1611
Saints Row: The Third
-
#1011 A helyzet egyszerűbb mint hinnéd: tudtommal, 1,5-es szorzóval számol a játék a számítógéped órájához képest. -
#1010 tippre teljesen véletlenszerűen választja ki, amikor betöltöd a mentést. -
#1009 Az NPC-k esernyőt vesznek elő ha elered az eső.
Hát ez lol komolyan. A cikkíró hol él? A GTA 4 már rég előtte ezt, sőt tovább megyek már a mafia 1-ben is esernyővel mászkáltak az utcán mikor esett. Jó igaz ott nem dinamikus időjárás volt de azért a GTA 4 után ezt így kiemelni vicc.
Amúgy ha már itt járok, kérdés: A napszak mitől függ? Mert vagy órákat játszottam de egész végig este volt. De mikor előzőleg mentettem még nappal volt és mikor betöltöttem este. Akkor hogy is van ez? -
#1008 tipikus intelligens hozzászólás egy intelligens embertől. (protip: ez szarkazmus volt)
de nem baj, szard csak tele a topicokat, hát ha szemet fog szúrni egyszer egy kedves modnak, aztán megjutalmaznak munkásságodért
#1005: na ez meg a másik... de még ha nem is, akkor sem veszít sokat - gamestar pl addig ért valamit, amíg PC Zed-nek hívták, és... nos, PC Zed volt, az akkori remek cikkírókkal... aztán egyesült PC-X-el, és lett a gamestar, ami... bhahaha. -
#1007 Mi a manó, nem számítottam ilyen magas %-ra tőlük. :) -
#1006 De leszarlak. -
#1005 Nem kell linkelni sem olyan ember nem sok él a földön aki nem tagja xy torrentsitenak onnan meg akit érdekel bárki leszedheti! -
#1004 kit érdekel?
több oldalnyi teljesen felesleges szemét a legtöbbek számára.
ha ennyire meg akarod osztani, linkeld, és ne képként szúrd be. -
#1003 #963 pc guru, #1001 gamestar -
#1002 #963. -
-
#1000 Nice, kár hogy ezt a minőséget 2011-ben modolva lehet csak elérni... -
#999 Készül A HD textura mod :)
-
ratgab #998 Úgy nézem, hogy igen! -
fearfan #997 hát engem se a grafika zavar,hanem az,hogy már olyan fos a gépem,hogy még minimumon is játszhatatlan.Végig vinném én lowon is,csak úgy sem működik rendesen xD -
#996 Engem nem izgat, én azzal főzök, amim van - és nem szórakozom kevésbé, mint az, aki 'max' árnyékokkal játszhat.
ratgab: nem tudod, kapható még a játék az általad vett módon?
A 'csúnya' verzióhoz még mindig nem látok sehol Patch-et, a honosításhoz pedig mindenképp az aktuálisan legfrissebb verziót szeretném használni.
Lehet, hogy kiszorítom valahogy a pénzt rá. -
fearfan #995 viszont egy hasonló nvidián meg semmit se kell levenni xD -
#994 fearfan: Még egyszer hangsúlyozom: csak az árnyékok vannak levéve. Semmi más.
ratgab: én is szemmel mérek, nem gerjedek a FRAPS-re. Csak videófelvételre használom, amúgy meg nem izgat az FPS szám a sarokban, mint mondjuk Tirexit.
-
ratgab #993 Én csak szemmel mérek, de nekem megfelelő, ahogy most fut. -
fearfan #992 na az a baj,hogy nvidián meg maxon megy xD
amúgy maxon is meg lowon is ugyanúgy vacakul fut,mert kb mind2 esetben ilyen 20-25 FPS között ingadozik eléggé láthatóan és irritálóan zavaró.
1280-as felbontás mellett persze.Viszont az új driverrel meg rosszabb volt,mert ott még dacára még belassulások is voltak az említett okok mellett :( 11.6-os driverrel meg jobban muzsikál a játék,mint a frissel. -
#991 Kár, hogy nincs gyors netem, mert akkor pikk-pakk feltöltenék egy videót, ami eléggé jól prezentálja, hogy az általunk használt driver és beállítások kombinációja igenis működik.
Fontos megemlíteni: nem 60+ FPS-sel száguld a játék [megrögzött FPS-számokra gerjedőknek ajánlott több százezer Forintnyi beruházást eszközölni ilyesmihez], és szakavatott, vagy szúrós szemű megfigyelő észreveheti, hogy nem olyan 'folyékony' a mozgás vezetés közben stb., de cserébe bőven - számomra - játszható értékeken tanyázhat az érték: 20-25 FPS.
-
ratgab #990 Nálam is ez a driverkombináció (q6600 van nekem is, mint Ramy-nek, mondjuk van hozzá egy 5770-es ati-m, jah és csak 3 gb ddr2) a nyerő, de ezt már többször leírtam én is.
És nálam sem esik le az fps fél óra után sem.
Többiek: Ha fél óra után gond a legbiztosabb újrarakni a win-t, vagy letakarítani az uninstallált driver maradványokat a gépről (én a Rage-nél szarakodtam velük és a 3. driver után már eléggé össze tud keveredni a driver és a megjelenítés is!) -
#989 Milyen beállítások mellett? Vedd le az árnyékokat, az csodákra képes.
-
RAMyMamy #988 nálam annyi a különbség, hogy q6600-as a procim, 64bites a win7 és 1024-ben játszom :) itt is ugyanúgy megvan ez, hogy a max. fél óra után leesik 12 fps-re(!) -
#987 Érthetőbben: 1280*720-ban játszom, minden High (DX10, a VGA miatt), csak az árnyékok (Shadows) van levéve Low-ra. -
#986 E8400 / 4GB RAM / HD 4850 512 MB / Windows 7 Ultimate 32 bit / Catalyst 11.11 + CAP 2 / 27" (1920*1080/60 Hz)
A játékban le kellett vennem a felbontást, és az árnyékok részletességét, minden mást egész nyugodtan kimaxolhattam, és a játék tökéletesen fut, órákon át.
-
#985 Nekem is vagy 10-15 perc után leesik 15-20fps-re.
Nincs még megoldás a cég is valami jó ati driverre vár mert szerintük nem az ő hibájuk.
A fórumokon is egy csomó embernek a töke ki van már hogy még mindig nem lehet normálisan játszani vele, reméljük igyekszik az ati mert a mostani driver szart se ért. -
fearfan #984 hello!
Van olyan,akinek még mindig játszhatatlan AMD-s vga-val?És ha igen,akkor nektek mi volt a megoldás?Már próbáltam mindent bevetni driverek sokasága,(az újjal csak rosszabb lett) patch,de egyik sem jelentett megoldást.Vagy szar a gépem hozzá még minimumon is,mert ott is kb lemegy 25-20 fps-ig és elég idegesítően ingadozik,szemmel látható.
A választ előre is köszönöm!
gépem:hd4850 1gb,4gb ram,3,8ghz dual core cpu -
#983 Nem mod-ot mondtam, a trainerekben ilyen funkció nincs. -
vzajcev #982 Csak Neked,csak saját felelősségre xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Saints Row the third trainer google első találat, itt van több is valamelyik csak tud ilyet.
-
#981 Azt nem MOD-nak hívják, hanem úgy nevezik: csalás.
-
#980 Olyan cucc még nincs amivel a visszaszámlálókat lehet megbuherálni, hogy több idő legyen egy-egy feladatra? -
#979 "Annyi jó játék, olyan kevés idő." - Bizony, ez valóban így van.
A gépemen több mint 30 játék van fenn, és ebből csak 5-öt játszottam teljesen végig [a Prince of Persia sorozat], a nagy részük valahol abba lett hagyva.
Amit mindenképp végigjátszok a következő hetekben az a Driver 5, és a Saints Row 3, és harmadik alkalommal a Borderlands, a fordítás tesztelése miatt, a kiadás előtt. -
ratgab #978 Én mostanában bevallom töredelmesen nem sokat játszottam a játékkal. Gyakorlatilag az őszi/téli dömpingben azt se tudom mivel játszam: LA. Noire, Pes 2012, Skyrim, Batman Arkham city, Saints Row the third, AC Revelations (jelenleg ez a sláger... újdonság varázsa), stb.
Annyi jó játék, olyan kevés idő. -
#977 A Patch jól jön. Bár, nekem rendesen szalad a játék - csak az árnyék van levéve, és a felbontás nem Full HD.
A modok közül én csak a FOV-ot, és a legjobb Nude modot használom. -
ratgab #976 1. Ez engem nem érint, mivel nem használok modot a játékhoz (habár fov-os jó lehet).
2. Mivel eleve steames a játék, ezért kivédhetetlen a patch, így csak csak a türelem marad. -
#975 "SRTT Update Today Breaks Mods
December 12th, 2011
This new update is not specifically targeted at mods, or is anything malicious on Volition’s part. The reason that some mods are breaking is simply because the modded asm files need to be updated with a new index taking the new patched files into account. Known mods that are affected by this are the mission replay, customize all vehicles, wardrobe color changer, delete reward vehicles, and clip editor. There may be more.
We’ll be working to get everything updated soon. In the meantime you can still play the game by removing all mods with the following extensions from your sr3 install folder: *.lua, *.xtbl, *.str2_pc, *.asm_pc."
-
ratgab #974 Steam nevem is ratgab, vegyél fel nyugodtan. Délután 16-tól általában ráérek, de ezt steamen részletesen meg tudjuk majd konzultálni. -
#973 Persze van 10 új achievementem, aminek még neve sincs, csak upcoming DLC. xD -
#972 Köszi a listát, nekem is most szedte le a steam. Van kedved valamikor co-opozni? Hiányzik még az a 3 co-op achievement... Esetleg írd meg privátba, mi a steam-neved és akkor valamikor tolhatjuk.