Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Saints Row: The Third PC; Volition is working on a performance patch
by White Rabbit on 23 November 2011

Call us impressed but Volition has just announced that they are working on a patch for the PC version of Saints Row: The Third. Even though the company hasn’t released any changelog or an ETA, we do know that this patch will feature further optimization and better performance. Sounds great, right?

Remélem, ez nem az a patch, amirõl már hírt adtunk, hanem egy újabb, valódi teljesítmény növelõ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Wikipedia így tudja

Downloadable content

The first 3000 players in North America to purchase Saints Row: The Third from the THQ Online Store on the Xbox 360, PlayStation 3, and PC or Steam will receive the "Saints Row Season Pass".
The "Season Pass" includes the game's first three downloadable mission packs.<29> The three downloadable misson packs included in the "Season Pass" are Genkibowl VII (available January 2012), The Trouble with Clones... (available Spring 2012) and Gangstas in Space (available Winter 2012). Also included in the "Season Pass" is The Nyte Blayde DLC Pack (available November 14), which includes Bloody Cannoness Outfit, Altar Boy Outfit, Bloody Cannoness Bike and Nyte Blayde Mobile.

* Professor Genki Hyper-Ordinary (pre-order DLC)
* Shark Attack (available November 14)
* The Nyte Blayde DLC Pack (available November 14)
* Genkibowl VII (available January 2012)
* The Trouble with Clones... (available Spring 2012)
* Gangstas in Space (available Winter 2012)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem konzolos. Onlive. És mivel az PC igy ezért osztom meg itt. :-)

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

pisztácia
Egyébként meglett hogy kik voltak. A Shaundi a csaj volt, aki a legeleje óta benne volt. Kurva jó bõr. Cyrus meg a Parancsnok.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Ismerem, de ebbe mit kell spoilerezni? Elmondtam két nevet... nem a story végét írtam le...
Másrészt meg engem ne hülyézzen már le egy 15 éves kis pöcs....

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Nem akarok kötözködni, de honnan veszed, hogy konzolon tolja csak nem az alul látható B betûbõl?. Ha rádugom a kontrollert akkor nekem is ezt írja ki.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

JaSoN HuNTeR
De am a konzolos élményeidet miért nem a konzolos részlegbe osztod meg? :)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

http://www.youtube.com/v/snryTDzdwmo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Feltörhetnék már a patchet...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

IMYke2.0.0.0
Én is elolvastam... kiégette a szemem a spoiler... áááá....

A SPOILERT ismered hülyegyerek?Van aki még nem vitte végig bazd...

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

pisztácia
Üdv!

na én is végigvittem, 66% on vagyok most. Tetszett is. Viszont lenne két kérdésem, ki volt az a Shadie vagy ki, akit a végén felrobbantottak, legalábbis nálam mert én a maszkos gyereket akartam megölni, meg ki az a Cyrus?
Thx

IMYke2.0.0.0
A kérdés már lényegtelen - meg tudtam oldani, hogy a fordítás megjelenjen a játékban.

Jó lenne tudni mennyit adtak el eddig,valami angol vagy milyen eladási listán 4. helyen volt,meg hogy 46%-al többet adtak el eddig mint a második részbõl.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

IMYke2.0.0.0
Nem tudom miként fogy, de a hivatalos fórumban - szokás szerint, megy a sírás, hogy erõs gépen sincs meg a framerate meg hasonlók.

Más, nem tudná nekem megmondani valaki, hogy a STEAM által letöltött patch miként néz ki?

Így: patch.vpp_pc?

Shep
Vajon, hogy fogy PC-re, hogy nem szarják le a népet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
"Today, we're releasing a small patch on Steam (around 91 MB) for the PC version of Saints Row: The Third. There's one main adjustment which I've listed below, and this has seen an increase in performance across most videos cards.

- Performance optimization for High reflections in DirectX 10 & 11 Build.

We'll continue to monitor performance for all of our users, and as always, please remember to use the PC Troublshooting section of the forums to report any issues."

Maxtreme
én is mindent begyûjtöttem, minden activitt megcsináltam, így lett valami 25 óra.

Én mellék küldiket csináltam sokáig, begyûjtöttem minden ilyen pénzt,guminõt,drogot, gyilkolásztam csomót aztán nekiálltam a fõküldetéseknek 50. szinttel minden cucc megvétellel, minden fegyver fejlesztéssel és kb énis 10 óra alatt végeztem vele ez volt összesen 42 óra :D Ha nem hiszed itt kattints a Show Entire Gaming History-ra a játékok alatt és meglátod :D

CalebJoe
nekem kb 10óra volt mellékekkel együtt olyan 65%-ra lett kész
Én 42 óra alatt játszottam ki xD

Shep
Miért rövid? Nekem már 6 órám van benne pedig szinte csak a fõszálat csinálom. Mondjuk az azért remélem, hogy nem lesz ez is 25 óra, mint az LA Noire, mert ott a végér kicsit beleuntam Nyomkeresõ (remélem azért valakinek leesik majd :)) szerepébe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez nekem nagyon bejön a játék.
Bárcsak fele ennyire megcsinálták volna a BF3 at.
Köszi szépen, bocs, hogy nem olvastam vissza.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

CalebJoe
dehogy engem annó meg jobban lekötött az Oblivion mint a ME2
Nem tudom, h valami mentális bajom van vagy mi, de valamiért sokkal jobban leköt ez a játék, mint a Skyrim :D
Hol tárolja a mentést a játék?

Maxtreme
jah, de (még) másnál sem nagyon :)
Am kivégeztem én is. Jó volt csak a fõszál krva rövid. Remélem jó sok dlc-t kapunk hozzá.

CalebJoe
végre remélem bevállik
Csak jelezném a tört tulajoknak, hogy imént jött egy Dx 11-et optimalizáló patch steamen keresztül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CalebJoe
eddig aminél feltûnt a 6mag ereje az a Witcher 2 volt
Maxtreme
Azért 6 mag még nem igazán kell, de 4 valóban ajánlott. Azt már kihasználják a mai játékok.

CalebJoe
a mag a lényeg nem a Ghz 4 vagy 6 mag ajánlott a mai játékoknál na meg egy erõs vga
speed01
De valakinek 2.4HHZ-en elment, mondjuk nvidia 9800GT volt benne asszem.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Maxtreme
a A cpu is édes kevés neki szvsz, meg ugye az ATi problem..

speed01
Hali, nekem szaggat, mikor megyek elõre és tölti a dolgokat akkor. ha tudja valaki ez mitõl lehet akkor pls írja le! nem ez a egyetlen játék amiben így csinálja.

Config:
Windows 7 64.
2x2GB RAM, DDR 3, 1333MHZ.
Ati Radeon HD 5770 XFX 1GB.
AMD Athlon(tm) II X2 240 Processor (2 CPUs),2.8GHz

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Jó lett volna ha a játékmenetet meghagyják,a 2 be megvoltak a bandák jelei,itt most szigetenként vannak,meg misszió,végül is most már vagyunk valakik a gameba úgy kezdjük el,kíváncsi leszek a negyedik részbe kik leszünk.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Maxtreme
Eszembe jutott még valami ami kimaradt, és szintén marha jó volt. Az Arena activity, amikor bunyózni kellett.

pisztácia
Köszi mindenkinek!
Siker:)

IMYke2.0.0.0
Az oroszok nem viccelnek.

[/soiler]

CalebJoe
asszem az y gomb a füttyentés de ki is irja
Nyomd meg a Y-t azzal fütyülsz a ribiknek akik aztán beszálnak. Amugy banda tagokat is ezzel a gombal gyüjtesz magad köré ;)

pisztácia
Én bepattantam többe is, de a 3 ribi csak állt és nem csinált semmit...

Maxtreme
tán bepattanni 1 autóba, és elhúzni onnan a megadott helyre?

pisztácia
Üdv!

Annál a küldinél mikor a mikrofon hangú gyerek mondja, hogy védjük be a kurváit, ott mit kell csinálni? Csakmert odamentem, az a 3 ribi csak áll, és ennyi. Aki meg jött szarrá lõttem, de nem történt semmi. pls help

CalebJoe
gondolom a cheat menube kell beirni
IMYke2.0.0.0
Telefon a mindenes...

Ezt hova kell másolni, hogy a játékban is megjelenjen?

Maxtreme
bazz jól össze nyomta az egészet, hiába tettem kismillió szóközt.. :)

Nos akkor még egyszer

Sunny weather: clearskies
Cloudy weather: overcast
Rainy weather: lightrain
Very rainy weather heavyrain

Vastag betûs az eredmény, sima betûs pedig amit be kell írni.