1611
Saints Row: The Third
-
#1171 Ez bizony így van.
Sok estben már-már szinte ásítva vittem végig.
A hetekben nekiestem a Gay Tonynak, de bármennyire is mondja (szinte) mindenki hogy jobb mint alap, pár óra után uninstallt kapott.
Számomra ugyanolyan vontatott és uncsi volt ez is. -
RAMyMamy #1170 ez tényleg szar, én gondolkodtam rajta, hogy megnézem YT-n a végigjátszást, de az azért nem olyan mégse :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem akarok GTA vs SR vitát indítani, de igenis, a GTA IV is egy fasza játék. nekem kemény 90 órám van benne és nagyon is élveztem. remélem, hogy azután ítélkezel így, ha már legalább 1x te is lenyomtad -
#1169 Én azt bánom, hogy nincs konzolom, hogy az első rész történetével együtt kiegészíthessem a két PC-st... :(
Nem véletlenül szajkózom én is mindenhol, hogy a GTA 4 sehol sincs a Saint's Row-okhoz képest. -
#1168 a múlt héten sikerült befejeznem a játékot és teljesen letaglózott ez a történet...:DD az elején kicsit lassan indul be, de aztán teljesen beduruvul és a vége nagyon állat....
király lett, pedig valami szarra számítottam :D -
#1167 -
#1166 Elmész egy plasztikai sebészhez. Ezen a néven keresd a játékban, illetve ilyen feliratú neoncégéreket keress az épületeken: "Image as Designed" -
#1165 hogyan tudom a karaktert módosítani férfi karakterre?mert a játék elején női karaktert választottam :D -
#1164 Egy "All in One" csomagot vennék majd, akciósan a 3. részből, a 4. rész premierjének idején :) -
#1163 Még drága majd 5-7,5 dolláros áron megszerezzük! -
ratgab #1162 15 euróért alapjáték! -
ratgab #1161 Gamersgate-n 7 euróért van season pass és 15 euró ! Vegyétek vigyétek! -
#1160 Hogyan tudom kiszedni a cheateket,mert állítólag addig nem aktiválodnak az archimentek. -
ratgab #1159 Ha valaki lát olcsón season pass-t vagy DLC-ket, akkor ide írja már be légyszives, vagy dobjon nekem egy pm-et. -
#1158 Már a Saints Row 4-et készíti a Volition? -
#1157 ~ 2400FT akciósan -
#1156 Standalone kiegészítöt kap a játék -
halohal #1155 sziasztok nekem kilép a játékból ha a bandám öltözékét megváltoztatom
mit csináljak
-
kisember14 #1154 sziasztok. nekem nem engedi hogy elmentsem a jatekot. azt irja ki, hogy nincs eleg helyem. pedig van. tudna valaki segiteni? hogy lehetne megoldani? -
IgH #1153 ebben a játékban csak én nem találom a 1280x1024-es felbontást? -
#1152 Szevasztok !
Segítséget szeretnék kérni abba hogy eddig letöltött verzióval játszottam és nemrég vettem meg a játékot és a mentések nem jók az eredetibe.
Valahogy meglehet oldani hogy lássa a játék ?
Előre is köszönöm. -
#1151 Most akciósan ~ 3450Ft! -
#1150 "ojan", "órjás", "lessz"... látom te is tanult ember vagy... -
#1149 ötletes... -
mester1987 #1148 Nem rossz. -
#1147 hát jah, azért nyilván nem annyira kidolgozott mintha alapból beleintegrálták volna fejlesztők, de még gondolom finomít rajt a gyerök' :) -
#1146 jah utána rájöttem hogy kimaradt, de gondoltam úgy is jelzitek ha kell, akkor majd dobok linket :) -
ratgab #1145 Kicsit fapados, de nem rossz! -
#1144 Csak a linket felejtetted el adni a többieknek: Ebben a topikban a letöltés, a fixek és a használati utasítás.
Videó: Youtube -
#1143 Beszabehu' mit találtam :)
Belső nézet az összes járműnél.
Nem lenne rossz ha a jövőben megjelenő HD textura pack az autók műszerfalára is kiterjedni. Úgy lenne tökéletes, de így is egész feelinges. :) -
Ironman2 #1142 Volt akinél fagyogatott a játék? -
#1141 Meg még jó pár játékban az elmúlt évekből. -
#1140 De van, Codemasters F1 2011-ben van splitscreen. -
#1139 Így van!
Pcn splitscreen? Ilyen már nincs. -
Leky #1138 Ez szerintem nem osztott képernyő csak egymás mellé lett téve a Coop játék ami két különböző gépen futott. -
Lord Diablo #1137 Split screen be lehet vele játszani mert videot láttam róla de hogy kell ugy elindítani nem tudom:(És elvileg PC-s videó
http://www.youtube.com/watch?v=H0jcyXlrwQo
-
#1136 Na jön egy 80 MB-s patch, úgy látszik, megcsinálták. -
#1135 Na ebben legalább az a jó, hogy sokaknak nem jó, szóval hamar lesz rá megoldás. -
ratgab #1134 Megnéztem offline módban is, de úgy se megy. -
ratgab #1133 Nálam is ugyanez van.
Wesker: Nekem ma szedett le valami update-t, nézd meg te is szerintem neked se jó most már. -
#1132 a hivatalos fórumon is csomó ember hót ideg hogy nem indul valami tegnapi update óta a game