Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak mert epicen szokás csak az alapjátékot adni ajándékként
t
https://www.epicgames.com/store/en-US/p/saints-row-the-third-remastered
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Erre nem számítottam hogy egy 10 éves játékkal ezt meglépik...
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.04.06. 19:25:58
Epic exkluzív lesz 1 évig. Ráadásul 40 euróért? Ott rohad meg.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.04.06. 18:23:33
Amikor a video revieweket néztem, engem is EZ tartott TÁVOL a játéktól - mert az értelmetlen "ökörködés" nekem sem mûfajom. Viszont simán játszható "komolyan", baromkodás nélkül is - tény a karakterek továbbra is maszkos szuperhérós exhibicionisták maradnak, de ez sztem csak a légkört oldja kissé - a sztori ettõl függetlenül viszonylag komoly és változatos.
Igyekszem, igyekszem mindennel utolérni magam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Saints Row 2-3-4: isteni!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amiért NEKEM jobban tetszik az SR3:
- sokkal árkádosabb fizika. Az általunk irányított karakter és az autók is jobban reagálnak a mozdulatokra. A GTA4 irányítása nekem ragadós/lassú/nagy tehetetlenségû volt, állítólag mert ez igy realisztikusabb.
- a GTA4 városain az utcák rövidek, állandóan kanyarogni kell, nem lehet kihuzatni a járgányokat mint az SR3 tágas utcáin
- GTA4 nekem eleje nekem nagyon monotonnak tûnt, nem fogott meg. Az SR3 elmebetegebb/akciódúsabb volt kezdettõl fogva, könnyed lélegzetvételû szemben a GTA4el.
Amúgy régebben toltam a sleeping dogsot is, az nagyon tetszett, de vhogy a GTA4 nekem nem jött be.
Természetesen nem mondom azt hogy ez vagy az abszolút jobb, a kettõ más és nem biztos hogy neked mindkettõ bejön.
1. nem
2. nem
3. nem
4. szvsz jobb játék, mint a GTA
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Míg a GTA 4 megpróbálja komolyan venni magát, és hamar unalomba fullad, addig a Saints Row 3 és 4 a te szórakoztatásodat tartja szem elõtt, egy kis sztorival nyakon öntve.
1. A varos van annyira jol osszerakott?
2. A nap dinamikusan korbejar, beesteledik stb? Es az idojaras valtozik?
3. Az autok fizikai modellezese van annyira jo?
Szóval ugye mivel agresszívkodok, felugrik az adott bandával szembeni agresszió - és azért nem is fogy el, mert mivel folyamatosan lövöm õket, nemhogy lefele, hanem felfele megy. Így mindenképpen futni kell (mert sose fogynak el, mivel a harc önmagát gerjeszti) azt elbújni.
Szerencsére most lett meg a VTOL, így azért jobban el lehet intézni az operationt :D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
btw tényleg második résszel érdemes kezdeni (fõleg ha van dobozod, pc port gyász nagyon), elképesztõen jó, nagyon sötét és végtelenül gonosz humorral operál, és hihetetlenül beszippantja a kétlábút.
"The trees move. Do you not see it?"
Youtube-végigjátszás csak rontana az élményen.
De, én már csak ilyen "beteg" vagyok :)
A 4. rész annyira nem is vonz, amikor nézegettem a gameplay meg review videókat, állandóan a prototype jutott eszembe. Valószinüleg persze csak a repülés miatt - pont úgy repül a 4.ben a csávó mint a prototype fõszereplõje.
Ilyen sandbox jellegû játékokból amúgy a Sleeping Dogs jött be eddig a legjobban.
Sokan csak egy "idióta" játékot látnak benne.
Szerintem, meg mert és tudott egyedivé válni.
Kb én is most kezdem elhatároni hogy megnézem már mi ez a Saints Row, csak én rutinos rókaként megkérdeztem, nem e inkább az elõzõ részekkel kéme kezdeni... :D
//Amúgy, kicsit rossz döntés volt fordított sorrendben játszani velük.