Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Call us impressed but Volition has just announced that they are working on a patch for the PC version of Saints Row: The Third. Even though the company hasn’t released any changelog or an ETA, we do know that this patch will feature further optimization and better performance. Sounds great, right?
Remélem, ez nem az a patch, amirõl már hírt adtunk, hanem egy újabb, valódi teljesítmény növelõ.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Downloadable content
The first 3000 players in North America to purchase Saints Row: The Third from the THQ Online Store on the Xbox 360, PlayStation 3, and PC or Steam will receive the "Saints Row Season Pass".
The "Season Pass" includes the game's first three downloadable mission packs.<29>29> The three downloadable misson packs included in the "Season Pass" are Genkibowl VII (available January 2012), The Trouble with Clones... (available Spring 2012) and Gangstas in Space (available Winter 2012). Also included in the "Season Pass" is The Nyte Blayde DLC Pack (available November 14), which includes Bloody Cannoness Outfit, Altar Boy Outfit, Bloody Cannoness Bike and Nyte Blayde Mobile.
* Professor Genki Hyper-Ordinary (pre-order DLC)
* Shark Attack (available November 14)
* The Nyte Blayde DLC Pack (available November 14)
* Genkibowl VII (
* The Trouble with Clones... (
* Gangstas in Space (
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Másrészt meg engem ne hülyézzen már le egy 15 éves kis pöcs....
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
na én is végigvittem, 66% on vagyok most. Tetszett is. Viszont lenne két kérdésem, ki volt az a Shadie vagy ki, akit a végén felrobbantottak, legalábbis nálam mert én a maszkos gyereket akartam megölni, meg ki az a Cyrus?
Thx
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Más, nem tudná nekem megmondani valaki, hogy a STEAM által letöltött patch miként néz ki?
Így: patch.vpp_pc?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Performance optimization for High reflections in DirectX 10 & 11 Build.
We'll continue to monitor performance for all of our users, and as always, please remember to use the PC Troublshooting section of the forums to report any issues."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bárcsak fele ennyire megcsinálták volna a BF3 at.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Am kivégeztem én is. Jó volt csak a fõszál krva rövid. Remélem jó sok dlc-t kapunk hozzá.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Config:
Windows 7 64.
2x2GB RAM, DDR 3, 1333MHZ.
Ati Radeon HD 5770 XFX 1GB.
AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor (2 CPUs),2.8GHz
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Siker:)
[/soiler]Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Annál a küldinél mikor a mikrofon hangú gyerek mondja, hogy védjük be a kurváit, ott mit kell csinálni? Csakmert odamentem, az a 3 ribi csak áll, és ennyi. Aki meg jött szarrá lõttem, de nem történt semmi. pls help
Nos akkor még egyszer
Sunny weather: clearskies
Cloudy weather: overcast
Rainy weather: lightrain
Very rainy weather heavyrain
Vastag betûs az eredmény, sima betûs pedig amit be kell írni.