Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"Let me try to explain it a bit better, I played a coop game, got a vtol and somehow glitched trough the barrier, i flew high above it until i saw the city started to glitch, on that point another city appeared to me in the sea, i hovered down and landed on the road, the grass was just a texture but buildings and roads were solid, i asked my friend to come over to see where is was, he did managed to find me however he did not see anything, from his point of view i was just standing (walking) under the sea with the Vtol next to me."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A videó:

http://www.youtube.com/v/uHE5rSoeS6o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Megoldódott a titkos sziget rejtélye!

"Mystery Island Mystery is Solved
December 7th, 2011

The mystery island is, in fact, Stilwater from mission 1. The part that takes place during the mission that you are physically playing in is a small chunk just outside the edge boundary. Whopper265was able to glitch through the boundary somehow (he doesn’t know how he did it either) to get there.

We now know it’s Stilwater because Corrodias loaded a zone with the following command:

city_zone_swap(“stilwater”, true)

Forcing this code on startup in the main function of sr3_city.lua actually extended the island further into the playing boundary and connected the two. He was able to walk right up to the boundary and see past it to the small chunk on the other side."

Jó kérdés ebbe a topikba,érdemes a saints rowot,meg a második részt is 1600ft most a 576 ba meg galaxisba,aztán késöbb a skyrimet,az is jó lett.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Hali srácok lenne egy gyors kérdésem, megérné e ezt a játékot megvenni? Mi jót lehet benne csinálni? Multiba mennyire lehet hülyülni? Gondolkodom rajta mert hallottam róla jó dolgokat, meg tény hogy vannak benne vicces események mint amirõl haverom is linkelt egy vidit.

http://www.youtube.com/v/K-y0cU0K-Tc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Fõ kérdés annyi hogy melyik novemberi játék legyen a nagy õ, Saints Row, Assasin, vagy Skyrim?

fASZA!<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

IMYke2.0.0.0
http://www.youtube.com/v/VfmB85FJCgc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

IMYke2.0.0.0
Ja és a Clip Editor is mûködik már, aminek az implantálásáról a Voiliton teljesen le is mondott. Rick és IdolNinja azonban összehozta.

IMYke2.0.0.0
Létezik már "Replay" MOD is, aminek segítségével egy.egy küldetést újra lehet játszani - akár a játék elejérõl is.

Véletlenül discardoltam a listából a hagyományos ejtõernyõt.Vissza lehet azt hozni valahogy?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Köszi

wesker24
Ahol a saints3 exe van !
Hova kell bemásolni a fájlokat? Ami eben található 3 fájl:

http://www.megaupload.com/?d=5HRMAPBF

IMYke2.0.0.0
Sõt a bõség zavara van - én személy szerint 3 fajtát is hazavittem már :)
Ebbõl a legjobbat használom: ComradeJK

Már le is töltöttem.D

wesker24
Jah kb ezen az oldalon volt is linkelve ha visszaolvasol egy kicsit !
Uncensor patch van hozzá?

itt is egy Hybrid szám megy 9:07-tõl (last man standing)
IMYke2.0.0.0
Azon az albumon van rajta, amit én linkeltem - emlékeim szerint - #771-ben.

ezek ugyanazok, amiket uscGhost is linkelt :) szerintem, amit #889-ban linkeltél, az is egy játékba írt zene (megnéztem midomival és nem talált semmit - persze ez nem azt jelenti, hogy "igazat mondott")
felveszek majd egy párat és feltöltöm, a Hybridtõl biztos van benne 3-4 szám, amik a küldetések alatt szólnak (nem utána!).
Nekem abban kéne segítség, hogy mi a címe annak a számnak, ami a fõhadiszállásunkon akkor csendül fel, mikor a bandát szabjuk testre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

köszi, de ezek sem azok, ezek is a játék zenéi(?). azok érdekelnek, amiket nem a játékba írtak, és már megint a "dogstart" hozom fel, kb. 1 perctõl van az a rész, ami a játékban is biztosan hallható. tehát ezekbõl kéne egy tracklist, amik a küldetések alatt szólnak.
Na az nekem is kell. :D
CalebJoe
még most se jött ki valami javitó patch vagy valami driver nemigaz
zyppy
Enegem a telefon csengõhangja érdekelne.

Ezekre gondolsz? Ha igen akkor ez a gyerek feltöltötte az összeset
http://www.youtube.com/v/gQEGCsLFHqQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

köszi, csak ez nem az, ami kell nekem :) ezek a rádiókban vannak, a játékban is meg tudom õket nézni. nekem konkrétan azok kellenének, amik CSAK a küldetések alatt szólnak, az elõzõ hozzászólásomban felhoztam egyet példának (hybrid - dogstar)
IMYke2.0.0.0
Neked bármit! <#szeret>

a fõküldetések alatt szóló zenékhez nincs véletlenül tracklist? baromi jók, fõleg a 3-4 Hybrid (pl. Dogstar) szám :)
Thx!
Maxtreme
http://www.saintsrowmods.com/forum/index.php

Köszi, tudtok mondani nekem 1 oldalt, ahol fent van pár értelmes mod?
IMYke2.0.0.0
Minden MOD-ot a játék fõkönyvtárába, a saintsrowxx.exe mellé kell másolni.

Értelemszerûen, egyes modok konfliktusba kerülhetnek egymással - fõképp a mostani, különbözõ készítõk által kreált 'nude mode'-ok.

Frankie87
A játék fõmappájába kell bemásolni. Nem ír felül semmilyen fájlt.

nekem csak tippem a thq/saints../packfiles/pc/caches mappa
Köszi, de ezt pontosan hova kéne kicsomagolnom?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

wesker24
Van hozzá már mod csak olvass vissza pár 100 hsz-t !
Sziasztok, valaki meg tudná nekem mondani, hogy tudom kikapcsolni a cenzúrát?
http://www.youtube.com/v/YG8hiF5-FVw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/JToZ_ATjxbM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

wesker24
F5 PM ment !
Rowlend
Már itt is többször kérdezték, és más topikban is: Hol kerül ennyibe?

GET OVER HERE!

3800 Ft-ért már megszánnak eggyel.

Is ez meg mi a rákmánytüdõ (idiote here...<#banplz>, de most komolyan tényleg lövésem sincs, hogy ez mi)?

IMYke2.0.0.0
Csak a megvásárlással lehet kicselezni. <#szomoru1>

sziasztok ! vki megszánna egy product codal steames verzióhoz? vagy esetleg h lehet ezt kicselezni ,h ne kérje telepitéskor?
IMYke2.0.0.0
"The sword is from an old Volition game Summoner"

IMYke2.0.0.0
Ja, és a játékban rengeteg helyen megjelenik egy Cabbit. :)