Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Rayden02
Ezek állatok<#buck><#eplus2>
http://www.youtube.com/v/gb7MLOL6EgM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Am elég spoileres,szóval aki még nem kezdte el a játékot,vagy még nem ért a végére,az ne nézze meg!<#nezze><#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

IMYke2.0.0.0
Szívesen :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kössz

IMYke2.0.0.0
* eeggs.com - Saints Row The Third Easter Eggs
* http://saintsrow.com - SAINTS ROW: THE THIRD EASTER EGGS

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Még nincs, topikja van. Mindjárt megkeresem neked.

Van ilyen lista valahol, ahol az összes levan írva?

IMYke2.0.0.0
Egyike a közel 200 Easter Egg-nek.

Én olyan 80 listába szedése után abbahagytam :)

Pl., amit személyesen én találtam meg, és eddig sehol sem olvastam: az egyik Planet Saintsben, aminek egyik helyiségében pénz/drogcsomagot találsz, a falakon a fejlesztõk képei vannak, a borítókon.
Ellenõrizhetõ, ha a Fõmenüben megnézed a Credits-et.

broman191
Képernyõkímélõ <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Köszi az infót, ha találsz valami érdekeset a játékhoz ne tartsd magadban.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

jarlaxxe
Saját zenét lehet valahogy importálni a játékba? mert a jelenlegi rádió állomás felhozatal finoman szólva se jön be

IMYke2.0.0.0
Igen, mindent oda kell - egyelõre - másolni.

New Clothing for Sale - Nyteblade, Cyrus, Parachute, etc

Egy kis trükközés a boltok kínálatával, így megvehetsz olyat is, amit korábban nem.

Nobody Loves Me:
- Decker ruházat (a Decker orvgyilkosságból)
Planet Saints:
- Alap ejtõernyõ
- "Member of the Row" (A Sor tagja) póló
Let's Pretend:
- Nyte Blayde páncél
- Sugárvédõ ruha (külön sisak)
- Fej antenna
- Cyber ​​avatar morph (a Decker küldetésbõl)
- Cyrus páncél (kicsit még problémás, de jobb, mint a semmi)

Update 1:
- Nyte Blayde ruházat
- Két verzió (cenzorált, és cenzor nélküli)
Update 2:
- További elemek
- A Cyrus páncél javítása (a név cserélve STAG Elit-re és látható hátizsák)

Wardrobe Color Change Mod

Ez a MOD lehetõvé teszi a a már megvásárolt ruházat további színesítését, a gardróbban.

Amit itt linkeltél az mire való pontosan? Amúgy ezeket is a Saints Row fõ könyvtárába kell másolni?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

IMYke2.0.0.0
Illetve bocs - másikat akartam linkelni: TESSÉK.

IMYke2.0.0.0
Már van. Tessék.

Solid Snake
Igazi ügynök style <#eljen>
Hátha kijön majd egy ruha mód is a játékhoz, ha még nincs.

broman191
Nincs vele semmi gond, jól néz ki. <#smile> A csajos ruhákat nem nézegettem, de igazán semmi normális fiús sincs, legalábbis számomra lement vagy kétszer végig a teljes ruhatár minden létezõ boltban, mire szájhúzással találtam egyet-kettõt nagynehezen összeválogazva amelyek fogjuk rá hogy megfeleltek számomra. Bár a valós ruhavásárlásnál is ezt csinálom, bennem lehet a hiba... <#idiota>

Így lett ez a vége - a legutóbbi képektõl csak annyiban tér el hogy átálltam Saints színekre, elb4szott hogy nem választhatod meg a saját bandád színeit, be kell érnem ezzel az alap rózsaszín-lilás + sárga + fekete összetétellel, ha nem akarok elütni a többiektõl:

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tényleg semmi jó csajos ruha nincs benne, meg a frizurák is baromi bénák.

nálam a divat kimerült kb. ennyiben... <#idiota>
3Error
hasonlóak vannak inkább... de majdnem olyanok. viszont szvsz qrva kevés a normális gönc bulára... ebbõl a szempontból a SR2 sokkal jobb volt... az ékszerezés meg vicc... :((
(sokkal csinosabb, divatosabban tudtam öltöztetni az SR2-es picsát, mint a jelenlegit)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

wesker24
Yep
Egyébként azok a ruhák ami a képen a csajon van azok megtalálhatóak a ruhaboltban?

lefaragtam belõle
3Error
köszönöm a hozzászólásokat ! <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
akkor nyílván lejjebb kell vennem a felbontást 1680-ról... aztán csekk...

3Error
jah ok :)

3Error
milyen konfig alatt?

IMYke2.0.0.0
Ja a gép:

E8400 (2 mag, 3000 MHz) / 4 GB DDR 2 / HD 4850

IMYke2.0.0.0
Nálam 1280*720-ban tökéletesen fut, Windows 7 Ultimate-en .

A grafikai opcióknál egyedül az árnyékot vettem le közepesre, és kikapcsoltam a VSync-et.

3Error
értem, akkor nálad sem rózsás a helyzet... nálam megy rendesen dx11-el, csak sok-sok fps-sel lomhábban... bazzeg, pedig reméltem, hogy a 2-vel ellentétben ezt már normálisan portolják... a f@szomat vágjam beléjük... (elnézést)

3Error
aki meg egyáltalán nem vesz pc-re egy játékot sem, az megérdemli, hogy ne is legyen pc-re több játék... (már bocs)
namost, én meg inkább áldozok némi zsét arra, hogy a pc-re is kiadják a játékokat, még akkor is, ha sokan nem teszik... ha 10bõl 1 megveszi már jó...

IMYke2.0.0.0
Az én tudásommal erre futotta:

tudom. elõször úgy akartam, akkor a logo kisebb lett volna, de a két felsõ sarok meg üres
Ez egy hülye felfogás (már bocs). Nélkülük nem lenne pc-re játék egyáltalán! Ezt jó lenne szem elõtt tartanod!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Túl magas. 280-300 px is bõven elég.

aki PC-re 10 ropiért képes játékot venni az meg is érdemli...(már bocs..)

Szeretem a cicákat

broman191
Fogalmam sincs hogy nálam mi van vele, de a régebbi Ati driver-rel (11.10) még a játék elejébõl tudtam pár órát tolni DX11-ben, aztán kihagytam 2-3 napot játék nélkül, megjött addigra az újabb driver, nézem SR3 javulás várható vele, öjöm', bódottá',uccu neki telepítem...annyira javult meg a helyzet, hogy lett kifagyós, játszhattatlan DX11. Ez az egy játék amelynél ilyen gondom van azóta, így ennyiért nem piszkálok bele semmibe, fõleg hogy tegnap értem el a 100%-ot.

11.11 ati driver + teljesítményprofil+ ati5770, 3 gb ddr2, core 2 quad és simán fut dx11-ben fagyás nélkül, ingadozás teljesítményprofil óta nincs.

Minden csutka maxra kapcsolva szintén 1280x1024-ben ezt azért még hozzátenném.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nekem azt csinálja, hogy mikor játszok kb. fél óráig, simán meg 30-40 fps-sel, aztán lecsökken ilyen 12-re :S gta iv volt még ilyen
broman191
Nálam a legújabb Ati driver feltelepítve, a játékhoz ajánlott teljesítményprofil feltelepítve...ennek ellenére ha DX11-es módban indítom, akkor még a menüben kifagy, úgy hogy lehet a gépet újraindítani...sokadszorra is, nem egyszeri jelenség. Ebbõl kifolyólag DX9 módban játszottam végig a játékot...eléggé ingadozik az FPS, többnyire 20+, van amikor alatta. Magyarul nagyon az élvezhetõség határa, sok-sok szebb és gépigényesebb játék fut normálisan, gyorsabban - ráadásul DX11-ben - ezzel a háttérrel, az SR3 viszont nincs mit szépíteni rajta - moslékul...

ui.: 1280x720p, 4x-es élsimítás, ezeken felül a DX11-es opciókon kívül minden más maximális beállításon...

3Error
kb. a videokártya tér el, meg nálam +2GB van még ramban, de szinte ugyanaz az konfigom, mint a Tied. nálad milyen beállításokkal és hogy fut? (nekem is win7 sp1 64bit-em van)

3Error
nekem megvan eredetiben, bár már sajnálom, X4 Phenom, 6GB ram, GTX560 DC2 OC mellett szaggat, mint állat... :(

a kézikönyv? kb. ló4asz. az egész doboz gagyi, reméltem, hogy "megtisztelnek" legalább egy DLC-vel, ha már eredeti, de még az sem...
szal, eddig bánom, hogy kiadtam érte 10 ropit... :(

broman191
<#eljen> ...de Zimos hol maradt? <#idiota>

broman191
A játék legelején ugye egy épületben kezdünk, még Stillwater-ben, aztán kerülünk át Steelport-ba - tehát Stillwater annyira van csak kidolgozva a SR3-ban, hogyha az épületbõl kinézünk kutyafuttában, ne legyen nagyon gáz - mivel kimenni nincs lehetõség, minek is dolgozták volna ki részletesen, esetleg mentették volna át kompletten a második részbõl a teljes bejárható területet - errõl szó sincs - ebbõl kifolyólag nem értem hogy mi értelme van szórakozni vele, hogy elõhozzák ezt a semmis valamit, azon felül hogy "jujj elõhoztuk, ki a király?"... :D

bannernek esetleg? <#vigyor5>

valaki nem volt elég körültekintõ és benne hagyta? <#idiota>
broman191
Egy felületesen kidolgozott Stillwater még a játék elejérõl, de nincs semmi értelme mivel nincs ott semmi... :)

Mi ez a titkos sziget?nem mindenki tud angolul.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

IMYke2.0.0.0
Már eltüntethetõ a HUD is a videó rögzítés során.

"Two things to note:

I did not create the clip editor, it's something the Volition developers are working on, and it was left in a semi-working state in the release version of the game.
The clip editor currently has several problems, which I'll explain below.

Download & extract one of the following archives:
cliprecordedit.zip
cliprecordedit_hidehud.zip

The hidehud version changes the 'Hide HUD' button to disable the HUD. This means you will not be able to turn it back on without restarting SR3, so take care with that.

Usage:
In-game there will be a new option in the pause menu for starting clip record, then while you are recording, it will change into an option to stop recording and go to edit the clip.
On the main menu, there will be an option to edit saved clips.

Issues with the clip editor:
Object indicators were causing the clip editor to crash when positioning the camera, so they have been disabled. This will affect gameplay in activities and such where you would see health bars. If you need those, remove the mod before playing them.
Export video does not work. At all. Clicking the export button will break the game and you will have to restart the game.
The main menu option to edit existing clips will not properly work if you try to use it without having any clips saved and you will have to restart the game.
You will be prompted about all of your DLC every time you edit a clip.

gibbed"

broman191
Három játék, három különbözõ kategóriából...neked kell tudnod melyik mûfaj a legkedvesebb számodra. A Skyrim veri mindet egyértelmûen az eltölthetõ idõ és tartalom szempontjából, nálam mindenképpen az jönne be az elsõ helyre ha vételrõl lenne szó. Másodszorra jöhet a SR3, utána az ACR. Mire a Skyrim-et befejezed, minden porcikáját kiélvezted, akkorra az utóbbi két game ára is emberibb lesz! :)