Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Nem muszáj használni a speckó cuccokat. 😊
Én is majd csak végén szedem elõ õket, mikor már csak állatkodásra használom a játékot.
Ellenben a wrz verzióban szinte mindent megkapsz amit csak el lehet érni
Ezért se játszottam a WRZ verzióval sokat mert ott alapból megkaptál mindent akkor hol marad a kihivás a játékban ?
Nincs miért gyûjteni a pénzt nincs értelme fejlõdni elveszik az egész játék lényege én azt szeretem ha valamiért meg kell küzdeni és ugy kapom meg !
Mega ztán eddig csak egy Dlc jött ki hozzá ami 4 nagyobb questet ad de annak is 20 euro az ára nem éri meg !
Elkeserít, mert valamikor megveszem a játékot, és akkor még költenem kell(ene) a DLC-kre is... jó lenne, ha lenne valamikor egy "GOTY", "Deluxe", vagy valami hasonló kiadás, amiben a DLC-k is benne lennének... mert nem sok kedvem/pénzem lesz külön megvenni a csomagokat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az Avast amikor rákérdez akkor a kivételek közé kell rakni a játék mappáját hogy ne reklamáljon !
Mert egy beszerzési forrásnál azt olvastam, hogy egyeseknek van.
Az Avast vicces, mert játék közben is törölte a saintsrowthird.exe-t.
Kivételekhez kellett adnom.
Elindítottam, és ezen már behaltam:
A 2001: Ürodusszeia zenéje + Star Wars bevezetõ és a szöveg 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem kell vele foglalkozni !
Azt írta ki, hogy a setup.exe nem windows 32-bites alkalmazás.
Ezen a gépen ugyanezt tette - kikapcsoltam 10 percre az Avastot és máris elindult a telepítõ!
Ezek szerint, vírusos a cucc?!
1-2 küldetést csináltam csak meg,tartogatom késöbbre azokat,nekem a robbanások is nagyon tetszenek szépen vannak megcsinálva
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
😊
Ha kell, megkeresem honnan szedtem, és dobok linket.
Am érdekes hogy a játékba többé kevésbé jól müxik az AA, de a wardrobe-ba nem.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Bázisugrás
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Next PC upgrade: 2022

Hogy lehet hamar sok pénzt szerezni? 😄 Vége a fõ storynak, az ektivitik meg elég kevés lét adnak...
GET OVER HERE!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Am én is furikáztam egyet a város körül VTOL-al. Semmit se találtam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.