Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem saját kép!

A kismillió Easter Egg egyike:

Saint's Row The Third - Excalibur :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
tény.
Nincs egyenes arányban a dolog, de azért a hd2xxx széria megjelenése óta elég sokat fejlõdött a technológia. :)

Ryder62
De nem azért mert annyira fejlõdnek a játékok technikai téren.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

értem,azért köszi

Maxtreme
Miért szerinted az manapság annyira bivaly cuccnak számít? El kell keserítselek, a legtöbb mai játéknak édeskevés.

na nehogy mrá ne menjen HD2600-son....méghozzá XT-m van.

kill3r21
valaki...
a repülõ alkalmatoságokat lehet fejleszteni ?
link

ipon teszt 70%,inkább nem kommentálom.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

pisztácia
Hát most azon vagyok, hogy mindent megvegyek, de a boltok sokba kerülnek...:S Nekem most óránként kb 25k jön be...:S

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Maxtreme
Supported Graphics Cards:

Minimum – NVIDIA® GeForce 8800 series or ATI Radeon HD3800 series
Recommended – NVIDIA GeForce GTX 400 series ATI Radeon HD5000 series

Note: Co-Op Play: NVIDIA GeForce 8800 cards require 640MB of Video RAM. ATI Radeon HD3800 cards require 1GB of Video RAM

Sziasztok.Az miért van hogy az intro után kidob? :S
Legfrisebb VGA driver van fent.....próbáltam futtatni directix 9-ben is,de úgyis ezt csinálja...directix 10-ben is :S

IMYke2.0.0.0
A képen a háttérben két Nagy Fej autó is közlekedik... :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
ok, most kapcsolok h faszságokat beszélek. (megnéztem a linket)
Ráadásul hud sincs szal na.. Még nem ébredtem fel, hiába keltem 6kor:)

Maxtreme
saját kép? Ha igen, marha jó, még háttérnek is mehetne :D
Am hogy sikerült neked normálisan mûködésre bírni az AA-t? Ugyanis én hiába rakok rá 8x-ost, még mindig van ami recés marad.

Amiga
Vegyél meg minden ingatlant és boltot, és a bónuszokat is a telefon upgrade menüjében. Nekem óránként pörög kb. 40.000, már van négyszázezrem és nem tudom mire költeni (activity-k és challenge-k kimaxolása közben bõven gyûlik így a pénz).

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Én is az elõbb, hát nem kicsit csodálkoztam:DMeg egy test összetörõs activity-ben sikerült egy 450.000-es kombót összebuggolnom :D

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

az mindennapos, hogy az imént öltem meg professor genki-t az utcán?
Frankie87
Én is 50-es vagyok, de egyszerûen semmi pénzem nincs....:S

Calver
It looks like a Unicorn.

"Fuck. You."

ezen a ponton szerintem a fél házat felébresztettem <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Maxtreme
nem használok cheatet, csak elértem az 50-es szintet, így van örök lõszerem stb.
Frapsel.

Frankie87
Ja, meg milyen progival vetted fel?

Frankie87
Jó videó, ám használsz valamilyen cheat-et? Ha nem akkor tudnál tanácsot adni, hogy lehet sok pénzt gyûjteni?

pisztácia
Azért képrdeztem mert én nem találtam...:S vak vagyok bocs

Ám szerintem is csak a fordulással van baj.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

NAgyon király a játék,csak egy a baj,hogy durván fordulnak benne az autók.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Megvette valaki a dobozos verziót?

Ha van, akkor milyen és mekkora terjedelmû kézikönyv mellékelve?

Mert a játék szövegállományában található linken, a Digitális Kézikönyv mindössze 7 PDF oldalnyi, nyomtatásban ez 10 oldal.

<#ijedt><#wow1>

IMYke2.0.0.0
Beállítod a neked tetszõ gombot:

Maxtreme
õõ walk gomb? :)

pisztácia
Hogy sétálsz benne?

Maxtreme
Unatkoztam :)

Csak nektek, csak most :))

http://www.youtube.com/v/2j8ljjQZX8o?hd=1&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#buck>

pisztácia
Ilyen kocsit láttatok már?

grebber
Én meg amíg 4,99 euró vagy alatta STEAM-en <#taps>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Én kivárom, míg 4.990 Ft lesz az ára.

Amiga
Vedd meg a játékot.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

JaSoN HuNTeR
cheese az a pénz kód.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Calver
Character Gallery-hez hozzá lehet férni... khmmm... "virágbolti" verzióval?
akármit csinálok, minden karakterbõl gnóm lesz <#whatever>

CalebJoe
google beütöd saint row the third cheats és ha van van ha nincs akkor nincs hozzá ennyi
pisztácia
Nagyon beteg ez a game..:D

Olyan kód van amivel soha nem kõröznek a rendõrök?

Van egy olyan shoti, amin egy daráló van vagy mi:D és benne kis halak, azzal ha valakire lõsz, ráesnek ilyen haldarabok meg sok vér, és a földbõl kiugrik egy cápa és bekapja azt akire lõtted....:D
Másik meg, hogy megnéztem a másik befejezõ küldit, amikor shadi-t vagy kit megmentek, utánna a Marson kell megölni KillBane-t de a végén kiderül, hogy csak filmforgatás volt...:D beteg, de nagyon jópofa game:D

Maxtreme
Érdekes dolog ez a gépigény kérdés. Az elején említettem hogy bár mindent fullra raktam, (dx11) de az SSAO-t kikapcsoltam, mert azért az ette az fps-t. Így a játék vége felé bekapcsoltam, mert kíváncsi voltam mennyit ad hozzá az amúgy sem csúnya látványvilághoz. Érdekes dolog hogy most szinte alig változott a frame.
Meglátásom szerint egyébként érdemes használni mert sokat dob a grafikán.

Nagyon szépen köszönjük a megértésed! <#eljen> További jó játékot neked.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pisztácia
Jó hát akkor elnézést hogy nem spoilereztem. Azt hittem ezzel nem árulok el semmit. De tévedtem. Bocs, ha valakinek elmondtam valamit, amit nem akart volna tudni. Többet nem fordul elõ...

Nagyon jó az optimizáció.Vannak bugok de azok sem gyakoriak és inkább viccesek mint idegesítõek.Sokkal jobb lett mint amire számítottam.A játékidõre sem lehet panasz hiszen lazán bele lehet pakolni egy 15-20 órát is, csak a single-be.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Shep
Hát attól függ milyen procid van mellé ha 2 magos akkor lesznek lassulások, ha 4 akkor állítólag tûrhetõ. komoly buggal én nem találkoztam. A fõ szál az rövid. Elõzõ rész nekem nagyon nem jött be de ez nálam az év egyik meglepetése lett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Calver
na, mivel mióta kijött a játék nem figyelem a topicot (spoilerelkerülés legjobb módja), és tippre ma fogok végre nekiugrani, lenne pár gyors kérdésem:
- optimizáció milyen? lassan aggastyánkorú 8800 GT-m van, el fogja bírni?
- bugok, amikre nagyon figyelni kéne?
- mennyire lett hosszú?
- lett legalább olyan jó mint amiben reménykedtünk, vagy még jobb is? <#gonosz1>
- who the fuck keeps a tiger?

Látsz te valahol pc only feliratot a bannerban és fölötte? Na pont ezért írhat konzolos is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fejezd már abba a spoilerezést ember. Ne akard, hogy én (27 évesen) is lehülyézzelek. Nem veszed észre, hogy elrontod, így másnak a szórakozását?

Nem is spoiler az, hogy ha leírod, hogy ki hal meg a story folyamán és ki nem (gyengébbek kedvéért szarkazmus)...<#ticking>

Jó reggelt kivánok, ébresztõ! Pont erre találták ki a spoiler makrót!

Shep
Na meg az online letöltéses vásárlásokat nem is számolja és a többi is ki tudja mennyire hiteles.Pl. Crysisból tutira eladtak 3 milliót ezzel szemben meg lehet nézni mennyit ír az oldal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Miért nem szabad hinni a VGAChartz-nak?

Nos, ezért - nézzétek meg a PC eladásokat a 2. résszel kapcsolatban...