Saints Row: The Third

Oldal 1 / 33Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Jó a szemed Murphy. Amerikai gyártmány?

[merlinw.org]

jól látom ez tartalmaz minden kiegészítőt, dlc-t?

csak mert epicen szokás csak az alapjátékot adni ajándékként

t

0Fritz
3Error
<#taps>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Nem pont egy tíz éves játéknál tök mindegy hogy tíz évet vársz vagy tizenegyet?

3Error
<#nevetes1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Maxtreme
....lett volna :D
Erre nem számítottam hogy egy 10 éves játékkal ezt meglépik...
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.04.06. 19:25:58

Instant vétel, mi? :D
Maxtreme
részemről ennyit a vásárlásról
Epic exkluzív lesz 1 évig. Ráadásul 40 euróért? Ott rohad meg.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.04.06. 18:23:33

Maxtreme
tökéletes! :)

grebber
//www.youtube.com/embed/rL85F0TXCkQ

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
persze, de azt is lehet normálisan csinálni, meg úgy ahogy a metro szériánál pl :D

Remastered lesz nem remake, szóval kap egy grafikai frissítést hogy többé kevésbé megfeleljen a mai igényeknek látványban, de sosem ezért szerettük ezt a játékot. Én is remélem hogy lesznek ezen kívül extra tartalmak is.
Maxtreme
persze remélem hogy nem abba fog kimerülni a remake mint amit sok fejlesztő/kiadó csinál, hogy nagyítóval kell keresni a különbséget az eredeti játék és a "felujított" változat között...

Maxtreme
uhhh. instant vétel

grebber

3Error
Az jó. :) Köszi a tippet is. (nem emlékszem, hogy én megcsináltam-e ezt a sidequest-et vagy nem :D )

Persze. Azóta sikerült megoldani. Olvastam a neten egy megoldást: repülve kell megközelíteni. Ez működött is. Sőt, volt még egy repülő jármű, aminél szintén ugyanezt csinálta, amikor megközelítettem és annál is működött a repülve megközelítés. Azóta megcsináltam az összes járműves feladatot.
3Error
Eredeti a game?

Ok. Kezdek kiakadni. Csinálnám a járműrablós mellékfeladatokat és egész sokáig el is jutottam, de most az egyiknél folyamatosan kiírja, hogy megsemmisült a jármű, amikor odaérek a helyszínre, ahol lennie kéne. Mi a fenét kell ilyenkor csinálni? Ez valami bug?
"A Saints Row az infok alapjan szerintem inkabb az okorkodesre van kihegyezve"

Amikor a video revieweket néztem, engem is EZ tartott TÁVOL a játéktól - mert az értelmetlen "ökörködés" nekem sem mûfajom. Viszont simán játszható "komolyan", baromkodás nélkül is - tény a karakterek továbbra is maszkos szuperhérós exhibicionisták maradnak, de ez sztem csak a légkört oldja kissé - a sztori ettõl függetlenül viszonylag komoly és változatos.

IMYke2.0.0.0
Hú...
Igyekszem, igyekszem mindennel utolérni magam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Bárcsak én is tolhatnám már õket,csak rád várok....

IMYke2.0.0.0
Végigjátszottam GTA 4-et... de rohadtul meguntam kb. a felétõl, de talán elõbb, fene se tudja már.

A Saints Row 2-3-4: isteni!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én egyszerre próbáltam a GTA4et meg az SR3at, és végül az SR3at toltam végig.

Amiért NEKEM jobban tetszik az SR3:

- sokkal árkádosabb fizika. Az általunk irányított karakter és az autók is jobban reagálnak a mozdulatokra. A GTA4 irányítása nekem ragadós/lassú/nagy tehetetlenségû volt, állítólag mert ez igy realisztikusabb.

- a GTA4 városain az utcák rövidek, állandóan kanyarogni kell, nem lehet kihuzatni a járgányokat mint az SR3 tágas utcáin

- GTA4 nekem eleje nekem nagyon monotonnak tûnt, nem fogott meg. Az SR3 elmebetegebb/akciódúsabb volt kezdettõl fogva, könnyed lélegzetvételû szemben a GTA4el.

Amúgy régebben toltam a sleeping dogsot is, az nagyon tetszett, de vhogy a GTA4 nekem nem jött be.

Természetesen nem mondom azt hogy ez vagy az abszolút jobb, a kettõ más és nem biztos hogy neked mindkettõ bejön.

Aborg
Koszonom a valaszokat. A GTA 4-et jatszom most, az nagyon tetszik. A varos, a forgalom, az autok szimulacioja. Azert a GTA4 se veszi magat tul komolyan, tele van nyomva az is humorral. De mondjuk en nem azzal szorakozok benne hogy taposom szet a civileket stb., inkabb megprobalok minel realisabban viselkedni. Szeretek csak ugy bameszkodni is, megprobalom megjegyezni a varost (a GPS kikapcsolasa volt az elso dolgom). A Saints Row az infok alapjan szerintem inkabb az okorkodesre van kihegyezve, persze semmi rossz nincs abban, nam azert mondom :) csak nem annyita a mufajom. De a Saboteur-t is jatszottam, az is nagyon tetszett, foleg az alcazasban elkovetett szabotazsok.
Botond
Nem hiszem. Csak megkérdezte a haverjait mi van hasonló cucc, mint a gta4, mondták neki az sr3at meg az sd-t, hát mindkét topikba bekérdezett, hogy a jobbat ki tudja választani és azzal tolja.
MerlinW
Véletlenül.

[merlinw.org]

öhm, a másodikra miért írtál nemet? a napszakok igenis váltakoznak, az idõjárás szintén változik
MerlinW
Sleeping dogs-ban is ugyanez a post. Te most trollkodsz? Ez is tök más játék.

1. nem
2. nem
3. nem

4. szvsz jobb játék, mint a GTA

[merlinw.org]

Calver
jobb.

"The trees move. Do you not see it?"

Kérdéseidbõl ítélve már most mondom az SR3 nem a te játékod, ha ezeket keresed benne.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ez a játék egészen más súlycsoport.
Míg a GTA 4 megpróbálja komolyan venni magát, és hamar unalomba fullad, addig a Saints Row 3 és 4 a te szórakoztatásodat tartja szem elõtt, egy kis sztorival nyakon öntve.

Aborg
Ez a jatek a GTA4-hez hasonlitva milyen?

1. A varos van annyira jol osszerakott?
2. A nap dinamikusan korbejar, beesteledik stb? Es az idojaras valtozik?
3. Az autok fizikai modellezese van annyira jo?
Na közben megértettem a "gang jelzõ" mûködését :D

Szóval ugye mivel agresszívkodok, felugrik az adott bandával szembeni agresszió - és azért nem is fogy el, mert mivel folyamatosan lövöm õket, nemhogy lefele, hanem felfele megy. Így mindenképpen futni kell (mert sose fogynak el, mivel a harc önmagát gerjeszti) azt elbújni.

Szerencsére most lett meg a VTOL, így azért jobban el lehet intézni az operationt :D

3Error
Nem emlékszem tisztán már, de mintha mikor padlón van a "gang jelzõ" akkor vége kellene, hogy legyen a spawn-nak. Nem emlékszem, hogy menekülõre fogtam volna... bár... :D

Srácok, az normális hogy minden gang operation arra végzõdik, hogy mivel végtelenül újraspawnolnak az ellenségek (állandóan jönnek a kocsik), menekülnöm kell egy safe houseig? Az esetek többségében nem jutok el addig....

Negyedik részrõl joggal jutott eszedbe a prototype. Nem csak a repülés van belõle átültetve. Erõsen plágiumgyanús a játék több ponton is. Egyszerûsítve pofátlan lopás és az eredetiség hiányát hordozza magán keményen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

3Error
Ott a pont ! ;)

Nincs dobozom - sajnos. Illetve egy PS2esem van, kellett a táncszõnyeghez, de amúgy PCs vagyok, alapvetõen PCn vannak azok a stratégia/RPG játékok amit leginkább kedvelek.

Calver
azért jut róla eszedbe a Prototype, mert tényleg pont olyan a közlekedés. ami ez egyáltalán nem probléma, baromi szórakoztató így.

btw tényleg második résszel érdemes kezdeni (fõleg ha van dobozod, pc port gyász nagyon), elképesztõen jó, nagyon sötét és végtelenül gonosz humorral operál, és hihetetlenül beszippantja a kétlábút.

"The trees move. Do you not see it?"

IMYke2.0.0.0
Én például csak saját monitoron, általam játszva szeretném látni az elsõ részt.
Youtube-végigjátszás csak rontana az élményen.
De, én már csak ilyen "beteg" vagyok :)

én azért még azt is hozzátenném, hogy ha nincs valakinek xbox 360-ja, legalább az elsõ rész átvezetõit, ha nem is egy egész végigjátszást érdemes megnézni youtube-on
Hát, a 2.-at nem terveztem be, sok játék van még a listán, úgyhogy ezen epizód (third) az amire gondoltam.

A 4. rész annyira nem is vonz, amikor nézegettem a gameplay meg review videókat, állandóan a prototype jutott eszembe. Valószinüleg persze csak a repülés miatt - pont úgy repül a 4.ben a csávó mint a prototype fõszereplõje.

Ilyen sandbox jellegû játékokból amúgy a Sleeping Dogs jött be eddig a legjobban.

IMYke2.0.0.0
S nagyon is jól tetted, hogy rákérdeztél, mert tényleg érdemes a 2. résztõl kezdeni - folytatni a 3. epizóddal, hogy látható legyen a különbség és átérezhetõ legyen az egyedivé válás.
Sokan csak egy "idióta" játékot látnak benne.
Szerintem, meg mert és tudott egyedivé válni.

Sztem azért mert a 4. most jött ki igy nagyobb a hypeja, és annyira megtetszett neki hogy kiváncsi az elõzõ részekre.

Kb én is most kezdem elhatároni hogy megnézem már mi ez a Saints Row, csak én rutinos rókaként megkérdeztem, nem e inkább az elõzõ részekkel kéme kezdeni... :D

de miért visszafele játszod õket ?!
IMYke2.0.0.0
Átmenetileg lesz szuperképességed ebben a részben is.
//Amúgy, kicsit rossz döntés volt fordított sorrendben játszani velük.

Még tegnap elkezdtem ezt is a 4. rész után, és eddig ez a rész is tetszik! <#eljen> Jelenleg 35%-nál tartok 3,5 óra alatt. Kicsit hiányzik a 4. részben lévõ szuper képességek. <#vigyor> Jó volt, hogy nem kellett jármûvet használnom. Ettõl függetlenül ez a rész is jó! Nagyon is! <#smile>

saintsrowmods.com
Oldal 1 / 33Következő →