Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
<#eljen>ennyi
Amiga
Tudod, nagyon sok játéknak nincsen valóságalapja és mégis élvezetes szórakozást nyújtanak. Ilyen a legtöbb fantasy és sci-fi például. A Saints Row kevesebb valóságalappal rendelkezik, mint a GTA 4, viszont sokkal szórakoztatóbb.

A torrentelt és megvásárolt játékok között az a különbség, hogy aki megvesz egy eredeti játékot, azt maximális respekt illeti; aki pedig csak letölti ezeket, az legalább ne dicsekedne vele...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Nem lehet mindenkinek ojan felfogása mint neked nem csak a lehetõségekröl szolnak a játékok hanem az élményröl is.a GTA4 lehet hogy kevés lehetõséget nyujt de legalább van valami valóság alapja.Hogy néz ki már az, hogy polippal lövöldözünk, meg 3 méterre a gránáttol semmi vajunk se lessz.Lézer fegyver orjás ember tündérek, ezek mind hülye ostoba gyerekjátékok.
CalebJoe
Az ilyen felfogás miatt haldoklik a pc játék ipar, a GTA semmivel se több ennél sõt kevesebb lehetõséget nyújtott ezért vált hamar unalmassá fõleg miután végigvitted.
A Saints Row játék az egy gyerekeknek készült öltöztetõs és idõtöltésre alkalmas játék.Hát a grafja az elmegy de tele van bugokkal, szerintem a GTA 4 az sokkal jobb mint ez.
Látjátok, vannak akik el mennek boltba megvenni drága pénzért ahelyett hogy torrentel vagy bármi mással letöltenék a játékot.A torrentel vagy a megvásárolt játék között csupán csak annyi a különbség hogy amit te meg vettél azért te sok pénzt kiadtál és egy idõ után az egész játék unalmassá és haszontalanná válik.Ezért nem érte meg venni olyan drága pénzért.
Nekem a 100%os végigjátszás 90 óra játékidõvel történt meg ha ez manapság kevés egy sandbox játékba akkor én kérek elnézést..

Szeretem a cicákat

Rage47
egyetértek teljesen!
3Error
mélységesen egyetértek, nekem a GTA4 qrvára "száraz" volt... kimért és hûvös... a san andreasban sokkal több volt a tartalom, akár csak SRow szériában...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
viszont elmondhatom, baromira tetszett a játék, akár csak a 2, bár ebben kicsit kevesebb a sandbox cuccos, szerintem... de megérte az árát, csak az optimalizáció pocsék... várom a 4. részt :D

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
én is ott szoktam vásárolni, de 576ban kaptam csak, novemberben... de steam-en érdemesebb, mert semmi extra nincs csak dvd-tok... :(

az a problémám hogy nem tudok menteni.a problémával találkoztam a hozzászolásoknál.csak éppen a megoldással nem.megköszönném ha valaki leirná.
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Eredeti játékból szedted ki a dlc-ket?ha törtbõl akkor azt hogyan lehet?

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

wollnerd
De az 576 érdekel...
Remek... hát jó... Addig warez... -.-

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

IMYke2.0.0.0
Szerintem (!), a CDGalaxis nem merte bevállalni ezt a játékot.
Igen, van benne multiplayer - a Whored Mode az voltaképp azt takarja, kooperatív minimum.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wollnerd
De mi történt? Csak nem tiltották meg a PC-s játék forgalmazását??
Van ebben multi?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

IMYke2.0.0.0
A CDGalaxisban nem is volt kapható például...

wollnerd
???

Off:

Hiába nyílt világ, ha nem tudsz benne mit csinálni (nem tudsz gyúrni, aminek hatása van pl, hogy csak 1-et mondjak, továbbá nincsenek harci stílusok, nincs kocsituning, nincs semmi, ami a San Andreasban volt, holott nem hiszem, hogy annyira elütne ettõl a nagyon "Komoly" sztoritól. Eladták a Graffal és az élõ város dumával a játékot, tartalom meg kimaradt belõle! Na hátha a következõ részben kijavítják a csorbát).

"interakcióba léphetsz a környezettel" GTA 4 semmiben sem különb ebben sem. Hogy tudsz ott interakcióba lépni a környezettel? Vagy lõsz vagy ütsz, gyalogosokkal nem tudsz beszélgetni, barátkozni, semmit (ergó semmi forradalmi). Õk csak sima tereptárgyak ott is, mint a többi sandboxban. Ha az élõ, lélegzõ azt jelenti, hogy scriptelt tereptárgyak végzik a dolgukat, akkor tényleg lélegzik. Nekem ez nem azt jelenti. (Egyébként ezen Witcher 2-nél is jókat röhögtem, mikor arra is ráaggatták az élõ lélegzõ dolgot. NPC végzik a napi scriptjüket és ennyi. Ennyit San Andreasban is élt a város. És hogy on legyek SAints Row 3-ban is él a város ennyire (esernyõ, rendõri igazoltatás stb.). Élõ lélegzõ, amikor reagálnak eseményekre, de nem csak a játékos által kialakítottakra, ilyen szintû valósághûségre meg még jópár 10 évet várni kell.)

Bruce és Jacob és ezzel kifújt a mellékküldik sora. Egy ekkora városban ez édes kevés. Megcsinálod ezeket utána mit csinálsz az "élõ, lélegzõ" városban? Autózol, mészárolsz, bunyozól, kész! Még csak autót se tudsz tuningolgatni, semmi activity nincs azon kívül, ismételgetheted max a drogfutárkodás, taxizás kombót, meg lövöd a galambokat.

Össze lehet hasonlítani San Andreas és GTA 4 mellékküldi mennyiségét és akkor látni fogod, hogy mi is a problémám. Hogy miért is mondom, hogy visszalépés és csalódás a GTA 4.

Sandbox-hoz meg annyit, hogy az is Sandbox, ha kirakják az embert egy tök üres füves mezõre, mégse élvezed annyira a szabadságot. Kell a tartalom, akárki, akármit mond!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ryder62
Mondjuk abban ratgab-nak igaza van hogy az elõzõ GTA-khoz képest kevesebb a mellék küldi. Pl itt csak a rendõrségi maradt meg az emergency szekcióból. Sem taxis, mentõs, tûzoltós küldi nincs a játékban az elõzõ részekkel ellentétben. Pedig itt a kidolgozás, grafika miatt már sztem hangulatos lett volna beszállni egy tipikus sárga taxiba és pár utast fuvarozni a belvárosban. Bár azt hogy a város nem élõ, lélegzõ megcáfolnám. off vége.

Nekem a klasszikus lassuláson kívûl semmi gondom nincs a SR3-al.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

A sandbox nem attól sandbox, mert mellékküldetések vannak benne. Hanem attól, hogy nyílt világban játszódik, azt, hogy épp mit csinálsz, nagyrészt magad választod meg, szabadidõs tevékenységek, egyéb tennivalók vannak a játékban a fõ történeti szálon kívül stb. Nincs benne minden milliméterre szkriptelve, az események nem futószalagon jönnek veled szemben. Interakcióba léphetsz a környezettel, az emberekkel. Ettõl lesz sandbox. Ergo, a GTA IV az.

Mellékküldetések márpedig vannak benne, hisz Bruce-nak az összes kocsilopós küldije például az, de Jacob is bõven ad teendõt.

Persze nem szeretni lehet a GTA IV-et, de az indokok nagy része, amit felhoztál, nem állja meg a helyét.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

PC-s gondok a játékkal

Valaki hasonló??

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Maxtreme
<#eljen>

Én is nekiestem másodszorra, (de most kiszedtem a DLC-ket, hogy ne kapjak meg mindent az elején) még mindig ugyanúgy élvezem. :)

Meg a ruhák nagy részét kicsit "átpimpeltem" :)

Csillogás, fények stb.

Ryder62
Hatalmas ez a játék :D

Alig bírok leszállni róla. Ma egy órán keresztül hülyültem az ellenséges bandákkal. Meg jókat lehet robbantgatni :)

Bár azért a fizika az néha kegyetlen. Ezt a lámpát a fél városon vittem magammal :DD

IMYke2.0.0.0
Azt hozzá kell tenni, hogy amint felhasználtad a hívást a rendõrség és/vagy a banda hírhedtség eltüntetésére, jó sokat kell várnod, míg újra hívhatod.
Tehát, nem nagyon érdemes a '100 ember kinyírása és a megbocsátás' után újra összetûzésbe keveredni :)

GTA4-el az a baj, hogy sandbox akar lenni, de nincs benne sandbox játékokat jellemzõ mellékküldi, amellett meg szerintem dög unalom volt.

GTA4 utálatra meg: Mindenki isteníti, hogy milyen élõ a város (nem az), milyen jó a sztori (semmi eredetiség nincs benne, csupa kiszámítható klisé), milyen jó a vezetésélmény (én úgy érzem, hogy mintha jégen csúszkálnának alacsony sebességen is a jármûvek), hogy milyen jó a grafika (optimalizálatlan, élsimítás nulla). De ami a legjobban fáj az a mellékküldetések hiánya ( van 1-2, de ez az elõdökhöz képest édes kevés).

DLC-kre: Gay Tony már a témája miatt nem tudta belopni magát a szívembe (még virtuálisan se szeretem a meleg témát, természetesen senkit nem akarok megsérteni, akit érint.), Lost and Damned meg amennyire jónak ígérkezett (motorosság, rockerség Rulez!!!!) annyira szintén nem tudott lekötni, de határozottan jobb volt, mint a Gay.

Összességében én nagyon akartam szeretni a GTA 4-et tényleg, de egyszerûen nem megy. Az a játék nem etalon, nem különleges, csak egy sima jó iparosmunka és nincs benne a Rockstar szíve ellentétben az eddigi játékaikkal (San Andreassal bezárólag... RDR-rõl meg ugye konzol híján nem tudok nyilatkozni). Összefoglalva a csalódottság beszél belõlem GTA 4 kapcsán.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wollnerd
A játékpéldányok ennyire gyorsan elfogytak? 576 írja hogy "jelenleg nincs" o.O Pedig októberben jelent meg...

Ryder62
Szétlövöm vagy 100 emberüket és miután meguntam, megejtek egy telefont és minden elvan intézve? Ez zsír :D

grebber
17,49 euro (Ezzel a koddal: FIFTY-SAINT-XMASS )

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
szaruk = zsaruk...

IMYke2.0.0.0
A telefonodban felhívatod a 'Banda megbocsátás" számot - ahogy a szaruk esetében is.

Emellett, ha egy Activity-t / Diversion-t elkezdesz, vagy egy a Third Streers Saints Row által uralt boltba, üzletbe, menedékhelyre belépsz, akkor megszûnik az üldözésed.

Ryder62
"DLC-ket (kiegészítõként eladva) meg nem nevezünk játéknak."

Nem értem ezt a nagy gta 4 utálatot. Azt meg pláne nem hogy az EFLC-t miért nem tekintjük játéknak? Teljesen különálló, új sztorik, karakterek, fegyverek, jármûvek, küldik stb. Azért mert ugyan abban a városban játszódik? Mert manapság a dlc = fegyver vagy ruha pakk, multis gémeknél pár új map, esetleg uram bocsájt egy-egy komplett csomag ami a kibõvíti a játék világát (Fallout, Mass Effect széria) De ez teljesen különálló.

Nem akarok vitát kirobbantani mert minden játéknak megvan a maga varázsa. De azért lehúzni egy játékot mert komoly háát...
Amúgy meg azért hal meg a játék a felénél mert piszkosul monoton mint már írtam. Fantáziálatlanok a küldik.

Errõl még az jutott eszembe hogy a GTA 4-ben nagy hiba hogy csak zsarukkal tudsz úgymond csatázni mert a bandák, gengszterek háttérbe szorultak. Az SA-ban voltak jó kis banda háborúk amik folyamatosan zajlottak néha csak külsõ szemlélõ voltam. Mert ha két rivális csoport meglátta egymást akkor elkezdtek lõdözni egymásra káoszt teremtve az utcán. A GTA 4-ben pont ezt hiányolom mert csak akkor történik valami fight ha kiprovokálom. És 95%-ban csak zsarukkal lehet csatázni.

Hogy ne csak off legyek az SR3-ban ha elkezdek randalírozni jönnek folyamatosan a rossz fiúk. Viszont minél többet ölök annál több csillagot szerzek és 4-5 környékén rohadt nehéz lerázni mert ha kifutok a világból oda is követnek. Van valami taktika hogy ne a végtelenségig harcoljak ellenük? Egyáltalán ennek van értelme vagy csak rombolhatok kedvemre? XD

Amiga
Igen, ennek a játéknak a küldetései zseniálisak.

IMYke2.0.0.0
A GTA 4 pont a 'komolysága' miatt hal meg a játék negyedétõl, felétõl.
DLC-ket (kiegészítõként eladva) meg nem nevezünk játéknak.

Ryder62
Most ezt nem értem miért írtad le hogy a gta 4 unalmas. Csak megemlítettem hogy a cikkíró olyan dolgokat említ meg amit már rég láthattunk más játékokban.

Az meg hogy a GTA 4 jobb-e vagy a Saints Row 3, azt már embere válogatja.
Most egy huzamba játszok mindkét játékkal és az egyik ebben jó a másik abban. A SR3 teljesen irreális, komolytalan, és egy percre sem próbál komoly lenni. Többször mosolyra fakasztott pedig még alig gémeltem vele 5-6 órát. Mikor a szélvédõn át beugorva kirúgtam a hapsit a kamionból azon már felnevettem. Vagy mikor a karakter megfogja a zsarut és a kocsik elé hajítja az azért üt. :D A SR3 hatalmas ökörködõs játék.
De viszont a GTA 4 pont ellenkezõje: komoly, részletes, és reális. Minden egyes milliméter aprólékosan kidolgozott. Azon lehet vitatkozni hogy az elõdökhöz vissza lépés e vagy sem de azért a GTA 4-ben is lehet hülyülni pl busszal szembeforgalomban. A küldetések viszont gagyik. Mikor már 30 küldivel a hátam mögött a játék még mindig oktató módban van az már kicsit idegesítõ. Az EFLC-bõl viszont kigyomlálták ezeket a "hülyének nézzük a játékost" küldiket, mert eléggé akció és élménydúsra sikeredett.

CalebJoe
lesz még benne bõven Tron de nem lövöm le a poént
IMYke2.0.0.0
Tegnap a Tron (film)-es poénon/akcón is mosolyogtam (a Trail Blazing feloldása):

"In Saints Row: The Third, in addition to the returning style of Trail Blazing established in Saints Row 2, there is also a second form of the Activity where the player helps Kinzie Kensington hack by jumping into the Deckers' cyberspace and racing a Tron-style lightcycle (named the X-2 phantom) down a halfpipe while blowing up cyber tanks for extra time and avoiding firewalls that give time penalties.<2>"

Ez így van!Nagyon jó poénok vannak: Mikor kedvenc brutálméretû sakkozónk összeakad az elsõ belõle származó utóddal, akkor is lezajlik egy érdekes beszélgetés:

"Apááámmm (frankeinsteinesen)"
"Nem vagyok az apád, te egy szörnyeteg vagy"
És közben megy nagyban a birkózás. Ez nem vicces ugyan, de még erre is ügyeltek a készítõk (adja magát egy ilyen beszélgetés).

Nagydarab segítõnk kiszabadításakor meztelenül szaladgál, hogy nehogy elmeneküljön ellenfele (pedig Pierce fel is ajánl neki egy függönyt, hogy eltakarja magát!)

Másik nagy, amikor a Dekker világban elõször budivá válik fõhösünk, majd guminõvé... (trailerben láttam, de jót röhögtem rajta!)

Azért a Burt "Fuckin" Raynolds se rossz (ez azért vicces számomra, mert ha nem lövik le ezt a poént az egyik trailerben, tuti ugyanez szakadt volna fel belõlem, amikor azt a questet csinálom. <#nevetes1>)

IMYke2.0.0.0
És hány meg hány poént felejtettünk el leírni... :)

IMYke2.0.0.0
Én meg csak 45%-nál járok :)

Amiga
Jaja. :-)))

Brutális poénok vannak benne. :-)

Polgárpukkasztani fogok... Még nem játszottam végig (20 %-nál járok) a játékot.

IMYke2.0.0.0
Azért az "A fucking tiger?!" is odacsap :)

* Azért játszottuk 4x újra az elsõ küldit, mert szegény Ami folyton kifagyott a küldetés végén.

Imént Amiga kollégával próbálgattuk a coopot. Elölrõl kezdtük a játékot és kb. 4x játszottuk újra az elsõ bevezetõ küldetést. Más játék esetében már halálra untam volna ezt a részt, de azt kell mondjam, hogy újra és újra baromi jól szórakoztam és minden esetben lenyûgözött az akció intenzitása.

Nekem, akkor is a Shhhh! Don'T Wake the bitches a kedvencem.<#nevetes1>

Igen, az imént próbáltuk a coopot, és ezen a nem is kicsit hibán kívül valószínûleg baromi jó lenne.

IMYke2.0.0.0
Tegnap este mosolyra fakasztott a SR3-ban valami - amire eddig egyetlen GTA-ban sem volt példa: egy fotózkodást követõen, nem mentem el azonnal onnan, hanem a telefonban buheráltam, és amikor visszaléptem a játékba, ezt a mondatot hallottam a karakteremet körülrajongó Saints Row-rajongók egyikétõl:
"Let me smell you, please, let me smell you!"
<#buck>

Ilyen apróságok miatt fantasztikus a játék.

Amiga
Ja igen, és Te vagy a co-op partner. Most látom csak, ki írta az elõzõ posztot. :-DDD

Amiga
Hát, én nagy GTA-fan vagyok, de való igaz, a GTA IV-et nem játszottam végig. Igazából halálra bosszantott a mobiltelefon nehézkes kezelhetõsége, és az is, ahogy a játék egy elég erõs konfigon elhasalt. Én is untam a GTA IV-et.

Ellenben a Saints Row 3 valami eszméletlenül jól sikerült játék lett.

A Saints Row 2-vel azért nem voltam megelégedve, mert az még a GTA IV-nél is rosszabbul volt optimalizálva, az autók fizikája röhejes volt és nem lehetett az irányításukra külön gombokat definiálni. De még így is bele tudtam tenni 30 órát, annyira jó volt maga a játék. De igazság szerint ennyit beletettem a GTA IV-be is.

Viszont a The Third most elõállt azzal a buggal, hogy minden co-op küldetés teljesítése után kifagy nálam, és ezt egyelõre csak azzal tudom magyarázni, hogy a co-op partnernek nem voltak meg azok a DLC-k, amik nekem... Vagy más ötlet?

Most nem akarom újrakezdeni ezt a parttalan vitát, amit itt és más fórumtopikokban már milliószor lefolytattunk, de az általad említett feature-ön kívül (meg talán a grafikán kívûl, de ez is csak mások véleménye) a GTA 4 mindenképp elhasal a szememben bármelyik Saints Row-val szemben, legfõképpen játékmenetben és szórakoztatásban.

GTA 4 unalmas és az elõzõ zseniális részhez a San Andreashoz képest egy kiherélt lineáris történet lett(alig van mellékquest, ami bármely sandbox szerves része kéne, hogy legyen. Darts, ivázszat és a hozzájuk hasonló minijátékok meg önmagukban baromi kevésnek bizonyulnak.)

Az meg, hogy elõvesznek-e esernyõt az npc-k vagy sem, meg a lõtéri kutyát nem érdekli, semmit nem ad a játékélményhez (én pl. eddig ezt az egyik általad említett játékban se vettem észre, annyira jelentéktelen dolog).