#859 De nem azért mert annyira fejlődnek a játékok technikai téren. -
WinStar #858 értem,azért köszi -
#857 Miért szerinted az manapság annyira bivaly cuccnak számít? El kell keserítselek, a legtöbb mai játéknak édeskevés. -
WinStar #856 na nehogy mrá ne menjen HD2600-son....méghozzá XT-m van. -
#855 valaki...
a repülő alkalmatoságokat lehet fejleszteni ? -
mans #854 link
ipon teszt 70%,inkább nem kommentálom. -
#853 Hát most azon vagyok, hogy mindent megvegyek, de a boltok sokba kerülnek...:S Nekem most óránként kb 25k jön be...:S -
#852 Supported Graphics Cards:
Minimum – NVIDIA® GeForce 8800 series or ATI Radeon HD3800 series
Recommended – NVIDIA GeForce GTX 400 series ATI Radeon HD5000 series
Note: Co-Op Play: NVIDIA GeForce 8800 cards require 640MB of Video RAM. ATI Radeon HD3800 cards require 1GB of Video RAM