Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kismillió Easter Egg egyike:
Saint's Row The Third - Excalibur :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nincs egyenes arányban a dolog, de azért a hd2xxx széria megjelenése óta elég sokat fejlõdött a technológia. :)
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Minimum – NVIDIA® GeForce 8800 series or ATI Radeon HD3800 series
Recommended – NVIDIA GeForce GTX 400 series ATI Radeon HD5000 series
Note: Co-Op Play: NVIDIA GeForce 8800 cards require 640MB of Video RAM. ATI Radeon HD3800 cards require 1GB of Video RAM
Legfrisebb VGA driver van fent.....próbáltam futtatni directix 9-ben is,de úgyis ezt csinálja...directix 10-ben is :S
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ráadásul hud sincs szal na.. Még nem ébredtem fel, hiába keltem 6kor:)
Am hogy sikerült neked normálisan mûködésre bírni az AA-t? Ugyanis én hiába rakok rá 8x-ost, még mindig van ami recés marad.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
"Fuck. You."
ezen a ponton szerintem a fél házat felébresztettem <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
Frapsel.
Ám szerintem is csak a fordulással van baj.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha van, akkor milyen és mekkora terjedelmû kézikönyv mellékelve?
Mert a játék szövegállományában található linken, a Digitális Kézikönyv mindössze 7 PDF oldalnyi, nyomtatásban ez 10 oldal.
<#ijedt>#ijedt><#wow1>#wow1>

Csak nektek, csak most :))

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
akármit csinálok, minden karakterbõl gnóm lesz <#whatever>#whatever>
Olyan kód van amivel soha nem kõröznek a rendõrök?
Másik meg, hogy megnéztem a másik befejezõ küldit, amikor shadi-t vagy kit megmentek, utánna a Marson kell megölni KillBane-t de a végén kiderül, hogy csak filmforgatás volt...:D beteg, de nagyon jópofa game:D
Meglátásom szerint egyébként érdemes használni mert sokat dob a grafikán.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- optimizáció milyen? lassan aggastyánkorú 8800 GT-m van, el fogja bírni?
- bugok, amikre nagyon figyelni kéne?
- mennyire lett hosszú?
- lett legalább olyan jó mint amiben reménykedtünk, vagy még jobb is? <#gonosz1>#gonosz1>
- who the fuck keeps a tiger?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem is spoiler az, hogy ha leírod, hogy ki hal meg a story folyamán és ki nem (gyengébbek kedvéért szarkazmus)...<#ticking>#ticking>
Jó reggelt kivánok, ébresztõ! Pont erre találták ki a spoiler makrót!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nos, ezért - nézzétek meg a PC eladásokat a 2. résszel kapcsolatban...